21.51



"Det var två månader sedan som jag tog ett djupt andetag och bestämde mig för att vara stark. Det betyder inte att det inte är synd om mig.
Det betyder inte att jag inte har varit med om något jobbigt. Det betyder inte att jag har det lätt. Det betyder inte att jag inte har brytt mig. Att jag är stark betyder inte att jag inte har några känslor. Det betyder att jag har alla känslor i världen"


Michaela Forni kan vara lite av ett irritationsobjekt, men skriva det kan tjejen. Fyfan vad sant, tror aldrig jag läst så sanna ord. Aldrig jävla någonsin.


Skärtorsdag

Skärtorsdag, hemma i lule och såklart såklart såklart SJUK. Fattar liksom inte hur jag lyckas? Var hemma för exakt en månad sen och då blev jag vråljävlaförkyld och var sjuk i två veckor. Nu är jag dock inte förkyld utan min mage spökar, har feber och mår illa.
Igår var det värst, mådde illa av allt och då menar jag inte bara i matväg. Mådde illa av människor som pratade för intensivt, färgglada reklamskyltar, hög musk osv. Haha, fy alltså.
Till råga på allt hade jag ju bokat ett tidigt plan så att jag var tvungen att kliva upp klockan FEM igår morse! Kul liksom. Var så svag så det var tungt att dra resväskan. Hem kom jag iaf och har i princip bara legat i sängen sen dess, kul?

Kommer bli en ganska lugn påsk för mig, känner att jag behöver ta det lite lugnt och varva ner lite, men är ju hemma till onsdag så nåt kul ska väl hinnas med också ; )

Onsdag

Puh! Har precis kommit hem efter en jobbdag samt en arbetsintervju. Jag blir så spänd av intervjuer och grejer så nu känner jag mig bara avdankad, typ. Den gick toppenbra, men hur det blir med jobb osv får vi se. Får veta mer någon gång i mitten av maj. Känns löst och ovisst och ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att inte veta vad som ska ske. Kan det inte bara GÅ VÄGEN? SNÄLLA? Håller tummar, tår, hår och ben för det iaf, mer kan jag inte göra : )

Annars hägrar ihoppackning av lägenheten och flyttstädning i dagarna. Om jag känner mig manad? Ungefär noll komma noll procent. Jobbigt. Vill bara få ordning och lite struktur på livet, för just nu känns det som att allt bara svävar ovanför mig på stora moln. Men det kommer!

Nåjaaa. Just i detta nu sitter jag och väntar på ett mess från Sarisen, jag vill gå ut och äta och ta ett glas vin, behövs känner jag! Svaraaaaa dåååå!

Puss!

Lördag

Häromdagen granskade jag mitt hår i spegeln och insåg att det såg fruktansvärt ut. Så igår tog jag mig i kragen och gick till PUB och klippte mig hos världens trevligaste tjej! Fick några bra hårtips så att jag kanske kan få det där långa bruna håret som jag drömt i alldeles för många år.. köpte även Biosilk droppar och jag är nyfiken på att se om det hjälper mina toppar som har en tendens att bli väldigt risiga efter ett tag.
Kan verkligen rekommendera salongen nere i PUB-huset, har varit där en gång tidigare och klippt mig också och blev väldigt nöjd. Stort plus att det är en stor salong så det är lätt att få tid där också :)

Hade annars en lugn fredagkväll och mötte upp Saris efter jobbet och körde en sen men mysig middag på Vapiano, älskar verkligen det stället! Vapiano i gamla stan är mysigt men det slår inte Vappis på sturegatan, lovley! Såg lite nya glamouramaavsnitt när vi kom hem och slocknade innan klockan tolv, en fredag japp! Skönt så in i helvete.

Stockholm leverar blåst och grått väder en dag som denna och snart blir det en runda på stan, puss!

Torsdag

Sitter och klickar runt på en massa bloggar och filosoferar lite och inser att det är länge sen jag själv bloggade.
Har precis ätit en god laxmiddag och målat naglarna i en asfin knallig vårfärg, ja gud vad fint det blev! Måste nästan tipsa er om det, kommer från H&M och kostar 39 spänn, det gillar vi! Kan ta ett kort på det och lägga in här sen. Fan, det är typ till och med roligare att blogga med dom här färgglada nailsen ; ) hoho.

Annars livet känns rätt bra för tillfället om än lägenhetssökandet gnager lite i mig, men det kommer lösa sig på något sätt och jag har mina back up´s. Förra veckan hade jag ett bra samtal med familjen som jag jobbar hos. Det är skönt att Linis alltid är lika hjälpsam, förstående och peppande. Jag behöver en sån människa i mitt liv för jag har tendenser till att ge upp så lätt annars.
Iaf, det kommer kanske inte bli en hel sommar i luleyo som jag hade tänkt från början utan jag kommer bli kvar här, men det känns bra. Nästa vecka ska jag på en arbetsintervju/träff/samtal på en grej som jag hoppas hårt på, kan nog bli en kanonsommar här i huvustan!

En liten update får ni men inget mer för nu ska jag hoppa i duschen, fixa fram ananas och vindruvor och invänta Sarisen och ha glamourama-maraton. Nize!

Puss då!