ingen rubrik

Har hur mycket tid som helst men är upptagen hela tiden och på väg överallt och ingen stans. Lever ett konstigt men roligt liv just nu. 
 
Ska till eskilstuna med Sara, My och Ylva nästa vecka och hälsa på baskettjejerna :) Se hur dom har det och köra en tvådagars såklart ;) Och gå till frissan i sthlm :) wihoo. Ska bli kul!

Håller på att söka nytt jobb också, vill verkligen ha nåt nytt nu. Kan ingen ringa och ba: hej, jag har en heltidstjänst till dig, är du sugen? JA förfan, jag är sugen!! Haha, aja (napa).

Vad kan jag mer berätta om läget just nu? Försöker hinna med basketen också men det går väl inte så jättebra, har jobbat så mycket kvällar i veckan.. men tränade i måndags iaf! Askul men kondisen är ju där den är.. undra varför? Detta år har ju varit en enda stor fest.. massa fest på våren, sen turkiet direkt efter det studenten och efter studenten åkte jag och sara till sthlm och där blev det också fest.. sen en ändå rätt lugn sommar men den tog man lätt igen när det blev ayia napa i två jävla veckor. Hahaha. Men Ayia Napa är det roligaste och kommer nog förbli det roligaste man kan göra. Är så jävla glad att vi åkte och nästa sommar i juli är vi där igen :p Förhoppningsvis!

Nä, nu måste jag iväg ;p ska till stan och träffa mina tjejer, se bg-matchen och ikväll..ja, vad tror ni? Feeeeeeeeeeeeeeeeest ;p och vi är astaggade!!

Pussoch hej :p

Iväg igen

Har inte hänt mycket den här veckan, verkligen inte. Inte ett skit om jag ska vara ärlig. Men jag har varit sjuk så inget att göra åt.
Var iaf och kollade på vår träning igår, shit vad sugen jag är på att träna nu :D Även om de flesta är 90or så verkar alla helt snälla och vi får väl komma och höja medelåldern lite tillsammans med Hanna ;) Ska bli kul att ha Lena som tränare också, kul med en tjej och så vet hon ju vem man är. Aja (napa), det kommer nog bli bra :)

Ikväll är det personalmöte och sen blir det chill och film med tjejerna :)

Imorgon är det ju sthlm som gäller, ska bli fett kul faktiskt, älskar att bara vara i staden! Och på fredag, efter att jag jobbat, ska jag träffa Hedda i stan och sen ska vi gå ut och käka och chilla i stan med våra täbygrabbar :) Ska bli kul att träffa dom igen :)

Japp, så då ska vi iväg ännu en gång då :) Asså snälla..

Man kan inte köpa lycka.

Har varit hemma en vecka nu och det känns som evigheters evigheter.
Kan bara säga att jag inte pallar kylan, regnet och rusket längre. Och vintern då? -25, alltså aldrig i livet.
Så länge man gick i skolan så pallade man för att man var upptagen 24/7, man hann aldrig tänka på hur jävligt det egentligen var. Men nu när man har så mycket ledig tid, trots att man jobbar, så hinner man tänka mer än någonsin.
Jag längtar tillbak till värmen så inihelvete. Alltså okej, jag vet att man inte kan leva som vi gjorde i ayia napa föralltid, MEN man kan leva i ett varmt land.. varför bo här liksom?

Jobbet är kaos också, men förvånar det mig? Nej. Och jag har haft ont i halsen i säkert en och en halv vecka, idag har jag knappt snackat med nån för att det gör ont när jag snackar. Så i helgen har det inte hänt mycket. Var en sväng till Ikea igår, köpte nå grejjs.
Skulle egentligen jobba nu i natt men orkar inte, så sjukanmälde mig.

Min kära chef ringde iaf till mig i veckan och frågade om jag hade lust att följa med till sthlm nästa vecka med hon jag jobbar hos. Jag sa ja så jag åker dit på torsdag :) Ska ju jobba typ rätt mycket men hoppas på att hinna träffa våra Täbykillar en sväng iaf :) Hedda ska typ också dit fre-sön, så vill gärna hinna träffa hela gänget! Och nu ska kanske Sara få följa också :) KUUL! :D

Nä, nu ska jag vila lite och vänta på middag :)

AYIA NAPA -07!

image22

Sista gruppbilden på arlanda när vi landade på morronen, SAKNAR ER GRABBAR! Täby hjärta Luleå, that´s it :)

Kommer aldrig gå att förklara dom här två veckorna, känns som att det har hänt ett helt liv där borta. Hur mycket sjuka, knäppa, knasiga och så jävla härliga och roliga saker som helst :) GALET är ordet! Hur mycket man än vill förklara och berätta så är det ingen som förstår till 100 %, för man måste uppleva det själv.

Jag har iaf aldrig i hela mitt liv haft så kul under två veckor och jag skojar inte. En "rågg" för mycket i NAPA!

Jag måste kessa! Rum 101, 121, black hawk, grabbarna grus, kalypso, christabelle, melpo anthea, blue moon bar, nissi beach, engelsmän, evabelle, musiken, poolen, carlsberg, blinkande grejjer, tequila, täby hjärta luleå..Take me back to ayia napa och evabelle nuuu!

För här hemma i Luleå, vad fan finns kvar här? Ingenting. Inte ett jävla dugg finns här. En efter en lämnar ju ändå den här stan och det är inte så konstigt. Men några månader till, seeen är det även min tur :) Längtar!

Nä det här går verkligen inte att beskriva med ord, men bilder är guld värt iaf :) Älskade, älskade Ayia Napa <3

Anders, Chrisse, Filip och Arvin <3 är saknade som fan, men snart ses vi igen :)

Ayia Napa 24/8 - 8/9, UNDERBART!