I won´t stop till that boy is mine

Kollade nyss ut från vårat badrumsfönster och det ser ut som en härlig och varm sommarkväll. Okej, om man bortser från det snötäckta taket då, men man har väl nästan börjat vänja sig vid att spendera första sommaren med snö? Typ..

Idag har jag jobbat 8.30 - 15, men NU är det banne mig PÅSKLOV! :D Imorn blir det festfestfest! Kommer Sara ha en lika trevlig efterdojja som i lördags? Kommer jag minnas alla mina shottar? We`ll see! Vi har fått en galen nytändning och jag ser fram emot den här helgen!

Åh jag behöver städa ikväll, få nån jävla ordning på mina saker som bara yrar omkring. Och välja ut lite möjliga outfits till helgen.. Ska dock på stan imorn och jag är SUPERMEGASUGEN på att köpa en tröja från Vero Moda som Sara köpte förra helgen. Den-är-sjukt-fin! Det är ju trots allt påååsk.. men min ekonomi säger nånting annat.. sen är det ju den där silverklockan också som hade vart asfin till tröjan.. åååååååååh, orka mig, jag kommer spåra med shoppingen imorn känner jag! Blir lunch med CARROOOO imorn också, LÄÄNGTAR! :D

Men numero ett: en prommis med Sara i "sommarkvällen"!


Vissa dagar can I hoppa över

Alltså nae. Hatar såna här dagar. Vaknar upp med haschögon för att man kollat på klockan varje timme, åker till jobbet (som innebär nytt dagis) och upptäcker att barnen är riktiga vilddjur som har en fantasi som sträcker sig till thailand, måste se till att kroppen får svart och starkt kaffe varannan timme för att orka hänga med barnens påhitt samtidigt som en timme känns som en hel arbetsdag.
När man VÄL slutar somnar man nästan på bussen, kommer hem, är superhungrig (tror man) men inser snabbt att det är nå spökerier i magen då man är proppmätt efter fyra tuggor.
Sätter sig vid datorn och bara stirrar på allt onödigt i flera timmar tills man inser att man sitter i ett kolsvart mörkret för att det tydligen vart för tungt att gå och tända lamporna. MEN sen får man äntligen krypa ner under täcket för att ladda för en ny, förhoppningsvis bättre dag!


Hur har er tisdag varit? :)


16.09




Nu ska jag och snyggingen till vänster äta middag på Mcm (heter det ens så fortfarande?) och sen se Plannja! Bra måndag tycker jag. PUSS


Paparazzi

Jag kan fortfarande känna en släng av illamående efter lördagens utgång, är det ens möjligt? Vet inte, men man börjar väl bli gammal.. haha, 22-årskrisen har talat! Vi är ju inte 18 iaf, även om det känns så ibland. Vart tog dom senaste 4 åren vägen egentligen? Aja, det är bara att trösta sig med att man åtminstone blir klokare med åren! Försöker jag intala mig iaf..

Idag är jag ledig, eller ja, jag tog ledigt. Fick bara 8-12 som förfrågningar i morse och eftersom klockan var halv åtta då hade jag på sin höjd hunnit jobba från 9, så det kändes mer värt att somna om ;) Imorn blir det däremot jobb i gammelstan! Och förhoppningsvis på onsdag också, sen blir det påskledigt! Fan vad kul det ska bli att träffa Carro som kommer hem på onsdag :D Lääängtar!





Det sätter sina spår det där..


Walkning in memphis

Sara skrev just på msn "brb, måste lägga ner datorn, håller på att spy" Och jag sitter här framför datorn och lyssnar på musik på mobilen för att det är för anträngande att sätta på radion. Innebär det att vi hade en lyckad kväll igår eller? Jag tror det! Blev förfest i bastun, förfest i stan, helkväll på Allstar och efterdojja med mysigt avslut. Vad mer kan man begära liksom? ;)




Bjuder på den! Min allra bästa vän och jag ♥ älskar dig, du är bäst!


You`ll never be mine

Okej, allt har gått enligt planerna idag (hitills alltså), sen får vi ju se hur resten av kvällen blir, men jag tror det blir awesome! :) Vi har hunnit luncha, köpa diverse till outfitsen och besöka bolaget. Sara kände sig nöjd med sin outfit och jag känner mig nöjd med min! Nåt måste väl gå fel? We`ll see..

Det här snygga linnet i mitten ska jag ha på mig ikväll:



Kommer från gina och kosatr 129 riksdaler! En assnygg miu miu kopia som är jättefin till en hög svart kjol eller leggings. Jag ska ha det till ett par leggings och en svart kavaj ikväll :)

Nu blir det lax-middag med familjen, sminkning och sen ska jag dra mig mot Sara och vänta in Emma och Elin och sen skååål! :) Ha en fin lördagkväll allihopa! PUSS


Saturday

Bästa helgen förra sommaren! Så jäkla kul vi hade, sakna..


Har ju mest jobbat hela den här veckan så har inte hunnit göra så mycket annat. Men igår var jag ledig och jag, mamma, ante och morbror åkte till Öjebyn och beställde pappas gravsten. Kändes bra i hjärtat när vi åkte därifrån, för den passar pappa. Det är liksom han bara.


På vägen hem åkte vi förbi Rosvik och hälsade på morbror numero 2 (mamma har gott om bröder så jag och Ante har 6 morbröder) Kvällen spenderades i Saras bastu och vi färgade mitt hår och jag blev så jäkla nöjd! Sitter och tittar och det i spegeln nu och det är skitsnyggt! Perfekt röd färg och utväxten blev bra :) Vi knäckte även en öl, såg lite paradise och peppade med musik för lördagkvällen! Ikväll blir det nämligen att lägga mjukiskläderna långt in i garderoben, lägga ner alla dessa jäkla serier på web-tv och istället gå all in och ut och slira! För det var VÄÄLDIGT länge sen nu.. 5 månader rättare sagt! Har ju sina anledningar och det har faktiskt vart skönt med ett avbrott från festandet, men nu är vi på banan igen :D Förfest i bastun med Sara, Emma och Elin och sen vimlet!

Nu ska jag äta frukost, hoppa in i duschen och sen åka på stan med Saris :) Ha en fin lördag! PUSS

 


I remember every word you say

Vilka soliga och varma dagar det har vart nu alltså :) superskönt! Har jobbat hela veckan, och det är skönt när man är ute så mycket på dagis. Iaf när det är så här varmt! Hehe. Barnen har vart så söta också, blev bjuden på kalas idag hahaha! Nä, dom är allt för härliga dom små liven :)
Klev upp halv sex i morse så jag är hyfsat trött! SOVMORGON imorn, gud så skönt det ska bli! Jobb 12-16 imorn, hade iofs hellre jobbat heldag menmen! Man kan inte få allt.



Att man inte kan få allt är ju verkligen sant också. För även om våren börjar komma nu och jag får jobba massa och det snart är påsk, så har jag lite svårt att känna mig sådär äkta glad.
Pappa är inte med oss längre och jag varje dag när jag slutar jobbet så saknar jag att ta min telefon och ringa pappa och berätta allt roligt barnen sagt. Han tyckte om barn lika mycket som mig och brukade skratta gott åt allt jag berättade.

Det är så himla svårt att behöva inse att aldrig mer kommer kunna göra såna där småsaker som alltid varit självklara förut.
Även om jag är övertygad om att du har det bra nu, så hade jag kunnat göra i princip vad som helst för att få dig tillbaka. Jag känner mig otrygg utan dig i livet, du har ju hjälpt mig att stå på egna ben liksom. Och en solig februarimorgon försvann du från oss.

Du ringer aldrig mer, du kommer aldrig mer hem, jag får aldrig mer höra din röst, jag får aldrig mer prata med dig.. tomrummet som du har lämnat efter dig blir bara större och större.
Att vi har gått igenom din dödsannons, begravning och minnesstund känns bara overkligt. Det känns som att det var någon annan vi begravde, inte du. Varför ska du behöva ligga i en kista nere i kalla jorden? Och inte sitta med oss vid middagsbordet och skämta? Varför är allt så konstigt?

Det var ett liv när du levde och det kommer aldrig mer igen. Nu börjar nånting helt nytt och hur det blir vet jag inte. Men det jag vet är att jag hellre hade fortsatt som förut..


"It´s a hard thing fake a smile, when you feel like you falling apart inside"


Cause your´e hot n cold

Tjaaaa! Känner att det inte finns så mycket att berätta för tillfället då det inte händer allt för mycket. Har jobbat 7.30 - 16 idag och imorn blir det samma, även på onsdag. Och glad är jag som får jobba så mycket :) känns skitbra! Saknar dock "klassen" från Miroi litegrann, men what the fuck jag behöver pengar! Måste fundera hur jag ska göra med den där rackarns utbildningen asså.. kommer nog tyvärr inte hinna med den. Hm. Aja.


Nu ska jag strax gå och sova (japp, det tar på krafterna att kliva upp klockan sex) och längta till påsken! :) NATTINATTI PUSS!


You smile like a shining star

Jag tror att jag kommer få ett epilepsianfall snart av att stirra in i den här jäkla skärmen alltså. Allt är paradise fel. Jag kan ju inte sluta se? Blir bara smaskigare och smaskigare och så lockas man av nästa avsnitt, nästa och nästa.. Web-tv är nog både positivt och negativt ;) Har precis sett klart 26:e avsnittet och nu sa jag åt mig själv på skarpen att inte se mer, för det är ju "bara" 14 avsnitt kvar! Vad ska jag då se? Glamourama blir det väl, fast det är inte lika kul. Vilka i-landsproblem man har va?

Nu ska jag göra min första vettiga sak för den här dagen: duscha! Imorn hoppas jag det blir jobb. Vi höres, puss på er!

Back in the game



Asså jag var nog den enda som INTE såg Paradise Hotell när det gick på tv och Sara har tjatat om att jag borde se det. I fredags började vi se det från början och det är väl ungfär vad jag gjort den här helgen. Okej inte riktigt så tragiskt kanske. Hade en heldag på stan igår med Saris, lite shopping och fika på mat&prat! Mys. I fredags jobbade hela dagen och sen var det plannjamatch och på kvällen blev det chill och godiskväll med Sara! Så har min helg sett ut unegfär. Inte så crazy, men snart ni! Jag säger bara: påsken! Då är vi back on track igen! ;)

Nu ska jag dyka in i min lilla Paradise värld här och hata Andreas och Catja. Äckligare människor får man leta efter!

PUSS!


Life will smile for you




Ahhhhh, fyfan så tröööött! Har glömt hur jobbigt det är att jobba på dagis. Haha, näe men det var faktiskt jättekul! Söta barn och trevlig personal och dagen flöt på bra, vad mer kan man begära? Och för att inte glömma: Pengar!
Dessutom ska jag inte klaga, för jag vet en som är betydligt tröttare än mig och som slocknade kl 17 idag, efter att ha jobbat 7-16 och inte sovit en enda minut. Hoppas du sover gott Saris och vaknar lite "senare" än tre i natt ;) Stackarn!

Imorn blir det jobb igen (YES), fick btw TRE (!) förfrågningar idag om jobb imorn. Dock blir det ett annat dagis imorn, men det blir säkert bra det med. Nej, nu blir det tv:n resten av kvällen sen SÄNGEN! PUSS


You are always with me




Hon är ALLTID lika klockreeen! Då, nu, föralltid. Älska!

Hemma igen. Var på en info/rekryteringsträff för dom olika hotellen i Piteå, Luleå och Boden. Fick mingla lite med arbetsgivarna och presentera sig. Bra grej faktiskt och jag sökte sommarjobb på Bodensia i Boden. Haha, är jag klok eller? Men vi får se, det var många som var där så det är ju inte säkert, men får jag det så tror jag banne mig att jag ska härda i sommar. P-E-N-G-A-R. Orka ej vara totalt fattig längre! Minns dom goda tiderna -07 då vi levde som kungar och gjorde resa efter resa. Awesome år var det! ♥

Men nu ska jag gå och sova, tidig morgon imorgon! Måste kliva upp vid sex redan, men det går bra när det börjar bli ljusare och ljusare :) Skönt! Jobbar mellan 8.30 - 16.30 imorn, så vi hörs nog inte förän imorn kväll! Godnatt, pusspuss!


I can fell the smell of summer




Här är mina nya solisar! Skitsnygga Rayban kopior. Dom kommer från lindex och kostar ca 60 kronor. Kommer bo i dom här i vår och till sommaren :D Riktigt bra köp med andra ord!

Nu ska jag iväg på nå grejs med klassen som börjar klockan sex och skulle vara ungefär 2 timmar. Vi hörs nog när jag kommer hem! Ha en fin onsdagkväll allihopa :) PUSS


Found memories I know I gotta keep


Kavaj - second hand - gamla jeans från vero moda (?)


Nu är jag hemma igen. Mötte upp brorsan och fick mina papper som jag ska ta med ikväll och sen gjorde jag han sällskap till Sub där han åt lunch. Gick in på Lindex och köpte ett par solbrillor som jag spanat efter och nu fanns dom inne! Hade en rabattgrej så dom blev riktigt billiga. Det gillas! Kan visa dom sen innan jag ska iväg. LOVE


My dreams make me confused

  

  



Tjaaaa!
Fyfan vad fina dagar det är nu alltså! Jag ÄLSKAR verkligen våren, helt underbart när snön börjar smälta och man har en HEL sommar framför sig. GILLA!


Idag är vi komplediga på dagen för att vi ska på nåt event på Arctic hotell ikväll. Jag hade tänkt jobba på dagis idag, eftersom vi är lediga och jag fick sms om jobb i morse men nån jävel hann svara före mig! Haha, det nya systemet är bra men lite utav en tävling tycker jag, eftersom man måste vara snabb på att svara. Så jag vart irriterad och klev upp och kollade på the voice och drack kaffe istället. Men imorn ska jag däremot jobba på ett dagis i sunderbyn :) Ska bli jättekul! Behöver verkligen pengar också!

 

Nu ska jag strax dra till stan en sväg och möta upp brorsan som har vart och fixat lite papper till mig! Vi hörs senare, Pusspuss!


I was stuck in the middle

 

Tycker den är shortsdressen är AS COOL! Den här hade suttit fint lagom till sommaren. Tänk vad skönt att glida omkring i denna, ett vitt ribbat linne under, converse på fötterna, solbrillor på näsan och en glass i handen! Jag är totalt förälskad i shortsdressar, tycker det är skitcoolt! Jag har två stycken som jag köpte förra sommaren, som definitivt kommer användas i sommar. Kan visa dom i ett eget inlägg någon dag :) Den här coolingen går iaf lös på 449 riksdaler och finns att klicka hem här!


I can´t be no one else than me



lookbook.nu


Tjabba tjena hallå! Tisdagen har spenderats på Office tillsammans med klassen, där vi har fått göra "demos" om olika superkonstiga produkter och samtidigt blivit filmade (!). Alla har fått prova på att göra en demo medans dom andra lyssnade och det gick väl helt okej för mig. Är inget stort fan av att prata inför grupper och det var stört svårt när själva produkten man skulle beskriva var så krånglig, men man lär sig när man får träna! Känner att jag behöver träna på sånt här så man får passa på ;)

Middag strax och sen förkväll! PUSS


21.59



Blev jävligt sugen på att bara dra utomlands och jobba när jag såg Håkans Bar ikväll. Varför gör man det bara inte? Det är ju nu man är som friast, utan familj och barn och hela kittet, det är ju nu man borde passa på! Skulle vara omåttligt skönt att komma sig härifrån, om så bara för ett litet tag.
Nåååååååvääl. Nu ska jag då banne mig hoppa i säng och SOVA, är riktigt trött. Vi hörs nog imorn bitti innan jag drar! Nattinatti, puss!


I loved you so





Så här har jag dock inte sett ut idag nej, bjussar på två bilder från förra veckan då jag haft världens fuldag idag. Hade ingen lust med nåt i morse och tog bara på mig det som låg närmast och har känt mig blek, grå och tråkig med en mil utväxt. Haha, alla har vi våra dagar!

En rätt ohändelserik dag idag annars och jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på härnäst. Jobba eller fortsätta utbildningen. Jag behöver verkligen pengar och jag hinner göra båda, eftersom det blir att jobba på dagis i så fall och båda är under dagtid. Hmhm. Vi får se, jag ska fundera på den saken. Ikväll händer inte så mycket mer än att jag ska se Håkans Bar som har premiär på femman! Jag gillar som den där karln på nåt sätt, haha. Han är cool! Aja, vi får se om vi hörs senare, annars imorn! Puss


You fly away like an angel in the dark

Har för tillfället inte lust med nånting. Knappt lyfta ett finger. Allt jag gör känns så fruktansvärt meningslöst när jag inte får dela med mig till pappa vad jag gör och vad som händer i mitt liv. Det hugger i hjärtat när jag tänker på att det här är verkligeheten, så här kommer det vara resten av livet. Pappa var alltid lika engegerad i mig, mamma och Ante. Han var stolt över oss, vad vi än gjorde och ville alltid veta hur saker och ting gick. Jag vet att folk tänker "men då kan du ju glädjas över det iaf" klart jag gör det, men helt plötsligt var allting bara borta. Och vi ska liksom bara anpassa oss och acceptera att våra liv blir helt förändrade.


Jag vet inte hur många gånger jag har sagt detta men du var och är verkligen den bästa pappan jag någonsin hade kunnat önska mig. Ditt hjärta var större än himlen själv och glimrade i lysande guld. Jag vill så gärna höra din röst igen, ett litet telefonsamtal, men allt det tog den där äckliga sjukdomen ifrån oss. Den förde bort dig till en plats långt bort från oss. Förhoppningsvis har du det bättre där och slipper all smärta som den orsakade dig. Du slipper sjukhuslivet som du svor många svordomar över. Men som jag saknar dig pappsen, varje timme finns det någonting som jag hade velat berätta för dig. Jag berättar fortfarande allting för dig, men jag får aldrig något svar tillbaka. Aldrig får jag höra din skämtsamma röst och din glädjefullhet mer.


Jag frågar mig själv varje dag varför du var tvungen att lämna oss, men jag får inget svar där heller. Det är någonting vi måste acceptera och leva vidare med. Men ibland hoppas jag fortfarande att det är du som ringer eller att du ska sitta i din favvofåtölj i vardagsrummet och skrika över en fotbollsmatch eller skidtävling.

Jag trodde verkligen att 2010 skulle bli mitt år. Ett år fyllt av glädje och roliga saker. Nu blir det ett år i sorgens tecken. Ett svart år fyllt med sår i hjärtat. Utan min älskade pappa som jag kommer älska högt hela mitt liv. ♥ Tiden läker inte alls alla sår. Men någon gång hoppas jag kunna lära mig att leva med dem.


Lauren Conrad











Hon är en snygg kvinna!


I will remember all these years




Kavaj second hand - Shorts H&M - Zebra (som är en byxdress) kappahl


Har sån fruktansvärd huvudvärk idag! Ibland undrar jag om jag har nån lättare form av migrän, för ibland infaller såna här dagar som idag. Inte ofta, men några gånger per år. Allting blir så förstört när man har huvudvärk, visst? Vad man än gör så känner man det där förbannade dunkandet. Men man får tänka att det finns dom som har det värre än mig!
Nu ska jag vila lite innan middagen, puss!



The sun hits my face




Godmorgon! Nu drar jag till school, hoppas ni har en bra onsdag! Pusspuss


5 different lovely people



Jag älskar verkligen den här bilden som jag hittade i
Rebecka Simonssons blogg! Dom här människorna har en egen STIL, det bara skriker stil om alla fem. Ingen är den andra lik och sånt här tycker jag är underbart! Mera sånt här!


Meet me halfway



Alltså jag förstår inte vad felet med mig och plugga är. Vi kommer bara inte överens! Jag tycker helt enkelt inte att det är kul att plugga. Den här utbildningen som jag går nu är ju inte direkt någon pluggarutbildning eller så, och jag gör den mest för att få göra praktik i en butik som förhoppningsvis leder till lite jobb sen. MEN, det är guld värt att ha någonting att göra för tillfället och träffa folk, för annars hade jag helt ärligt varit djupt nere i ett stort svart hål, utan att överdriva.
Hur som helst, så är jag GRYMT imponerad av de som går läkarutbildingen och såna utbildningar som det är sjukt mycket plugg på! Men alla är vi olika och har kommit till jorden av olika anledningar. Vore ju trist om alla var bra på samma saker?


Jaja. Babbel, babbel. Slutade vid tre idag och då drog jag till stan och mötte upp Yve för en fika på mat&prat :) Myspys! Annars har det inte hänt nånting speciellt. Termometern visade ju som sagt nästan 4 plusgrader i morse och jag var kaxig och lät vantarna ligga kvar hemma, hade min tunnare jacka och supertunna leggings. Frös inte alls på morgonen och det var hur skönt som helst ute. Men jag ångrade mina val när det under dagen började blåsa enormt mycket och en klass 1 varning utfärdades.. Hoppas iaf ni haft en fin måndag! Puss


Streets of New York

Godmorgon!

När jag gick ner och åt frukost för ett tag sen så kollade jag på termometern och den visar +3,6 :O Jag var tvungen att gnugga ögonen och kolla en exta gång, för det kändes för osannolikt. Men det är sant, gud så härligt! Idag blir det skola från klockan 9, och när vi slutar har jag ingen aning om. Kan hända att vi får ha eget arbete så i så fall blir det nog inte så länge, we`ll see!

Nu ska jag fortsätta kolla på The Voice och sedan börja bege mig! Ha en fin måndag, pusspuss!


It was only kiss, how did it end up like this



Jahopp, då var helgen slut då, tyckte nyss den började? Fan vad fort tiden går. Det är med lite tungt hjärta jag tänker på den kommande veckan, men samtidigt ska det bli skönt. Lite blandade känslor. Har iaf haft en lugn och skön helg med lite shopping, några promenader och tacomys med Saris och Kakan. Ibland behövs det inte mer liksom! Men nu väntar sängen, tidig uppstigning imorn, bläh. Sussa sött allihopa! Pusspuss


Cause this is my life, my friend






Är så jäkla nöjd över den här! En marinblå vår/sommar jacka som kommer från Fougstedts i Malmö från början. Googlade och insåg att det var ett väldigt bra kap jag gjorde för femtio kronor. Orkade inte läsa så mycket, men det har varit en kedja (eller det är väl en fortfarande), som syr upp kläder. Typ en sömnadsfabrik. Den känns väldigt "fin" om ni förstår vad jag menar. Fin, välgjord och stilren! Som vanligt är det ju mycket finare på, så jag kanske kan visa den på så småningom :) Tänker matcha den till solbrillor, jeansshorts, converse, cool tisha och massa silversmycken! Supernöjd tjej!


You´re out of my life






Här är två finingar från shoppingen igår. Blusen i gul/orange är så jäkla fin! Lite svårt att göra den rättvis på bild, men till ett par svarta högmidjade brallor eller en svart hög kjol är den fantastisk! Detaljerna på ryggen (som inte syns på bild) är lite udda och fint. För en tjuga blev den min!
Sen en mörkgrön kavaj med silvergrått innerfoder för en femtiolapp. Är det underbart eller underbart?! Har en till fining att visa som jag är nöjdast med, men tar den sen. Ska kolla vidare lite på vasaloppet nu (spännande spurt!) och sen ut på en långprommis med mamma. En skön söndag väntar helt enkelt! Puss på er!



Egenkärlek är begynnelsen på en livslång romans




Gud vad mätt jag är! Blev ju tacomiddag med Sara och Kakan och så lite ballerina-kladdis och Melodifestivalen på det! Skön kväll :) Kom hem vid halv tio och sen har jag sett en Beckfilm med mamsen. Börjar känna mig trött så blir nog sängen på ett tag, vi hörs imorn! Pusspuss ♥


It is too late to show you

 

 

 

Hejhopp! Har haft en superbra och härlig lördag hittills och än är den inte slut! Jag och mamma åkte till stan och jag tog med henne till RK, där vi fyndade en massa fint! Hon tyckte om det lika mycket som mig. Second hand är verkligen underbart kul och billigt för den delen :) På sista bilden ser ni bl.a ett par skor som jag fyndade för, håll i hatten, 25 spänn! Hur underbart bra?! Dom hade halva priset på skor. Tyckte först dom var lite spetsiga och långa där fram, så testade dom mest för skoj skull och dom är riktigt fina på! Dom blir perfekta nu till våren dessutom.
Köpte även en blus i en härlig färg och en jättefin kavaj som jag kan visa senare ikväll.
Vi har även hunnit med en prommis i det härliga vädret, så himla varmt! Älskar våren :) Om en halvtimme ska jag möta upp Sara så ska vi gå och handla grejer och laga tacos tillsammans, myspys! Dock så börjar hon jobba tio ikväll så vi hinner inte hänga så länge, trist :( men det kommer ju fler kvällar!


Önskar er en fin lördagkväll :) Pusspuss!


When you were young

Godmorgon! Vaknade av att solen lyste in i rummet, hur glad blir man inte då? Och hur länge sen är det ens det har hänt? Solen har ju minsann vart skygg på senaste ;) Nu ska jag gå ner och äta frulle och sen ska jag och mamsen åka på en shoppingrunda! Ikväll blir det tacosmys med Sara :) Fin lördag! Hoppas alla har en bra lördag, pusspuss! ♥

Inspiration alá Kling!













bilder: google.

Vår svenska pärla, fasen vad snygg hon är!


If you don´t like that

     


Jag är så jävla trött och rastlös och jag vill egentligen gå och sova nu, men så kan man ju inte göra när det är fredag, eller? Nä då, ska se let´s dance sen och mysa lite.

På tal om ingenting så fick jag en jättesöt komplimang av Melissa i min klass idag. Det gjorde min dag!

Nejmen, om jag skulle ta och slå mig själv några gånger i ansiktet och ta mig i kragen och göra något så vettigt som att parkera mig framför tv:n. Jo, det låter bra! Bilderna bjuder jag på, kanske syns att jag har tråkit? Haha, puss!


Friday I`m in love

Sitter i skolan och drömmer om bättre tider. Längtar till påsken bl.a, hoppas  den kommer bli awesome! Och utanför fönstret lyser solen och snön har börjat smälta. Går livet mot ljusare tider nu? Verkar ju uppenbarligen så. Fast man kan ju aldrig vara riktigt säker.
Är ruskigt trött idag, hållt på somna hela förmiddan. Har sovit alldeles för lite i veckan, så ska passa på att göra det i helgen :) Händer väl inte allt för mkt i helgen, blir mest ms som vanligt, en stanrunda med mamsen kanske.


Nu ska jag fortsätta lite här innan jag tar helg! Vi hörs ikväll, puss!

And you asked me if I will

 Godkväll!

 

Rätt seg dag idag och vi fick inte mycket gjort. Så kan det vara ibland. Är supertrött men ska tagga till lite här nu för ska dra en liten sleepover hos Saris ikväll. Om sanningen ska fram så är hon ensam i läggan och vågar inte sova själv för att hon har blivit så rackarns spökrädd på sistone ;) Haha! Vi ska ha myskväll med gotta och nån film kanske :) Jag börjar dock tidigt imorn så det blir ingen somna fem omgång tyvärr. Det får bli en annan gång!


Btw så känner jag mig less på en av mina blivande praktikplatser och, så idag gick jag till ett annat ställe och jag tror faktiskt jag ska göra min praktik där istället om jag får. SUPERTREVLIG chef, kändes som en skön stämning och snälla människor :) ett bra ställe! Ska in på tisdag igen så får höra mer då :) hoppas hoppas!


Nä, nu ska jag ta och göra mig klar här. Vi hörs nog inte förän imorn kväll skulle jag tro! Tråkiga inlägg utan bilder, men ska ta tag idet i helgen :) Pusspuss! ♥


Skolan..

Sitter i skolan och har data, eller "data".. har gjort några uppgifter och lämnt in. Känns som att det är lite dålig diciplin här just nu. Längtar till 3 maj när praktiken börjar! HOPPASHOPPASHOPPAS dom hör av sig idag och att dom säger attt jag får vara där jag vill, skulle vara guld!

Lunch om en timme.. ska äta pastasallad med vitlökssalami, mums!

Hörs senare, Pusspuss!

If only you could see



Nu ska jag bege mig till skolan! Hörs ikväll, puss!


And it´s all beacuse of you

Jag vet inte varför, men jag har alltid haft en thing för Ne-Yo. Han är ju så jävla bra och hans låtar! Jag tror att jag är en stolt ägare av jordens bredaste musiksmak för i min mp3 kan man hitta ALLT. Jag älskar HipHop/r&b samtidigt som jag fullkomligen ÄLSKAR The Killers t.ex.


Jag kan inte välja en favoritlåt som Ne-Yo har gjort men den här är en av hans bästa enligt mig:





Ne-yo - Miss independent

He got his own thing, that´s why i like him

Hemma nu och känner mig trist, trött och tråkig.. just nu:


* Hoppas jag innerligt att jag får den praktikplatsen som jag vill!

* Suktar jag efter en svart simpel hatt, fina läppglans och stora ringar att ha på fingrarna! Och kavajer. Är heeelt insnöad på kavajer!

*
Vill jag att det ska hända nåt riktigt kul (livet har kantats av för många negativa händelser senaste året. Livet är ju till för att vara positivt också?)


* Vill jag att det ska sluta blåsa och bli VARMT! Blåser det inte så snöar det. Snöar det inte så är det -30..

* Hade det inte suttit fel att ha någon att krama.. 

* Ska jag lägga mig framför tv:n och sova tidigt ikväll!


PUSSPUSS ♥                                                                                         


make your mama proud

Godmorgon!

Idag är det skola som gäller och sen efter ska jag på en liten utbildning om ett nytt system för att vara vikarie på dagis. Inte för att jag hinner jobba nåt nu när jag går utbildningen, men nån dag här och där kanske!

Igår kväll var det plannjamatch som gällde, dom spelade mot Norrköping och VANN! Asbra match!

Nu måste jag börja bege mig här, kommer hem vid sex ikväll. Puh, lång dag! Ha en bra onsdag allihopa, puss!

I better keep on walkning








pics: stockholmstreetstyle och lookbook.


I thougt that I heard you laughing






Nu drar jag till stan i snöyran! Hade tänkt få med mig Saris men hon har jobbat flera nätter på rad och jag orkar inte sitta hemma hela dagen. Ska höra om praktik och gå förbi röda korset en sväng, kanske kommer hem med nåt litet fynd ;) we´ll see later! Ha en bra tisdag, puss!


You don´t know how lovley you are



Näe usch vilken seg och tråkig dag det här har varit. Är ju ledig imorn också, typ boring? Haha. Men ska nog fixa lite med praktiken imorn och sen är det Plannjamatch på kvällen, så lite roligare än idag! Ska snart gå och krama kudden, skööönt.


Innan det måste jag bara säga en sak. Det finns människor som är så bittra på sina egna liv att dom lever sina liv genom att ha en negativ inställning till allt och alla. Som endast sitter och klagar över vad andra gör och tycker att alla är konstiga och kan aldrig glädjas med andra eller ens åt sig själv.
Såna människor borde verkligen tänka en extra gång och LEVA ett liv, istället för att leva ett liv men inte göra någonting av det. Sådant kommer man ångra STORT när man blir pensionär och ser tillbaka på sitt liv. Om man en gång skapar en negativ inställning till både människor och saker och bara fortsätter är det nog svårt att bli av med den,
men kom ihåg att våra tankar är vår framtid.
Jag tycker synd om er som bara bittra och har tappat bort erat eget liv någonstans i allt klagande på andra, börja lev förtusan och våga ge människor en chans!


Puss


I can leave my troubles behind



Jag är fullkomligen kär kär kär i den här! Tusan vad bra den är. Jag vill typ springa ut barfota i snön och sjunga högt så grannarna ställer sig i fönstret och tror att ett ufo har landat i området när jag hör den. Okej, lite mysko kanske men det känns som att man vill göra nåt crazy med livet när man lyssnar på den! Lyssna och fundera vad ni vill göra när ni hör den? Chilla i solen med polare och dricka vin? Dansa tills fötterna värker? Gråta i din ensamhet? Ingenting?
Kanske bara är jag som är så här skum ibland..


Love will tear us apart






Idag märker jag verkligen att det börjar bli ljusare ute. Fick en såndär superbra känsla i kroppen och kände hur glad jag blev. Tänk att man påverkas så himla mycket av vädret och årstiderna? Nåja. Nu ska jag fortsätta kolla på förkväll, älska! Pussar


Nitar, blommor, jeans och skinn



Några snygga vårväskor! Alla från lindex.

A girls best friend






1. Kände att det var dags att städa i mitt smyckesträd. Insåg även att jag måste inhandla ett till..

2. Tre fina armband som blir perfekta till solbrännan i sommar!


Goddagens! Sitter och dricker kaffe och känner mig förtvivlad över att det fortfarande snöar. Suck alltså. Snart blir det iaf storhandling med mami, vi hörs senare pusspuss!