Doppa huvudet i en burk full med kryp? No thx!

Tjoho.

Har jobbat på dagis idag och jävlar vad vilda ungarna har blivit, puuh, shit jag är helt slut och på jättedåligt humör för att dom gör mig stressad och då blir jag ja just det - jävligt irriterad.
Sen vet vi ju alla att småungar älskar småkryp, spindlar, ja allt sånt där som jag tycker är skitäckligt. Så idag när jag var som mest stressad kommer det en unge fram till mig och ler nöjt och trycker en orange plastmugg rakt i fejjan på mig: "Tiiiiiiitta fjööööken vad jag har fångat" Vad tror ni det är i den jävla muggen då om inte 10 svarta-äckliga-nånting-med-ett svart skal. Kul. JÄVLIGT KUL.
Äh, dom får väl själva se hur det blir när dom blir stora, life is hard. Stor överdrift, I know men jag är sjukt less på barn just nu.

Har dessutom ont i halsen, tack då, jag som tycker jag har varit snäll på senaste tiden. Men nu struntar jag i halsjäveln och drar och tränar iaf, ska bli så fucking skönt!

<3


Birthday girl

Ska gå och slockna i sängen strax, ville bara påminna att på måndag så fyller jag faktiskt år! Har nästan glömt bort det själv. 21 härliga år (eller inte?) blir man. Fan hörrni, nu går det utför..



...but hey, I`m still a rockstar!



partylikearockstar

Trött. Och död som fan.

So long suckers, orkar. inte. skriva. nåt.

;)