This year, all my dreams come true..?

Ja, satana perkele vad tiden går! Idag är näst sista dagen på detta underbara..eller vänta, underbara 2008? Har det varit så underbart? Om jag ska vara ärlig så hade jag förväntat mig mer av det här året, men flytten till elstockholmo är väl det största och egentligen det enda som hänt som är värt att ta upp. Förutom den så kommer jag inte på så mycket som har hänt faktiskt. Vi har festat BETYDLIGT mycket mindre än förra året (VÄLDIGT positivt, risken finns ju dock att 2009 spårar)
Men hur som helst så är jag glad att jag och mina kära gummor tog oss i kragen och gjorde så sthlm blev vårat.
Nu ser vi fram emot en härlig vår där, DET kan bli underbart! ;)

Så ett datum jag alltid kommer minnas från 2008 blir 3e augusti, då satte vi oss på tåget mot nånting nytt och främmande. En ny stad, nya människor, nytt jobb, lägenhet. Ja, ingenting påminde om Luleå i alla fall, förutom vi själva och det var ju  positivt?

Jag sammanfattar 2008 som ett jävligt neutralt år, även om det enligt media, tidningar och hela cirkusen har hänt sjuhelsikes mycket i år. Det kanske det har, men mitt privata år har varit rätt neutralt. Asså klart det har hänt saker, man kan ju inte ta sig igenom 365 dagar utan att nåt händer liksom, men inga större grejer. 2007 hade vi ju en jäkla massa resande och studenten i bagaget. Jävlar vilket år det var!
Nåja, hur som helst så känns det som alldeles alldeles nyss jag satt här för ett år sen och sammanfattade 2007, kommer ihåg det så väl så jag blir rädd för hur fort tiden går.

Den stora frågan då, jag ställer den igen ett år senare, hur blir 2009? Jag hoppas på ett galet roligt år, många roliga minnen, bilder och så hoppas jag på någon rolig resa! :) Det hade suttit fint.



Dålig kvalla men jag är bara tvungen att lägga upp den. 080808 och vi hade bott i sthlm en vecka och detta var stockholmarnas dag. Det var SMOCKFULLT med folk över hela stureplan och till och med stockholmarna själva sa att dom aldrig hade sett så mycket folk. Vi luleåbor skulle väl kunna beskriva det som..5 luleåkalas? Räknat i folk asså. Galet!

P.S Nånting som jag glömde nämna, som enligt mig är en sjukt stor händelse, är att 2008 var året när våran Sara blev en ÄKTA DJURVÄN! Ja dra åt helvete, jag trodde aldrig det skulle hända. På riktigt. Det hände verkligen. I år.
D.S

I got my angel now



Jag blir så jävla lycklig av den här bilden! Vi hade så himla kul, älskade älskade ayia napa aug -07. Det var tequila varje kväll och inga gränser. Kanske där mitt shotberoende framkallades?
Hur som helst, TJEJER VI MÅSTE DIT EN GÅNG TILL!!

Var en sväng på stan med Saris idag, men eftersom jag spenderat så sjukt jävla mycket pengar på senaste tiden så är det inte ens värt att kolla på nånting. Vet dock inte vad jag ska ha på mig på nyår, men kanske har min svarta klänning som jag hade på juldagen. Lite tråkit men strunt samma. Nyår känns ändå rätt avslaget just nu så det spelar inte så stor roll. Det är tråkit att det är som det är och jag önskar att vi allihopa kunde vara tillsammans och fira ett bra nyår och ha kul, precis som vi brukade förut. Men så blir det inte i år och jag tycker det känns sjukt jobbigt när det blir så här splittrat.
Men jag har väl bara mig själv att skylla, har man varit en idiot så är väl detta konsekvenserna.
Nåja, det är väl ingen idé att hänga läpp och sura så jag ska försöka göra det bästa av den här nyårsaftonen.
Jag har noll förväntingar så för en gång skull kanske det blir bra?

Hoppet är ju det sista som lämnar människan sägs det, och det är nog oftast rätt sant.

Puss&Kram♥

This is the life

Måndag idag. Fan man har ju ingen aning om vad det är för dagar nu när man är ledig, blir helt virrig. Men det är verkligen skönt och välbehövligt att vara ledig. Herregud, det kommer bli tungt att börja jobba igen nästa måndag, känns som fetaste långsemestern, ha ha.
December har varit en rätt tung månad, stressigt på jobbet och grått, regnigt och mörkt dygnet runt. Känns som att det har varit extremt mörkt, säkert för att snön har lyst med sin frånvaro i sthlm. Tre dagar fick vi ha riktig vinter med pulk och stjärtlappsåkning på dagis, sen regnade allting bort igen.
Jag längtar till våren kommer till sthlm, det kommer bli fett underbart :D Våren brukar ju vara sthlms årstid big time så det kommer inte sitta helt fel!

Nä, nu ska jag sluta pladdra om oviktigheter,  tänkte jag ta en promenad i vintermörkret :)

PUSS!


Ny mobil!

Jajjemen, slog till på en ny mobbe idag, till slut. Det är inte lätt att leva med sån beslutsångest som jag har när man ska köpa saker som mobil, dator och sånt där, fyfan. Men till sist blev det denna:



En sony ericsson w380i. Den är inte jätteavancerad och dyr och det var det jag letade efter, orkar inte ha värsta supermobilen just nu, dom går bara sönder efter ett tag ändå. Tycker den är jättefin så den får bli min nya pärla ett tag framöver ;)
Jag har by the way aldrig haft en sony ericsson, tro det eller ej, men detta blir min första! Samsung har varit mitt märke istället.
Later!

Julhelgen 08

Ja då var den här julhelgen över då. Och vilken jävla fest det har varit två dagar i rad. Jag är så jäkla sliten, det hör ju liksom inte till vanligheten med tvådagars nuförtiden. Vi har ju varit så torra hela hösten, ha ha.
Har träffat så himla mycket folk både på juldan och igår och fyfan vad kul det är! :D Allra roligaste folket att träffa är nog gamla kära klassisarna från 9e. Vi gick ju trots allt 9 år tillsammans och växte upp tillsammans. Vilka minnen vi har alltså, ha ha ha. Fan 9e in my heart asså!

Så summan av den här julhelgen blir denna: 3 skor fattigare och MASSA pengar fattigare. Klackarna i taket helt enkelt och jag har haft så jävla kul så det var det värt, lätt! Men jag måste sluta shotta, haha jag vet inte vad det är med mig och shottar, jag har nån dragning till det. Älskar att övertala nån att gå till baren och köra ett shotrace, tequila eller fisherman ska det va. Igår var mitt offer Linnea, ha ha, försökte med Sara först men hon totalt stenvägrade för hon kände sig för full. Hon nappade inte ens när jag sa att jag kunde bjussa, ha ha. Det spårar alltid så hårt efter shottarna så nä, mindre shottar får bli mitt nyårslöfte. Det borde väl vara ett säkert löfte?

Trots att jag var ett bakismonster utav helvete i morse så vet jag inte hur, men jag tog mig till stan och shoppade lös med Lax på mellandagsrean! Ja fyfan vad vi shoppade, tror aldrig jag har hittat så bra grejer på rean nånsin. Ett par skor (bruna, skitfina i äkta skinn), jeansleggings, en grå klänning, en grårandig lång kofta som man kan ha till leggings och en mörkblå kort glansig kofta/tröja. Fan vad happy man blir av nya kläder och saker, det är helt galet ;)
Och imorgon blir det eventuellt en ny mobil. Nej, jag har inte supit bort den i helgen, men den är knäpp och batteriluckan är borta så den är så jävla risig. Spanade på en från Onoff som dom rear nu på mellandagsrean, en gråsilvrig LG. Men den verkar vara slut så jag får se imorgon! Försöker göra en deal med pappa i skrivande stund, att han ska betala halva. Känns som att jag är på god väg ;)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, my god vad skönt. Jag och Ante hyrde film och köpte godis, hyrde Superhero movie. ha ha ha. Knäpp men ändå jävligt rolig film :D



Klick! Jag på julafton, glad över min nya fina rosa digitalkamera :) Tack tomten!


Annandag jul

Typ inge bakis idag och ganska pigg så humöret är på topp denna annandag jul! Lunch på mat och prat, träffade maria och malin (OOOOLD TIMES) och vi snackade massa gamla minnen, guuuud vilken nostalgi!
Så ikväll blir det reunionfest med dom och sen utgång, blir väl cleo eller kafelino, vi får se vad som känns bäst ;)

Bara att hoppa in i duschen och göra sig klar för ännu en partykväll, SKÅL igen!

Klockrenaste citatet av Olle igår "Hörru, visst ser du till så allt är ok här? Ifall jag kvävs eller nåt" Hahahahaha, till vakten när vi stod i den ooooooooändliga förbannade köjäveln som vi inte lyckades undvika. Fan

Ha en bra annandag jul allihopa :D

Juldagskläderna!

Tänkte lägga in min klänning som jag ska ha på mig ikväll och skorna till den, i väntan på middagen :) Haha, är superhungrig!

 

Klänningen :) Den är så himla söt!



Och skorna! Är inte sådär superdupernöjd med skorna, köpte dom mitt i all julstress inne på souk, men dom är rätt neutrala och blir bra till klänningen :) Gillar dom mer och mer i alla fall!

Hittade en jättefin frisyr nyss som jag ska ha ikväll, frågan är bara om jag orkar krusa håret..? Ja, jag får orka det, den var så fin :D Krusat stort hår, stor lugg och en fin inbakad fläta på ena sidan som Sara ska få äran att göra!

Nu är det middag, sen ska jag fixa håret och sminket och sen börjar vinpimplingen ;) SKÅL!


Juldagen

Morning, morning. Ja, då var julafton över, årets mysigaste dag. Hade en superdag med familjen, god mat, julklappar, glögg och filmer :) Fick min fina rosa digitalkamera som jag ville ha så jag är nöjd :)

Juldagen idag, blir lite middag med familjen här hemma och sen ikväll är det klackarna i taket förfan! Ska bli sjukt kul.
Jag ska unna mig minst en färgglad drink. Och den ska bli lyckad den här gången ;)

Ha en bra juldag allihopa :D

PUSS!

Last christmas I gave you my heart

Idag har jag slagit in alla julklappar. Japp, ALLA, för att Ante, precis som alla andra jular vägrar för att han anser att hans paket blir knöliga och fula. Jaja, jag ska väl inte klaga, tycker det är rätt mysigt att sitta och lyssna på julmusik och se hur julklappshögen växer efter varje paket. Ha ha.

Jag smorde in mig med brun utan sol för en stund sen också. Jajjemen, och nu är det riktigt bus. Äkta vara! Jag hade egentligen tänkt ta mig till solariet i helgen men jag var för sjuk för att orka röra mig så det kändes inte som någon bra idé. Jag vet inte hur resultatet blir nu, det är ju ett sånt jävla projekt att smörja in sig. Smörja lite, tvätta händerna med mängder av tvål så det inte drar in i händerna och ser ut som..bajs, smörja lite igen och så tvätta händerna igen, och så fortsätter det tills man inte missat en enda fläck på hela kroppen. Allt för att inte smälta in i snön när man visar sig ute. Man måste ju, med andra ord.




Där har vi lilla pärlan!
Fast jag måste faktiskt erkänna att jag alltid varit rätt skeptisk mot brun utan sol. Kan ha någonting att göra med första gången jag och Sara skulle testa det, vi var väl en så där 16-17 och jag kommer ihåg att det var sista dagen på ett jullov och vi ville se lite snygga ut i skolan dagen efter. Som gymnasieelev lever man ju på studiebidraget vilket gjorde att vi valde att köpa en tub Åhléns egna märke brun utan sol. (Inget ont om åhléns egna märke, men ja ni fattar grejen) Billigt och bra ansåg vi då och brydde oss inte om kvaliten. Vi smorde i alla fall in hela kroppen och försökte vara noggranna vid ställen som armbågar och knäveck som vi hade hört att man skulle vara.
Och resultatet? Ja, bruna kan jag inte påstå att vi var, även om vi inbillade oss det. Iofs så var det några som tyckte vi såg bruna ut på långt håll (observera långt håll) kom dom närmare blev dom lite tveksammare, och det förstår jag. Sara fick dock den stora frågan av en tjej "Har du varit utomlands?! Du är ju jättebrun!" Vettefan, antingen såg den tjejen lika dåligt som mig och Sara eller så justja! Hon såg oss nog bara på långt håll..
För när mamma sa att jag såg ut som en bilmekaniker i fejjan, det var nog då jag la BUSen på hyllan.


Party on baby!

AAHHHH, jag vill festa! Vill spåra med mina härliga tjejer, ha så där kul som vi kan. Och det ska vi göra snart! Juldagen my friends, juldagen. Kul ska det bli!

         

ÅH vad sprallig jag blev nu!

23 dec

Jag önskar att alla fick uppleva en sån här fantastisk vit jul som vi får den här julen. Det blir verkligen magiskt med så här mycket snö! Tycker synd om stockholmarna som möts av den äckliga blöta och gråa asfalten när dom går ut.
Dom satsar hårt på julpyntet istället och trots den gråa asfalten så gud vilken julkänsla man får när man går på stan! Det är ju bara galet. Utanför NK  till exempel:



Okej, märkte nu att det inte blir samma feeling som när det är mörkt, men skyltfönstrena är magiska. Barnfamiljerna trängs med sina vagnar och barn, fotar och suckar över hur fint det är. Och jag håller med, men det blir på gränsen till för mycket hysteri nästan. Som med allt annat som har med julen att göra ungefär. Men det är väl det som är charmen med julen kanske? :) För mycket julklappar, choklad, julmat, julpynt..
Jaja, det jag ville komma till med NK-bilden var att på den syns den äckliga gråa asfalten väldigt tydligt. Tänk er den utbytt mot ett tjockt, vitt lager med snö. Då kan vi snacka äkta magi.

Godmorgon föresten.

Dan före dan före dopparedan

Jag har precis färgat mitt hår, eller mamma gjorde det, det blev riktigt fint faktiskt :) Inte superstor skillnad men fick bort slingorna som jag ville och det blev jämnare. Köpte en färg som är helt ny, den är jättefin, rekommenderar verkligen den :) Minns dock inte vad den hette men det var Loreal i alla fall.

Jag har varit på stan och svettats som dom flesta andra lulebor idag. Köpte färdigt julklapparna, inhandlade alkohol och köpte smått och gott som strumpbyxer och smink, så nu är jag redo för fest! :) Vill dock bara bli frisk nu, mår fortfarande ganska dåligt. Är så trött på att vara sjuk, kan ingen göra mig frisk?

Såg massvis med kända ansikten på stan idag och det är verkligen nu man känner att man har kommit hem. Det är mycket känslor som kommer fram. Och minnen så klart. På nåt vänster så kan jag inte låta bli att tycka det är sorgligt att luleå idag känns som ingenting. Alla har dragit, så även jag, och allt har liksom försvunnit. Det har ju alltid varit dött här men nu känns mer dött än någonsin. Är det bara jag eller är det någon sanning i det? Don´t know.
Något som är sant är att tiden går. Och den går snabbt. Blir lite ledsen ibland när jag tänker på hur snabbt den verkligen går. Det känns som att man fortfarande slits mellan att vara vuxen och tonåring. Man är väl någonting där emellan kanske? Jag vet faktiskt inte och just nu bryr jag mig inte, för nu är jag hemma, och här hemma känner jag mig alltid som ett litet barn. Haha, det är väl därför det är skönt att komma hem kanske? :)

PUSS!


Clear your heart

Vilken bra match det var idag! Lule vann med en poäng ;) Att vinna med en poäng är ju det bästa som finns men att förlora med en..? Surt asså!

Sitter och tar det lugnt här hemma, det är så himla skönt att inte behöva göra nånting. Inte behöva känna att man hela tiden ska iväg någonstans. Och kallt så inihelvete är det! -12 är det nu och jag tycker det känns som -25, man blir snabbt bortskämd där borta i söder.

  

Måste bara säga hur mycket jag avgudar denna tjejs stil! Lauren Conrad från The Hills. Hon är fan en gudinna när det gäller kläder och hon är alltid fett snyggt klädd! Jag är en sån där som har svårt att följa tv-serier men just The Hills har jag sett vartenda avsnitt av, love it! Kom precis på att jag inte har sett det senaste avsnittet, lycka! ;)


Om en kvart är det Heartbreak Hotel på tv, hahaha, älskar den filmen så jag kommer sitta bänkad :D


PUSS!


21 dec

Herregud vilken vecka det har varit. Jag har varit så stressad och haft så mycket att göra. Första gången jag kunde sätta mig ner och andas var väl ungefär på tåget hem till lule i fredas. Samtidigt är jag superförkyld så det gör ju inte saken bättre. Igår, efter en tung tågresa, lite sömn åkte jag och Ante på stan och handlade julklappar med dundrande huvudvärk. Haha, tycker sjukt synd om mig själv. Kom hem och mamma hade lagat min favoritmat tacos, som jag aldrig bangar men jag hade ingen matlust så det lilla jag åt tvingade jag i mig. Sen gick jag och la mig sju på kvällen och sov till tio i morse. Vaknade vid fyra och hade skyhög feber. Inge kul alls, men nu mår jag lite bättre iaf :) Vill bara bli frisk, har typ varit sjuk en månad snart! Detta är konsekvenserna för att man jobbar på dagis ;)

Annars är det JULLOV! :D Haha, så sjukt jävla skönt!! Hemma i två veckor nu och det ska bli fantastiskt skönt. Det är massor med snö här och det snöade ännu mera igår. Snö i träden och solen lyser litegrann nu, det är så himla fint!! Hade jag haft en fungerande kamera hade jag fotat så alla fick se, så därför hoppas jag att tomten kommer med en snygg digitalkamera i år ;) Vi får väl se!

nu ska jag ta en skön dusch och fräscha upp mig lite och sen åka och kolla på lule basket med pappa och ante :)

PUSS

15 dec

Någon mer än mig som är fett less på mörkret nu? Längtar verkligen till våååår! Det ska bli skönt att plocka fram solbrillorna, vårjackan och se folk igen! Känns som att man inte ser någon på vintern när alla går omkring och gömmer sig i sina stora dunjackor. Men snart så har vi alla överlevt en vinter till ;) Och den här "vintern" har ändå varit mild jämfört med vintrarna innan, så tack stockholm! Men det ska bli skönt att komma hem till norrland och fira jul med sjukt mycket snö! 4 dagar kvar till jag åker hem, fuck vad skönt det ska bli :)

Imorgon ska vi ha planeringsdag 8-16.30 och efter det ska vi gå ut och äta med jobbet :) Planeringsdagen hade jag kunnat strunta i, men slipper ju min låånga dag på dagis iaf och det är ju skönt! Sen på onsdag är det vanlig jobbdag, samma torsdag och fredag och sen går mitt tåg på fredagkväll!
Är verkligen fett taggad för juldagen och partyparty! Det kommer bli så jävla kul förhoppningsvis. Köpte en hel del fina "julklappar" till mig själv igår också, så då är klädproblemet löst iaf ;) Och jag inhandlade min första riktiga julklapp igår också, det är ju en bit på vägen! Jajjemen, så nä men Luleå kommer bli grymt kul hoppas jag. Ska bli så underbart att inte ha några "måsten", få maten serverad på bordet, sova så länge jag vill, umgås med familjen, festa och ha fett kul helt enkelt! :)

Allt för nu, ska hoppa in i duschen nu!

Puss på er!

Laaateshoooooow

Kollade nyss igenom Chrisses, Anders och Arvins bilder från Australien. Men jaaaaaaaaaaaaaaaha, nädå dom ser inte alls ut att ha det underbart! Vem sa nåt om avis?

Fast jag måste säga att jag trivs riktigt jävla bra i stockholm. Känns faktiskt hur bra som helst att bo här. Och vi har våran deal avtalad efter jul. Vi måste ta vara på att vi bor här, på riktigt! Efter jul är vi på banorna igen. Då ska vi spåra tillsammans. I can´t wait, det kommer bli en härlig vår! ;)

Har haft en bra lördag idag. Köpte en jättesöt klänning på stan, passar perfekt till en av alla utgångar under jul och nyår! Good good, det var vad jag sökte efter och det fann jag så jag är nöjd men imorgon blir det nya tag och mera shopping. Måste köpa någon julklapp till brorsan. Och några till mig själv. ;) Det är man väl värd så mycket som man jobbar och sliter? Absolut.

Om en vecka är jag hemma, efter en lååång och ensam tågresa. Känns overkligt att tiden har gått så fort. My god. Sen är det back to stockholm 4 januari. Blir hemma mer än två veckor, shit, det kommer bli kul hoppas jag :)

Nu: godnatt!

Tomtenissar och idol!

GRATTIS KEVIN!!! Min helg är räddad iaf. Men det var väl rätt självklart att han skulle vinna så. Han är en stjärna. Och Palm har blivit en diva. Asså det här låter fett sjukt, men jag kommer verkligen sakna idol. Hahahaha. Vi har sett i stort sett VARENDA avsnitt och det började ungefär samtidigt som vi flyttade hit och har hängt med hela vägen, så det är lite speciellt. Idol 2008, den enda anledningen till att inte festa på fredagkvällarna i höst. Hö hö.

Känner mig helt galet trött och sliten. Lååång dag idag med luciafirande och en massa skoj. Ni hade dött om ni hade sett mina små nissar, tärnor och pepparkaksgubbar idag. Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Jag svär på att jag har sett den minsta tomtenissen i mitt liv idag. Något så otroligt gulligt lär man inte få uppleva många gånger i sitt liv, ojojoj.

Idol hit, luciatåg, pepparkakor och glögg dit.. nu måste jag sova. Imorgon är det en ny dag och jag fasar för dagen. Vi ska ge oss ut på jakt efter jul och nyårsklänningar. Jippie, här kommer vi! Satsar en tia på att vi kommer hem tomhänta. Fast jag antar att större under har skett ;)

Puss godnatt!


10 dec

Har fått rätt bra julstämning nu så här lagom två veckor innan jul. All cred till dagis, pepparkaksbak, julmusik, luciasånger, julpyssel och träning för luciatåget på fredag, de är grejer de ;) Och nästa fredag åker jag hem till luleå där det är -17 och massa snö.
Satt och berätta för några på mitt jobb idag på lunchrasten hur länge det tar att åka tåg upp till luleå, ska ju göra de när jag åker nästa fredag. I vanliga fall brukar det ta typ 14 och en halv timme eller nå sånt och med de här tåget tar de 12 och en halv. Deras ögon blev stora som tefat när jag berätta och dom kollade på mig som att jag var en utomjording. Agneta trodde de tog typ 5 timmar så hon var chockad resten av rasten.
Ingen förstår nog vart jag kommer ifrån egentligen för Kerstin säger jämt Umeå istället för Luleå och det tar fan inte 5 timmar med tåg till Luleå.

Men vad kan jag förvänta mig när stockholmarna tycker att Gävle är ungefär hela norrland?

Nu ska jag gå och göra mig klar för träning :) PUSS!

8 dec

Haha har precis druckit Echinaforce, Sara bjöd en shot till mig för jag börjar känna mig förkyld igen, och jag säger bara FY FAN! Smakar typ jord, gräs eller nå jävligt äckligt iaf. Men de ska ju tydligen hjälpa hårt mot förkylning så det är bra att hon introducerar mig i hennes värld med såna där skumma saker från apoteket. Jag litar på henne trots att det stod att varje dos motsvarar 528 mg alkohol och hon tänkte propsa på mig 3 doser innan jag ska sova!? EEEHHH?
Rapporterar väl om jag är bakis imorgon.

Jag var och tränade tidigare och det var det största bögpasset jag någonsin varit på. Om han inte var bög så heter inte jag Linda. 45-50 bast och hade musik som lilla fågel blå (ni vet den där sången som har varit med i pripps reklamen) och fett gamla britney spears låtar som han sjöng för sig själv med fetaste inlevelsen på stretchingen. Dock var jag röd i fejjan och slutkörd efter passet så han får godkänt på den biten iaf.

Nä nu ska jag ladda för en till dos echinaforce. Tycker skärmen börjar bli lite suddig nu, undra om det är tröttheten eller dom där 528 mg alkoholen?

Vi ses typ i dimman då, skål!

Andra advent

Alltså NAAAW! Satt och klickade runt på face och började kolla på Arvins bilder från ayia napa -07. Är de nå minnen eller? Saknar man hur galet de var? Saknar man värmen? SAKNAR MAN ATT VARA SÅDÄR BRUN KANSKE? JA?!
Dra långt åt helvete vad jag vill uppleva de där igen, vilken resa de var alltså! :D


Ahh, alltså den här bilden kanske inte säger er så mycket men den är så jäkla underbar! Hela gänget är samlat, sista kvällen på killarnas hotellrum, bruna, svettiga och glada :) Ooooh, I miss it. ♥

Känns som att den här söndan har varit dubbelt så lång som alla andra dagar, gick upp så tidigt för att vara söndag haha. Massa basket har vi sett, känns typ som att jag har varit på cup i helgen? Hahaha, dock utan att ha lirat nå matcher ;p Var och kollade BG killarna idag, dom spelade riktigt bra men förlorade typ för att domarna var ett skämt. Seriöst dom sämsta domarna jag sett, fy fan. Nåt måste man ju skylla på ;) Det var iaf kul att se dom spela och träffa lite lulefolk! Eller "lulefolk", många kommer ju faktiskt från sthlm och andra ställen, haha :p

Nu är de sista rycket innan julen, två jobbarveckor kvar och julafton om typ två och en halv vecka? Hjälp?! Har inte köpt nå julklappar än men tar de i lule, orkar inte börja packa på mig hundra paket på tåget när jag åker hem.

Over and out, nu är de godnatt!

6 dec

Har inte bloggat på hela veckan, vet inte varför egentligen, har inte haft nån lust. Har jobbat, tränat, sovit, ätit, stressat i vanlig ordning.. längtar otroligt mycket tills jag åker hem för lite julledighet till lule :) Ska bli skönt och behövligt!

Annars så kom brorsan hit i torsdags och vi har hunnit göra en massa! Kollat massa basket, ätit god mat och umgåts :) Jättekul att han är här!

Imorgon ska vi ta oss till tälje på förmiddan, bloggar mer imorgon kväll!

PUSSPUSS

1 december

Första dagen på julmånaden :) Har dock inga julkänslor överhuvudtaget pga ingen snö och inget julpynt här i läggan ;) Haha, vi kanske borde julpynta tjejer? Vi julpyntade lite på dagis idag, det får fan räcka!

Jag och Hedda har varit till fryshuset och kollat 08-plannja och plannja vann :D wihoo! Då kan man sova gott iaf, haha.. som jag skrev tidigare så gud vad jag saknar basketen ändå.. eller typ hela grejen. Som jag sa till Hedda ikväll, jag vill typ vara 16 år och gå gymnasiet igen och spela basket, hänga med kompisar i hallen, åka på bortamatcher, spela i hälsans, björx, pontus.. låter som att jag är asgammal nu men man känner sig typ jättegammal nu när man tänker på gymnasiet och allt. Jag vet inte vad det är men jag saknar det så mycket just nu. Tryggheten. Skolan. När jag tog studenten trodde jag aldrig att jag skulle sakna det, men se på fan. det gör jag.
Men hur mycket man än vill spola tillbaka tiden så går det inte, dom åren kommer aldrig mer igen :p Tyvärr.

Idag är det 18 dagar tills jag åker hem, lääängtar!

Godnatt tjingeling