My life would suck without you


Längtar till jag får plocka fram dessa skor, som jag har i ljusrosa. Dom kommer från Björn Borg och är ett par ideala vår och sommar tygskor! Har ett par sandaler i gladiatorstuk som också kommer från Björn Borg, dom var favoriter förra sommaren. Blir säkert så även i sommar!  Björn Borg är verkligen kung på skor :)

Jahaja, ikväll har jag städat, sett sista skidtävlingen i OS där det blev ännu en medalj, älska Sverige just nu asså! Och nu sitter jag och kollar på hockeyfinalen. Inte så spännande, men men.
Min kursledare Bia ringde idag på eftermiddan och sa att imorn och på tisdag ska vi lägga all energi på att hitta en praktikplats. Eftersom jag har två på g så blir jag alltså ledig två dagar till. Lite trist faktiskt, för jag trivs på kursen, men det blir nog bra det med.

Nu ska jag äta vindruvor och fortsätta se hockeyn, pusspuss!


3 fina inspirationsbilder






Stockholmstreetstyle.feber.se


Ny väska och två nya halsband





Har precis fikat supergoda chokladwienerbröd med mamsen. Min faster gav oss en massa goda wienerbröd i fredags, min kusse ska nämligen bli bagare så han hade skickat med. Mums!
Innan det var vi på långpromenad i snöyran. När ska det sluta snöa egentligen? Man kommer ju inte få se asfalten förän i augusti känns det som.. Aja, vi hörs senare! Puss


Nicole Richie









Har egentligen aldrig vart något större fan av henne, men.. fy fasiken vad hon är snygg!


Do you really feel the way I feel?



Nej, jag förstår inte grejen med att Anna Bergendahl gick vidare ikväll? Hon har en sjukt bra röst men ingenting som passar i melodifestivalen tycker jag. Jag har faktiskt följt med detta år och måste säga att kvällens låtar var dom sämsta av alla fyra deltävlningarna! Men nån ska ju vara sämst också ;) Jöbacks låt var väldigt fin iaf!

Sitter och lyssnar på Calle (typ som vanligt ja, men den där jävla rösten får mig att må bra. Ja ärligt.) Ja, hej jag fyller 22 i maj men man kunde tro 15. Bryr jag mig? Nej!


Puss puss puss!


Pick out pieces and make it to your own style baby












Bilder:
lookbook


I can´t take this anymore




 

Nu: middag! Puss ♥


In the end, we`re all the same.

 

Livet är en fin gåva som vi ska ta emot med glädje och vårda ömt.
Livet kan bli långt för en del, kort för andra.
Hur är ditt liv blir - lev alla dina dagar fullt ut och uppskatta även de dagar som är mörka och jobbiga.
Skapa skratt och minnen.
Våga älska, våga lita, våga förlåta.
Ditt liv är bara DITT, sträva inte efter att leva som någon annan.
Våga vara den du är skapad till att bli.
Du är unik, finns ingen som just DU.
Att bli älskad för dom vi är, är den vackraste kärleken på jorden.
Varje dag andas någon sitt sista andetag.
Varje dag andas någon sitt första andetag.
Acceptera livets gång.
Glädjen, sorgen, lyckan, smärtan, döden, kärleken, hoppet, tron.
Livets ingredienser som präglar oss.
Vad du än väljer att göra med ditt liv så kom ihåg att vi alla har samma öde.
En dag knackar en dörr för dig, dig och dig.
En dörr som leder oss till andra sidan.
Vad som väntar där vet vi inte.
Men fram till den dagen så lever vi som vi lär.
Våga fånga dina dagar.





Foppa?



Hittade den här bilden på
innankrogen. En gammal Peter Forsberg?


The blues

 

3 from 1 - The Blues by HM. Fina vårgrejer!


Nu middag!


Who gonna run this town tonight

Godmorgon!

Sovmorgon idag, väldigt skönt! Börjar 10.15 och idag ska vi lyssna på två föreläsningar. Börjar bli lite less på föreläsningar, men nästa vecka ska vi börja med grupparbeten inom turism. Kan nog bli kul tror jag! :) Yeahyeah, så är läget idag. Är så jäkla crazy sugen på en rejäl shoppingrunda, ni vet en sån där runda utan gränser! Åh, det var länge sen asså. Typ när jag bodde i sthlm. HAHA. Pengar pengar.. Måste iaf svänga förbi Röda Korset här nån dag, var ett tag sen nu. Där hittar man ALLTID nåt och där kan man shoppa trots att man är fattig som en kyrkråtta. Haha.


Nej, nu måste jag börja bege mig här, ha en galet bra torsdag så hörs vi ikväll! PUSS


Regnbågens alla färger



Om jag hade fick köpa obegränsat antal skor så skulle jag börja med att köpa converse i alla färger som finns. Alla är ju så jävla snygga på sitt sätt! Jag har vart helt stensäker på att ett par röda blir mitt nästa inköp i conversehyllan (som ännu bara består av ett par, tyvärr), men nu är jag inte lika säker längre.. gula är asfint till sommaren, lila är coolt och funkar alltid, rosa är sött som socker, blå-turkosa är stört coolt, USA-mönstrade är FETT coolt, beigha är classy, vita är basic och passar till allt, mörkblåa funkar alltid, gröna sticker ut.. ja, ni ser ju själva?

Nä, men vet ni. Nu är det dags för sängen! Ännu ett OS-guld till Sverige så nu kan man sova gott :D


PUSS!



Att åka hiss med en soptunna



Idag har jag umgåtts med dom här två sötnosarna till vänster! Vi hade ett mysigt Mat&Prat chill, som förr i tiden :) Saknar min lilla ylvis som håller malmö kärt just nu, men kul att du är här nu iaf :D

Förutom det så har jag även vart in i en massa butiker och frågat om praktik, mycket svårare att få napp än jag trodde! Men har nån på tråden kanske, jag hoppas det löser sig iaf :)

Haha, alltså jag måste bara säga. Jag gick med i en grupp på facebook som heter "Killen som kläms i hissen mot sin soptunna" HAHA, det måste vara den klockrenaste gruppen på hela fejjan! Ni som åkt hiss nån gång (vilket jag förmodar är 99% av sveriges befolkning), har säkert sett bilden på en kille som klämmer sitt huvud mot en soptunna (vem FAN åker hiss med en soptunna btw?!), typ som en "varningsbild" eller nåt. När jag och Sara åkte hiss i sthlm dagligen diskuterade vi faktiskt just den där bilden och skrattade åt den för den såg så sjukt rolig ut.
Tyckte det var kul att nån hade uppmärksammat detta också så jag var tvungen att joijna såklart!


Godis för öronen




Ungefär helt underbar! ♥


This time, I won´t give up



God morgon! Har precis ätit frukost och sitter och kollar på vakna med the voice och dricker kaffe. Tidiga morgnar är faktiskt underskattade! Idag står föreläsning med en snubbe från konsumentverket nånting på schemat, kanske kan va intressant? We`ll see!


Ha en bra dag så hörs vi senare! Puss


I wanna stand up, I wanna let it go





Näej, börjar bli dags för sängen nu känner jag. Måste bara nämna en gång till hur bra jag trivs i min lugg! Att jag vågade klippa den själv och allt.. :O Mäkta stolt!

Nu godnatt! Hörs imorn, natti! Puss ♥


Nya sommarshorts!



Var in en snabbis på Monki idag innan vi åkte hem och där hittade jag dessa för en tjugolapp (!!) på rean. HUR SÖTA?! Tänk till brunbrända ben, vita tygskor, slappt linne, solbrillor på näsan och en hatt på huvet! Jag börjar nästan tro att jag köpte dom i ren protest mot det här skitvädret. För vem går i såna här när termometern visar -19? Jag upprepar för säkert 500:e gången, sommaren!?


You´re like a sweet strawberry



Jahopp, hoppas er måndag har vart bra! Min har faktiskt vart riktigt toppen, trivs otroligt bra på den här utbildningen! Känns som att den passar mig perfekt. Fick sluta tidigare också och fick skjuts hem så var hemma efter tre redan, skönt!
Nu sitter jag och lyssnar på Calle och jag vill bara gråta floder varje gång jag hör hans röst, kärlek asså! Nu ska jag ta tag i lite uppgifter som ska vara klara till imorn, vi hörs senare puss!


We love mondays!

Morning! Nej, usch vad trött jag är idag. Sovit dåligt som de flesta nätter och nu ska jag snart bege mig till "skolan" och min "klass". Trivs jättebra med alla, än så länge iaf! Haha, nä då alla är hur snälla och trevliga som helst :) Har nå föreläsningar och grejs idag, låång dag också, slutar inte förän vid 17 nån gång.

Hörs ikväll och ha en bra måndag! Puss

Carpe diem



Usch, har en riktigt tung down idag. Allt känns fel och saknaden är enorm. Jag blir så arg inombords när jag tänker på hur orättvist livet är. Varför skulle just vi drabbas? Varför ska vi vara tvugna att gå igenom välrdens värsta sorg? Och varför skulle jag förlora en av mina största tryggheter i livet? Jag känner mig fortfarande som ett barn ibland, det är jag ju på sätt och vis, men barn ska väl få ha sina föräldrar?
Jag fattar inte att jag liksom aldrig mer kommer få säga "pappa" till någon igen. Aldrig mer. Inget telefonsamtal där det står att det är pappa som ringer. Pappa var en sån som ringde precis varje dag, det gick aldrig en dag utan att han inte ringde. Jag saknar alla våra samtal om allt och ingenting.

Jag vill inte fira födelsedagar, jul, påsk, midsommar utan pappa. Jag vill att allt ska vara som förut bara. Det är så himla svårt att acceptera att det aldrig blir som förut igen. Jag hatar verkligen ordet aldrig. Det hugger i hjärtat varje gång jag tänker någonting med aldrig. Det är som ett svart moln som lägger sig över en.

Jag försöker iaf, men jag är så jävla ledsen. Allt som kommer känns så fruktansvärt tungt. Begravningen kommer bli det värsta jag upplevt i mitt liv, det kan jag säga redan nu. Vad kan bli värre liksom? Det värsta har ju hänt. Du är ju borta föralltid.


Jag vet ju att jag måste acceptera det för att kunna leva vidare, men det är så himla svårt. Varför skulle just vår familj bli en person mindre för? Det gör så ont i hjärtat och tårarna bara strömmar när jag skriver det här, för det känns verkligen som att en del av mig har försvunnit och kommer aldrig mer tillbaka. Fan vad grymt livet är, men det går inte att välja det som händer.

Till alla er som läser detta, lova att ta vara på era nära och kära för livet kan ta oanade vändningar när som helst. Man kan aldrig vara förberedd, men man kan definitivt fånga dagen!


Spets



Städade lite i min garderob tidigare idag och som vanligt hittar man ju alltid något man glömt bort. Hittade dessa spetsleggings som är grymt snygga! Dock lite för kalla för att användas nu, så dom får snällt ligga och vila i väntan på våren. Eviga väntan.
Jo justja, en sak som jag inte har berättat är att jag har satt mig i skolbänken igen! Eller ja, jag har iaf påbörjat en serviceutbildning med inrikting på handel och försäljning som är heltid och ca 22 veckor. Började i måndags och trivs asbra! Praktik ingår och den börjar i slutet av april/början av maj och gud vad jag längtar! Ska välja butik med omsorg, vill verkligen jobba med kläder så jag hoppas någon vill ta emot lilla mig för jag vet att jag kommer göra ett grymt bra jobb :) Puss!

Tillskott i skohyllan

Vill visa mina fina Undergroundkängor som jag fyndade för 70 kronor! Oanvända och råsnygga, mums!



Stockholm Streetstyle








bilder:
stockholmstreetstyle


Haircut

Jag ville bara berätta för er att jag har klippt lugg och attans vad jag trivs!



Jag saknar dig, men vet att du övervakar varje steg jag tar

Har inte lagt ner detta, men ibland händer hemska och tråkiga saker i livet och då känns inte vissa saker lika viktiga som förut. Livet kommer aldrig bli som det var innan den 7e februari 2010, men med stöd från otroligt många fina och viktiga människor och med någon slags inre styrka så kommer ett nytt liv börja. Jag har bestämt mig för att ta vara på mitt liv till fullo nu, man vet aldrig när det tar slut.

Och jag vet att du hade velat att jag gör allt jag vill i livet, även fast jag aldrig får berätta för dig hur det går och vad som händer. Jag ska leva mitt liv för dig pappa, och jag vet att du är min skyddsängel vart jag än befinner mig. Du kommer föralltid att vara min största hjälte i livet och ingen kan och kommer någonsin ta din plats, världens bästa pappa ♥ Jag fick inte ha dig länge, men dom 21 åren jag fick med dig finns sedan länge inristat i mitt hjärta. Änglarna gråter av lycka sedan den 7e februari 8.40, för nu har den finaste ängeln av alla kommit till himlen. ♥


Älskar dig föralltid ♥


Fantastic four, back in the days!



Jag kan inte annat än stämma in i dina ord Ylvis, jag saknar er. ♥


The world is yours



Tjabba. Usch, är trött som tusan idag! Somnade runt halv fem i morse och det är ju lite väl sent kanske. Har vart en svängis in till stan med Sara, hon lånade en fysikbok på Kulturens Hus och så köpte jag ett par jättefina leggings! Förutom det har jag inte gjort nånting alls och nu väntar jag på gomiddag. Är superhungrig! Ikväll blir det nog melodifestivalen med Saris och jag vill egentligen bara viska det här men jag hejar nog på Ola. Fiina Ola! :)) Haha. Puss!


Sommaren med göran



Har spenderat kvällen med Sara och sett bl.a. Sommaren med Göran, har velat se den superlänge! Ingen proffsig och välgjord film kanske, men seriöst en utav dom roligaste filmerna jag sett! Så jävla klockren med allt :)) Sjukt sevärd asså! Blir sängen snart. men såklart känner jag mig pigg nu. Typiskt asså. Nattinatti puss.


Gult är inte fult



Jag är lite kär i den här gula adidaströjan som jag såg att den
här tjejen har köpt. Skitsnygg och cool, love it!
Jag hade en asfin adidaströja som var svart med guldigt och luva, den var en stor favorit men den försvann spårlöst när jag bodde i sthlm. Hade en rosa också och även den försvann. Sörjer dom fortfarande :( Kanske blir att inhandla en ny framåt våren! Den ska jag minsann hålla hårt i..

Walkning in memphis



Usch, har tråkit och är rastlös, så tog lite bilder med min röda fina kavaj! Gud vad jag vill glida omkring i den i vår. Skala av jeansen till jeansshorts, lägga på lite sol i fejjan, köpa en ny hatt i uppdaterad version, en fin sminkning samt ett par converse. Och en systemetpåse med vin och öl på väg till en grym kväll med grymma polare i solnedgången som sedan byts ut mot en skön krog där natten dansas bort och inga bekymmer i världen gör sig påminda.

Har jag sagt förut att jag längtar efter ljusare tider?


Fredagsinspiration





bilder: weheartit


Goddagens! Har vart vaken ända sen kvart i tio och känner mig väldigt utvilad idag, har sovit sjukt gott i natt! Sitter fortfarande i morgonrock och vet inte vad jag ska göra idag. Har frågat Sara om vi ska gå ner på isen och ta med varm choklad, det är nämligen soligt och fint ute idag! Dock ca -14 men ser ändå härligt ut :)) Verkar som att Sarisen sover så vi får se vad som händer, är väldigt rastlös! Men vi hörs senare, pusspuss! ♥



Olsen twins!





Älskar deras "jag-bara-slängde-på-mig-det-här-i-farten-men-är-ändå-sjukt-snygg" stil! Så slarvigt men så snyggt!


Har vart på en kvällsprommis med Sara för ett tag sen, såg ut som en snögubbe när jag kom in, haha. Fick HÄLLA ut snö ur luvan! Helt sjukt vad det snöar, men det är som småmys så här på kvällen :)) Nej, nu blir det lite kvällisfika! PUSS!




Torsdag torsdag torsdag



Fyyy va jag är trött idag! Var till AF på förmiddan (är TRÖTT på att åka dit hela jäkla tiden) och fixade lite grejs. Sen har jag och mami storhandlat, haha, mamma höll på att dra en riktig vurpa när vi var på väg. Hahaha, gud vad vi skrattade, såg så roligt ut!
Och nu gör jag ingenting alls, har sett förkväll och så. Nu tänkte jag läsa Sofis mode, wihoo! Puss


Min nya röda kavaj

Okej, tralalala här kommer min nyfunna röda lovley vän. Jag är KÄR! Känns som att det kommer bli inflytt i denna på vårkanten, ÅÅÅH ge mig vår och sommar nuuuuuu!



Äkta kärlek för en ynka femtiolapp, gilla!


Whitney Port











ÄLSKAR allt den tjejen har på sig, vartenda plagg som hon har får gärna ta ett flygplan till Sverige och landa i min garderob. MUMS!


Red red red



Tjatja!


Idag har jag vart iväg på jobbcoachmöte hos Adecco. Det var gruppträff idag så det var lite roligt, synd bara att jag sänkte medelåldern med typ 15 år, men annars så! Dessutom fick jag en ny vän vid namn Rose (passar ju rätt bra eftersom jag älskar rosévin) nej, nu är jag trista skämtaren här, men hon bjöd faktiskt hem mig till henne någon dag för att jobba tillsammans med lite uppgifter och så. Vad vi nu ska få ut av det kan jag inte riktigt svara på, men känns lite skumt eftersom hon säkert är 20 år äldre än mig. Extramamma?


Nåja. Sen gick jag förbi AF utan någon större framgång, ska dit imorron så får ta det då. Gick iaf vidare på Willys och handlade lite åt mami och sen tog jag en runda inne på RK. Fyndade en ASFIN kavaj! Nu har personalen till och med börja bli impade över mina fynd där, haha! Jag lämnade nämligen kvar kavajen en stund vid kassan för att gå och hämta ut pengar (dom tar inte kort), så när jag kommer tillbaka och ska betala säger kassörskan "ASSÅ GUD VILKEN FIN KAVAJ DU HAR HITTAT! DET VAR EN HÄR NYSS OCH KOLLADE PÅ DEN OCH VILLE HA DEN!" Då kände jag mig asnöjd över mig själv och jag därifrån med ett stort leendé på läpparna!

Ska snart ta en prommis med Sara, vi hörs senare! Puss


Stockholm, snart blir du och jag ett par igen



Jag tänkte på en sak idag och då slog det mig att det enda jag gör just nu är att ta hand om mig själv på bästa sätt och vänta på bättre tider. Jag känner mig faktiskt ändå positiv för det här året, jag tror att det har mycket bra och roliga saker att erbjuda. Även om det i dagsläget är många downs och negativa saker, men jag tycker att jag och min familj hanterar det bra.
Men som man säger så gäller det att blicka framåt även i svåra tider och det är precis det jag gör nu. Jag tror att det här året kommer ta mig tillbaka till sthlm igen, att vi får en fin-fin lägga om vi lägger manken till och har det lika bra som vi hade det 08-09 där. Förra sommaren var den bästa sommaren i hela mitt liv pga sthlm och jag vill uppleva allt igen. ♥

Nu är det sängen som gäller! Känner mig mer förkyld igen och det kan bero på att jag tränat, men what the fuck, det går väl över det med. GODNATT!


When I´m with him I`m thinking of you





Gokväll!

Har vart igång hela dagen känns det som. Var ju och tränade med Saris först, vi sprang en halvtimme på bandet och körde lite crosstrainer som avslut. Väldigt skönt :) Hem och duschade och åt och sen har vi vart och sett Plannja-Borås som Plannja vann rätt stort.
Kom precis hem och nu måste jag göra klart några uppgifter till imorron och så. Vi hörs kanske sen, Puss!

Bring me to life

 

 



Okej, jag vet att jag tjatat om snön i typ varje inlägg, men asså ska det verkligen aldrig sluta snöa?! Det snöar typ för hundrade dagen i rad. I den här takten kommer det ju vara vinter ända till augusti. Nä men jag är så HIMLA sugen på vår! Och sommar. NUNUNU!
Näej, nu ska jag och Sara packa ihop våra träningsgrejer, trotsa snön och den grymma träningsvärken och ta en prommis till gymmet. Skönt!
Puss!


Acne pistol short



Börjar bli dags för sängen nu, men innan det vill jag bara berätta för alla er som läser detta hur mycket jag vill ha dessa UNDERBARA, FANTASTISKA, FINA, VÄLGJORDA, SNYGGA, OUTSTANDING dojjorna på min fötter. Dom är svarta och enkla, men det är ju faktiskt det som alltid är snyggast, right?
3 lax kan dock bli svårt att skrapa fram, tyvärr, även om jag hade velat.


P.S Jag fyller år den 11e maj och har storlek 37/38. Ifall någon har lite pengar över. Eller bara känner sig sjukt generös. D.S


GODNATT! ♥

 


Tell me what to do

Asså jag är sjukt sugen på att klippa lugg! Blev det bara sådär, hips vips. En helt vanlig hederlig lugg. Fan vad snyggt! Nu ska jag hämta té (-25 nu, brr) och fundera vidare på den lilla saken! Hihi.


17.22




bilder:
lookbook


Typ världens tristaste dag. Och seg som tusan. Har ont i varenda muskel sen träningen igår, känns dock skönt! Och termometern visar iskalla -20. Har alltså inte gjort mycket vettigt idag förutom att jag gjort nästan alla uppgifter som min jobbcoach gav mig, ska dit på onsdag morgon igen.
Äh, vi hörs lite senare eller nåt! Pusspuss


Pixie Lott


Shit vilken underbar cover på Use Somebody! Om det är någon egenskap jag skulle vilja ha, men som jag tyvärr inte har, så är det att kunna sjunga! Jag önskar verkligen att jag kunde det, för jag beundrar duktiga sjungande människor så himla mycket. Hur underbart hade det inte varit att få stå på scenen inför en stor publik och sjunga en grym låt? Och efteråt känna hur alla applåderar åt just MIG. Kanske man kan börja i musikskola för otroligt tondöva människor? ;P


Goddagens!