Resumé av 2007

Resumé av 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en massa.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Ger aldrig nyårslöften

3. Dog någon som stod dig nära? Ja, farmor :(

4. Vilka länder besökte du? Turkiet, Cypern och ja Finland faktiskt

5. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Japp, en massa.. mest av allt ett jobb

6. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 11 februari och 8 juni.

7. Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Att jag tog studenten, helt underbart

8. Vad var din största framgång 2007? Har växt mycket som människa

9. Största misstaget? Oj, ingen aning..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jodå, massa förkylningar och ögoninflammation

11. Bästa köpet? Min laptop utan tvekan!

12. Vad spenderade du mest pengar på? Alkohol och kroug tyvärr, haha, men man tar bara studenten en gång. Har shoppat jävligt mycket också och rest.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och min underbara familj gör mig alltid glad

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Kenta - Just idag är jag stark (våran studentlåt), Pakito - Living on video (turkiet maj 07), Cascada - truly madly deeply (ayia napa), Timberland - The way I are, Frida - Dunka mig gul och blå, Timberland - Apologize, Rihanna - Umbrella, Plain white T`s - Hey there delilah, The Fray - How to save a life, Mange Schmidt - Giftig, Magnus Uggla - Trubaduren, Mika - Grace Kelly (Påsken 07 på hertsön) Fergie  - Big girls don´t cry osvosv.. skulle kunna fortsätta i evigheter.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och sparat mer pengar

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Festat, iofs så tar man bara studenten en gång i livet meen men..

18. Hur tillbringade du julen? Med familjen här hemma

19. Blev du kär i år? Nej

20. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Var i Turkiet med Sara och Johanna, var på båtutflykt, åt dyrmiddag med champagne och festade :)

21. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Kommer inte på något men önskar att farmor fortfarande levde

22. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Mycket klänningar, tunikor och leggings

23. Vad fick dig att må bra? Min familj och mina vänner

24. Vem saknade du? Morfar och farmor

25. De bästa nya människorna du träffade? Svårt, har träffat mycket folk i år faktiskt

26. Något du önskade dig och fick? Jo

27. Något du önskade dig men inte fick? Jo

Näst sista dagen på 2007..

..har gått åt till att ligga bakis så inihela jävla helvetet! Och försöka komma ihåg nånting av utgången igår. Nä nu är det fan dags att ta sig i kragen asså. Igår var det tredje gången den här VECKAN vi korkade upp, vad gör man?

MEN meeen..

 2007 mot sitt slut och imorgon blir det 2008. Nytt år och nya möjligheter! 2007 då, vilket jävla år det har varit. Har gjort så jävla mycket känns det som. Jobbet från februari (oh my god, det är snart ett helt år sen), turkiet i maj, studenten i juni, sthlmsresan med Olle i juni, Cyprus två veckor från augusti till början av september, sthlmresa igen med ylf, my och säärah i oktober + alla dessa galna jävla utgångar här hemma också..Sen har det ju hänt sjukt mycket också. Roliga och mindre roliga saker. Farmor dog i februari. Det var riktigt tungt och ska jag vara ärlig har jag fortfarande inte förstått att hon är borta på riktigt. Ah. Mycket skitsnack, men så är det väl varje år. Lite lögner. Ja men allt som ett år ska innehålla.

Har i alla fall med mig massvis med minnen från det här året som jag kommer ta med mig.

Det roliga med 2008 är att vad som helst kan hända, vad fan som helst. Har inte en enda plan för detta år. Bara cypern till sommaren, men ingenting annat. Får väl se om ett år hur 2008 blev. Kan bli spännande!

Nä nu ska den här slagna hjältinnan inviga sitt nya playstation ;)

pssst! Den är låten är skitbra, lyssna på youtube: Erik og Kriss - Dra tilbake (den är ju på norska, men den är fan den skönaste låten på länge!)

Dan före dopparedan

Asså VA? Det är nog iaf första gången i mitt 19-åriga liv som jag kommer fira jul utan att fatta att det är jul på riktigt. Men men, vi är inte ledsna. Finns värre saker! Och snart är det juldan och annandan, säger bara: FY FAN VAD JÄVLA FEST! Är taggad till hundratusenmiljoner så det lär ju sluta illa.. men det är en annan femma. Ska se till så att alkoholen inte flödar allt för mycket! Verkar dessutom som att många inte har tänkt på att bollis inte har öppet nåt mer innan juldan så man har typ inte tänkt på att ladda upp, men det löser sig, som aaaallting annat! :)
Hade ju tänkt satsa med nya fetaste partyoutfiten på juldan men får ta mig upp (förmodligen risig och bakis) på onsdag och gå på rean och hitta nå jävligt snyggt till den kvällen då ;)

Har som sagt spelat bingooolotto ikväll men inte fan vanns det någe här inte. Hahaha, det lär nog dröja innan pappsen spelar igen. Möjligtvis nästa jul kanske, hahaha..

Och i julklapp har jag fan ingen aning om vad jag får? Visste inte alls vad jag önskade mig när dom skulle köpa julklappar så sa bara att dom kunde köpa nå vanliga grejjer. Men en jättefin klocka har jag iaf önskat mig och det hoppas jag att jag får :) Vi får se vad det blir imorgon, är då jättenöjd med julklapparna som jag och ante har köpt och dom jag har köpt till Ante :) Hoppas dom blir glada!

Men God Jul allihopa, hoppas ni får en trevlig och mysig afton imorgon med god mat, kärlek och klappar :)

image69

Julpussar och Kramar från Lindis :)

All I want for christmas is..

SNOW! Snälla? Vad har vi gjort för ont mot snön så att den inte vill trilla ner och lägga sig på marken? Vad är snöns problem? Haha.
22 december idag och i övermorgon är det julafton. Jag har försökt intala mig själv att jag visst har julkänsla, lyssnat på julmusik och försökt titta på julklapparna och julgranen och bli sjukt nostalgisk men nej, tyvärr. Det vill sig inte riktigt ;)

Idag när jag hade vaknat fick jag höra Saras krogenberättelse från gårdagen. En del roligt men hon hade tappat sin garderobslapp och så hade nån trög jävel tydligen hittat den och HÄMTAT UT HENNES JACKA OCH VÄSKA. Jävla idiotjävel, hur orkar man gå på krogen och sno andras grejer? Fattar inte hur man kan ha samvete att ha nåns annans jacka, mobil, smink osv, men är man en idiot så är man. Tycker synd om den iaf, att man inte har mer samvete i kroppen.


Träffade Carro idag :) Var jättekul att se henne, våran Oslotjej! Senast jag såg henne var luleå kalaset i början av augusti, så det var på tiden :) Vi åt på mcm och snackade på som vanligt. Sen nu ikväll har jag, Sara, My och Jojjo chillat hos Jojjo :) Kollat på Sweet Home Alabama, fast nu när jag tänker efter såg jag ju inget av filmen? Haha, jag lekte med lilla Teo (som börjar bli så stor nu btw) :(
Imorgon blir det familjekväll med bingolotto, haha, det är huuuur länge sen som helst sen jag spelade det sist :p Kan ju hoppas på storvinsten nu då! ;)

Godnatt!


20 dec, the dark side of people

Christmas evening about..3 days. Jävlar vad fort december har gått. Om en och en halv vecka är det nyårsafon. Årets sista party som är grymt överskattat. Om man inte går in med inställningen att allt måste vara perfekt..typ kläder, smink, hår, festen, människorna osv, så tror jag man får mycket roligare. Alla hetsar så mycket med nyår typ. Ta det som det kommer vafan. Jag har då aldrig haft en lyckad nyårafton kan jag berätta. Förra året stod jag ensam på tolvslaget ocg grät och det enda jag tänkte medan tårarna rann var "alla säger att det nya året blir som det gamla slutar, 2007 kommer bli katastroooooof" Haha, men I`m still alive ;)

Jo, då vet ni det gott folk. Om någon bryr sig vet jag ju inte men tänkte vara lite generös och berätta det i alla fall.

20 december har passerat idag och allt är som det är. En cirkel som kanske blivit en ond cirkel som man borde bryta men som man ändå vet att man inte kommer bryta om man får chansen igen. Och igen, igen, igen.. för man tycker ju det är värt det? Man vill ju fan inte alls bryta den onda cirkeln. Allt för stunden helt enkelt.
Det farliga är att man blundar för saker som man inte borde göra egentligen. Känslor. Svek. Vänskap. Det är rätt stora ord när man börjar tänka efter. Men vem tänker när stunden väl är inne? När chansen står framför ögonen? Ingen.


Ibland kan jag ändå bli orolig på riktigt. Under dom senaste åren har jag lärt mig att ljuga jävligt bra och det är inget jag orkar hymla om. När man ljuger utan en min. Utan känslor. Likgiltig. Trots att man ljuger om saker som är känsliga. Nu låter det som att jag är största lögnaren i världen och så är det ju absolut inte. Jag strävar alltid efter att vara en så ärlig tjej som möjligt och jag ljuger aldrig för mina bästa bästa vänner! Never. Men i vissa fall.. då lögnen är enda utvägen, då kommer min dåliga sida fram. Faaast.. om man tänker så här.. någon uppfann lögnerna och om dom aldrig behövs, vad fan uppfanns dom för då?

Tänkte ta en tidig kväll ikväll, så ska kila iväg nu. Kan bara meddela att nuu är alla julklapps inhandlade och inslagna. Vi har satt upp granen och huset är lika juligt som alltid (om inte lite juligare än vanligt?), men utsidan..nää, nu får det fan ta och snöa MASSOR i helgen..så man vaknar upp och ser bara vit snö utanför fönstret ;) Det är min önskan just nu! Får be till nån gud innan jag somnar..

Take Care and a lot of looove from Lindaay ;)


Jul, jul strålande jul

Äntligen, nu har jag bara en enda julklapp kvar att köpa :) Känns svinbra och lite julstämning får jag nu när jag ser julklappar och på radion är det någon julsång :D wiiie! Saga glad!

Annars så behöver jag verkligen ett jobb. Ska börja söka aktivt snart, ska typ söka överallt där det går. Om man gör det, borde dom inte höra av sig från ett enda ställe då? Med min vanliga otur så lär dom väl inte det men vafaan, man får vara lite positiv och framåt!

Snart är det nytt år också. 2008.. jävlar vad åren går alltså.. fyller 20 i maj, hooh. Och lilla Sara fyller 20 om 2 veckor typ? Då blire bollis ;) Fan vad härligt!

Nu ska jag slå in julklappar och städa upp här så ska kiiiiila ivög och göra det ;)

Puss från Lindis!

image68

Lyckad julklappsshopping!

Blev faktiskt en mycket lyckad dag på stan idag :) Mycket bra julklappar, trots att vi inte har lagt ner så mycket tid på det i år. Har bara nån julklapp kvar nu, ska försöka köpa dom på onsdag :) yeye..

Ikväll vart det chill i Sähras bastu och det blev blonda slingor än en gång för min del.. blev blondare iaf, haha, men nöjd är man ju aldrig ;)

6 dagar till julafton nu, men jag måste säga att för mig hade det nästan lika gärnat kunnat vara oktober. Fast nog har jag väl lite julkänsla men inte som jag brukar. Men får göra ett försök med att slå in lite julklappar och så, då brukar det ordna sig :D Lyssna på lite julmusik kanske. Haha.

Nä, nu blir de sova sängen för min del :) Sov gott allihopa!

Pusspuss och kärlek från Lindis :)

16 dec

Då var helgen slut. Har hängt i hälsans hus och sett på ungdoms-sm i basket, har varit kul :) Har även hunnit med ett filmchill i fredags, såg "på smällen", den va rolig :D Och en spontan utgång blev det igår.. Jaa, jag vet, jag skulle verkligen inte festa förrän den 25e, är lite besviken på mig själv men vi hade kul jag, säärah och Johänna :) Olearys och cleo blev det, much trevligt :p Och idag har vi hängt i hälsans heeela dagen, har varit dödstrött!

Nåjaa.. Imorron blir det julklappsshopping på dagen sen får vi se vad som händer och sker :)

LOOOVE

/Lindis

because it´s true..


"Do not look back and grieve over the past, for it´s gone.
And do not be afraid about the future, for it has not come yet.
Live in the present and make it so beautiful that it will be
worth remembering.. "


14 dec

Känns som att dom har spelat Bon jovi - bed of roses heeela dagen! Påminner så mycket om exakt 1 år sen. Inget speciellt egentligen men jag hade körtelfeber då och var hemma jättelänge och jag lyssnade jättemycket på den då, haha :p Så den påminner om december och julen litegrann, så här i juletider :) Ajaa.

JAG VILL VARA BRUN SOM EN PEPPARKAKA! Jag orkar typ inte se mig själv i spegeln längre när man möts av ett spöke varje gång.. jävligt ofestligt! Och vi som påstod att vi inte var bruna när vi kom hem från cyprus i september..säger bara, vilket skämt! När man kollar på bilderna nu så inser man ju att vi var svarta för fan, men jag tyckte verkligen på fullt allvar att jag var ganska blek då. Vi säger så

Har förbannat ont i ryggen, vet inte vad som har hänt men både mami och papi har också det så det kanske är nån slags inflammation eller nåt :p Buuuu!

Annars så känner jag mig rätt stressad över julklappar, har fortfarande bara köpt en och det är typ en och en halv vecka till julafton! Men på måndag blir det nog julklappsshopping med bror :) Får fixa det mesta då! 

Men men, nu ska jag kila iväg och kolla på OC :)

image65

Vill ha sommar nuuuuuuuuu :)

Love from Lindis :)

12 dec..

vilket betyder att det är lucia imorgon! Känns typ trist att inte se nåt luciatåg (haha geeken har talat). Minns hur mysigt jag tyckte det var med lucia när jag var liten. När man fick se luciatåget och äta lussebullar och så kändes det som att julen närmade sig jättemycket. Nåvääl, dom tiderna är förbi..

Idag har jag varit en sväng till storheden och sen tränade jag och Sara på nautilus :) Efter det åkte vi direkt till björx och tränade småtjejerna. Har kollat Bonde söker fru finalen sen när jag kom hem. Hade tänkt städa upp här, eftersom jag möblerade om igår så det blev helt stökigt, men orkar inte ta tag i det nu utan gör det imorgon istället :) Ska hjälpa mami att baka och sånt också, myys :) På kvällen blir det nog att se matcherna i hälsans hus, BG-Stars först och efter der BG-Steelers :) Kulkul!

Inte så givande inlägg haha, men känner mig trött! Såååå, har nog inge mer intessant på hjärtat :)

image64

Ha en mysig lucia imorrn allihopa :)

/ Love, Lindis <3


2 veckor till jul..

och jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp. What´s up with that? Skulle ju handla massor idag men kom hem tomhänt :p Shape up Lindis! Nåja, skyller på att jag somnade typ halv fem och helt enkelt var för trött.
Johannas tattoo blev dock lyckad och ingen svimmade. Ska också göra en tattoo. Har funderat rätt länge nu, men vafaan så här mesig kan man ju inte vara. Skyller ifrån mig där med, med att jag inte har kommit på ett bra ställe än. Och det har jag faktiskt inte gjort än.. men nedanför vaden, ankeln typ? Eller vad fan det nu kallas :p Tänkte göra mitt namn i någon nice skrivstil :) Får komma till skott någon gång efter jul!

Ähhh, Har inget att skriva om..? Jo, vad ska jag göra med min lilla kalufs? Vill göra det muuuch more blonde, but at the moment är det inte tal om någon frissa. Tyvärr.. Nå blonda slingor funkar ju alltid, men känns inte som att det ger så mycket. Men nevahh en blondering i alla fall. Kanske blir nå blont slingtjaffs då, mabye mabye. Ingen förstår i alla fall hur tråkig, äcklig, ful och går jag känner mig just nu. Är håret fel är allt fel, that´s it. Låter som världens fjortis nu, men det är jag ju inte som tur är ;) haha.

sdfs

Risig tjej med tråkigt hår som är taggad för en tattoo, wiiie ;)


Well well, now it´s time for bed, sweet dreams!


/ Love from Lindis<3


Andra advent.

Vaknade kring tolv idag och det första som mötte mig när jag öppnade sovrumsdörren var pepparkaksdoft! Blev på superbra humör och fick världens julkänsla, wooo!
Åkte iaf och såg Plannja-Akropol sen, hahaha, plannja brukar ju vara överlägsna men det där var fan det värsta jag nånsin har sett! Och då ska det tilläggas att jag sett en del plannjamatcher i mitt liv :p Rätt chill match att se ändå.
Sen drog vi hem och åt, jag och my dear familyyy :) Och efter det har jag gjort..ingenting.

Imorgon blir det upp med tuppen (haha inte), sööt Johanna ska tatuera sig elva och som dom trogna vänner jag och Saris är så ska vi göra henne sällskap! Sen blir det julklappsshopping hela dagen, shit vad kuuul!

Ska sova nu så jag är lite pigg imorgon iaf, man kanske måste va på hugget om sötjojjo svimmar eller nå? Fast det tror jag inte ;) Hon klarade väl förra galant så det här ska nog gå vägen, haha..

image59


Kände för en uppiggande bild så här i vintermörkret, Turkiet maj 07, sakna <3

Take Care! Love from Lindis :)


8 december

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg här, är så himla himla himla trött alltså. Borde gått och lagt mig för länge sen när jag kom hem från Saris. Men man fastnar ju alltid här. Började fixa med min blogg lite och nu är jag ganska nöjd iaf :) Det får duga ett tag!

Idag har jag inte gjort ett dugg. Sov hos Saris och vaknade jättesent, gick hem och tog det väldigt lugnt, väntade på middag och sov lite till sen. Sen nu ikväll har vi bara tagit det lugnt, hyrt film och käkat godis. Svinskönt! Känns som att det inte kommer bli fest på ett bra tag för mig nu. Ska iaf inte dricka förrän juldagen eller annandagen. Känner att min kropp behöver avstå från alkohol ett tag. Nåja.

Imorgon är det andra advent, myysigt :) Mamma ska baka pepparkakor, wihoo! Och julstämningen börjar krypa fram också, så himla härligt! Älskar ju verkligen julen :) Ska nog börja handla julklappar på måndag, lääängtaar :)

advent

Nu ska jag ta mig till sängen och sova, trevlig andra advent allihopa :)

"Känner du lukten av rök? Det är jag som brinner för dig."

Är inne i en stor saknarperiod just nu. Hade helt ärligt kunnat göra vad som helst för att få åka tillbaka till värmen med mina bästa tjejer nu. Nästan iaf. Men vi får trösta oss med att tiden efter jul och nyår brukar gå ganska fort och vips! så är det sommar och vi sitter på planet på väg, aaaah vilken feeling :) Det som grävt ner mig i denna saknarperioden är att:

*Natten mot igår drömde jag sjukt svamliga drömmar men vi var iaf i ayia napa och det var underbart..

*Pappa kommer hem och säger att han träffat Heddas mamma och att dom hade pratat om hur vi hade det i cypern osv..

*Jag började titta på en massa bilder igår. Igen..

*Jag läser Saras blogg där hon har satt in tre foton från våran allra sista dag. Tre foton var allt som behövdes för att få mig att tro att vi var där igen..

Sen snackade jag med Sara på msn om allt och vi bröt ihop tillsammans över msn. Hahah. Ajaaaa.
Annars då?! Min sjuka, jodå den tar sig :) Mår ju sjukt mycket bättre, har ju som egentligen inte varit förkyld direkt utan känns mer som att jag har nån slags infektion i kroppen. Fast inge halsont längre och det är asskönt!
Däremot är mina körtlar ganska svullna, men får hoppas att det går ner.. ska se hur det är över helgen och om det inte blivit bättre så får det väl bli läkarhelvetet på måndag.
Imorgon blir det plannja iaf :) Skönt att komma ut lite. På lördag har jag hört nå rykten om tjejmiddag med gamla klassen, kan bli trevligt att träffas :)

                  

1. Mina bruna snyggingar, älskar er <3
2. Sockertoppen och jag!
3. Just landat på arlanda + anders, nääääääääädå vi var ju inte bruna alls. Inte alls..


Haha, alltså räknade ut häromdagen att det är tre månader sen vi kom hem nu och vi ältar det fortfarande som att vi nyss har kommit hem. Men om jag säger så här.. ett år har 52 veckor och vi var där 2 av dom 52 veckorna detta år. Men det är dom 2 veckorna jag kommer minnas starkast från 2007. Har aldrig någonsin haft så kul och dom lär inte glömmas i första taget. Kan dock tillägga att hade jag inte haft dom bästa tjejerna med mig, Hedda och Sara så hade det aldrig blivit så där kul. Ni är mina guld <3

Sleep well everybody, sweet dreams <3

Magiska skåningar

Min sjuka blir inge bättre, fan, vad har jag nu då ? Märkte idag att mina körtlar är jättesvullna, tänkte på körtelfeber direkt. Men eftersom jag hade det för ganska exakt ett år sedan så hoppas jag att jag är ganska fri från det nu, men man vet ju aldrig. Har hört dom som haft det två gånger. Fy fan i så fall.. nåja, har det inte blivit bättre alls på torsdag eller fredag får jag väl pallra mig till vårdcentralen som jag hatar! Uääääh.

Har mest bara halvsovit och kollat tv idag, är typ helt utslagen :( Har jätteont i kroppen också :( Haha, det här blir ett "tycka-synd-om-mig-inlägg". Ajaa.
Är sugen på att börja handla julklappar snart också, det är bland det roligaste med julen tycker jag :) Älskar verkligen att gå på stan och hitta klockena saker och se allt julpynt på stan och längta till julafton :) Love it! Meen ska ta tag i det när jag blir frisk och är riktigt taggad :)

Men mår fan pissdåligt, ska lägga mig i sängen och försöka sova nu! Måste bara säga att..

Skåningar sprider verkligen magi. Kan inte sätta fingret på exakt vad det är, men jag gissar på dialekten. They are hot anyway ;) Inte alla, men finns defintivt fler gobitar som kommer från skåne än från norrland. HAHAHAHA.

Med dom orden sätter jag punkt för ikväll, goodnight ;)

3 dec - 20 dagar till jul.

Ligger nerbäddad med feber, halsont och en massa annat blä, efter hård men rolig helg :)
I fredags var vi riktiga män och jobbade på julgalan och hjälpte Micke in my heart och Jimmy Jansson med att bygga ihop scenen. Japp, ni läste rätt, SCENEN. Mer manlig än så lär jag nog aldrig bli i hela mitt liv. Vi åkte hem efter en hård arbetsdag med smuts på kläderna, blåmärken lite här och var och en svullen tå. Sedan var det dags för ännu en jäkla festkväll. Johannas kompis Ulrica från sthlm var här över helgen och hälsade på, så klart att vi var tvugna att ta med henne på party då :) Vi drog ut på cleo sen, hade galet skoj där alltså :) Ojojoj. Men NU, nu har jag lovat mig själv att det inte blir nå mer fest förrän efter jul, och så ska det banne mig bli! Nåja.
Efter några timmars sömn så åkte vi till arcus igen och jobbade på julgalan hela kvällen igen :) Serverade och tog emot beställningar, det var fan kul :) Lite jobbigt dock, men det får man ta! Sen igår, som var pappas födelsedag var jag sjukt hängig men tog mig iaf till hälsans och såg hökentjejernas match mot Skellefteå :) Efter det gick jsg och min kära familj på Österns pärla och åt gomat :) Var riktigt gott men hade ingen matlust alls. Förstod varför senare på kvällen när vi kom hem, fick sjukt mycket frossa och jättehög feber :( Mår riktigt kasst nu, så ska inte vara uppe så länge, orkar inte.


Det var min helg det. Och annars så är det tre veckor till julafton idag. Men jag vet att julafton aldrig kommer bli samma som förut, aldrig någonsin.. Jag har alltid älskat julafton, ända sen jag var liten. Och jag förknippar julen med min älskade farmor som dog i februari i år, så det är därför det kommer kännas konstigt i år. Även om jag inte träffade henne under just själva julafton så känns det jättejobbigt att hon inte finns längre. Hon var en sån som också älskade julen mer än allt annat. Trots att hon var jättesjuk förra julen kämpade hon och kom till Luleå och firade julen här. Hon var så levande och full av liv och det är just därför jag har så svårt att förstå att hon bara inte finns längre. Jag har inte fått in det än och undrar nästan varje dag hur hon har det.

Saknar dig fruktansvärt mycket och jag kommer tänka på dig på julafton och undra varför du inte ringer. Jag kommer undra varför det inte finns något paket under granen där det står "God jul Linda önskar farmor".
Men jag antar att jag får vänja mig, förra julen var din allra sista jul.. Jag önskar du kunde komma tillbaka, men jag vet att du har det bra nu <3.

Det känns jobbigt att tiden måste gå så fort. Livet är alldeles, alldeles för kort. Vi får vara glada för den lilla tid vi får här helt enkelt. Var rädd om er och om nära och kära!

Pussar&Kramar från mig :)