Tisdag

Fyfan vad jag är lat. Tog mig upp ur sängen vid elva även fast jag vaknade vid nio redan. Borde ta tag i alla mina saker och kläder som ligger utspritt överallt här hemma plus mina två megaresväskor som är proppfyllda med kläder. När tror man att man ska hinna använda alla kläder man köper ens? Det är ju löjligt.
Borde även ta mig ut och löpa lite. Beachsäsongen närmar sig med stormsteg och jag känner mig inte direkt jättetaggad över det så kanske lika att göra slag i saken?!

Senare blir det iaf middag med Emilia, som tydligen fortfarande var full klockan nio imorse efter deras klassfirande igår, haha. Och har jag inte gjort dessa "borde grejer" tills dess så får jag ingen middag! Och har jag varit duktig så blir det belöningen. När man är så här lat så måste man sätta gränser!

Puss

Morsdag

Från akrivet maj 2007:

"R Kelly - I belive I can fly den påminner bara om våran sista kväll i turkiet när vi satt på Carisma, dödströtta men lyckliga och åt glass. När vi sa byebye turkiet till den snälla bartendern där och han sa att han hoppades att vi skulle komma tillbaka någon gång.. och det kan jag lova till 100 %, jag kommer tillbaka :)"

Jajjemen, 4 år senare ska jag besöka turkland igen, precis som jag lovade där! :) Den 31 augusti åker jag och mamsen iväg, vi bokade resan igår. Den här gången blir det Side, var ju i Alanya förra gången så blir kul med något nytt :) Groteskt skönt! 

Och idag är morsdag så jag överraskade henne med en present imorse. Hon fick två fina necessärer fyllda med parfym, tvål och duschgrejer, hon blev väldigt glad så var en lyckad present :) Sen har vi vart och ätit middag på Waldorf, fyfasiken vad gott det var! Så skönt att vara hemma, ska mysa ner mig i soffan nu och imorgon blir det lunch med Jojjsan och lilla Ella, som jag LÄNGTAR! Puss på er! ♥ 

26 maj

Jaha, då är grejorna nerpackade och min månad hos familjen Gabrielson lider mot sitt slut. En fråga, när började tiden gå i sån rasande fart? Helt sjukt ju, den går ju så fort att folk (läs Johanna) missar sina födelsedagar!
Jag har haft en mysig månad här hos familjen och utan att ljuga så känner jag mig som en i familjen här. Vi har hunnit fira både min och pappa Freds födelsedag, premiärbadat med Tim (dock badhus), druckit litervis med té, haft picknick i humlan, sett massvis med filmer och haft mysiga kvällar och middagar. Dom är bäst! Kommer sakna dom oerhört mycket och speciellt min lilla Flisa som börjar på DAGIS på måndag. Åh herregud. Jag känner mig som en ansvarslös mamma som bara sticker iväg och lämnar henne till andra. Hon är världens sötaste och som jag kommer sakna att inte få pussa på henne jämt och ständigt.
När jag höll på packa ihop mina saker tidigare ikväll så kom hon inkrypandes till mig och tittade på mig. Som att hon förstår att jag ska åka. Åh :( Men vilken tur att jag kommer hit om två och en halv vecka igen då :)

På midsommar kommer mamsen och Ante hit och det ska bli sååååå kul! :D Och Ante har ÄNTLIGEN fått lägenhet! Kan inte beskriva med ord hur glad jag är fär hans skull, som han kämpat och hållt på. Han får nycklarna nästa vecka, ska dirr och checka in den! Jag har dessutom fått den stora äran att få hjälpa till att inreda den, ska bli riktigt kul! :)

En liten update fick ni, imorgon sätter jag mig som sagt på tåget mot lule vid 18-tiden så hinner jobba imorgon också :) LÅ, på lördag syyyyns vi! puss


21.00

Godkväll i stugorna!

Vad dålig jag har varit på att blogga på senaste tiden och ja, på det här året överhuvudtaget. Förbättring lovas! En liten update om livet kanske? Jag lever och mår bra här hos Linis och Fred och barnen :) Dom är så gulliga och rara och tar hand om mig väl. Intensivt att bo på jobbet såklart, men dom känns som min andra familj och jag känner mig verkligen som en i familjen här. Konstant kissnödig dock, eftersom Lina är téälskare så det har blivit en del tékoppar och mysiga kvällar sen jag flytta in :) Men det kan jag leva med till den 27e maj när min långa resa till lule börjar. Tuff tuff! Dock så ska jag ner hit och jobba igen senare i juni 2-3 veckor och även eventuellt i augusti, men det är bara kul! Än slipper dom mig inte helt ;)

Det är klart att jag kommer sakna sthlm och allt som finns här. Fina östermalm som ligger mig otroligt kärt om hjärtat. Tunnelbanan. Vapiano. Stureplan och alla dess roliga dansställen som stänger fem. Att kunna knalla ner och ha seven runt hörnet. Det faktum att inte behöva känna att man är begränsad.
Allt detta och mycket mycket mer. Men med det i jämförelse med att kunna träffa min familj dagligen om jag vill, så är valet lätt. Det gör så ont i mitt hjärta att sakna varenda dag och det ska bli skönt att slippa den där enorma saknaden som gnager i mig jämt och ständigt när jag är här.
Sen längtar jag otroligt efter en egen lägenhet att få inreda och jag hoppas det blir en verklighet snart!

Jag känner verkligen i hjärtat att jag har gjort rätt nu, har liksom uppnått en inre ro. Tre veckor kvar, längtar! Sen längtar jag efter en skön sol och bad semester i slutet av sommaren, hoppas på det också :)

Nu ska jag fortsätta min sköna söndagskväll med några avsnitt av mad men innan det blir sängläge! Mad men är ju bäst, måstemåstemåste ha andra säsongen efter detta.. typiskt att jag alltid ska bli lurad.. nåja. Linis, fred och ungarna är ute på landet tills imorgon bitti så jag ska ha en skön kväll i lugn och ro :D puss!

I keep dancing on my own.

Valborg, valborg. Jag hade nästan glömt bort att det var valborg idag när jag vaknade i morse.
Lite speciellt valborg det här, inte gjort någonting speciellt förutom att flytta mina saker till min sista destination i sthlm. I slutet av maj, runt den 27e, så blir jag lulebo igen och det känns bättre än det bästa. Imorgon är det ju 1a maj så då börjar nedräkningen! Längtar!

Annars har jag bara tagit det lugnt idag och lagat en goood middag, kycklingfajitas! Mums så gott det är :D Så ja, det är väl vad jag gjort idag, inget ståhej med andra ord. En del verkade däremot ha väldigt hemliga planer för dagen, men man verkade inte ingå där så då är jag hellre med någon som aldrig sviker - mig själv.
Jag lever efter vetskapen att man någon gång får tillbaka allt, vare sig det är positivt eller negativt och det tror jag stenhårt på!

Sen skulle jag heller aldrig sjunka till en sån nivå som jag själv inte skulle vilja bli behandlad på, men det är ju upp till var och en om man nu tycker att det är värt det.

Nu ska jag avrunda min valborgskväll med Mad Men, köpte första säsongen idag :D Puss!