Fredag och personalfest!

Fredag idag. Ja, det känns väl skönt fast jag har varit ledig nästan hela den här veckan och jag jobbar i helgen så det spelar ingen roll om det är helg eller inte för mig faktiskt.
Ikväll vankas det personalfest däremot, det ska bli roligt! Mat och alkohol for free ;) sen utgång! Och imorn blir det jobb 16-22 och sen söndag all day, 07-22.. tungt värre kändes nu när jag skrev det, meeeen det är bara att bita ihop och tänka på den 25:e varje månad :D


Igår tränade jag och Sara! Men hallå?! När hände det senast? Kan meddela att det var så jäkla skönt efteråt iaf, träningsvärk, ja tack! :) Ska dra en sväng idag också så att man kan festa ikväll med gott samvete. Nåja. Efter träningen så solade vi och sen åkte vi till Emma och Elin för fika och filmmys :) Vi såg Dreamgirls, den kan jag rekommendera :) mycket bra! Och jag måste säga att igår var första gången på länge som jag faktiskt uppskattade att bara ta det lugnt. Jag uppskattade att se film och tyckte det var kul. Låter kanske skumt, men jag har haft en period då jag måste ha något mer hela tiden. Har aldrig varit nöjd, vad jag än har gjort. Totalt jävla rastlös, har haft myror i benen om jag inte gjort någonting på en hel kväll. Så ska det ju inte vara, men jag tror att det kanske börjar bli bättre. Haha. Man skulle kunna säga så här, jag har haft svårt att uppskatta någonting annat än fest fest fest, och det kanske inte är så konstigt iofs, eftersom våren har varit en enda stor fest. Påsk, valborg, turkiet, studenten, sthlm.. Ibland undrar man ju, hur mår levern egentligen? Fy.


Ne, nu ska jag fixa ihop lite lunch och sen blir det att träna, sen hem och duscha, fixa sig och välja kläder för kvällen (fan, har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. kommer bli en jobbig process idag) och sen party all night long ;)


Söder


Nya hemstaden ;) Underbara Södermalm :)


26 juni 07 och inget är som förr.

Nej, för nu är det helt nya tider som väntar. Det är egentligen helt sjukt. Läste Saras blogg för ett tag sen och allt hon hade skrivit var så klockrent. Nu, tiden efter studenten är allt verkligen tomt. Man får tid att tänka och förstå saker. För..

Allt är annorlunda nu, inget kommer bli som det någonsin var.

Det låter nog värre än vad det är egentligen. För nu är man ju fri, fri från allt vad skola, plugg och högar med ogjorda arbeten och inlämngsuppgifter heter. Det är däremot sjukt. Aldrig mer skola. Nåja. Det är nog lika bra att vara glad och ta vara på den här tiden.
Ändå kan jag inte låta bli att tycka att det känns sorgligt. Långt inom mig känns allt förbannat sorgligt. Satt och tänkte nyss på när vi t.ex. gick på högstadiet, hur mycket man hade framför sig och hur lätt livet var då, även fast man tyckte att man hade världens största problem. När man gick på låg - och mellanstadiet, men hallå? Då var ju hela livet en enda stor lek!

Vart försvann allting? Vart tog alla år vägen?


Det känns som att man blev äldre alldeles för snabbt. Fast iofs så trivs jag så som livet är nu, så varför jag klagar vet jag inte. Det är bara det att det finns så mycket från dom där tiderna som jag saknar i dessa dagar.

Träffade Josse idag på stan och då kom minnena ännu närmare mig. Började tänka på allt vi gjorde tillsammans.

Jag, Sara, Josse, Johanna, Lovisa, Yve och Emma + resten av basketlaget.


Ibland glömmer man att sakna vissa saker och personer. Så helt plötsligt en dag är de borta och en massa år senare så dyker de upp och väcker minnen hos en.

Alla kvällar med basket och skitsnack. Allt häng i "hallen", Skövderesorna, alla matcher och träningar..och allt det andra som vi gjorde tillsammans. '


Jag har aldrig tänkt på hur stor del av mitt liv basketen och de tjejerna hade då. Basketen var nog i princip mitt enda och stora intresse då, men det var så mycket runt omkring det som gjorde att vi hade så roligt. Efter träningarna när vi stannade kvar för att kolla på killarnas träning.

Spana, diskutera, fnittra, kolla, skjuta, spela.


Det var tider det och jag erkänner, jag saknar det mer än vad jag trott. Men..

Den tiden kommer aldrig någonsin igen..


Tack och hej Luleå!

Vill bortbortbort nununu! Men först ska det tjänas ihop pengar, hitta lägga osvosv.. så det lär nog dröja ännu ett tag innan jag får som jag vill. Trist. Om det hade varit möjligt hade jag flyttat imorgon, det är sant! Tack och hej Luleå, heeej Sthlm! :)

Stockholmsresan med Sara var underbar, jag älskade varje sekund :) Shopping, fest och fotboll! Bättre än så kan det bara inte bli :)
Efter den här veckan i sthlm älskar jag staden bara ännu mer och vill flytta dit nuuu ;) men men.. snart blir det väl min tur!

Lite knasigt med jobb i sommar ändå, har ju en massa jobb men känner mig less för att det är så rörigt hela tiden. Funderar på att börja söka ett nytt jobb, fast hur lätt är det att få nåt här? Suck än en gång, varför ska man bo här?

Nu blir det promenad med Sara, byyyyye!

Sthlm ikväll!

Aaaah, det gäller att vara lite flexibel här i livet ibland :) Jag och Sara hade ju tänkt åka med flyget imorgon på förmiddan till sthlm, för då kommer man ju fram lagom tid till att kunna gå på stan eller nåt imorn också.. jaa, skulle jag boka flyg idag och det enda planet som fanns var halv tio imorron kväll, hahahaha, vi blev svinförbannade och insåg att vi skulle komma fram till hotellet på natten då. Haha stor idé. Så Sara tjata i andra änden av luren (kan tillägga att det var halv tolv i morse och hon var fortfarande lite full på tequila, haha) "MEN TÅG, HALLÅ LINDA, VI TAR JU TÅGET!" Haha, och jag brydde mig först inte, men sen tog jag det seriöst och insåg att det var det bästa alternativet :) så 21:10 går vårat tåg till sthlm ikväll :)

Ska bli skönt att komma bort några dagar, festa, shoppa och ha kul :) På måndag blir det kanske fest med Laxen som kommer ner då och hennes lumparkompisar :) kul kul!

Då vet ni :)

Puss från Lindaay!

En skön start på sommaren -07..

Förutom allt regn nu i veckan då, men det får bli bättre väder nu tycker jag! Insåg för ett par dagar sedan att det är nu mitt sommarlov är, min semester.. det är nu hela juni som jag inte kommer jobba som en tok så då slog det mig att jag kan ju inte tillbringa mitt "sommarlov" med att gå omkring här hemma och inte göra någonting.. så jag kläckte idén till Sara att vi åker ju till sthlm ett par dagar istället :) och det ska vi göra, på söndag :) helt kul! Shoppa, festa och njuta av sommaren :) bara ha det bra! Så söndag-torsdag är vi i sthlm :) längtar!


Annars har det inte hänt överdrivet mycket i veckan.. sovit en del (var i princip utmattad efter allt studenfestande) och så har jag jobbat kväll igår och i tisdags, skönt med lite ströpass sådär och lite extrapengar, man har ju ändå inte ett skit att göra här hemma så :) Från juli kommer jag jobba hur mycket som helst typ. Men jag klagar inte, jag tycker det känns jättebra :)


Min älskade bror fyller 24 år idag, grattis till han :) vi har ätit lite tårta och sådäääär :)


Nu ska jag kila iväg härifrån, tänkte bara meddela läget :)


Sommar -07 :)


Det är över nu, men jag kommer alltid komma ihåg er.

I fredags lämnade man alltså 12 år i skolan bakom sig. Lågstadiet klarade man (haha), mellanstadiet, högstadiet och sist men inte minst gymnasiet. Det är över nu men jag kommer alltid komma ihåg er och glädjas över att vi klarade det. Tillsammans.
Jag skojjar inte när jag säger att jag kan fan inte sätta ord på några av mina känslor överhuvudtaget. Jag är glad samtidigt som det känns otryggt att inte veta att man ska tillbaka till den där jävla skolan och träffa klassen när sommaren är slut. Den tiden är över nu. Aldrig mer får man komma till lektioner och träffa min lilla men underbart sköna klass. Att kliva in där i klassrummet och mötas av 7 tappra elever som har lyckats ta sig till skolan. Aldrig mer bråka med lärarna för att vi tycker de hetsar så mycket. Aldrig mer äta lunch i lilla, lilla matsalen på örnen..

Aldrig mer höra Victors gitarrspelande klinga i öronen. Aldrig mer höra Carros asgarv på lektionerna. Aldrig mer höra Pallos skämt. Kristians "kom till PAAAPPPA".

Jag vet att ni finns kvar allihopa, men det kommer aldrig bli på samma sätt som under de här tre åren. Vi har gjort så mycket tillsammans på skoltid utanför skolan. Sånt som inga andra klasser har. Alla är så olika men det är det som var charmen men våran klass och jag tycker om er allihopa, ni är speciella på ert sätt.
Som sagt, det är över nu, men jag kommer alltid komma ihåg er och glädjas över alla roliga minnen med er.
BF3 <3

Nu är man fri, så vad händer nu då? Än så länge är jag kvar i Luleå och jobbar fortfarande som personlig assistent. Så blir det nog över sommaren och kanske en liten bit in på hösten, men sen är jag redo att ta mig härifrån. Dra vidare på nya äventyr :) Jag har lagt ner planerna på att åka till Norge och jobba som au pair ett år, kanske att det blir om ett år istället. Ingen ville ändå att jag skulle åka och då känns det inte alls kul att vara där ett helt år. Men samtidigt vill jag njuta av att bara vara fri ett tag nu, inte ha några datum och särkilda tider (förutom jobbet då) att passa hela tiden. Underbart!


Studenten 8/6 -07, underbart, roligt, skrämmande :)


Tisdag, onsdag, torsdag, FREDAG!

Japp, inte många dagar kvar till dagen med stort d, den stora dagen ;)
De senaste dagarna har det mest varit fest och det har fan varit hur kul som helst :) har haft jättekul! Ingenting igår och idag men imorron och onsdag blire nog festande igen =D Imorron till på onsdag ska klassen sova i Emma och Elins stuga och då ska vi hitta på en massa bus hoppas jag ;) grilla, basta, bada, festa! =D Dessutom kan det ju typ inte bli bättre när vädret är så här underbart, det är ju kokhett ;) JAG ÄR SÅ GLAD :)


Idag har jag bara legat ute i solen och njutit :) sen ikväll har jag och Carro vart och kollat på våra snyggingar som är på bal nu, ni var så himla fiiina allihopa tjejer :) :) riktiga prinsessor! :)


Nee, just nu känns allting så härligt :) men jag vet att när jag vaknar upp på lördag morgon, dagen efter studenten, så kommer jag känna en enorm tomhet. Först är det en massa att se fram emot nu och man har så mycket framför sig och sen dagen efter är allt bara borta? Kommer kännas märkligt. Verkligen tomt alltså. Nåja. Sen börjar livet antar jag. Då får vi se vart det bär av ;) spännande!


Tisdag, onsdag, torsdag..FREDAG =D 3 dar kvar till studentdagen!