Lite funderingar om framtiden

Jag har, tro det eller ej, suttit och kollat igenom en himla massa utbildningar efter Idol var slut. På tal om idol, måste bara få säga HUR GRYM VAR INTE ERIK IKVÄLL?! Han är ju bäst, jag satt bara och stirrade på tv-skärmen när han sjöng. MAGISKT hur man kan vara så bra, tänk att vissa bara föds med en sån röst? Sinnes!

Men iaf, back to buisness. Har kollat och läst om en massa olika utbildningar, herrejisses vad mycket det finns! :O
För mig som inte alls känner att "DET HÄR ska jag plugga till!", utan det finns en massa som jag är intresserad av, gör det det hela bara ännu svårare. Och då ska jag inte ens nämna min ENORMA beslutsångest jag har över saker. Åh herregud, ni vill inte veta. Men nu vet ni.
Klart att jag har funderat på några stycken och fastnat lite för några, men ingen känns WOW. Fast det kanske är så när man ska välja högskoleutbildning, att man får chansa lite?
En som jag fastnat lite extra för är iaf Socionomutbildningen, den verkar riktigt intressant! Och den har jag faktiskt funderat på tidigare också. Kikade lite på psykologiutbildningen, men det skulle nog bli väldigt svårt att ta sig in på den. Dock verkar den SJUKT intressant!

Nåja. Vi får se. Nu har jag ju inte direkt tänkt börja plugga till våren, men det känns lite bra att börja bestämma sig när det väl är dags.
MEN just nu känner jag mig bara lat, jag vill jobba, tjäna ihop lite pengar, ha kul och kanske resa lite? :) Dom här fria åren efter studenten kommer som sagt inte igen, så det gäller att ta vara på dom!

Nu blir det lite mer tv sen sängen, puss och godnatt! ♥

Btw. Vad höll mörkisen Carl på med ikväll? Diggade honom innan, men efter ikväll ser jag honom som.. ett skämt? Och när jag ändå är igång så ifrågasätter jag även andra killen som gick vidare, Rabih. Seriöst, är jag den enda som inte tycker om honom? Han sjunger fult och verkar allmänt skum. Nä big no för mig!

Slutkörd tjej

Man kan verkligen aldrig hålla någonting på en normal nivå, verkligen aldrig. Just nu har jag sån sjuk träningsvärk så jag kan snart jämföra den med träningsvärken jag hade förra hösten då jag och Sara började träna på friskis. Den var ja, inte nådig kan man säga. MEN samtidigt klagar jag inte, jag var nämligen ute på en runda idag också och jag UPPSKATTAR det verkligen! Himla skönt att slänga på sig träningskläderna och ge sig ut med The Killers i öronen. Deras låtar peppar mig mer än något annat måste jag säga. Underbart!
Men nu har jag problem med att sätta mig ner normalt och för att inte tala om att gå i TRAPPAN. Shit det är ingen lek kan jag säga.

Så nu ska jag ta och lägga mig framför tv:n och invänta Idol och testa mitt nya Chai te som jag köpte idag. Mumma! Ikväll hejar jag på Erik, sen kvittar det vem av dom andra som går vidare. Men Erik är GRYM och har en himla bra röst! Hoppas hoppas.

Hoppas alla har en fin onsdagskväll! ♥




En riktig old school på oss tre! ♥


Natti

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket, sova gott och invänta bättre tider.
För just nu ler inte livet åt mig.

I wish for you

När jag kollade på idol tidigare så slog det mig att i år finns det egentligen ingen STOR favorit ännu? Ingen som sticker ut sådär som det brukar vara. Dock finns det istället flera som är väldigt duktiga!
Mina personliga favoriter är nog Calle, Jon och Mariette. Mariette gjorde ett super bra framträdande ikväll!

Sen kan jag meddela att jag redan har träningsvärk. Ja, det är sant. Så här går det när man struntar i att träna, undra om jag kommer upp ur sängen imorn? Troligtvis inte, eftersom jag kände mig så hurtig efter att jag hade sprungit min runda idag så jag tog och gjorde utfall. Verkligen en killerövning om man inte gjort den på länge, fick sendrag och allt. Ha ha.







Nu ska jag kika vem som går vidare i idol! Mariette känns självklar, och kanske.. Moa?

Tisdag

Idag har jag faktiskt vart ute och sprungit! Vill ju verkligen komma igång med träningen nu och idag tog jag mig i kragen. Finally! Känns himla bra måste jag säga, känslan efteråt är ju oslagbar. :)
Förövrigt så händer det absolut INGENTING och det känns FETT trist. Behöver nåt nu nu nu. Mest av allt massa CASH, så man kan göra nånting.

Jo justde, är sjuuuuuuuukt sugen på utlandet. Hur NICE hade det inte varit med en liten tripp utomlands till nåt varmt, schysst ställe? Cash var det ja...

 

 



Jag dör?


På tal om inget..

Den här jävla Anka, är det någon annan än jag som tycker hon ser ut mer som 50 + än som 38 bast?! :O






Now you`re gone

Okej, nu har jag seriöst haft huvudvärk i 13 timmar :O Det är ju inte okej nånstans, men vad gör man när det inte släpper trots alvedon och vätska?
Brukar få sådär ibland, kanske sov för mycket i natt? Fult jag vet, men kan vara därför. Ändå är jag typ trött nu :O Nåt är ju fel.

Trots min huvudvärk så mötte jag upp Johanna i stan vid tolvtiden, hon shoppade massor och jag tittade på ;) Kliar verkligen i fingrarna efter lite shopping, men tyvärr, har man inget jobb så får man prioritera sina nöjen.
Om man bortser från mitt converseköp förra veckan (som min snälla papi förövrigt betalade), så har jag inte shoppat nånting på evigheter! Jätte tråkit, jag vill verkligen ha ett jobb nu.. Pengar så klart, men också för att ha nånting att göra på dagarna. Håller ju på att bli galen av att bara driva omkring här hemma.

Ikväll har jag bara hängt framför tv:n, eftersom måndagar är den bästa tv-kvällen. Säger hon som typ aldrig har brukat kolla särkilt mycket på tv, men hösten är ju som tv:ns årstid. Började med idol och TACK GUD för min älskling Calle gick vidare! Om Piotr (JA BARA NAMNET säger väl ALLT?) hade gått vidare hade jag typ inte idats kolla idol nå mer. Check. Sen Hemmafruarna, alltid lika klockrent (BRA drag av Anka att hota sin lilla son för att han inte ville ta en bildjävel btw)
Och sist Roast på Berns, fast det var inge bra idag så jag orkade inte kolla så mycket.

Nu ska jag krypa ner under täcket och förhoppningsvis vakna upp utan huvudvärk imorgon. Godnatt! ♥




Bara för att sommaren är underbar


Nu kör vi!

Vilket sug jag fick efter träning idag när jag och pappa var i Arcus och kollade BBD! :)
Ibland saknar jag basketen väldigt mycket. Kanske inte just för själva spelandets skull för nja, nån större talang var jag nog inte utan jag höll mest på för att det var kul och för att jag gillade att träna och SJÄLVKLART alla kompisar och känna att man tillhörde nånting.
Typ att känna den där känslan att man var ett lag och att man hade kul tillsammans.


Har lite dålig självdiciplin just med träning, även fast jag tycker det är kul som fan att träna allt möjligt, så blir det som inte samma sak som när man tränade basket och hade sina träningstider varje vecka, samma kvällar.
Nu tänker man typ "Ska jag fara ut och springa nu, har ju ändå inget att göra? Nä men jag tar det imorn istället"
Det är som lättare när man har fasta tider och tar sig iväg. Vad dumt egentligen, att det ska vara så.
Hemskt att skriva det, men man är för lat helt enkelt.


Men jag ska verkligen verkligen VERKLIGEN försöka nu, för jag vet hur bra man mår när man tränar regelbundet. Det är ju så skönt, fan nu ska jag ta mig i kragen! Det gäller att peppa sig själv, med eller utan lagkompisar ;)


När jag börjar jobba ska jag ta och köpa ett gymkort och gå på pass, DÅ blir det lättare att träna! Och det är kul som fan :D Saknar friskis, där hade jag många svettiga och roliga träningspass förra vintern! :D :D Åhh.


Det var allt för ikväll. Nu ska jag sleepa! Jo juste, jag håller verkligen tummarna för att min otroligt snälla granne ordnar nåt den här gången. SNÄLLA?





Nice one!


Härlig höstdag

Har haft en mysig lördag idag med mami och papi, älskar er så himla mycket! ♥ Vi var en sväng på farmor och farfars grav som sagt sen åkte till restaurang Toppen (nostalgi från barndomen!) och åt middag :) Supergott!

Sen ikväll har vi bara tagit det lugnt och kollat när Barcelona vann och Zlatan storspelade igen och gjorde mål 10 minuter efter att han blev inbytt! Stort, han är verkligen en stjärna ;)

Nu ska jag, tro det eller ej, hoppa i säng för imorgon ska jag upp vid halv nio och åka med pappsen till arcus och kolla när brorsan coachar :) Ska bli kul att kolla lite basketmatcher imorn, var som länge sen! Hihi.

Sov gott! Puss


The Ugly Truth.

Blev som sagt plannjamatch och bio igår, skön och mysig kväll så där i kylan och regnet :p Plannja var stört bra och utklassade Uppsala med..ja, massa poäng (är alltid sämst på att komma ihåg slutresultatet).
Och bion var top notch! Såg ju The ugly truth och den var fan asrolig, mycke roligare än jag trodde den skulle vara! :) Verkligen sevärd, tur att Jojjan har varit så envis med att hon velat se den. Haha.

Nu ska jag fixa mig snabbt och sen åka till norrfjärden med mamma och pappa! Ska bl.a åka förbi farmor och farfars grav, längee sen jag var där. Sen ikväll får vi se vad som händer, no plans än så länge!




GÅ OCH SE!! :D


Friday night babes

Förmodligen kommer ungefär hela Luleå befinna sig på cleo ikväll, eftersom det är både plannja och cleopremiär. Men jag och Jojo tänkte faktiskt gå emot strömmen och köra en lugn kväll med bio istället, ska bli skönt :)
Cleo finns kvar hela vintern och lär nog besökas mer än en gång sen så ikväll orkar jag inte stå i den förbannat oändliga kön som lär vara där plus att jag måste spara lite cash :p
Kul för alla att det är löning idag. NOT. Inge katjing för mig idag inte. Hoppas alla gör av med hälften av sina löner ikväll ;) Ne, nu ska jag inte vara ond!

Nu ska jag ta och göra mig färdig och sen börja da mig mot stan och möta upp Jojjan :) Först ska vi kolla lite på plannjamatchen! Sen tänkte vi se The ugly truth :) (bara för att göra tore nöjd!) Nä men hoppas den är bra!

 

Cleokväll för typ två år sen! Tur man blir snyggare med åren, eller? ;)


My new lovers!





Åh gud vad jag älskar dom! Ni ska få ett bra liv med mig, fyllt med kärlek och omtanke! ♥


Måste bara säga..

Gillade starkt att dom hade med en Killers låt i Idol ikväll. TUMMEN UPP!

Godnatt världen, Sverige, Luleyo!




Can you imagine when you were young..

Imorgon är det Plannjapremiär i pontushallen :) Ska bli riktigt kul att se! Jag missade fan inte ens förra årets hemmapremiär trots att jag bodde i sthlm, det tycker jag var bra gjort ;) Tänk att det redan är ett år sen :O Vad fort tiden tickar iväg..

I veckan har jag försökt ligga på med jobbsök, har ringt och mejlat massa.. men inget napp ännu. Jag tror ingen förstår hur pass uttråkad, rastlös och less jag är på att göra ingenting. Jag har inte jobbat nånting sen juli, herreguud.. :O Snart kommer jag nog vara tvungen att sjunka till den lägsta nivån - ATT anmäla mig till ARBETSFÖRMEDLINGEN. Gud, jag ryser när jag tänker på det. Hemskt, men vad ska man göra? Det här håller ju inte..

Jaja, back to mu busy life, nu ska jag kirra te och se idol!

Memories never die.

Var ute på en prommis tidigare idag och då prommade jag förbi Yvves gamla hus. Familjen Larrson på snövägen 526. Vilka minnen därifrån alltså! The golden days.

Kom och tänka speciellt på en fredagskväll när vi precis hade börjat sjuan, vad är man då? Typ 13 bast?
Vi hängde där, lyssnade musik och försökte komma på en dans till What would you do med City high.
Vi hade så kul så både jag och Sara ringde hem och frågade våra föräldrar om vi kunde få stanna lite längre.
Vid tolvtiden på kvällen prommade vi hem och jag kände mig så jävla häftig som hade varit hos en kompis så länge. Kände mig helt stor och nöjd. HA HA HA.
Men nånstans där bland alla hängkvällar hos familjen Larsson blev man större och äldre på riktigt.

Kommer ihåg en annan gång, tror det var sista helgen på sommarlovet i åttan och Yvve hade sin traditionella föedelsdagsfest. Hon måste ha fyllt 15 den gången. Sent på kvällen när det hade blivit becksvart smet vi upp till streetplanen vid skolan och träffade några killar från klassen och spelade basket.
Dom hade druckit öl (säkerligen en av dom första gångerna) och jag minns hur spännande jag tyckte det var. Samtidigt var jag lite rädd. Jag hade en lite skräckblandad förtjusning till alkohol när jag var liten. (kan man ju inte påstå att jag har nu HE HE.)
Men iaf, den kvällen var också en sån kväll då man verkligen kände att man blev äldre, det dök upp nya saker hela tiden och allting var så nytt. Vi skulle börja nian och vara äldst på hela skolan. Inte illa ;)

 

Kul med såna här minnen som dyker upp när man påminns här hemma i Luleå. Det är ju här man har gjort allting ända sen man var liten. Shit alltså :O

 

 


 

 


Tsatziki for the win!

Ursäkta mitt eviga tjat om sommaren, men jag blev nostalgisk. Och vem blir inte sugen på lite sommarvärme så här under kyliga hösten?!


  

Den översta bilden talar för sig själv tycker jag. HAHA. Jag upplevde mitt livs första springtaxi och var sjukt sammanbiten och nervös. Ser ni hur avslappnad Sara ser ut btw? Jaaa, hon är drottningen av springtaxisar..! ;)

Den nedre bilden är från samma kväll fast tidigare under kvällen. FY FAN vilken spårad kväll, vill knappt tänka på det. Men vi var nog rätt underhållande kanske? ;)

 En skön söndag på Solgrillen vid hornstull. Kommer ihåg den här dagen som om det var igår och jag har ingen aning om varför. Vi satt där och tittade ut över vattnet och alla båtarna och sommaren hade kommit till sthlm. :)
  En skön "after work" nere vid bryggan vid kajen. Åååh..

 

Och här kommer bilden som jag måste utse till vårens bild!

 



Anton, jag och självaste Tsatziki!

Det roligaste var att när vi tog den här bilden visste varken jag eller Anton att det verkligen var han!
Vi satt på tunnelbanan på väg till krogen och tog lite bilder på varann, så helt plöstligt säger en kille med chockrosa jeans och hatt, som sitter på ett fyrasäte bredvid oss: "Jag kan ta en bild på er?"
"Ja, schysst"
säger vi och ger honom kameran.
Han tar några bilder och sen säger han "Ska vi ta ett alla tre?"
Det gjorde vi och jag kollar på kameran och säger mest på skoj "fan vad lik du är killen som spelar Tsatziki!"
Han skrattar och säger "Du, det får jag höra väldigt ofta!"
Vi säger hej då till honom, får hans nummer och han önskar oss en trevlig kväll.
Vi tänker inte mer på det utan går ut, har kul och åker hem.

Nästa dag när jag sitter och kollar närmare på bilderna stannar jag upp på den här bilden, zoomar och inser med stora ögon att Jävlar, det ÄR ju verkligen Tsatziki!
Ringer Anton och vi börjar gapskratta för att vi inte insåg det tidigare. Alltid lika clever på fyllan..



Höst






Jag saknar verkligen sommaren.


LOVE them!

Shit vad mörkt det är ute och klockan är bara sju :O Men rätt mysigt ändå. Sitta inne med en varm kopp vaniljté framför idol :)

Idag mötte jag upp Johanna när hon slutade jobbet, vi lunchade på daggan och suktade efter hundratals fina saker. Skor, linnen, te-koppar, mobiler.. om man ändå hade ett jobb. Suck.
MEN jag provade iaf ett par svarta converse, vanliga all star, den nyare modellen som jag ska köpa. Behöver verkligen skor alltså! Jag hatar egentligen att köpa skor (konstigt nog, trots att jag är tjej och gillar kläder), tycker det är så dyrt och orkar aldrig prova så jag köper alltid kläder istället. Ha ha ha. Därav min skobrist.

Dock vet jag inte vilka jag ska köpa, dom vanliga tyg eller skinn?! Hm hm.. tåls att fundera på ;) Men nåt av paren ska bli mina i veckan, jiho!




ÄLSKA! ♥

 

Ibland kan livet som arbetslös till och med ha sina ljusglimtar ;) Ha ha.

 


Riktigt seeeg måndag..

Har kämpat på med jobbsök idag. Trååååååååååkit. Ringde som sagt och tjatade tidigare. Ja, i den här stan så är det egentligen inte ansökningar som gäller utan tjat. Nästan så man måste bli förbannad på dom flesta för att få jobba. Herreguuud.. :O

Näe, ingen bra dag idag. Långtråkig, rastlös och seeeg..

Har åtminstone vart en bra tv-kväll ikväll, fruarna och roast på berns, klockis! Älskar det ;D

Men nu ska jag sova, imorron ska jag träffa möta upp Jojjsan i stan och lalla på :)

Sov gott, puss! ♥

We do it this way, heeeeeeeey

Ännu en helg har passerat här i luleyo. Helgerna är över lika fort som dom kommer. Som alltid. Fast för mig som fortfarande inte jobbar så är det ju alltid helg kan man väl säga, fast det är ju en helt annan känsla på fredagarna.
Då kan jag också vara "ledig" med gott samvete, sova länge utan att få dåligt samvete osv. Och man kan hitta på en massa roliga saker (läs: Festa), eftersom typ alla är lediga.


I fredas åkte iaf jag och Johanna ut till måttsund för födelsedagsmiddag och party hos Emma och Elin som fyllde år i torsdags och hade kommit upp från Örebro. :) SUPER god mat! Lite senare drog vi in till stan och Allstar där det för första gången (Typ?) inte var nå drag. Så det blev att dra hem tidigt och sova, jävligt värt! :p
Resten av helgen har vart lugn, kollat oth och svenska hollywoodfruar och ensam mamma söker! 
Och igår hyrde jag och Ante senaste Wallander - Cellisten, absolut sevärd! Jävligt spännande :D


Idag har jag ringt och tjatat om jobb och jag hoppas verkligen jag får börja jobba snart för jag dööör av tristess och av pengabrist! Måndag måste vara den minst händelserika dagen på hela veckan. HATAR måndagar, oavsett om jag jobbar eller inte. Dom är så meningslösa på nåt sätt. Hujja.


Nu ska jag invänta Svenska Hollywood fruar, bara tre timmar kvar.. ha ha ha ha. Sjukt komiskt, det är nästan parodi men det måste ses. Min favorit är hon Maria Moneblabla nånting. "Jaag sa nånting riktigt dumt om henne igår. Jag sa att hon är tjock. Om hon inte kommer ikväll så är hon sur på mig"

Ha ha ha ha. Så sjukt bakom flötet. Får inte missas! ;P

















Tre bilder från fredagen. :) Nu tar vi nya tag sippiiiiii! ;D


Puss! ♥


New haircolour

Eftersom jag förstår att det är SÅ himla många som vill se hur mitt hår blev efter färgningen igår så lägger jag här in en bild. STORT!






Trivs mycket bra! :D


You`ll ask for me,

Asså! Nu har TILL OCH MED Johanna börja spela MAFIA WARS på fejjan :O Måste jag också börja spela nu, eller?
Jag är så fruktansvärt less på att se dom där STORA grejerna på face som det står MAFIA WARS på eller Farmville för den delen! Typ "Johanna and their mafia completed the Lagerinbrott job in
Mafia Wars." HJÄLP?!

 

Har vart en jävligt rastlös dag idag och nyss kom jag på att jag har lyssnat på samma låt i TRE TIMMAR! :O Det är ju verkligen inte ok nånstans. Dock är jag glad att det inte är akon - beautiful så jag nöter ut den till kommande fester ;)

Igår när jag skulle åka buss hem från stan så satte jag på min mp3 och ville bara lyssna på den, beautiful, hade laddat länge. Så råkar jag trycka så det vart ett annat håll på skiten så var jag tvungen att gå igenom typ ALLA låtar på mp3n, jag blev superstressad och började svettas för att låten aldrig kom. HA HA, då är man lite skadad va?

Jag behöver nog trots allt en mp3 med skärm kom jag på också. Den här är ju lönslös. Köpte den för billiga pengar i panik bara för att jag behövde en, kan inte leva utan en mp3. Och jag är typ en av få som inte är så impad av ipoden :p

Jag ska nog allt ta en repa förbi Claes Ohlson, där köpte jag min förra som var asbra! Claes Ohlson for the win, HE-HE ;)


Näe. Nu ska jag fortsätta nöta lite här och vänta på att Jo-jo ska sluta jobba så vi kan heeeenga :)

PUSS!


My little lovley friend I want you

Åhh, nej det här är farligt, otroligt farligt!

Jag har hittat världens finaste mobil. Fan. Och när jag är i behov av en ny mobil (jaa, min är seg som en snigel och ljudet är svinkasst!) och hittar en ny eventuell efterträdare så brukar jag jobba stenhårt för att den ska bli min. Jag måste! Men vad fan gör man utan jobb? TITTAR på den?! Åh vad tragiskt.
Den ska ju inte vara någon annanstans än här hos mig, i min hand. En äkta liten älskling. 



Kärlek vid första ögonkastet. ♥

 

 

Btw har jag färgat håret ikväll, blev riktigt nöjd! Tack Jo-jo ;D

 

Nu sääängen, puss ♥

 


Schysst "komplimang"!

Okej näe, nu är det fan droppen! Jag får ofta, VÄLDIGT ofta höra att jag ser ung ut och det är inte många som tror att jag är 21 år, men se på fan det är jag. Men iaf, idag blev jag riktigt sänkt av en tjej på stan..

Vi skulle betala varsitt par örhängen (ja,vi köpte likadana) så betalade Johanna först och tjejen i kassan frågade om hon hade JC kort, vilket hon hade. Ja, så långt gick det smärtfritt. Så var det min tur att betala och så skratta jag lite och sa "haha, så köper vi samma örhängen" Så skrattade kassörskan och sa med lite halvbarnslig röst "hihihi, jaaa men är man kompisar så äär man!" Jaha, tänkte jag? Låter som att vi typ är 14-15 bast, men okej?

Iaf så frågar hon om jag också har JC-kort och det har jag inte, så hon ba "okeej, men vill du skaffa då?!" Och så tänkte hon ge mig ett papper men hejdar sig, kollar tveksamt på mig och säger "hmm, maaaan måste vara över 16 för att få ha det...Är du det?!"


Asså seriöst, vad händer?! Näääää, jag är inte alls 16, inte ALLS! För i helvete, jag fyllde 16 för 5 år sen!


Det är nog den största förnedringen jag fått i hela mitt liv! Jag blev seriöst STÖTT på riktigt och ides inte skaffa nåt jävla JC kort efter att hon kläckt ur sig det så jag sa bara "jag är 16 med MARGINAL" Så sa Johanna "Vi är 21"

Så började hon svamla nåt om när hon går på systemet så är det aldrig någon som frågar henne om leg och att jag ska ta det som en komplimang. Komplimang?! Jag är tveksam, mycket tveksam.


Tack för den!


 



16-åringarna, WIHO!


So damn beautiful.




Det här är en av mina favortibilder från sommaren. Jag kan nästan känna hur varmt och härligt det var den här kvällen, man svettades järnet på Malins terass trots att klockan var nio på kvällen.
Den här sommaren har varit en av dom roligaste somrarna i mitt liv och det är härligt att ha så många roliga minnen att skratta åt nu när hösten officiellt är här.

Jag hoppas det blir en bra höst, men jag har en bra känsla.

Just DE, japp jag är i luleyo nu och här kommer jag att vara ett bra tag nu. Men det känns faktiskt riktigt bra, för jag vet att jag gjort rätt val. :)

Så trots att jag inte har nåt jobb just nu, vilket jag inte haft sen i juli, så känns allting väldigt bra! Så klart så saknar jag Sara och det känns konstigt att vi är så långt ifrån varandra, men jag tror bara det är bra för oss båda på ett sätt. Men som sagt, I miss you så klart. ♥

Nu staden, hejs


Sista dagen i Luleå..

Sista dagen här nu för ikväll går mitt tåg mot Stockholm igen. Ja, herregud vad tänkte jag på när jag bokade tåg?! Men jag kan inte flyga med så mycket grejer och så blev det betydligt billigare så nu får det bli så här..

Igår kväll hade jag och Johanna en oth - avskedskväll :( Vad jag kommer sakna dig gumman! ♥ Och visst kommer jag sakna Luleå också, kom ju hit för ganska exakt en månad sen. Länge sen det känns när jag och Sara anlände till Luleå med bilen fullproppad efter en lååång men rolig bilresa mellan sthlm och luleå.. Och sista veckan i sthlm när vi flyttastädade lägenheten, grät över alla minnen från Liljeholmen och svor över att ingenting gick våran väg.

Det har varit en bra augusti här och jag har hunnit se många kända ansikten, festat på luleåvis, umgåtts med familjen massor och så klart alla våra mysiga OTH kvällar! ♥











 

Tack för en härlig månad Luleå! Vi syns när vi syns, med andra ord har jag ingen aning om när jag befinner mig här nästa gång.

PUSS! ♥


GAAAAAAAAAAH

JAG HATAR TEKNIKPRYLAAAAAAAAAAAAAAAR! ALLA KAN FARA ÅT HELVETE!

1/9

Det ska VERKLIGEN bli skönt att bo själv igen. Verkligen. Är hemma själv med Ante nu och det vart nyss storbråk om vem som ska handla idag. Egentligen bråk för ingenting, det är bara för att jag är så trött och stressad.
Trött är jag för att jag har bara sovit 4 timmar i natt och stressad är jag över att jag inte ska få jobba nånting i september. Jag MÅSTE verkligen jobba, annars vet jag inte hur det här ska gå. Det värsta jag vet är att vara stressad över pengar, för det om något kan göra en så jävla sönderstressad!
Men jag borde iaf få jobba en del, brukar ju vara rätt mycket förkylningar osv på dagis nu när hösten kommer. Det vet jag ju själv när jag jobbade på dagis, jag var ju sjuk en gång i månaden och det är ingen överdrift. Usch, det var inte kul :S

Jag klev upp halv nio i morse, sa hejdå till mamma och pappa och sen har jag packat en massa. Hitilss verkar det rätt lovande iaf. Men i slutändan kraschar det alltid. Men man kan ju alltid hoppas åtminstone ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för en stadsrunda med Johanna :) Vi ska luncha på mat och prat, vad länge sen jag åt där! Sen ska jag fixa mobilt bredband och så måste jag hämta ut min tågbiljett. Dagens plans!

Hörs ikväll! ♥


It´s time to move on..

Jajjemen, nattmänniskan här igen. Vet inte HUR många gånger under dom här 4 veckorna som jag har vart här i lule som jag har tänkt att "ikväll ska jag fan lägga mig tidigt" och likförbannat sitter jag där klockan fyra och tiden har runnit iväg. Men jag gillar det. OCH jag kommer sakna att kunna sova så länge jag vill, inte tänka på att städa eller laga mat osv.. Men nu är det slut, på onsdag kväll går mitt tåg och torsdag morgon befinner jag mig i sthlm igen. Ska samtidigt bli skönt att få bo själv igen och få lite rutiner, kan ju inte slöa omkring så här i all evighet ;)

Idag har jag börjat packa ner mina saker och FAN vad jag hatar det! Jag KAN INTE PACKA?! Jag är sämst och det slutar nästan alltid i tårar ;p så vi får se hur jag ska fixa det här..
Sen tog jag en skön springtur (IGEN?!) och jävlar vad det känns i benen just nu. Men skönt är det :)
Kvällen har jag spenderat med Johanna och oth, som vanligt :) Vi är 4 eller 5 avsnitt in på säsong 4 nu! :O JÄVLAR vad vi har nött! Tänk att vi började från start, första avsnittet säsong 1..maaaaj gad!
Gud vad jag kommer sakna dom här kvällarna Jojo, det har ju blivit rutin nu :( Och framförallt så kommer jag sakna dig! ♥ Önskar ofta att alla var samlade på ett och samma ställe så man slapp sakna så många hela tiden. Men that´s life antar jag..


Näe, nu måste jag verkligen SOVAA! Ska upp vid nio för att säga hej då till mami och papi som åker till Uppsala imorn.. dock ska jag ju dit på fredag så, men men godnatt! :D