Even the best fall down sometimes.

Längesen jag skrev, men finns inte så många meningsfulla saker att skriva om.
Partyfredagen blev en partyfredag kan man väl säga. Blev chinafood och alkohol hos Johanna sen drog vi till Olearys en sväng och slutstoppet blev Cleo :) En riktigt jävla kul kväll hur som helst! Hände inte mycket mer under helgen, men det hände så mycket på fredagen att det räckte och blev över för hela helgen! Var död på söndag och då satt det fint med en sväng till Emma och Elin för tacos, fika och film! :) Är död fortfarande och har galen sömnbrist. Och jag som inte har någon tid att passa eller något att göra överhuvudtaget, varför går inte jag och lägger mig tidigare än 3 på nätterna så kroppen får vila lite? Ingen aning. Jag ser ingen mening med att gå och lägga mig när jag väl sitter där på natten, för har ju ändå inget att vakna upp till nästa dag. (de där lät lite väl negativt, men jag menar att jag inte har något jobb eller skola att gå till)
Men för er som inte vet det kan jag berätta att man blir sjukt deppig när man inte gör någonting. Så jag förstår vuxna som är arbetslösa som hamnar i värsta depressionerna, fullt förståeligt.

Om allt annat har jag inte så mycket att säga just nu. Ibland kan man inte vara den där perfekta människan som alla vill att man ska vara. Ibland orkar man inte, trots att folk behöver en. Det handlar inte om att vända folk ryggen och lämna dom ensamna med sina problem, det handlar om att man inte är mer än människa. Och ingen människa är perfekt hur mycket man än önskade det.

Howie Day - Collide
Alicia Keys - No One
Tyler Hilton - Glad (Acoustic)
Fray - How To Save A Life
Bryan Adams - Back To You

Bästa just nu, musik är verkligen en underbar vän när man är alone :) Och Howie Day - Collide, den är underbarare än underbarast!

Och på grund av min sömnbrist eller vad det nu beror på att jag är så här trött, så ska jag i alla fall ta och sova på ett litet tag, duktigt av mig :)

Puss snyggingar! :)

Partyfredag

Vaknade i morse och kollade på mobilen vad klockan var, 09:13. Hade fått ett sms av Olle 09:07 : "Gah! Vilken natt!! Nu godnatt. Kommer till stan senare.. Ställer klockan på halv två :p" Jaha, vad fan är det nu som har skett då? Tänkte jag, men som den mest nyfikna person i världen som jag nu är så blev jag pigg av denna spänning! :p
Knappar ihop ett sms snabbt: "Vad har du gjort?!" Så ringer hon och berättar en historia som gjorde mig mörkrädd klockan halv tio på morgonen när det är ljust utomhus! Och kan då tillägga att jag inte är lika mesig som Olle, Taga är snäppet vassare! Längtade till mamma skulle komma hem så jag fick berätta för henne så jag gav upp allt hopp om att somna om. Så jag hoppas du läser det här Gunnis, men jag har faktiskt vaknat 09:13 idag! Alltså, fattar du? När hände det senast? :p

Stackajs Olle iaf, vi som snart ska böja djicka taft och dansa bugg. Vilken partykväll det kommer bli med barngänget ;) Alltså ibland undrar jag om barngänget tagit över våra riktiga idenditeter? 

Nä, om man kanske skulle ta tag i dagen? Måste dra en runda på stan och färdigställa min partyoutfit för kvällen, kommer se jävligt seriös ut. Men det kanske är på tiden? Haha..

Ha en bra partyfredag, för det ska vi ;)

Genombrottet

Vafan sitter jag här för? Jag som verkligen, verkligen skulle sova för en sisådär två timmar sen. Har pratat med Sara i telefon nyss (blääh, alldeles för mycket strålning) hon ringde och var helt uppstressad, hahaha, men det visade sig sen att det inte var någonting :) Jag kan inte fatta det, men vi två har verkligen ALLTID något att prata om. Det är fan helt ofattbart egentligen.. vi ses varje dag och när vi inte ses under dygnet så msnar vi, smsar eller snackar i telefonen.. och likaså, finns det alltid något som bör diskuteras. Tycker det är rätt komiskt, haha. Tror det här blir 11 eller 12 året som vi har känt varandra, måste kollas upp! Vi borde ha något slags jubileum eller nåt? Haha.

Nåja. Onödigt som fan att sätta sig här, men vad gör man inte för laget? Den senaste veckan är det typ jättemånga som har börjat läsa min blogg? Mycket mer än förut iaf. Min blogg fick typ något slags genombrott förra veckan verkar det som. Ingen aning :) Kul iaf!

Imorgon väntar en del aktiviteter så några timmars sömn måste jag ju ha bagaget :)

Sov gott allihopa, för det ska jag! PUSSPUSSGODNATT!

Vad fan ska man göra nu då?

Var en mycket lugn helg som sagt, och det var väldigt skönt :) I lördags lagade jag, Sara och Johanna middag.. eller fel, Johanna lagade middag ;) Jag och Sara stod mest och tittade på och gjorde lite sallad, haha. Vi chillade bara hela kvällen, såg Eurotrip och pratade massa :) Tog en tur i staden med beemern, precis som förut :)
Och läggan var suuperfin, blev nästan lite avis! Hade varit skönt att bo själv ändå, men så småningom!
Sen igår hände det inte så mycket, var och såg Luleå basket som förlorade :/

Och vad fan ska man göra med livet nu då? Åka utomlands och jobba ett par månader? Flytta till sthlm och jobba? Stanna här och försöka få ett jobb och spara pengar? Vettefan alltså. Jag är helt jävla tom, vet ingenting.

Ett jobb behövs ju hur som helst, för att kunna göra någonting överhuvudtaget. Vill åka ut och resa om ett år, en långresa på ett par månader så tills dess måste det sparas pengar iaf.. Men innan det då? Är rätt sugen på att åka till Spanien eller liknande för att jobba. Men vet som ändå inte, det kan ju bli flopp men kan ju även bli skoj. Man har ju hur som helst en ny erfarenhet med sig. Åh. Önskade ibland att  någon kunde planera mitt liv åt mig så jag slapp. Hade varit skönt. Men jag antar att det bara är att ta sig i kragen och hitta på det man vill göra.


Ähh, får ta en funderare!

Längtar till på fredag btw ;) wihoo! PUSSPUSS!


Lugna lördag

Lugn helg i helgen. Faktiskt rätt skönt måste jag säga :) Haha igår försökte jag, Uff och Olle göra en "annorlunda" fredagsaktivitet, så vi åkte in till stan och fikade, musigt! :) Inte för att det är annorlunda men för oss är det det, för vi hyr antingen film eller festar. Enformigt liv, eller vad? Hahaha, men vi trivs! Fast måste säga att vi är väldigt svart på vitt. Så här är vi: är det fest så är det F E S T och har vi chillkväll så är det C H I L L K V Ä L L. Och antingen så klär vi upp oss till tänderna och är svinsnygga eller så är vi så risiga med mjukisar att vi knappt kan gå ut. Haha, vi är aldrig där mittemellan någonsin, men men det är vi det :p

Idag blir det också en väldigt lugn dag. Ska först se Steelers som spelar klockan tre och sen ska me and Sara träffa Johanna och laga middag och mysa med film i Jojos och Chrilles nya lägenhet, har ju inte sett den än :) Ska bli kul att träffa Jojo, är alldeles för länge sen och blir alldeles för sällan vi träffas :/ Vi får ta tag i det här nu, saknar ju dig tjejen! :)

Nä, nu ska jag ta tag i livet och göra mig i ordning för denna lördag :)

PUSSPUSS! :)

Bartender nästa?

Har suttit och kollat på www.barskolan.net ikväll och jävlar vad jag blev sugen måste jag säga ;) Hade varit en sjuk upplevelse tror jag! Verkar vara rätt proffsigt också. Nä, men det hade fan varit något dedär! 15 000 för två veckor, tycker absolut inte det är dyrt med tanke på all sprit som ansvänds varje dag och det är inte så jävla billigt ;) Och så ingår det ju flyg, hotell och en massa. Verkar dessutom som att det är lätt att få jobb antingen där på Mallorca eller här hemma i Sverige.. Bra extrajobb hur som helst och man tjänar ju rätt hyfsat bara på dricks också, haha :p
Men men, får se. Har ju som bestämt att det blir Ayia napa i juli någon gång så vet inte om man har råd med båda, speciellt inte så länge man bara glider omkring så här heller.. haha, nåja någonting att fundera på iaf!

Idag då? Blev daggan, staden där Uff slog till på ett par roliga skor :D Haha, men dom var fantastiskt sköna iaf och funderar på att köpa dom jag också men vet som inte. Mamma hade då blivit superglad, det kan jag lova! :) Får se.
Sen ikväll följde jag med pappsen och kollade på Antes match som han coachade, dom spelade riktigt bra :) Dom ska spela SM i södertälje nästa helg, hade velat åka dit som fan och hejja :) Han är så duktig min käre bror, han är en av dom personerna jag ser upp till mest i livet faktiskt. Vi är syskon men olika som natt och dag, haha.

Äh fan nu har klockan runnit iväg igen, skulle verkligen lägga mig tidigare ikväll, men jag skyller på att jag fastnade för den där bartenderkursen, var så kul att läsa :)



Hade varit svinskoj att lära sig göra såna här snygga och glassiga drinkar :) Bartender nästa då, eller?

Nåja, nog för ikväll, godnattens! :)

Känn en doft av kärleken

Jag har nyss sett Lejonkungen! :) Alltså gud vilka minnen sen man var liten, helt sjukt. Och hur kunde dom göra en så sorglig barnfilm? Har ju förfan svullna ögon för att jag suttit här och grinat en timme över filmen, när pappan dör. Haha geek :p Men den är verkligen underbar, har inte sett den sen jag var liten ju. Första gången jag såg den kanske jag var..6? Med mamma på bio :) Haha, åh ja, det var tider det!

image36


Idag har jag faktiskt varit och tränat (wooow), det var svinskönt :) Måste fan börja träna seriöst och regelbundet, det här håller ju inte.. Aja, det handlar bara om att ta tag i det! Som med allt annat.
Sen tränade iaf jag och Sara småtjejerna. Sara och jag hade inget tålamod = dålig träning. Men vi får ta nya tag till på fredagsträningen :)

Annars då? Ja jag är festsugen. Fan, fattar inte varför ändå? Men ingen idé att vara ledsen, antar att allt är som vanligt då :p Nåja. Tror att jag ska sova snart, är så jäkla trött och hängig på dagarna och det kan ju bero på att jag är uppe halva nätterna. Så bättre dygnsrytm behövs! Herråå!

HAKUNA MATATA ;) 

Nattsvammel som vanligt

Sätter mig alltid här när jag kommer hem eller annars också och så rinner tiden iväg. Tänker alltid att jag inte borde vara uppe så länge så att jag inte ska sova så länge på dagarna, men vad fan spelar det för roll egentligen? Är det någon som bryr sig? Nope =P
För det andra fattar jag inte varför jag sitter här och skriver igen för jag har verkligen inte ett skit att skriva om.. Inget intressant iaf =P

Brukar rätt ofta bli att jag sitter och kollar på bilder som nu när jag inte har något att göra..Och ja, ni kanske tycker att jag tjatar men fy fan vad jag saknar Ayia Napa! Om jag skulle kunna, så skulle jag verkligen försöka berätta vad som var så speciellt under dom där två veckorna, men det går inte! Alltså, det var som bara allt.. Har bara aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Känslan när man vaknar upp efter ännu en alldeles underbar festkväll och solen skiner från klarblå himmel. Munnen klibbar av vätskebrist. Man drar på sig bikinin går er och köper vatten och lägger sig vid poolen och väntar på täby eller om vi orkar tar v ien taxi till stranden, men det hände inte allt för många gånger. Sara tjatade om stranden men jag och Hedda tyckte poolen, haha. Att känna den kokheta solen steka mot kroppen och bara se en massa solbrända snyggingar runt omkring. Ligga och snacka om gårdagskvällen och tagga för en ny kväll. Invänta första ölen på balkong till ljudet av truly madly deeply. Bli på lyset och dra in mot stan och skrika bort alla bekymmer med dom bästa tjejerna <3. Alla sliter och skriker efter en. Springer ner till ambassaden och köper två öl och två tequila hur billigt som helst. Springa upp till BH och vara skitfull och skitglad och snacka med inkastaren. Köpa ännu mera tequila. Springa (ja, vi sprang fan hela tiden) upp till Grabbarnas och shaka loss under den största fläkten i världen för att svetten bara rinner, trots att man bara har bikini.
Gå (eller springa, man vet inte) ner till Blue moon (om man nu kommer in där, ibland kunde det vara bråk med vakterna, eller så kunde det hända att man blev utslängd om man råkade "vila" mot baren 20 sekunder) Och efter blue moon (om man nu hade tagit sig så långt denna kväll) så blev det Kalypso och den berömda Klamydiapoolen. 

Dedär är ett exempel på hur en kväll i napa kan se ut, i stora drag ;) Man vet egentligen aldrig vad som kan hända! Men dedär är "grundgrejerna" som utfördes i stort sett varje kväll :) Haha..

Vet inte vad jag ska säga, men jag saknar det varenda dag och jag kommer sakna det ända tills vi står där igen. Med fötterna i vattnet på nissi beach och tittar på alla fett snygga människor. JULI -08, I HOPE! <3

PUSSPUSSGODNATT!

Ännu en död dag

Ursäkta min negativa inställning, men livet suger verkligen just nu.. Klart det är rätt skönt att kunna sova tills man själv vaknar och vara uppe så länge som man känner för det, bara glida omkring allmänt men.. Njaa. Okej, om det hade varit sommar och så, då hade man ju kunnat njuta lite iaf. Men nu är det bara kallt och mörkt och finns inte ett skit att fördriva tiden med..
Har iaf rensat och städat i min garderob idag :) Såå nöjd! Har funderat på det länge, men som vanligt inte orkat ta tag i det. Men nu så är det gjort :p Man inser verkligen hur mycket onödiga kläder man köper iaf, haha.

Resten av dagen har jag bara suttit och längtat till något varmt ställe.. Thailand, Kanarieöarna.. vad som helst :) Hade varit så otroligt skönt att åka iväg och resa ett tag, men nej inte det heller. Vad fan ska man hitta på då? Finns ingenting att längta till. Önskar ibland att jag fortfarande gick sista året på gymnasiet och hade studenten och allt det framför mig, för det var en fruktansvärt rolig tid och man hade så mycket att se fram emot, varenda dag! :)
Men men, jag ska inte klaga, friheten är bättre i slutändan.


Det var min händelserika dag det! Nu ska Saga ta och fixa till sig lite och sen se Hökens träning och sen umgås med tjejerna :)



image34

Nissi Beeeach :) Sakna! Men nästa sommar ligger vi där igen, Svante och Olle ;) Längtar!

PUSSPUSS!


Goo-braa!

Yeeye, har skickat in om två läggor i sthlm för ett tag sen. Ena var typ mitt på Södermalm och inte speciellt dyr hyra. Fan, alltså bättre än så skulle det inte kunna bli? Sthlm, mina brudar, vår..allt. Kan ju hoppas att dom hör av sig iaf :)

Har varit på facket idag, som vanligt haha :p Blir bara mer och mer upprörd över hur illa man orkar behandla människor medvetet? Eller inte upprörd egentligen, mer ledsen. 3 19-åriga tjejer utan vetskap om någonting. Bryr man sig så lite om människor att man gör vad som helst för sitt äckliga företag? Tydligen. Hoppas att jag aldrig mer i mitt liv behöver stöta på så hemska människor igen, fast nu har man ju lärt sig en del iaf och det är ju bra för framtiden :) Facket och politiken nästa! Haha, får man inget jobb så får man tjäna pengar genom utbildningar!
Aja. Var och sökte jobb idag också, har varit otroligt aktiv idag ;p Men jag antar att man skrev under ännu ett meningslöst papper som dom inte ens läser.. Groteskt deprimerande att söka jobb i Luleå för man vet att man ändå inte får något. Den bittra sanningen.

Vill verkligen flytta mer än någonting annat efter jul just nu.. Finns ingenting kvar här, alla har dragit eller ska dra. Man får inget jobb och det är bara mörkt, kallt och dystert. Tragiskt värre, så vi får verkligen hoppas på en flytt! Men det gäller ju att ligga i själv också ;)


    


Lite bilder från Halloween ;) Haha, rätt skön helg ändå! Fredagen var galen minsann, på alla sätt och vis, haha fy fan..

Plain White T´s - Hey there Delilah :)


Uttråkad tjej

Ganska stor risk för uttråkad tjej som skriver det här.. Ikväll har jag varit all by myself and..okey, it was nice to be alone for a while :) För när hände det senast liksom? Har sett en film och bara tagit det lugnt :)

I veckan har gänget varit på utbildning i sunderbyn från tisdag-torsdag :) Haha, Saga, Olle, Uffe och Gunnis livade nog allt upp stämningen på den! Och såklart lyckades vi ju med nå skämmit som vanligt.. vi hade fått en gruppuppgift att göra på egen hand under typ två timmar och vi var riktigt stentrötta så vi tänkte att en liten sovpaus uppe på vårat hotellrum inte skulle skada. Såklart somnar Uffe, Olle och Saga och efter en timme knackar det på dörren: "Roomservice!" Min första tanke var "Men stick, vi har inte beställt nåt" Men så hör vi ju att det är kursledarna! Hahaha.. Inger (den ena av kursledarna som var lite vrång) kommer in och Uffe sätter sig förskräckt upp i sängen medan Saga och Olle bara vill dö under täcket. Uffe:"Neeej, kom inte in nu bara!" Inger:"Är det här grupparbete? FYYYYY FAAAN!!!" Uffe jätterädd och stammig: "M-men vi h-har ju jobbat" Inger "Ja, då vill jag se ett RIKTIGT bra grupparbete sen!!" Sedan går dom och smäller igen dörren. Kvar är tre uppskrämda barn i sängen.

Hahaha, bara vi dom lyckas med nåt sånt där, så jävla likt oss! Men tur att vi var så duktiga och aktiva på kursen i övrigt då :) Riktigt duktiga faktiskt, folk hade blivit förvånade!

Säger bara: FACKET FOREVER<3