Better in time.

Men vilken jävla storm det är ute. Jag vågade knappt öppna balkongdörren tidigare för att jag var rädd att typ..blåsa ner? Vi bor ju trots allt på 8e våningen. Det är ju inte att leka med. Nej fy asså, nu vill jag bara krypa ner under täcket och vakna till strålande sol. Men det lär ju inte hända för det ska tydligen bli snö och värsta ovädret. Kanske får uppleva väderkaos i sthlm för första gången då! Som den härdade norrländskan jag är kommer jag säkert bara skaka på huvudet och undra vad dom menar med kaos.

Är inte så jävla pepp för tillfället. Halloween i helgen och jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på, jag och Heddsan. Sara sitter på planet hem till lule och kommer hem på måndag. Hon ska röja hårt på cleo imorn och ha det bra. Hon lär nog få en toppenhelg tror jag, hon har ju inte varit hem sedan vi flyttade hit i augusti! Shit asså, det är fan 3 månader sen!
Är inte pepp för fest iaf, men vi får se vad som händer imorgon. Hedda jobbar natt på lördag så då blir jag helt ensam här, känns trist :(

Jobbet får mig inte direkt heller särskilt pepp. Är skitless. Ungefär så ja. Måste jobba öppningen imorgon också så jag börjar 7. Alla kan fan dra åt helvete, har ställt upp så jävla mycket för alla där känns det som. Men det är väl bara att stå ut ett tag till, sen får jag se. Förslag? Kanske man skulle börja skriva en bok? Egen företagare? Haha..

En grej som faktiskt känns peppande är TRÄNINGEN! Här sitter jag med fetaste träningsvärken ever och KAN inte träna även fast jag hade velat. Det är inget skämt asså, jag har aldrig haft sån här träningsvärk. Dom på jobbet undrar vad jag har gjort, är stel som en gammal kärring. Får ju förfan samla mig och ladda upp när jag ska sätta mig ner.
Men det är det värt och jag har lovat mig att inte göra fler uppehåll med träningen nu.
Har gått på tre pass den här veckan och det har varit GRYMT kul! Intensiv jympa (JAAA, det stavas med j), aerobics och skivstång (eller ett snyggare ord för dom som vill: bodypump) Det var efter bodypumpen träningsvärken slog till på riktigt.. som en jävla bomb. Imorgon är det förhoppningsvis bättre och jag hoppas på att kunna träna litegrann i helgen! Träning träning ;)

kjhknj

Klick! Snart en månad sen, hemma i radhuset på björx. Fasen vad tiden går.
Saknar Luleå och Familjen. ♥

This years love

Är sjukt rastlös. Hur man nu kan vara det i sthlm är ju en bra fråga men finns fan inget att göra för tillfället. Har huvudvärk också. Och det är inget bra på tv. Och för att vara extra negativ så är det askallt ute. Det är denna lördagkväll det.

Pratade med pappa för nån timme sen och där hemma var det typ fullt ös, haha. Kentan och Kickan var där på middag och en helkväll med vin och öl. Saknar mamma och pappa fruktansvärt mycket och såklart brorsan, men han var faktiskt hit i torsdags :) Han är i Visby nu med Stars, kval till SM och dom hade vunnit båda matcherna idag. :)
Jag hade egentligen tänkt åka hem nästa helg, men det var fullbokat från luleå-sthlm på söndag så jag kan inte. Sjukt trist, hade velat åka hem då.. men men.

Snart är det november och jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen. Känns som att det var jul och nyår nyss och jag minns så väl när jag satt och sammanfattade hur 2007 hade varit och jag hade ingen aning om vad som skulle hända 2008. Jag hade inget jobb och inga planer alls för året, men det var rätt spännande. Nu kan jag nästan börja sammanfatta 2008.. började jobba åt kommunen i februari och hos M i början av mars. Blev en hel del utgångar där på våren också. Sommaren kom och jag jobbade som en idiot och mitt i allt så fick vi en lägga i sthlm. Jobbade bort hela sommaren och var ut på Grace en gång. 25 juli jobbade jag min sista dag hos M och efter det åkte jag, mamma och pappa upp till Jockfall och hade en underbar vecka där med släkten. När vi kom hem närmade sig flytten till sthlm och helt plötsligt hade vi bara en ynka helg kvar i Luleå, Luleå kalaset. Fest hela helgen och fredagen var kass som vanligt men lördagen slog jag klackarna i taket rejält och hade världens bästa sista kväll hemma. Söndagen den 3 augusti rullade tåget och vårat flyttlass från perrongen i Luleå mot nya äventyr här i Sthlm. Och här sitter jag, snart 3 månader senare och undrar hur tiden kunde gå så fort.

Vi har haft en sjukt bra tid här hittilss men ibland kan jag känna att vi inte riktigt tar vara på sthlm. Det finns så mycket möjligheter här som man lätt glömmer bort nör man kommer från en liten stad. Vi får skärpa oss helt enkelt!

Har varit en jävligt hängig helg faktiskt men samtidigt tror jag det behövs, är sjukt trött. Men imorgon tänkte jag och Olle göra en liten utflykt till Barkarby i hopp om att hitta lite träningskläder :) Ja, vi ska börja träna nu ordentligt! Olle köpte gymkort idag och imorgon tänkte jag köpa ett, så vi tänkte gå på ett Core pass imorgon kväll, spännande! :) Lär väl dessvärre inte ta mig till jobbet på måndag..

PUSS & godnatt! :)




Miss independent

Freeeeeeeeeeeedag! Om det är något jag älskar med att ha ett måndag till fredagjobb så är det den härliga fredagskänslan. Det är precis som när man gick i skolan och bara gick och längtade efter fredagen, nostalgi!

I helgen blir det nog en rätt lugn helg, vi har ju ett par hårda helger bakom oss nu. Man får väl ladda inför nästa istället som är Halloween. Det enda som är tråkit är att Olle åker hem till Lule då.. annars hade det typ blivit fest i ett lyxhus i djursan ;) Fan, det hade varit skitkul ju! Men men, jag och Hedda ska styra upp nå kul!

Förra helgen var det fest här och sen drog vi ut på Fellows, hade sjukt kul och det stället lär få fler besök av oss ;) Bra musik, sjukt mycket folk och allmänt bra.

Snart kommer Olle hem efter sin springtur och då ska vi laga lite mat. Ikväll tänkte vi slå till på chilibiff. Jag vet inte om ni borde bli oroliga. Men jag tror det.

Ha en bra fredagkväll alla, vad ni nu än ska göra, se idol eller festa järnet!

PUSS

Living on the edge

Vettetusan vad vi gör vakna nu egentligen men det kommer bli en bra dag idag hoppas jag :) Carro kom hit i morse och snart ska vi dra på stan om ett tag och det blir lite shopping (ja, mitt shoppingförbud är brutet för länge sen så det spelar ingen roll) Karin var ju här förra helgen också, man måste ju sympatishoppa?
Blir en sväng på bolaget också för ikväll är det FEST! Hedda är mest taggad så det här kan bara gå åt ett håll och jag behöver inte nämna vilket. Jag är taggad. Sara är taggad. Carro är taggad. Huvaligen!
Lite senare droppar det kanske in lite folk och sen blir det utgång :) Kul ska det bli!

Ha en bra lördag allihopa, det ska jag ha :)

PUSS!

In the middle of the week

Nej men fan, varför började jag skriva ett inlägg nu då, har ju inte ett skit att dela med mig av. Jobbar, äter, sover. Skitspännande!

Så, ja det var väl ungefär allt. Längtar till helgen också, gud så skönt med helg.

Måste slänga mig i duschen och göra en hårinpackning nu, jag har feta knutar i mitt hår för att Saras dunderhårborste plötsligt försvann för x antal veckor sen. Någon? Jag har fan inte borstat håret på riktigt sen den försvann. Det är illa.

Puss mina vänner och ovänner

How am I supposed to live without you

Asså fy fan vad deprimerande att kolla ut genom fönstret. Mörkt som fan, regnstänk på fönstret och allmänt höstigt. Dagar som denna längtar jag alltid långt bort till värme, sol och paradis. Resa, någon?
Lika mörkt var det i morse när klockan ringde, trodde det var ett skämt, var så trött. Kom till jobbet och fick veta att Anna var sjuk. Toppen, jag och Marita på 13 ungar, alltså snälla? Dagen imorgon, som redan är ett skämt från början, kommer bli ett ännu större skämt. 7.30 - 17.00 i barngrupp HELA dagen, en halvtimmes rast och 12 ungar delat på mig och Marita. Sen att man bara tar förgivet att jag kan börja tidigare är ju också jävligt konstigt, är sjukt less på det här nu. Är så trött och sliten hela tiden så det är aldrig kul att göra nå, knappt på helgerna typ för då måste man försöka ta igen sig så mycket som det går.

När jag slutade idag åkte jag in en sväng till stan för att passa på att göra nå under veckorna, för resten av veckan slutar jag så sent så hinner inte göra nå. Hittade en söt klänning på MQ iaf och sen har jag bara varit här hemma själv. Det är sinnessjukt skönt att vara själv några timmar när man bor flera tillsammans så här (ta inte illa upp tjejer, ni vet vad jag menar) Jag har kunnat lyssna på Johan Palm på hög volym utan att nån har klagat (ja, jag är helt såld, han är fan en stjärna) och kollat på 2 avsnitt av The hills.

Nu sitter jag med tårar i ögonen och lyssnar på Kevin. Han är fan också en stjärna. Helt jävla underbar♥

PUSS!

Viva la vida

Söndag idag, och jag säger det igen, det är fan söndag hela tiden. Söndag och fredag. Man ska väl inte klaga men tiden går faktiskt lite för fort känner jag.

Ännu en helg är förbi och vad har vi pysslat med i helgen då? Karin kom i torsdags så vi har lagat middag, shoppat, chillat och igår blev det "utgång". Alla var inte riktigt i toppform efter en lååång shoppingdag så det blev mest lite vin här och en snabbvisit på stan. Skönt att bara åka hem och sova sen faktiskt.
Idag drog vi också en vända på stan och sen blev det kinamat till middag :) Nu har vi slagit läger här i vardagsrummet i mörkret (vi har fått elräkningen nyss så vi snålar lite med lamporna) Blir att sova tidigt ikväll (som varje kväll då i princip, satan vad less jag är på det asså) Ska upp med tuppen 6.30 som vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarje måndag, men döööööööö förfan!!

Kan inte jag få leva ett glassigt liv och gå på premiärer eller vad fan som helst? Snälla?

Fan vad less, pusssssss


Im not pop

Tjoho!

Stress, stress. Shit, vilken stressig dag. Alla kids har skrikit, bråkat, slagits, dragit i en och bara varit allmänt jävla galna.
Efter tio timmar med en timmes övertid i bagaget styrde jag stegen hem.

Ja, det var väl ungefär min dag. Hann till och med klämma in en datakurs där vid tretiden. Effektivt ;)

Imorgon är det torsdag och förhoppningsvis en lite lugnare dag än idag.

Blev en snabb uppdatering nu är för trött för att tänka. Ska fortsätta se tv nu med lax och gänget som är här :)

PUSS!

Back to huvudstaden

Tjingeling♥

Jajjemen, då var man tillbaka i sthlm igen då. Mitt planet var dock försenat nästan en timme igår så klockan hann slå midnatt innan jag var hemma. Trött tjej i morse alltså. Gick i stort sett i sömnen till jobbet och hade helt glömt bort att vi skulle ha möte i två långa timmar mellan 9-11. Satt mest och gäspade stort och försökte komma med något intressant förslag. Tror inte jag lyckades. Dom gamla rutinerade kvinnorna har för mycket kött på benen och kan sin grej.
Jag ville mest därifrån.

Egentligen förstår jag inte vad jag gör på det här dagiset ändå. Visst, jag älskar att jobba med barnen och leka och busa med dom men that´s it liksom. Inget mer för min del och i det här yrket ingår det betydligt mycket mer än lek och bus.
Alla som jag jobbar med har ju valt det här för att det är det dom vill jobba med, det är deras jobb helt enkelt. Jag är där för att få min lön varje månad den 26e. Märker ni skillnaden? Dom tar det seriöst. Jag oseriöst. Jag hade lika gärna kunna sitta i kassan på ica eller nåt, vill bara ha pengar orkar inte engegera mig. Det tar jag om några år, när jag har bestämt mig för vad jag vill plugga vidare till.

Näe hörrni, I veckan ska jag ta mig i kragen. För det här är inte rättvist mot någon. Och om jag får vara otroligt ego så är det minst rättvist mot mig själv. Vad fan ska jag gå och tycka att varje dag suger för att jag inte trivs med mitt arbete?

Nu har Olle suttit och peppat mig här och han tycker jag ska byta jobb. Tack Olle ;) Du är mitt ljus i den mörka stockholmskvällen. Nej, det där skulle jag aldrig ha skrivit.. nu kommer han gå omkring med högt huvud i en vecka. Suck. ;)


Stackars er

Det är nog tur att jag lämnar stan nu för jag har tydligen gjort.. alldeles för mycket i fredags. Det var väl det jag kände på mig. För ja, jag kommer verkligen inte ihåg och det är nog också tur för det är ingenting att komma ihåg. Eller jo, men ingenting jag vill komma ihåg. Fyfan så jag beter mig ibland. Förlåt alla inblandade och för alla åskådare. Kan inte ha varit en kul syn. Vilken obehaglig tjej asså.

Ska åka till kallax om ett tag och lax skulle tydligen åka på samma plan som mig så det blir skoj. Eller inte. Vill inte höra henne nämna ett ord om fredagen. Hon var nämligen en av åskådarna. Stackars henne. I östersund är jag nog aldrig välkommen så den staden kan jag lika gärna radera. Haha skjut mig.

Näe, nu blir det här det sista jag skriver i luleå. Nästa gång jag uppdaterar är jag i läggan i sthlm. Hörs då!

Puss!

Sweet home alabama

Jahapp. Söndag idag vilket innebär att min lilla luleåresa börjar gå mot sitt slut. Ikväll 19:50 lyfter mitt plan mot arlanda. Känns som att jag nyss landade i luleå. Men det är snart en vecka sen. Tiden går fort när man har roligt. För det har jag verkligen haft dom här dagarna. Jag behövde verkligen komma hem känner jag. Men imorgon är det back to work och dra åt helvete vilken ångest. Däremot ser jag fram emot att träffa mina fina tjejer på centralen ikväll och att komma tillbaka till sthlm, men jobbet. ÅNGEST.

Idag har jag fått tillbaka min plånka igen. Tack igen Mikael och hans granne Ingrid! Såna som ni borde det finnas fler utav. Som man brukar säga, ärlighet varar längst.
Jag och Carro tog en fika på roaters också och sa hejdå. Kommer sakna henne, vi har haft kul här. Men snart ses vi igen, tiden går så fort. Jag knallade även in och köpte ett par hörlurar i storlek XL. Men nu har jag inlett mitt shoppingförbud tills nästa lön. Som straff för hur oekonomisk jag har varit dom senaste veckorna. Det är inte okej att slänga ut 700 kronor på tequila en kväll. Fast vi hade ju sjukt kul. Men det spelar ingen roll, nu får jag bara lägga pengar på mat (INGA uteätningar), tunnelbanekort och mobilen. Kan bli svårt, men vi gör ett försök. Det kan ju aldrig gå mer än åt helvete så.

Nu måste jag hoppa in i duschen, ni skulle se mitt hår. Tyckte synd om Carro som behövde visa sig med mig på stan idag. Fyfan.

Tjollahopp


Nananana

Gud vad jag plötsligt har blivit beroende av att blogga. Har kommit in i ett riktigt bra bloggstim. Bloggdrottning nästa?
Man vet ju aldrig. Höhö.

Näe, borde kanske avrunda det här inlägget innan det spårar och blir ett enda dåligt skämt alltihop.

Halvligger i min otroligt varma och sköna säng, imorgon är det back till den minimala i stockholmo. Men den har sin charm den också. Jag har sovit många timmar i den.

Och jag måste bara berätta en jätte onödig grej innan jag lägger mig. Jag har seriöst varit bakis till klockan elva ikväll. Och jag skojar verkligen inte nu. Inte sådär monsterbakis som man kan vara men det har hållt i sig lite hela dagen. Har aldrig hänt förut i alla fall. Kanske var för att jag söp tills det inte gick att supa mer igår. För ja, igår SÖP jag verkligen.

Det låter skitfjortis, jag vet, men ibland måste man.

Det var onödig fakta så godnatt!

Stay with me, right?

Ja nu har jag fixat tillbaka mina grejer sen igår. Det enda som tydligen är på vift nu är min plånbok men den är i trygga händer. Det ringde ett okänt nummer idag och jag svarade såklart inte. Jag tycker inte om när det ringer nummer som man inte har sparat i telefonboken, visst är det läskigt? Så fick jag ett röstbrevlådemeddelande från någon Mikael som tydligen har min plånbok. Jag hade aldrig märkt att den var borta om inte han hade ringt, för jag använder typ aldrig min plånbok. Det enda jag har i den nu är mitt åhléns kort och kvitton. Inget viktigt liksom. Men i alla fall, ett stort tack till denne Mikael. Det finns ändå ärliga människor? Coolt.

Hade hur som helst en kanonkväll igår och det var mycket tack vare Kakan och Carro♥ Men klart man haft en kanonkväll när man får ångest när man kollar kontot och när det står ange PUK -kod på mobilen. Haha. Och vårat kära Cleo höll samma standard som förut och gjorde inte mig besviken.

Jag har haft fantastiska dagar här hemma nu och jag kommer sakna det. Men jag vill ändå klargöra att jag trivs hur bra som helst i sthlm och jag älskar verkligen den stan. Älskar att bo med mina tjejer och just nu hade jag inte velat göra någonting annat. Känns som att folk kanske tror att jag inte trivs där och vill flytta hem, men det är omtumlande att komma hem efter 2 månader ifrån tryggheten i luleå och familjen. Det vore konstigt om man inte reagerar.
Det enda som jag har ångest över att komma tillbaka till är mitt jobb egentligen, för det är så sjukt jävla tungt. All energi och all tid på vardagarna går åt till att jobba, sova och ladda för nästa dag. Jag går typ bara och väntar på att bli utbränd och det är ju inte okej va? Får ta mig en riktig funderare och kanske börja söka annat jobb. Vi får se mina damer och herrar. Vi får se.








Några bilder från igår, haha, min och Carros 2-mannafest. Fan vad kul det var.

Möjligt att det blir en update senare. Den som lever får se! Nu tänkte jag umgås med min fina familj♥

PUSS!

Spårat åt helvete

Vad fan hände igår egentligen? För mycket för mitt eget bästa antar jag. Dra åt helvete. Klockan är 10 43 och jag är fortfarande full. Detta är inte bra mina vänner. Mitt bankomatkort samt mobil är totalt bortsprugna men jag har en svag aning om att Karin kan ha dom. I hope so, annars är jag körd. Fan alltså, det blev nog i alla fall 3 shottar för mycket igår. Det känns i huvdet kan jag ju säga. Och det märks nog på kontot.
YES, ringde Karin och hon hade min mobil och diverse.

Näe alltså. Kommer bara på ett ord, spårat.

Orkar inte tänka mer, vi hörs senare.

PUSS

Äntligen fre.. cleo!

Äntligen fredag är väl det klassiska man säger en dag som denna? Fast idag behöver inte jag göra det för jag har ju haft semeter sen i tisdags! Mycket skönt och mycket välbehövligt. En hel helg kvar i luleå innan det blir sthlm igen, gaah, förtränger det så gott jag kan. Orkar typ inte jobba? Jag vill ju leva livet, resa och slå klackarna i taket. Nåja.. det kan man ju inte göra hela livet men jag är himla sugen på utlandet för tillfället. En långresa i asien till våren hade suttit som handen i handsken. Perfekt alltså.

Ikväll blir det i alla fall CLEEEEO och jag är gaaaaaaallllet taggad! :D Ska bli så himla roligt. Har varit och laddat upp REJÄLT på bolaget med Carro idag. Om ni borde bli oroliga nu? Det får ni lista ut själva.
Vi gick en sväng på stan också, köpte tusen onödiga saker som jag sannerligen hade klarat mig utan. Men den diskussionen får vi ta en annan gång ;)



Nå men vi det blir väl en klassiker idag då, sup och svälj, trevlig helg!

Will you be my love?

Mer uppdatering denna kväll. Kände för att skriva av mig lite. Är lite ledsen så här på midnattkvisten. Faktiskt. Det är enkelt. Jag vill inte åka härifrån på söndag. Får en klump i magen varje gång jag tänker på att åka tillbaka till sthlm. Har ju mina underbara där och det uppskattar jag verkligen. Men.. ja, vad? Har en underbar familj här och en massa andra underbara saker som jag aldrig har uppskattat förut.. att gå på plannjas ligamatcher här är långtifrån ligamatcherna i sthlm. I sthlm är en vanlig ligamatch i princip helt oviktig och det är först när slutspelet drar igång som det betyder någonting där. Så är det inte här uppe. Här stöttar vi upp till tänderna in i sista sekunderna. Vi älskar det helt enkelt. Det betyder någonting för oss.

Egentligen så vet jag ingenting. Det har varit så omtumlande att komma hem. På många sätt. Så mycket känslor. Allting är som förut samtidigt som ingenting är sig likt. Hur det nu kan gå ihop? Det går inte ihop men det är så det känns.
Det känns så långt borta att jag ska tillbaka till vår lägenhet på liljeholmen. Näe jag vet inte. Inte alls faktiskt.

Men jag vet att jag älskar Luleå och norrbotten så in i jävla norden. Det är fantastiskt♥

Sov gott allihopa, det ska jag göra♥

Imorgon blir det Cleo med Kakan och Carro. Ännu mera nostalgi.. och det blir värre med alkohol inblandat så jag hoppas jag håller mig stabil. Några tårar kanske kommer rinna nerför mina kinder, men det är väl okej. Glädjetårar alltså.

PUSS!♥

Nothing can replace it

Tjingeling!♥

Ännu en underbar dag i mitt älskade luleå. Ibland känns det nästan som att jag skulle kunna flytta hem igen, för jag älskar verkligen allting här. Basketen, människorna, stämningen, familjen. Man behöver bara gå omkring i stan max 1 minut för att se ett känt ansikte. Allting är en sån trygghet här. Läste någon gång nån som skrev "väljer du tryggheten så missar du äventyret" och det är så jävla sant. Hade inte kunnat komma på något mer sant.
Jag har många saker jag vill göra i livet innan jag är nöjd och jag är rätt äventyrlig av mig men det är alltid skönt att ha en trygghet att komma tillbaka till. Och jag vet ju också att jag inte skulle uppskatta luleå på samma sätt som jag gör nu om jag inte bodde i sthlm. Vi har bott där i 2 månader nu och jag kan redan ana en ratlöshet från min sida. Jag tröttnar så fort på saker så ibland blir jag nästan less på mig själv. Men det är bara så jag är som människa och det går inte att ändra på. Jag är bara 20 år och har redan haft 3 fasta jobb och ett som springvikarie så det säger ju rätt mycket också, men jag pallar inte samma samma samma rutiner varje dag ut och dag in, JAG VILL HA FÖRÄNDRING!



En bild från sthlm när vi preci hade flyttat dit.. tror det var första helgen.
Nu har vi bott där 2 månader, fan vad tiden springer iväg.

Nåja, nu ska jag och Millan på hockey ;) Haha, JA OKEJ JAAAG ska på lule hockey! Herregud, vart är världen på väg?

Later, pusspuss!♥

Deep inside, I`ll have it

Har ingen skrivlust för tillfället men jag har det bra här hemma, älskar att vara här, saknar faktiskt luleå ändå. Långt där inne kommer mitt luleåhjärta fram och påminner mig om hur mycket jag älskar allting här ändå. Känns bara sjukt konstigt och random att jag annars spenderar mina vardagar med en massa jävla stockholmare, både barn och vuxna, på ett dagis 100 mil härifrån. Ibland känns det inte värt det. Men oftast. Det känns värt det för att jag har mina tjejer och våran lägenhet och vi har så fantastiskt kul tillammans. Men vi är ju alltid bäst så vad mer kan man förvänta sig? ;)

Inte mycket antar jag och jag känner att det räcker där, orkar inte vara djup ikväll, så godnatt på er!


I love you more than words can say

Började min dag 06:45 i morse, styrde stegen mot jobbet och jobbade i nio timmar. Tog mitt pick och pack och pinnade iväg till tunnelbanan och sen styrde jag mot arlanda. Och nu sitter jag äntligen här. Hemma i älskade luleå, på björkskatan.♥ Vad mer kan jag säga än att det är underbart att vara hemma och träffa världens bästa familj efter 2 långa månader?

Älskar er mer än någonting annat, mamma, pappa, Ante♥

Ville bara säga det, nu är jag tröttast i världen så blir lite tv och sen sooooooova!

Nightie