Äntligen!

Idag är ingen vanlig dag för idag har Svante kommit tillbaka till oss här i sthlm :D :D Vi har saknat dig här, skönt att du är tillbaka! :D
 
Har jobbat klart för idag och det är skönt, har varit trött och yr på jobbet usch. Ska bli helt fantastiskt med några dagar ledig efter imorron, ohja :) Jobbar 8-17 imorgon sen går mitt flyg 19 15 så jag får stressa lite till arlanda efter jobbet, ska höra om jag kan smita lite tidigare.

Jävlar, nu kokar mitt ägg sönder, dags att rusa! Blir stan en snabbis och sen lite packning och idol, later!♥

It hurts with every heartbeat

Borde kanske uppdatera här, eller? Det är svårt att blogga, svårt att hitta på roliga saker att skriva om, så varför har man en blogg när man inte behöver? Inte fan vet jag egentligen. Fast det är ju kul att gå igenom bloggen då och då och läsa om gamla minnen och galna kvällar. Så jag tror jag behåller den ändå.

Kan ju berätta att det har varit en jävla helg i alla fall. Jag och Sara har varit i festartagen igen och slagit klackarna i taket rejält. Kan man lugnt säga. Jag antar det är därför jag sitter med partyoutfiten på fortfarande och från Saras sovrum hörs det inte mycket. Måste snart kolla så hon inte är död eller nåt. Försökte få upp henne för en timme sen. Utan resultat.
Nä tillbaka till helgens upptåg.. vinet har vi inte snålat med och ahhhh, 1,2 eller till och med 3 tequila för mycket kanske. Jaja, det är ingen idé att gråta över det, vi har hängt liiite för mycket i baren. I fredags trodde vi typ att vi var med i Heartbreak Hotel när vi var på GK. Top notch!

Så nu är helgen slut och jag kan inte påstå att vi har gjort mycket vettigt. Och lägenheten behövs städas. Verkligen asså.
Jag åker hem till Lule och familjen om två dagar och det känns också top notch. Det är mycket som är top notch nu så jag antar man ska passa på att njuta! Livet är bra.

Nu har lillgossen här vaknat till liv äntligen så nu sitter vi och klurar på hur man kan fördriva den här underbara söndagseftermiddagen i soliga stockholm? Vi får slå iho våra bakishjärnor och komma på nåt helt enkelt!

Tjingeling

How to save a life

Sitter och nöter How to save a life med The fray och den påminner så sjuuuuuuuuuuukt mycket om allra första tiden här, lyssnade på den hela tiden och hade den som väckarsignal (har det fortfarande iofs), så det är verkligen sthlm för mig. Fast den påminner galet mycket om när jag brukade åka dom oändliga bussresorna till och från mitt gamla jobb i sunderbyn hemma i luleå. Ja, herregud det var tider..

Nu har man vardagen och livet här i sthlm. Ibland brukar jag stanna upp och tänka "Vad faaan gör jag här?"  för att sedan fortsätta som om inget har hänt. Man anpassar sig otroligt fort efter nya saker men det är desto svårarare att släppa dom sen. Det är många många saker man egentligen aldrig släpper heller utan dom finns där hela tiden men dom bleknar.
Men nu är det så här i alla fall och jag tror inte att det är bra att tänka för mycket, man blir knäpp till sist. Lika att köra på vafan, man lever ju bara en gång tydligen. Jag har mitt dagisjobb här och på kuppen har jag gått och blivit förälskad i en liten unge där. Han är verkligen kärlek för mig lilla B. Liten på jorden är han men han lämnar stora avtryck efter sig, haha.
Låter kanske lite kul men om ni skulle se honom så skulle ni fatta, han är så himla gullig!♥

Och idag bokade jag mina älskade flygbiljetter hem :) Tisdag - söndag nästa vecka är jag alltså hemma, aaaaaah jag LÄNGTAR! :D


Imorn är det jobb som vanligt, mördardagen dessutom, 8-17, men ta mitt liv? Jaaaaaaaaaajja, bara att le och vara glad ;)


Näe, nu tror jag Olle snart börjar ge mig arga blickar från soffan för att jag har sagt att jag ska diska i säkert en timme nu.. förlåt olle, nu ska jag ta tag i det!




 
HAHAHA, vart är alla kändisar undrade vi den kvällen.. + Olles koppa där i mitten ;)

PUSS!


 


The sun is shining

Hallåhallå!♥

Har precis färgat Saras hår, hon håller på att skölja ur det just nu, hoppas hon blir nöjd! Så nu är hon vääldigt mörk igen, superfint verkligen :) Hon passar så bra i det!

Jahaapp, annars..? Söndag igen, känns som att det är söndag jämt.. och en ny vecka imorgon. Känner mig skitrisig i hela kroppen och trött som fan så är inte alls pepp för en ny vecka. Inte alls. Är lite ur form för tillfället och jag går mest omkring och längtar till jag ska åka hem. Det är ju faktiskt 2 månader sen jag träffade min familj, saknar dom så himla mycket!♥ Men nästa tisdag så är jag troligtvis hemma, LÄNGTAR! Kommer bli toppen att komma hem, ska se plannjas seriepremiär på onsdagen, kanske utgång på cleo på fredagen och annars bara umgås :)

Idag har det varit en jättefin höstdag, precis som igår, ja nästan en ljummen sommardag. Tror det har varit nästan 20 grader! Så jag och Sara tog en lååång sovmorgon, tror aldrig jag har varit så trött som i morse och jag skämtar inte. Var så trött att jag knappt orkade lyfta huvet. Vi tog en runda på stan i alla fall och sen kände vi hungern komma smygande så vi åkte till vårat stammisställe på odenplan, kära thaien och åt lite thaimat :) Satt ute och njöt av kvällssolen till och med. Stockholm är verkligen hur vackert som helst, man slutar aldrig förvånas :)

Ska gå och kolla hur Saris hår blev nu, sen blir det sängen, börjar 7 30 imorn.. suck, livet är tungt ibland.

PUSS PÅ ER!

The L&S team did it again

Ja, än en gång var team Sara och Linda igång och gjorde stan osäker igår. Vi har ännu inte lärt oss att dra ut liite tidigare än klockan ett och att inte ta det där sista vinglaset, men vad fan? Vi hade stört kul i alla fall, drog först på Debaser, som förövrigt inte var någonting för oss så vi drog efter ett vinglas och ett fuck you till garderobstjejen. Har kommit fram till att vi och garderobspersonal inte riktigt kommer överens, har varit x antal incidenter med dom genom åren. Men dom är fan lite skumma, det känns nästan som att alla som jobbar i garderoben på uteställen har blivit beordrade att vara dryga?

Jaja.

Vart var jag nu då..? Jo, efter det korta debaserbesöket blev det Göta källare och det var ett riktigt grymt ställe med bästa partymusiken! Sån där musik som verkligen ALLA partyglada människor blir ännu mera party av även fast dom påstår att det inte är deras musikstil. Säg vad ni vill, men schlager och svenska klassiker som gyllene tider osv tackar fan ingen full människa nej till! Så är det ;)

Innan vi drog ut ringde vi Kakan hemma i luuuuulää och berättade hur mycket vi saknar henne och våran kära hemstad. Och om allt går enligt planerna så hoppas jag att jag fortfarande är inbjuden till en festkväll med dig på cleo den 3 okt Karin? ;) Haha, Karin berättade även om våra föräldrars vilda fest hemma hos Nilssons igår, sjukt kul! Fan vad jag saknar dom hela bunten! Mamma, pappa, Kickan och Kentan. Kickan och Kentan känns väl ungefär som min andra familj, dom har ju följt med sen jag var 7-8 bast så det är väl inte så konstigt.


Annars då? Sitter bara hemma i läggan ikväll och myser, sjukt trött sen igår. Är helt själv ikväll för Sara jobbar extra och kommer inte hem förän ett halv två kanske och Ylva är i Sollentuna hela helgen.. jaja, jag klagar inte, har ju en skön soffa och en oläst Cosmopolitan som ligger här och väntar på mig! :)

Vi har i alla fall hunnit med en liten utflykt idag jag och Sara. Vi tog bilen och brummade iväg till Sickla och käkade pizza och kollade i lite affärer, lite lördagsmys sådär :)


Förövrigt så tror jag inte att jag har sagt att jag blev brunett i veckan? :p Bytte profilbild hör på bloggen så där ser ni hur det ser ut, om de nu är någon som är intresserad :) Trivs bra i alla fall och är nöjd med färgen fast det lyser igenom lite blont, eftersom jag var så sjukt jjävla blond innan men får ta och slänga i en toning eller nåt.. kall ljusbrun heter färgen som jag har nu i alla fall. Körde en klippning samtidigt också, sjukt fräscht det blev alltså ;)


Nä, jävlar vilket långt inlägg det blev nu.. bara text och inga bilder, men har tyvärr inga för tillfället.. vi fotade ingenting alls igår, dumt gjort ;)


PUSS!


Utgång

Jepp, nu drar vi ut jag oh olle! Fulla och glada på Black Tower ;) ringt fylesamtal och haft trevliga timmar på balkongen! That´´s life och jag är glad att jag har världes underbaraste bästa vän vid namn Sara Nilsson :) 14 år snart, det slår mycket, herregud.

Nej, utgång var det ja.. PUSS!

Helt underbar!

Det var den verkligen, Step up :) Helt underbart bra! Blev typ helt tagen av den, älskar såna filmer. Mmm :) Vill se tvåan nu också, på en gång, haha. Kanske blir att hyra den ikväll ;)

Mår en aning bättre i kroppen också, vilket är skönt! Tog ett kokhett bad tidigare och gjorde hårinpackning, det var verkligen skönt :) Blir vilodag imorn också men på torsdag blir det jobb igen, pratade med Anna på mitt jobb idag och hon tyckte inte jag skulle komma för tidigt, så följer hennes råd och stannar hemma då.

Nu väntar jag på att Sara ska komma hem från jobbet, vi tänkte ha lite myskväll här ikväll också, möjligtvis med step up filmerna ;) Skriver kanske senare!♥



Helt underbara!♥

Tisdag

Andra dagen sjuk idag och jag vet fan inte vad jag har för sjuka. Mår bara jätte dåligt typ? Är inte super förkyld, men har ont i exakt hela kroppen och är så trött så trött.. orkar knappt göra nå och än mindre gå och jobba. Vill nästan bara spy när jag tänker på jobbet och 14 helgalna ungjäklar på 1 och 2 år. Vi får hoppas de blir bättre snart iaf, kan ha och göra med att jag stressat konstant i 4 veckor sen jag började jobba. Under dom här 4 veckorna har jag aldrig riktigt kommit ifrån jobbet.. det enda jag gjort när jag slutat för dagen är att börja ladda upp inför nästa, sovit och samtidigt drömt om jobbet, klivit upp till en ny arbetsdag och satt igång att stressa i 9 timmar igen.. låter inte så hälsosamt va?
Men vafan? Det här jobbet kommer ju alltid vara så här, det kommer ju inte förändras direkt. I slutändan är det nog inget jobb för mig trots att jag sten hårt har trott det? Men man vet ju inte förän man har testat sig fram så :) Det är bra med erfarenheter!

Nu ska jag göra lite lunch och lägga mig i soffan och kolla på Step up, mmm längtar, alla säger att den är grym ;)

Later!♥

15/9

Hejhej!♥

Blev inge jobb för mig idag, är sjuk, trött och allmänt död bara. Så jag kände att det var bäst att stanna hemma i morse. Har så himla ont i hela kroppen. Får ta och kurera mig lite!

Ringde till jobbet redan kvart över sex i morse och sen somnade jag om till halv elva. Nu sitter jag här och har ätit lite frukost/lunch och funderar på att sova lite till, är verkligen super trött.

Stockholmstrafiken är lika tung som alltid och stressen är igång igen. Måndag i sthlm helt enkelt.

Näe, nu blir det lite vila!

Later♥


Lite tankar bara

Gjorde om lite här på min blogg så nu ser den lite festligare ut i alla fall :) Den var ju typ skitrisig innan, kanske lite roligare att läsa nu också.. ehm, dom få som nu läser då såklart ;)

Har börjat fundera lite över vad jag vill göra med mitt liv. Eller det där lät seriöst, för vad jag vill plugga till det kommer jag nog aldrig kunna bestämma mig för. Önskar att jag inte hade sån beslutsångest, det är hårt många gånger måste jag säga. Men nu bor vi ju än så länge i sthlm och jag jobbar på dagis men efter det då? Vi har mycket kvar att uppleva här och vi kan säkert bli kvar här ett bra tag till men jag tröttnar på saker fort och därför är det bra att ha någonting i bakhuvudet.
Att åka utomlands och jobba som au pair är en grej som jag har velat göra länge och som jag vet att jag (förhoppningsvis iaf) kommer göra. Vet inte varför egentligen, men det är bara en grej som jag vill uppleva. Usa är ju såklart ett hett val men har även funderat på att åka till England typ London. Jag föddes ju inte till någon engelsktalande talang så att lära sig bättre engelska är något jag vill :) Men nästa år någon gång hoppas jag att det ska bli av hur som helst!

Jusr nu har jag verkligen stor stor hemlängtan. Saknar lule och min älskade familj oerhört mycket. Eventuellt så sitter jag på flyget hem den 1 oktober, om jag får ledigt, vilket jag hoppas. Tänkte åka hem några dagar då och umgås med min familj mest, kanske träffa lite folk. Längtar otroligt mycket!♥

   

Ibland saknar jag gamla tider fruktansvärt mycket, hur allting var då. Om man stannar upp och tänker på hur mycket saker förändras på kort tid så blir man rädd. Människor droppar av efter vägen och livet fortsätter.
Ibland är jag rädd att man släpper saker och människor för lätt, man kämpar inte för att uprätthålla kontakt osv.
Men jag antar det kommer vara så hela livet, så det är väl bara att vänja sig, men det är sorgligt när man blickar tillbaka då och då.

Näe, nog för ikväll, ska gå och kolla på Bridget med tjejerna nu. I våran lägenhet. I sthlm. Livet fortsätter som sagt.

Ha en trevlig söndagskväll allihopa, pusspuss!♥


Fantastiska, underbara sthlm

Alltså gud vad sthlm är vackert! Och med våran fantastiska utsikt här på åttonde våningen så blir det ännu vackrare.
Jag och Sara möblerade om igår så nu har vi matbordet vid fönstrena i vardagsrummet så som vi ville ha från början, men vi har inte haft en tillräckligt lång antennsladd till tvn men det fixade vi igår så nu är hela vardagsrummet top notch! :) Älskar den här möbleringen! Vi satt uppe till typ halv fyra och kollade film och chillade, ingen ville gå och lägga sig för att det var så myyys med möbleringen :) Tänk vad en förändring kan göra, haha.
Så nu sitter jag här, tittar ut över sthlm. Ser hela kungsholmen, plan från bromma flygplats, essingeleden :)

Söndag idag och det blir nog en rätt lugn söndag, har ont i halsen också :( Usch. Jag och Sara hade tänkt ta oss en sväng till stan och kolla på en dator, köpa skor och smink :) Fan vad vi har shoppat på senaste tiden! Men det är ju så jävla roligt ;)

Nu vaknade Saris också så nu ska vi ta och äta lite frukost och sen dra oss mot stan :) Pusspuss så länge!♥

12 sept

Äntligen fredag. Älskar fredagar nu för tiden, känns som när man gick i skolan och alltid längtade efter fredagarna. På ett sätt är det rätt skönt att uppskatta helgen så mycket som man gör när man jobbar måndag till fredag men samtidigt hatar jag det lika mycket. Men det ska ju alltid finnas nåt att störa sig på så lika att lägga ner den diskussionen.

Och här i sthlm har det varit en lugn fredag (som vanligt får vi nästa börja säga..?) efter en intensiv vecka på jobbet. Jag och Sara, som förövrigt äter pencillin så där har ni förklaringen till våra pensionärshelger, åkte till Söder en sväng efter jobbet och shoppade lite. Men imorron blir det en ordentlig shoppingdag, det får bli en bra dag imorron :) Ska köpa en jacka, skor och kanske nå annat smått och gott! Vi får se vad som finns ;)
Sen nu ikväll har vi mest legat på soffan och snackat och ätit lite blåbärspaj, mys mys! Ylva åkte och hälsade på Gabbi Bromma så hon skulle sova där i natt.

Och nu till det roligaste idag, tillägnar detta inlägg till dig gumman, GRATTIS TILL KÖRKORTET HELENA LAX ;) Jag är stolt över dig! Men nu tycker jag det är dags att du kommer hem hit till sthlm igen, vi saknar dig!! :(

Sara ligger här bredvid mig och läser Klick, hon läste precis nåt om Björn Gustavsson och sa att hon kanske är lite småkär i honom trots allt. Vem är inte kär i honom undrar jag..? ;) Hon är ju rätt lyckligt lottad den där tjejen han verkar ha hittat sig. Somliga har tur ;)

Med dom orden säger jag ha en trevlig kväll alla som läser och godnatt!

Puss puss!♥

Tisdag idag.

Hej!♥

Sitter och kollar på 2 and a half men med Ylvis som förövrigt har kommit hem från östersund idag :) Känns som att hon har varit borta jättelänge trots att hon åkte i fredas. Och igår åkte Hedda hem till Luleå, hon ska vara där till typ nästa måndag eller tisdag, FY FAN vad länge! Kom hem nu typ? Haha eller vad är "hem" egentligen? Jag skriver att hon har åkt hem till Luleå och att hon ska åka hem när hon ska åka hit till sthlm igen? Fast Luleå kommer alltid vara hem för mig iaf, no matter what. Älskade Luleå♥
Igår var det 5 veckor sen vi flyttade hit. 5 veckor sen jag träffade min familj, saknar dom riktigt mycket nu faktiskt.. det är mycket med 5 veckor när man var van att se dom nästan varje dag innan. Kanske åker hem i helgen? Ahh, skönt det hade varit men får se.. annars blir det nog i början av oktober :)

Näe, nu ska jag och Ylven vänta på Sara och kolla på sjukhuset :)

Pusspuss!♥

Regig lördag

Ett regnigt stockholm idag, fett trist men vad ska man göra? Hösten här är iaf bättre än i lule.
Nåja, lördag idag och jag har gått på stan några timmar och bränt lite pengar, köpte jeans och lite sånt där som man behöver. Annars är det en lugn helg i helgen, känner mig som en pensionär typ, är så trött när jag inte jobbar.. det tar verkligen på krafterna att jobba på dagis. Skrik, gråt och lek måndag - fredag, men dom är söta så det är värt det :)

Sitter och väntar på Sara som har varit och jobbat som vanligt :p Har varit själv hela dagen, hatar att vara själv när man är van att umgås med nån 24/7.. Hedda är med Sandra och sin mamma i stan, hurtiga marianne lax springer nämligen halvmaran idag! Vilken kvinna ;)

Fick en riktig saknalule känsla nyss, pratade med Anders på msn och han sa att vädret där var super. Saknar också att gå ut i lule, bara grejen att man känner alla. Men annars så är det faktiskt inte så mycket jag saknar förutom familjen. Älskar allt i sthlm, affärerna, barerna, själva staden. Det är verkligen fint här :) Ännu finare på sommaren också, men hösten är ändå mysig.

skljf





hgook

Några bilder från förra lördan på Chaplins bar :) Där lär det bli några fler besök, billig alkohol och kareoke är livet ;)

Nä, nu ska vi glida ner till coop och sen fixa en sen middag, gänget är samlat igen :)

Later!♥