00.31

Alltså jag vet att min uppdatering är katastrofal, men vem ids sitta inne vid datorn när det är 30 grader varmt och sol? Inte jag iaf. Men den här stunden är ett undantag för jag känner för att gnälla lite. Jag undrar bara sen när det blev ett livslångt jävla projekt att få en lägenhet? Det är ju fan tvärstopp och lite till. På gränsen till omöjligt och det tar ju all tid och alla krafter man har.

Skitsverige, bygg nödvändiga bostäder också, och inte bara stekar och glidarbostäder för dom som redan gjort karriär. Var tycker ni vi andra ska bo då? Det är ju inte rimligt som det är idag, snart sticker jag utomlands och lämnar det här skitlandet.

Nej skitdag idag. Hoppas på bättre dagar framöver!

Måste även tillägga, män saknar verkligen något som vi kvinnor har.

Hejdå/  bitter tjej.

23.20





Åh vilken härlig kväll vi hade igår! Dagen började underbart med solsken och sommarvärme, surrade bort ett par timmar på roasters med yvson och jojo innan det blev uppladdning på bolaget inför kvällen :) Alldeles för många färgglada cider och vinglas senare begav vi oss till färjan där det var mkt folk och party! Rosévin, dans och sjukt mkt mingel blev det där och sen satt vi och snackade på max ända tills personalen körde ut oss vid halv fem, haha! Idag har jag dock mått som ett as och sett ut som ett vrak samt haft ett huvud som har känts tio gånger så stort. Nästan lite baksmällan varning var det när jag vaknade, huuu!


17.34



Åh, vad jag saknar att busa med den här sötnosen! ♥ Tänk att hon börjat på dagis och allt nu och pratade med Linis efter hennes första dag på dagis och hon sa "det går så bra för Flisan på dagis, hon äter och sover själv redan första dagen. Tack för allt du lärt henne" Åh, blir så glad i hjärtat av att höra det! Lillsnuttan ♥

Hur som haver, det går ingen nöd på mig och jag har det så bra just nu, är så glad över att vara hemma så jag har ständigt ett leendé på läpparna! Ikväll blir det biomys med min älskade Johanna, Baksmällan 2 vankas! Fyfan vad kul, vi är så pepp och jag vet redan nu vilka som kommer skratta högst i salongen ;)