13.53


Jahopp, kanske man ska dra en liten update för en gångs skull! Sitter och sörplar lite kaffe och fundar över hur i helsike man ska få tag i någon lägenhet? Blir så trött på en del människor som man pratar med som inte förstår och bara säger "Men vadå, har du testat lulebo? Dom släpper ju lägenheter på direktbokning, är väl bara att boka in sig så får man en?"
Så förklarar man och så svarar dom lite hmm-ande som att man inte talar sanning och att det inte kan vara så svårt. Som att man inte är nog less över att man inte får någon lägga, blääääääääääää.

Jahaaaaaaa, annars då? Kan nöjt berätta att jag och Jojjsan har kommit igång med träningen ordentligt :D Vi har lovat varandra att inte komma med dåliga och lama ursäkter och peppa varandra när det känns tungt. Ja, vi har tagit oss i kragen helt enkelt! Så inpuls lär nog få mycket besök av oss i vinter ;)
Och jobbar gör jag, det jag får. Har vart lite gungigt och mycket korta pass och så blev jag sjuk förra veckan, men jag tar det jag får!

Ikväll tänkte jag och Johänna lyxa till det och äta sushi på sushibar, unna oss lite kvällsshopping på kvällsöppet på stan och sen köra ett IW-pass på inpan :D Man måste ju liva till det när vädret hänger som en grå vägg utanför fönstret!

Åh, vill btw åka utomlands igen! Eller boka en resa nånstans iaf så man har nåt att se fram emot :D


18.55

Sitter och surfar runt på Stadiums hemsida på jakt efter friluftskläder! Fan jag äger ju inga rejäla såna (haha). Och imorgon är det back to buisness på dagis så kanske dags att införskaffa sig några såna kläder måntro :)
Kollar även på träningsskor, jag och Johanna hade nämligen tänkt ta oss i kragen och börja träna här snart! Dom här skulle jag gärna dra kortet för:


Har testat några liknande i sthlm och dom var lätta som fjädrar och sköna som fan! Men måste även ha i baktanke att jag måste köpa möbler och diverse när jag får en lägga. Någon som ids skänka en miljon? Helst igår!

Nu ska jag ta ett skönt bad, så sjukt skönt att mamsen har badkar i sin lägga! Sen blir det idol, té (det bästa med hösten) och uppladdning för jobb 7-15 imorgon. Länge sen jag var uppe så tidigt, skönt att det är på björx iaf..


Side



Aaaah! Side var fantastiskt! Längtar redan tillbaka :D