25 mars

Jag är typ på världens bästa humör och jag har faktiskt ingen aning om varför, har inte hänt nåt eller så men allt känns som så bra bara? Våren börjar komma och det är min favoritårstid så det säger väl mycket :)
Idag blev det ännu en shoppingdag som det blivit mycket av på senaste tiden.. köpte en skiiiitsöt rösa adidaströja, nå vanligt linne och ett par fräna solbrillor lagom till våren och sommaren ;) Sara och Johanna var med och dom shoppade också, utan gränser, som det ska vara ;) Min nästa inhandling blir jeans ialf, ett par pösiga jeans. såg nåra på diva som föll mig i smaken ;)

Var och tränade ikväll också, har ju inte tränat på hur länge som helst!! Ajaj.. och imorron blir det jobb, dock bara 15-21. Jobbar samma tid på torsdag och fredag också, ändå rätt chill :)

image138

Love you girrrrrrrrl :)

Nu blir det faktiskt sängen, är fortfarande trött efter helgen ;)

Pusspuss!/L♥

24 mars

Tröööööööööött tjej som skriver nu, galet.. hade en kul kväll/natt igår ialf, somnade väl en sisådär halv nio i morse efter en hel del snack men det var bara trevligt :) :) Sjukt mycke folk på cleo fast mycke yngre peoples, men men.. dom körde musik på lilla dansgolvet till halv fyra för att kön till garderoben var så sjuuukt lång. Vi tog då vara på det ialf ;) hahaa..
Kom hem kring två idag, har vart en seeeeeg dag. Har bara sovit och kollat på mtv heela dagen :) Tur att jag inte jobbar imorron för jag ska typ gå och lägga mig snart och sooova länge :)

Sssssssomnar typ här och nu, godnatt! :)

Påskdagen

Påskafton igår och det betydde feeest! Och fest var det, magma var rätt lyckat med mycke folk och sådär. Och vi var faktiskt på en riktig förfest för ovanlighetens skull, haha. Vi är ju jämt bara vi annars och typ dricker och fixar oss och sen drar vi ut på krogen. Men inte igår som sagt ;) Vi hookade en skön förfest med några gamla klassgrabbar, Stefan, Oscar, Björn, Lillen och lite andra grabbs! :)
Men en bra och lyckad kväll på många sätt och vis. Och för mycke alkoholintag som vanligt, men det är ju bara påsk en gång om året! Och eftersom det bara är påsk en gång om året ser det ut att bli utgång ikväll igen, krogfesten på cleo kan man väl inte missa? Nä :) Är inte ett dugg bakis och känner mig faktiskt ganska utvilad, känns knappt som att jag festade igår, sköönt!

Annars så har det varit en hyfsat lugn påskhelg :) Såg lule basket mot solna med mysan i fredags och sen blev det middag på kebabhuset med mysan, johan och fille. Och sen blev det mys med tjejorna på kvällen :)
Blev bakismat på kebabhuset idag (fan, snart kommer dom som jobbar där börja garva åt mig också för att vi äter där så ofta) med My och Joel. Fan vad jag och My garvade åt Joels sms i morse: "Jag vaknade på toan nyss och jag har fan inte en aning om vad som har hänt." Hahahahahaha, Joel är typ kungen #1 på fyllesms!

Men men, nu ska jag fortsätta dagen, syns ikväll allihopa! :)

19 mars

Idag på jobbet var jag med på en musiklektion och det slog mig verkligen hur mäktigt det är när någon spelar piano in real life, det är typ helt fucking fantastic =) hahaha.. sjukt bra!

Annars har det gått bra på jobbet och så. Hade personalträff dom sista timmarna också och då slog en annan sak mig.. och det var hur hemma jag redan känner mig bland allihopa på jobbet. Jag har jobbat 4 pass där och jag måste säga att det känns typ som att jag alltid har jobbat där.. det är lite knäppt ändå =p men allihopa är verkligen superbra människor och såna som man känner sig hemma med direkt typ =) Men jag klagar absolut inte.

Är skiiiiiittrött nu så ska sova strax! Jobbar 8-16 imorron, men sen har jag ingenting planerat.. får se om jag ska jobba nåt i påsk, kanske skulle vara lite skönt att vara ledig trots pengar? Har jobbat jäkligt mycket den här månaden.. och nästa vecka fick jag ons, tors och fre eftermiddag och lär säkert bli fler dagar än det också =)

Godnatt!/L♥

Hänger inte med..

Såg att jag var en hel månad efter i rubriken från förra inlägget, haha tiden går alldeles för snabbt =p

Har inte skrivit här på ett tag men orkar som inte.. jobbar mest på dagarna, har ju börjat på nya jobbet nu! Har jobbat tre pass och imorron blir det fjärde =) Känns helt okej, trivs bra och alla är så trevliga så =) Känns lite sjukt att jag verkligen fick tjänsten ändå.. minns när jag såg ansökan hur gärna jag ville ha jobbet men hade inte en tanke på att dom ens skulle höra av sig och att få tjänsten? Det var typ rena drömmen! Hahaha.. men så kan det gå och nu idag sitter jag här och har fått den =) Kommer ialf ihåg att jag var riktigt nöjd över min ansökan som jag skickade in så nåt speciellt måste det ju ha varit..

Idag har jag dock vart ledig, väldigt skönt! Behövdes efter en hel helg med jobb + igår.. så jag tog en runda på stan idag och köpte schampo från Björn Axén och en lila klänning från gina =) Är ju påsk i helgen så lär väl bli lite fest =) Ska bli riktigt kul att festa med tjejerna, känns som att det var längesen vi var allihopa!

Imorron är det som sagt jobb, 10-18, skönt med liiite sovmorron ialf! Sen efter det blir det nog lule basket med Mysan =) Kulkul! Men nu blir det lite tv och sen sova =)

Pusspuss!/L♥

13 feb

Lite oaktiv har jag allt varit här men vem bryr sig egentligen? Har väl några trogna läsare kanske, men den gruppen är nog inte så stor ;) haha.

Har jobbat 8-15 idag, är glad över allt jobb jag får :) Ska försöka få ihop en bra lön den här månaden, det är skönt när man kan sträva efter mer hela tiden ;)

Imorron ska jag dock inte jobba nånting, ska sova tills jag vaknar och njuta av en ledig dag för sen ska jag jobba hela helgen. Ska jobba mina första dagar på nya jobbet, ska bli spännande och jag ser fram emot det :) Känns så skönt för min egen del att jag inte har någonting att vara nervös över och att jag redan känner mig ganska hemma bland människorna där :) Inte ofta man känner så!

Nu blir det tv! :) /L♥

11 mars

Är verkligen stööööörtsugen på shopping, helt sjukt!! Hade kunnat shoppa hur mycket som helst om jag hade haft pengar, hahah.

Idag är det föresten exakt två månader till jag fyller 20 =D Wiie, fan vad tiden går fort asså! På fredag är det dock Ylfs tur att fylla 20 =)

Idag har jag ialf varit och hälsat på nya jobbet och det gick superbra =) Och det verkar som att jag är deras förstahandsval, känns jätteroligt och allt verkar så himla bra där =) Jättetrevliga och roligt verkar det vara! Var där ett par timmar och umgicks och spelade lite tv-spel och fikade och så. Ska kanske gå intro i helgen, får se får se =)
Allting känns iaf väldigt bra och så och jag skulle vilja börja jobba där typ nu =) haha.

Ikväll blir det nog chill med tjejerna, känns som att det var ett tag sen =) Inge jobb inplanerat imorn ialf men på torsdag ska jag jobba 8-15 =) Och Karin är på praktik där samma tid som jag jobbar så det kommer bli skoj =)

Ha en bra tisdagkväll allihopa!/L♥

Nytt jobb!

Måndag idag. Har väl varit en helt vanlig dag, lugn och skön! Har spenderat den på stan med mina kära vänner =) Fikat, ätit och myst! Älskar verkligen att gå och fika eller äta lunch, det är så värt det =) haha. Köpte en söt t-shirt från gina också!

Imorron ska jag och hälsa på mitt nya jobb! =) Dom ringde i morse och sa att jag är välkommen dit imorron och så. Vet ju fortfarande inte om dom erbjuder mig själva tjänsten, men hoppas det ialf! =) Får väl höra mer imorron, ska bli spännande!

Näe, nu ska jag ta och krypa ner under täcket, mmmhm va skönt! =)

Pusspuss, sov gott allihopa!/L♥

Helgen

Sitter och kollar på skärgårdsdoktorn här på jobbet, vilka minnen från när jag var liten! Jag och mamma brukade alltid kolla på det =)

Jaja, kvällen igår då. Vilken jävla kväll är allt jag har att säga egentligen. Orden räcker inte till och detaljer? Nej tack! Men hade faktiskt riktigt skoj på magma, mycket folk och bra musik =) Lyckad kväll! Allt som hände sen räknas dock inte dit, men men. Hatar att alltid hamna emellan saker sådär, jag har verkligen en tendens till att göra det. Nåja.

Är verkligen huuuuuuuuur trött som helst, slutar om en timme och 40 min, hooh, orkar knappt en minut till alltså. Hade seriösa tankar på att gå och lägga i hans säng här på jobbet för ett tag sen, haha. Ska ialf hem och äta mammas goda fläskfilé sen och sen SOVA. Kommer sova en underbar natt känns det som =)

Ha en bra söndagkväll allihopa!
/L♥

In i dimman, tackohej!

Japp det blir fest ikväll och japp jag är taggad. Och japp jag sitter med tårar i ögonen för att jag kollade på våra Ayia Napa bilder och fick världens flash backs. JÄVLAR vad jag vill dit. Och jävlar vad jag vill att det ska bokas så man kan börja längta och se fram emot resan! Underbara ayia napa i två underbara veckor, alltså fi fan jag DÖR av längtan. Det kommer bli fucking fantastic =D fucking underbart, fucking unbelivable, aa allt ni kan tänka er.. finner inga ord. Det blev plötsligt så verkligt att det inte är superlänge till sommaren 08, alltså vaa?

Näe, alltså känner mig typ onykter på något konstigt sätt. Nattfull kanske? Perfekt start på kvällen =D det har varit en perfekt kväll på jobbet så man kan ju alltid hoppas att perfektheten håller i sig resten av kvällen..och natten =)
Partaj med Sara och Johanna, wonderful =)

C ya! /L♥

Ingen vet

Jamen, jaja, hade nyss en till diskussion med Olle angående att festa ikväll.. kan inte släppa att det känns som att det är många som ska ut ikväll, haha. Så likt att man alltid alltid hittar anledningar till att få festa.. men vet inte, vi kom inte fram till nånting bra beslut, eftersom Olle var kissnödig haha.

Vi sitter ialf och kollar på Rosa nu här på jobbet och gapskrattar =) Fan vad fort tiden har gått, slutar ju snart! Anette ringde och frågade om jag ville jobba kvällen imorron också och snäll som jag är sa jag att jag kunde det =) Helg Ob:n lockar alltid, haha. Då har jag jobbat 5 pass den här veckan, känns ok!

Back to Rosa! Ha en trevlig kväll och natt och vem vet, vi kanske syns på dansgolvet! ;)

Pusspuss!/L♥

Sjal? Javisst!

Yeey, sitter på jobbet nu. Lugnt och skönt =) Var förbi på några affärer i stan innan jag började jobba, köpte en fin adidas t-shirt att bara slappa i, dom hade nå rea på Inter sport och den va typ gratis så =) Och så köpte jag en rödmönstrad sjal från gina, jättfin och billig! Blev glad för stunden ialf, har shoppat otroligt lite på senaste tiden och ekonomin är ganska kass just nu så det får bli nåt fynd här och där! Dock har jag ju kommit igång ganska bra med jobbandet nu så jag ser fram emot lönerna som kommer! =)

Jag är verkligen ett stort fan av sjalar och just nu är det väldigt hett =) Man hittar ju sjalar i vartenda hörn när man går på stan. Hittade nyss den här fina från HM:

image195
Måste kolla om den finns i butiken nästa gång jag går på stan, då ska jag inhandla den! =)

Sara ringde för ett tag sen och vi hade en diskussion om en eventuell utgång på magma ikväll, men blir nog ingenting och det känns som rätt beslut! Behöver en lugn helg så det är lika.

Börjar bli lite hungrig så funderar om jag ska ta och värma mina pancakes som jag har med mig idag =)

Menmen, kanske skriver mer sen!

/L♥


w880i, bra eller dålig?

Lugn och skön fredagkväll =) Har umgåtts med familjen, sett lets dance och bara tagit det allmänt lugnt. Är ganska trött och hängig och förkyld så det har bara varit skönt!
Imorron ska jag jobba 15-21, skönt pass och hyfsat med pengar med tanke på att det är helg =)

På tal om ingenting så kollade jag i ett reklamblad från elgiganten igår och dom har masssssa rea på mobiler, digitalkameror och sånt! Dom säljer bl.a sony ericsson w880i för 2000 (!!), funderar typ på att köpa den. Den är tunn, fin och enkel. Dock vill ju jag ha med skjutlucka men man kan ju inte få allt perfekt =) Är verkligen i STORT behov av en ny mobiltelefon! Jag är så less på min att jag hade kunnat slänga den i bitar.

image194
Tycker den är rätt snygg iaf =) Gillar slimmet, haha!
Nåja, ha en bra kväll allihopa!

/L♥

Det är en bra dag idag!

Tog modet till mig idag och ringde jobbet som jag var på arbetsintervju hos förra veckan. Har anat oråd hela veckan, eftersom dom sa nåt om att dom skulle höra av sig i början av den här veckan och tyckte det kändes skumt att dom inte hört av sig då det verkade som att dom var väldigt positiva till mig. Ringde ialf och kollade läget och DOM VILL ATT JAG SKA BÖRJA JOBBA DÄR =) Vet inte om det gäller själva tjänsten eller bara extra, men dom sa att dom tyckte jag verkade vara en jättespännande tjej och att dom vill träffa mig igen! Blev jätteglad och började ösa beröm över vilka härliga människor jag tyckte dom var och att jag kände mig hemma där på en gång, haha =)

Känns faktiskt inte som fredag idag, vet inte varför. Men det är inte Plannjamatch ikväll och det blir ingen utgång på cleo (vad jag vet ialf) haha. Men jag är fortfarande hyfsat krasslig så tror det blir en ganska lugn helg. Kanske ska jobba kväll imorron, måste nog ringa dit snart och säga om jag ska eller inte.

Det har varit asfint väder idag, blir på världens bästa humör när det är sånt här vårväder =) Gick med Sara till vårdis och fikade innan hon började jobba, haha. Trevligt och vi får hoppas att tabben ordnar sig, hehe..

   

You are my sunshines, every day♥

/L♥

Klass 9A

Skulle ha gått och jobbat några timmar idag men hade feber hela natten och även när jag vaknade i morse. Väldigt ofestligt! Är ganska sjuk för tillfället, vet inte vad som har hänt med mitt immunförsvar men sämre har det då blivit. Känns som att jag haft en massa skit det senaste halvåret.. ögoninflammation och x antal förkylningar!

Har inte orkat göra nånting idag så jag har legat och sett hela dokumentärserien Klass 9A, sjukt bra är det faktiskt =) Lätt värt att följa!

image193Tror det sänds på tisdagar varje vecka, annars finns alla avsnitt på svt.se!

Fredag imorgon igen. Tiden springer verkligen iväg! Vet inte vad som händer i helgen, men funderar på att jobba om jag mår bättre. Blev dock bjuden på födelsedagsparty på lördag, hahaha.. men tror inte det blir fest i helgen dock nästa helg =) Min älskade Ylf fyller 20 nästa fredag, så då blir det en redig utgång som vi brukar säga! Haha.

Men men, nu ska jag återgå till tvn, sitter och ser efterlyst (jajaaaa, jag älskar allt som har med mord och polisutredningar att göra, haha) Känner mig trött och hängig så det blir en tidig kväll!

Pusspuss!/L♥

Nelly.com

Hittade lite fina plagg som hade vart fina till våren =)

       

Dock så är den svarta kjolen min favorit. Tänk sommar, solbränna, högklackat och party =)

Björn Gustavsson, I love you!


image188

Grym kille, haha älska!

Folk är bara avundsjuka!

Läste blondinbellas blogg för ett tag sen och hon skulle tydligen ha en "no spending mars" där hon endast skulle leva på studiebidraget på 1050 :- istället för 10 000 som hon gör annars. Men hon hade tydligen misslyckats redan idag och shoppat, ajaj.. läste en del av kommentarerna som folk hade skrivit och många var upprörda och irriterade över att hon borde kunna leva på endast studiebidraget som alla "vanliga" människor. Förstår som inte vad grejen med det är? Alla som hade KUNNAT lägga ut 10 000 i månaden hade ju fan gjort det, kom inte och säg nåt annat! Orka bli upprörd över att hon inte behöver leva på studiebidraget som många andra.. skaffa ett extrajobb? Hon är ju en väldigt aktiv tjej som är i farten, låt henne ha sina 10 000 i månaden och sluta klaga!
Och nu låter det säkert som att hon är min stora förebild men så är det verkligen inte, tycker hon har sjuk dubbelmoral ibland men beundrar henne ändå för att hon verkar vara målmedveten =)

Menmen, ville bara få ur mig det, kände att jag blev irriterad när jag läste vad folk hade skrivit.

Annars? Har jobbat idag och igår på samma ställe som i måndags. Tveksamt om jag nånsin kommer jobba där igen asså =p Men en bra start på månaden ialf, har jobbat 4 av 5 dar och det känns super =) Imorron blir det också jobb, dock bara nån timme.. och börjar inte förrän 12.30 så det blir superskönt att sova ut med tanke på att jag är väldigt förkyld och trött!

Nu: tv =)

Ha en bra kväll alla som läser! Pusspuss/L♥

Ett skott i pannan vore skönt

Vilken jävla dag. Jag vet ett jobb som jag aldrig någonsin kommer jobba med särkilt länge och det är personlig assistent. Ni som aldrig har jobbat med det ska aldrig säga någonting för man vet fan inte, för det är så jävla olika. Och jobbar man som jag, som vikarie hos en massa olika måste man alltid vara beredd på vad som helst.

Det enda jag har undrat idag är vad fan jag har gjort för att förtjäna sån här skit? Bröt ihop två gånger på jobbet, nåt är då fel med mig just nu men vad vet jag inte, hmm.. Nä som sagt, ett skott i pannan hade varit nånting! Haha nä överdriver lite, men kan ju inte påstå att det är kul.
Till råga på allt är jag så himla himla trött, har inte sovit en normal natt på groteskt länge och så håller jag typ på att bli sjuk, ahmeeeen jag jublar!

Var nog inte ett enda ord som var positivt här men känner mig fan inte positiv idag.

Mitt stora lyckliga moment idag var när jag fick träffa Saris efter jobbet :) Vi åt middag på stan och det kändes som att vi inte har träffats på svinlänge + att vi typ lever två olika liv just nu när vi jobbar på olika håll, men det är ganska skoj att höra en massa historier som man inte själv vart med om ;) haha.

image187

Mhhhm :) Älskar honom och alla hans låtar, han är grym :)

Nee, nu ska jag lägga mig framför tv:n och chilla, guuuuuuud så sweeeeeet :) Jobb 8-16 imorron, mindre sweet..

Ha en bra kväll allihopa!
 
Pusspuss/L♥


2 mars

Har fruktansvärt ont i min lilla rygg, vet inte vart jag ska ta vägen!! Vet inte vad jag kan ha gjort men det gör väldigt ont ialf =(

Har verkligen inte lust att jobba på något hörn över huvudtaget imorron.. fan att man ska vara så beroende av pengar! Ekonomiskt oberoende klingar fint i mina öron =D Men den turen har man ju inte.. inte än ialf! Haha..

Blev ju lule basket idag men matchen var verkligen inte mycket att hänga i granen.. Johan ville dra och äta efter 10 minuter så de säger väl de mesta, haha =)

Har faktiskt ingen lust att blogga för tillfället. Är ba trött och allmänt less på livet, blööh..

/L♥

Lite energi

Trött som ett as efter en hård helg, men sånt är livet! Och inget återhämtande blir det då inte än i alla fall.. jobb 8-16 står på schemat måndag, tisdag, onsdag. Jajja, pengar =)

Oj, visste inte att klockan var så där mycket! Ska på lule basket snart med Johan och Möh så måste dra och göra mig färdig =)

Pusspuss!♥

1 mars

Sitter på jobbet nu, ska jobba natt i natt. Blev en hård men mycket lyckad utekväll igår, hade verkligen galet skoj ;) Börade med att gå och se plannja vinna över uppsala efter en spännande match tsm med my :) Efter det åkte vi hem med Jesper och Johan till Jespöör och killarna skulle duscha och jag och My korkade upp vinet ;) (japp, ni läste rätt, JAG drack vin igår!) Lite senare kom Fille med lite folk och ännu senare drog vi på partaj på örnäset nånstans och slutstoppet blev cleo som vanligt ;) Dock blev jag, Mööh och Johan sjukt dissade av Jesper och gänget när dom drog på Grace istället för cleo som vi hade sagt, haha.. men vi var inte bittra för det utan drog till baren och fortsatte festen där. Jag och Johan ansåg oss som tredje och fjärde hjulet där ett tag MEN men, vi hade kul ändå :p hahaaa.. och måste ju säga congratulations till Johan som faktiskt scorade igår, bra jobbat grabben ;) !!

Hade i alla fall galet skoj igår och en perfekt vinfylla (!) hahahaha jag döör..

Nä, nu ska jag glida vidare, kanske uppdaterar senare om jag har tråkit :)

Pusspuss! /L♥