Årets sista dag!

Aaah, det är fan livet att bara göra ingenting och lyssna på underbar musik för tillfället! Uppskattar det sjukt mycket när jag vet att sthlm väntar om en vecka och att jag då ska jobba i snitt 12 timmar om dagen.. men det känns bra ändå, jag saknar mina småttingar!

Idag startade jag dagen med att handla mat i överflöd till nyårshelgen med mami (varför överdriver man alltid med så mycket mat och gosaker i dessa högtider för? Om inte så skulle ju fler slippa ha sina förbannade nyårslöften om träning och beach 2000 nånting..) Och på tal om nyårslöften så har det aldrig varit någonting för mig, tycker det är skittöntigt att hålla på med sånt där. Men iaf så inga nyårslöften frånmin sida men däremot ska jag försöka komma ihåg att fota en massa mer än vad jag gör nu! Från alla månaderna, hela året, det är ju så roligt att titta tillbaka och minnas sen..
Nåja! Efter inhandlingen av maten så prommade jag hem till Sara där jag, Saris, Kaki, Jojo, Ella och Kickan hade kafferep, fikade gigantiska chokladbollar och gullade runt med Ella. ÅH vad hon är söt den där ungen!
När jag kom hem därifrån lagade jag och mami tacos, mums!

Annars har jag haft ångest över morgondagens klädval.. egentligen fattar jag inte varför man anstränger sig så när man efter några glas skumpa hade kunnat gå klädd i en sopsäck och ändå varit lika accepterad?
Men årets sista dag är ju ändå speciellt och jag har ingen sån där glammig galaklänning hängandes i garderoben.. man tager vad man haver helt enkelt och lite glammig ska man väl lyckas se ut i slutändan ;) Om inte, ja då firrar skumpan det som sagt..

Nu blir det strax sängen och jag ber om ursäkt för att min blogg ser ut som nå uppslagsverk med text från topp till tå för tillfället, men bilder kommer! :) PUSS

Love you already..

ÅH nu har äntligen min fina acer aspire anlänt! Min nya bebbe, jag älskar dig redan.. hörs om ett tag!

Norrland när det är som bäst!

Kollade på termometern för ett tag sen och vart glad för att den visade -19. Japp, så har vi det här uppe i norrland! Man blir glad av det när den i morse visade så mycket som -29.. lovley! Men jag ska inte klaga, är det något man absolut inte kan påverka så är det vädret så varför slösa massa energi på det? Men en liten önskan kan man ju slänga in, så hoppas det blir liiite varmare snart!

Nu har julhelgen iaf passerat och nu återstår nyår och trettondagsafton! Julhelgen blev en lugn historia med mat i massor, glögg, kyliga promenader, sömn och skumtomtar som sptrutade ur öronen.. Var tänkt att hinna med en utgång på annandagen men kände mig inte på partyhumör den dagen så struntade i det.
Så nu laddar vi upp för nyår istället, blir trerätters, skumpa och allt som hör nyår till med ett gäng ute i Måttsund, blir säkert en trevlig afton :)

Annars sitter jag och väntar otåligt på min nya pearl som ska anlända här i dagarna.. en ny dator med andra ord! Klickade hem en acer denna gång, längtar! Dock är inte mitt VISAkort lika nöjd som jag.. skulle nog kunna säga att det blöder litegrann efter att det dragits otroligt flitigt på senaste.. och än är inte helgerna över.. puh!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och köra en helkroppspeeling, välbehövligt och skönt! PUSS


Och så var man hemma!

Luleå here I am! Som den här stan har saknat mig förstår jag. Nä, skämt å sido men jäklar vad konstigt och skönt det är att vara hemma! 3 månader sedan sist och hela fuxxantiden har passerat. Jag saknar redan mina sambosar, usch vad trååk att sova ensam nu ett tag. Tomt liksom.

Men att komma hem till ett julpyntat hus där maten står på bordet är ju aldrig fel! Sen att det är -25 kan man ju diskutera men det är bara plocka fram täckbrallorna! Imorgon drar vi vidare norrut till älskade fina mommo för att fira jul så nu packar vi ner glöggen, raggsockorna och fleecetröjan för en AVKOPPLANDE helg med massa sömn och massa massa julmat och gottis! Ojoj så härligt det låter, sömn har nämligen varit en enorm bristvara den senaste tiden.. kommer tillbaka på annandagen och då blir det förhoppningsvis att slänga av sig raggosckorna och fleecetröjan och svira om till partystassen. Man kan ju inte svika helt liksom ;)

I år har vi bestämt oss för att skippa julklapparna vilket jag tycker känns ganska skönt även om jag älskar att köpa julklappar. Istället har jag dragit VISA-kortet hejvilt till mig själv för det tycker jag är värd!
MEN, iaf så igår när jag sa god jul till Tim och Flisan så smög dom två paket under armen och nyfiken som jag är öppnade jag dom igår kväll och i låg en sprillans ny och snygg digitalkamera och en STOOR ask skumtomtar! Dom är helt underbara som läst mina tankar om en ny kamera för jag var i stört behov av en ny och skumtomtar är ju det bästa julgodiset som finns! ;D TACK sötnosar!!

GOD JUL!

Lördag 18 dec

Stackars er som kämpar på och klickar er in här och aldrig får läsa nåt nytt. Jag ber om ursäkt till er, men det blir liksom inte av. Har jobbat nästan 200 timmar den senaste månaden och nu återstår endast 2 jobbdagar av detta år och på onsdag bär det av för jullov i luuleeå! OJ vad konstigt det kommer kännas att komma hem, har nämligen inte varit hemma på 3 månader! Tiden har liksom flytit på här i storstan. Mord, jobb, självmordsbombare.. ja ni vet, alla såna där vardagliga saker.
Nä skämt å sido, självmordbombaren som slog till på drottninggatan förra helgen fick en att verkligen stanna upp och tänka efter. Det är klart man är nojig när man tänker att man var typ 200 meter ifrån honom och att han var på väg (kanske) till centralen samma tidpunkt som jag och Ante befann oss där. Rysningar. Vad hade kunnat hända liksom?

Det kommer bli fruktansvärt sorgligt att lämna fuxxan faaast...i januari när jullovet uppe i lule är slut så flyttar jag och Sara in i en ny fin-fin lägenhet på Östermalm, ska bli riktigt bra :) Känns dock fruktansvärt trist att vår lovley fuxxantrio splittras.. vi har haft en awesome höst tillsammans verkligen!

Nu ska vi ta och fortsätta vår sista helg här, för på måndag åker Karin hem och sen onsdag är det min och Saras tur! Ska ta och slänga ihop en nobelmiddag bestående av äggmackor och yoghurt nu, hihihi..

Magiskt

Alltså jag har det så bra för tillfället att jag nästan är avundsjuk på mig själv. Omringad av fantastiska människor och gör bara roliga grejer. TJÄRLEK!
Besökte idolfinalen igår och jag säger bara JAY SMITH Han är KÄRLEK. Och att jag och Karin stod och snackade med honom utanför kings bar förra helgen och fick tjuvlyssna på vinnarlåten i hans Ipod medan han igår ÄGDE globen med 13000 människor i känns som kontraster. Han är så liten och sympatisk utanför scenen, som Karin sa. Samtidigt som han tar upp en hel scen och är så magisk.
Nej, det var utomordentliga rysningar när han sjön like a prayer igår och mina ögon tårades. TJÄRLEK, liksom vad mer kan man säga?

Nu ska jag dricka upp mitt vinglas som väntar på mig och svira om för en kul kväll med fantastiskt folk. Vi får helt enkelt höras senare! Ville bara printa ner den här underbara känslan som sitter som ett smäck i min kropp just nu.

STOR PUSS OCH MASSA KÄRLEK!