You are one of these people I want to put in my box.

Vad mycket det har varit på senaste tiden. Känns som hundra år sen jag bara kunde sitta ner vid datorn liksom känna lugnet.
Den här helgen har gått åt till att flyttstäda gamla läggan uppe på nybohov. Efter mååånga timmars städning igår stängde vi dörren där och lämnade 7 månader att minnas. Det var det helt enkelt.

Annars längtar jag hem till norrland och lovley luleå väldigt mycket. Saknar mamma, pappa och Ante otroligt!♥ Nästa vecka kommer jag och det ska bli helt fantastiskt att komma hem en vecka och bara vara. Det är det jag älskar med Luleå och att komma hem, att bara slappna av och inte tänka på någonting förutom att umgås med dom man älskar mest i hela världen. Det är 3 månader sen jag var där senast, alldeles för länge sen. Längtar!♥

Något som jag också saknar är att vara blondie. Miss it soooo much, älskar ju att vara blondie på sommaren! Love love love! Och så saknar jag att sol, värme och sommaren.

Det är mycket jag saknar för tillfället märker jag. Vilken tur att jag har så många människor och så mycket annat som förgyller mitt liv då♥

<3

Are we human or are we dancers?

Jag känner att det börjar bli på tiden att jag tar tag i bloggandet på riktigt, det är sjukt jobbigt att behöva skriva så mycket varje gång jag kör en liten update.

Helgen som har varit har varit en av dom roligaste på väääldigt länge! Jag vet inte när jag har skrattat så mycket, det har varit en riktig partyhelg ;) På fredagen hade vi en mysig familjefest, jag, Saris, Martin, Maria, Hanna och Anton och sen blev det utgång på Paradise. Klockren kväll som slutade med en springtaxi hem för Sara och Martin och en tunnelbanefärd med en likblek Maria för mig, Anton och Hanna.
Alla slockande väl vid fem kanske? Sen vaknade vi upp superpigga på lördagen (förutom Saris) och bestämde oss för att köra på ännu en partykväll, varför sluta när man är på topp liksom? :)
Dock var det bara jag, Anton och Martin som orkade köra en utgång den kvällen. Många underbara skratt, och jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket som på väg till krogen, haha.. men man kan inte ha tråkit med dom killarna alltså. :) Puss på er!♥

Här kommer lite bilder från helgen:


     

     




Sötisar, snyggingar, vackringar. Ni är allt det och lite till. :) Pusspusspuss!

Jajjemen,så det var den fantastiska helgen. Idag är det måndag och nya tag. Så himla skönt att jag har varit ledig så sliten somjag var igår. Haha herregud.

Men nu är det dags att firra lite mat och sen åka iväg till gamla lägenheten (för andra gången idag) och fortsätta städa. hata flyttstädning!

LOVE/L♥


Noone said it was easy.

Nä nu vill jag verkligen ha tillbaka min älskade pärla. Jag har varit utan den i 5 veckor nu och jag saknar den så det gör ont i hjärtat! Hoppas jag kan hämta den imorgon iaf. Sitter vid Marias netbook nu, gulligt med en sån här liten pärla också. jag vill ha en rosa :) Och den har jag tänkt önska mig i födelsedagspresent i maj, wiho!

Dagarna och veckorna flyger förbi och jag trivs sinnesjukt bra i den här lägenheten. Kommer aldrig vela flytta härifrån och jag önskar att vi hade den längre än sista juli :( Men det blir nog 5 underbara månader, förhoppningsvis.
Efter den sista julihar jag faktiskt inte en susning om vad som händer eller vad jag ska göra. Jag trivs så himla bra här och att flytta tillbaka till Lule känns inte som ett alternativ. Men jag vet inte? Jag behöver plugga till lite kurser på komvux som kan behövas när jag ska plugga vidare sen. Jag vill ut och resa och se världen. Och för att kunna resa behöver jag jobba ett par månader och bo hemma för att spara ihop en bra summa. Vad gör man liksom?
Jag känner mig bara sjukt stressad och vetinte i vilken ände jag ska börja. Åren bara rinner iväg och snart kommer klockan börja ticka för att sätta igång högskola/universitets utbildning.

Jag har även funderat på au pair i fleeera år men jag vet inte riktigt med det längre. Varför åka och jobba som det egentligen? Jo, för att bli gudomlig på engelska och för att se världen. Ganska enkelt, men samtidigt kan jag inte låta bli att känna att det känns lite bortkastat att åka iväg och vara i en familj och ta hand om och se efter barn, preeeecis som det jag gör nu. Är det värt det liksom? Iofs är det nog liite mer spännande att åka till Usa eller London och jobba som au pair och samtidigt kunna träna engelskan + se världen och få nya vänner än att jobba i Farsta här i sthlm och se..ja, se vadå? Stortorps äldrecentrum? Skogås/Länna bussarna som går varje kvart?
Usa och London drar nog det längsta strået. He.he.

Nä vet ni, jag blir inte klok på det här. Jag skulle kunna sitta här i flera timmar och diskutera dom här sakerna utan att komma fram till nåt. Jag lider av svår beslutsångest, men det ska inte få förstöra mina drömmar.

Just de. En sak till alla er som fortfarande går på gymnasiet: var glada! Ni har ingen aning om hur hårt det fria livet kan vara ibland.

Lovelovelove

/L.

Iloverockandroll.

Idag vaknade jag klockan tio av att Sara drar i mitt täcke och tycker att jag ska vakna. Jag grymtar sjukt trött men vaknar iaf och funderar vad jag ska göra va denna lediga onsdag. Jag tar mig ut på en löpparrunda nere vid vattnet vid kajen, sjukt fint det är där asså :) och ännu finare kommer det bli när den här förbannade snön dör, eller nåt.

Iaf, jag kommer hem från min löpning och hoppar in i duschen. Känner mig sjukt rastlös när mobilen ringer och det är Anton som undrar om jag vill komma och vara hårmodell på deras skola som ligger typ 3 min härifrån.
Han räddade ungefär min dag och det var super kul! Anton och en tjej från hans klass gjorde en sjukt cool 1600-tals uppsättning på mig och sen fick vi typ gå en modevisning och visa upp frisyrerna.
Faboulus day och det gör jag lätt om! :) Thx anton, och du är superduktig! :)

Synd att jag inte tog någon egen bild så hade jag kunnat visa håret för det var sjukt häftigt, men det var en kille som tog lite bilder och förhoppningsvis sätter han ut dom på deras hemsida så jag får hålla utkik!

Justja, på tal om ingenting så kollade jag och Sara på big brother från 2003 igår, dom sänder det i repris på tv400 på kvällarna. Jag var helt besatt av bb och missade ungefär inte ett enda avsnitt. Men det som slår mig när jag tittar på det nu är, hur fan kunde dom sända alla fyllefester osv på bästa sändningstid? Det är ju verkligen sjukt. Men iaf, det jag ville berätta är att i avsnittet som sändes igår så kommer en tjej in i huset som joker, Caroline Bengtsson. Där sitter jag med ögon som tefat och bara glor för jag tror inte det är sant. Vill ni veta vem det är? Jo, en mamma till en av ungarna på dagiset där jag jobbar!!! Alltså nyp mig i armen eller nåt för det kunde jag aldrig tro om. Inte ens i min vildaste fantasi. Herregud. Iofs så är det 6 år sen men ändå liksom. Nu har jag kanske mycket smaskigt framför mig, om en timme börjar nästa avsnitt! Åh gud jag längtar.

Nu vill jag se skandaler och en massa drama. Kom igen caroline!

Btw så har jag en thing för britney just nu, hon är fan underbar ändå. Och jag blir sjukt sugen på party när jag hör piece of me, break the ice, toxic och womanizer. Tjooohoo! :D

Kiss&Hug, L.

Feeling good today

Mår sjukt bra för tillfället och japp en av datorerna har repat sig! Flyttat har vi också gjort, jajjemen. Och herregud, jag mår ungefär hundra tusen gånger bättre i den här lägenheten. Den är sjukt nice och när man står på balkongen som är mot innergården så får man utlandskänsla!

Dessutom ringde min gamla chef idag och frågade om jag vill jobba på dagis varje vecka ons+fre fram till sista juni. OM jag vill?! Det är ju det jag önskat hela tiden, någon där uppe har nog hört mina böner verkar det som. Tack iaf!

Något som jag dock inte är lika nöjd över är ju det här skitvädret. Igår sa jag så nöjt till brorsan att "nu har all snö försvunnit här, äntligen!" Jahaaaaa, men vad tror ni det första jag ser är, när jag vaknar i morse? VITT överallt! Katastrof.

Men nu mina kära och okära vänner ska jag trotsa det här jävla skitvädret och ge mig ut på en joggingrunda! SAAAY WHAT?!

Later, puss!

Going Crazy

Jag står fan inte ut utan dator längre!! Det är så sinnesjukt jobbigt så jag dör nog snart, eller nåt. Min är på lagning och i helgen slutade Heddas att fungera. Eller verkar som att det är laddaren som är paj men i alla fall.. det suger verkligen, nu märker man hur beroende av datorn man är. Hela livet (nästan) finns ju där. man läser bloggar (ja, jag är sjukt beroende av bloggar), bokar träningspass, flygbiljetter, för över pengar.. ja verkligen allt!
Hoppas att min är lagad snart för annars blir det nästan ett impulsköp av en sån där mini pc. Gaaaah!

Så jag sitter för tillfället på seven på hornstull, rätt praktiskt ändå, för jag ska gå och träna rakt över gatan på friskis klockan åtta :) haha.

Och om en vecka flyttar vI!! Helt galet det med. Till lijeholmskajen, sjuuukt fin lägga med två balkonger :) Blir perfa nu till våren och sommaren då man kan sitta och äta frukost ute, ha grillfest, dricka öl.. längtar :)

Förutom det jobbar jag en massa också.. i farsta hos M och på dagis lite här och där.. mest på grågåsen men imorgon blir det vinterviken, spännande!

Annars saknar jag familjen helt sjukt mycket! Hade tänkt åka hem nästa vecka men hinner nog inte för jag måste jobba.. får se när jag kan klämma in det, är ju över 2 månader sen jag träffade mamma och pappa. Saknar er iaf!! Och brorsam såklart.

Nä ni börjar min tid rinna ut här.. ville bara uppdatera läget lite, man vet aldrig när nästa update blir ;p

pussochkram!