Bye Luleå, hej Sthlm!

Packat och klart skulle man väl kunna säga nu. Torsdag idag, vilket innebär för min del att hoppa på tåget mot sthlm ikväll och tuffa vidare mot nya äventyr! Flyttar in i vår lägga imorgon eftermiddag och det känns mer än BRA.

Har två intervjuer till veckan, måndag och tisdag. Vi får se hur det går, inget av dom känns klockrent så jag söker fortfarande en del jobb. Kanske dock ändrar mig när jag har varit där och träffat arbetsgivarna, vem vet?!

Helgen som kommer nu, kan jag sammanfatta med dessa ord: IKEA, komma i ordning, kämpa, hämta soffa, svettdroppar i pannan.

Känns lite konstigt att jag bara ska lämna Luleå nu och sluta irra omkring på dagis. Kanske kommer sakna det lite, på ett bra sätt men som jag kan leva utan. Familjen och ett par söta pärlor kommer givetvis också saknas mycket!

Luleå, älskade Luleå. Vi synes när vi synes igen! PUSS

Söndag



Igår blev det sista utekvällen i lule på ett bra tag skulle jag tro! Förfesten var rolig men allstar var fett trist. Usch, jag är mer än redo för sthlm nu!

4 jobbdagar kvar och på torsdag kväll mest troligt bär det av, tuff tuff!

Puss!


This is the way it is.

* Har jobbat sjukt bra den här veckan och nästan kommit upp i heltid, YES med andra ord.

* Drar ner till sthlm om en vecka och flyttar in i vår lägga på SÖDERMALM.

* Måste gå igenom alla min kläder och sålla vad jag ska ta med mig. SUCK.

* Ser fram emot min sista helg i lule (för ett tag), ska konsumeras massa vin.

* Ska bli så förbannatjävlaunderbart skönt att lämna lule ett tag, behöver verkligen miljöombyte.

* Hoppas jag får ett jobb som jag trivs med i sthlm.

* Ikväll ska jag vara huslig och baka scones!


Puss!


Yes!

Att leva på hoppet kan vara jobbigt. Men den här gången blev det positivt och vi har fått en lägga på Södermalm! STHLM, SARA, snart kommer jag!

your winter.

7 månader och 12 dagar. Så lång tid har det gått sen den där soliga, kyliga februarimorgonen då du lämnade oss. För mig kändes det som att livet tog slut och att tiden stannade den där dagen. Men dagarna och månaderna har rullat på och jag har fortfarande svårt att finna mig och framförallt förstå att du inte finns längre.
Det finns så mycket glada och ljusa minnen med dig och i minnenas värld är du mer levande än någonsin, när man slits tillbaka till verkligheten måste jag alltid blinka och fråga mig själv om det verkligen är sant att du är borta föralltid.


Det finns så mycket som jag har lagrat i kroppen som jag vill berätta för dig och jag blir lika förtvivlad varje gång jag inser att det går inte att få tag i dig. Ibland känns det som att det bara sa poff, så var du inte där längre. Samtidigt var din kamp så oerhört lång och plågsam, och jag får ont i hela kroppen när jag tänker på det. Jag önskar att det var du som stod som vinnare av den där långa kampen, men sjukdomen vann. Fy vad futtigt det låter. Att en sjukdom bara kan ta en människas liv så där?


När jag och mamma gjorde höstfint hos dig slog det mig hur otroligt stor och vacker rosen som du haft i sommar hade blivit. Helt enorm. Jag vet att du älskade såna rosor och så stark, glad och livfull som du var har du säkert sett till att den växt sig stor och ståtlig.
Varje gång jag kommer till dig och tänder ljus så känner jag hur fridfullt du har det. Ingen smärta, ingen sjukdom, bara vila.


Jag hoppas du sover gott pappsen, och även om saknaden växer så är kärleken till dig så mycket större ♥


Jag saknar dig.


Dagar man inte minns

Fyfan så trött. Min rygg är paj och min mage är paj. Nån lägga har vi inte fått än, men vi kämpar som fan. Längtar bara tills allt är fixat och jag kan packa ihop mina saker och sätta mig på flyget.

Jag är förkyld och less på att flänga runt på dagis och känna hela luleås barnbefolkning. Visst dom är söta, men nej dom pajjar min rygg.

Vet inte vad jag vill komma fram till av det här, kanske ville jag meddela läget bara. Är så trött att jag inte orkar ställa mig i duschen. Bra jobbat. Godnatt.

Det här är slutet på vår film.




HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!


Port el kantaoui



Fin solnedgång i Tunisien..


Det är början på nåt bra.

Helt tom på energi idag alltså. Barn kan verkligen vara experter på att ta all energi man har, hoh. Jag blir typ uppretad fortfarande när jag tänker på en del händelser, förstår inte vad vissa barn får för uppfostran?! Nä, skaffar man barn tycker jag man ska skaffa barn för att ta hand om det, inte för att ha det som nån jävla assecoar (hur fan stavas det?). Dagens klagomål.

Imorgon blir det en stanrunda och fika med Emilia, vi ska försöka hålla oss till ögonshopping men jag vet hur det kommer gå. Som alltid. Har ju spanat in en sjukt snygg ryggsäck från gina.. japp, ni läste rätt, en RYGGA! Sjukt snyggt. Mumma vill ha!
Senare imorgon ska jag vara barnvakt (puh, som om det inte räcker med att jag JOBBAR med barn?) nej tydligen inte, men jag behöver extrapengar. Det är, som sagt, dyrt att ögonshoppa..

Nu ska jag skalla kudden som ser ut som en jävla dröm och så ska jag njuta för att klockan inte ringer klockan 6. Wiho! Puss då!

Tisdag

Har suttit och letat lägenheter och jobb hela den här långa dagen. Lite produktiv har jag allt vart men seg dag detta. Fick nämnligen inget jobb i morse så jag har sunkat omkring hela dagen och vädret har vart tråkit.
Dagens höjdpunkt var idol och jag har hittat min nya Calle tror jag! Eller nej fel. Ingen kan ersätta Calle, men den där gotländska snubben Olle var G-R-Y-M! Fyfan.

Men nu är det slutsnackat för nu ska jag hoppla i säng för imorgon blir en låång jobbdag, 9-17.45, puh! Natti.

Tears in heaven.

Nu när september är här måste man ju, hur lite man än vill, summera ihop sommaren. Så här skrev jag i slutet av juni: "Sitter och tänker vad jag ska göra i sommar egentligen. Blir nog att åka upp röja ordentligt på marknaden i Överkalix, sen till mommo och chilla ett tag.. efter det hade det suttit fint med en vecka i sthlm. Ännu mer top notch om man hade toppat det hela med en resa till värmen, men vi får se!"


Och jag kan bara le nöjt och konstatera att det enda som inte blev av var en sthlmstripp med tjejerna, vilket hade varit GRYMT kul men den här sommaren har varit helt underbar! Inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat tänka mig att den här sommaren skulle bli så bra, med tanke på hur vintern och våren var. Hemsk. Utan överdrift var förra hösten och vintern det vidrigaste jag varit med om och jag hoppas för allt i världen att det var första och sista gången.

Jag ger mig själv en klapp på axeln för att jag trots allting har orkat jobba, tjäna pengar, le, umgåtts och rest. Jag har kommit så långt att jag insett att det spelar ingen roll vad man gör, vars man är eller hur man gör. Huvudsaken är ATT man gör. För gör man inte det, då tror jag aldrig man tar sig upp igen.

Därför så har jag bestämt mig för att tillbringa denna höst och förmodligen vinter i Sthlm med min bästaste vän, om allt går enligt planer med jobb och lägga. ÅH det kommer bli så bra! ♥


Måndag



Hååå vad jag längtar tillbaka alltså! Det känns bara deppigt att hösten och en låååång vinter står för dörren nu, finns ingen återvändo, september är här.. Jag vill ut och resa mera och se världen flera flera månader!

Men just i detta nu ska jag ta och resa till drömmarnas värld för imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb!

"The world is a book. The ones who do not travel only read one page"

Puss!


Bildbomb tunisien!

































ÅHH vad jag längtar tillbaka! Fan vad underbart skönt vi hade det och varmt som tusan var det. Jag vill dit igen, tyckte det var så himla fint i hamnen där vi bodde och stranden var helt underbar! Dock skulle jag bo på ett annat hotell om jag åker dit igen, vi spanade in ett som låg en bit bort och där skulle jag vela bo nästa gång :)

Saknar att känna solen värma mot huden..