28 juni

Jobb, jobb och åter jobb. Mitt liv för tillfället men faktiskt så trivs jag riktigt bra! Nu när jag har jobbat så mycket och intensivt så känner jag att jag har kommit in i jobbet jättebra och det känns faktiskt som ett jobb som jag hade kunnat ha en längre tid. Allting är perfekt och det känns kul med tanke på hur mycket jag ska jobba hela juli.. fast jag känner på mig att det kommer bli fett tungt att lämna stället ändå.. ååh :(

Nu har vi 5 veckor kvar i stan och jag hoppas den tiden blir bra. Ett avskedsparty har varit på tal och det får vi se till att fixa. Det är mycket som ska hinnas med och fixas osv och med tanke på att jag ska jobba så frultansvärt mycket så vet jag inte hur man ska hinna. Jag vill hinna åka upp och träffa mommo en sväng också. Vart fan ska man klämma in det t.ex? Nåja, vi får se :)

Imorgon är jag ledig och jag har hört rykten om att solen ska visa sig framme, i så fall blir det solning för hela slanten :) Hur vit är jag nu på en skala? Vill inte ens veta. Jajja, man är väl lika bra för det.

Nu ska jag snart börja bege mig mot sängen, så gudomligt skönt att vara ledig imorgon :D

Pusspuss! :)

23 juni

Jag vet att jag skrivit det tidigare, säkert hundra gånger men jag slutar aldrig förvånas..HERREGUD vad tiden går fort! Vart tog juni vägen..? Om en vecka är det 1 juli och det betyder att vi har en månad kvar här i kära Luleå.. sorgligt? Ja! Skönt? Ja! Så det är hundratals delade feelings där.. Men det ska bli jäkligt kul hur som helst :D
Kollade in mitt schema för juli och jag kommer troligtvis att jobba min sista dag där 24 juli. Det kommer bli tyngre än vad jag har trott att lämna det ändå, jag har ju trots allt jobbat där ett halvår då. Som sagt, tiden går fort.. men men. Livet går vidare, vare sig man vill det eller inte!

Idag har jag jobbat 10-18, samma imorgon. 11-21 onsdag och torsdag, så det blir en hård jobbarvecka, men det är bra :)
Ska krypa ner i sängen nu och kolla american idol, ha det bra alla som läser! :)

Pusspuss! :)

37 dar kvar..

Midsommardagen.

Hej hej!

Sitter nere i vardagsrummet och chillar med familjen. Har nyss käkat jordgubbar och glass =) Midsommar är över för i år och som dom flesta andra år har jag inte gjort nånting speciellt. Jag jobbade igår 13-21, sen kom Sara och hämtade mig och sen satt vi ute och chillade med öl och snackade =) Vi tänkte dra på en fest på lulsundet men vi vände och gick hem och sov istället, mycket skönare!
Idag har jag däremot varit ledig. Vi har varit på farmor och farfars grav en sväng och sen har vi bara käkat midsommarmat, druckit öööl, solat och mått bra =) Skön dag!

Imorgon ska jag jobba 11-19, jobbar hela veckan nästan. Måndag - tors + lördag några timmar.

Igår var det exakt 6 veckor till vi flyttar. Det känns verkligen helt sjukt. Från början förstod jag ingenting men nu har jag ändå börjat få in det lite och man börjar tänka på en massa saker. Som hur det kommer bli att lämna familjen och allt här. Det är väl det som kommer bli tyngst. I veckan när jag sov hos Sara så satt jag och kollade igenom jättegamla bilder på hennes dator och det fick mig att inse hur mycket man har gjort och upplevt här. Man har ju trots allt bott här i 20 år.. men det är väl så livet är, det är tungt att göra vissa saker men dom måste göras i alla fall. Jag vill verkligen flytta och har velat det länge nu så det finns som ingenting som skulle få mig att stanna kvar här.

Det blir väl mest troligt att bo i sthlm ett halvår, i alla fall till att börja med. Planerna efter det vet jag inte men det finns massor med saker jag vill göra. Funderar på att åka till USA nästa sommar och jobba som sommar au pair 2-3 månader.  Då kan man se hur man trivs där och kanske åka tillbaka och fortsätta som au pair. Vi får se =)

Nåja. Nu ska jag fortsätta se Holland-Ryssland =) Heja Holland!

Pusspuss allihopa! =)

19 juni.

Heeeej! =D

Varför gjorde jag en sådär glad gubbe för? För just för tillfället så känner jag mig ungefär raka motsatsen till den. Fy fan vad jag är less. Jag önskar att juli bara kunde raderas och att det blev 1 augusti nu. Jag har verkligen inte lust någonstans att jobba på mitt jobb. Tänk att det ska vara skit på vilket jobb man än kommer till.
Satt och tänkte lite idag och då kom jag på en sak som verkligen är sant, bara sådär dundersant. Att "mitt" jobb som jag har nu har egentligen aldrig känts som just "mitt jobb". Eller konstigt nog så kände jag mig mer hemma där den första månaden än vad jag gör nu. Nu känner jag mig mest som en främling som är ny varje gång jag kommer dit och varje rörelse man gör gör jag typ på helspänn. Rädd? Vettefan, rädd för vad egentligen? Jag trodde det skulle kännas bättre efter "snacket" som jag hade med dom men det kändes bra ungefär en dag och sen var det samma ångest igen när man ska och jobba. Det fula är att jag kan som inte förklara vad som framkallar den där jävla ångesten och vad som gör att jag inte känner mig trygg och "inne" i jobbet. Det enda jag kan komma på är väl i så fall att det helt enkelt inte är ett jobb för mig. Jag trivs inte med det jag gör. Och det är ju en ganska bra förklaring kanske.
Ibland kan det också kännas som att jag aldrig är nöjd med någonting, att jag hittar fel i allt jag gör. Från början är allt superbra och alla är bäst i mina ögon och med tiden så blir det sakta men säkert tvärt om..

Men men. Jag vet i alla fall att jag aldrig mer kommer ta ett jobb som personlig assistent. Eller jag hoppas åtminstone att jag inte kommer göra det, för min egen skull. När jag berättar om mitt jobb så säger dom flesta "men guud, det låter ju jättekul! Du måste ju få göra massor med roliga saker?" Självklart får jag göra roliga saker, men trivs man inte så blir alla dom roliga sakerna tråkiga. Så är det bara.

Jag vet inte än vad jag kommer jobba med i sthlm men inte som det i alla fall. Har sökt många jobb på dagis och med tanke på att det är min utbildning så borde jag ju kunna få det men vi får väl se. Om någon har tips eller vet något bra jobb man kan söka så kan ni ju alltid höra av er. Fast perso ass och säljare är ingenting för mig så ni vet.

Nåja. Det blev mycket jobb "snack" nu, men jag har varit fett upprörd ikväll. Har bara lust att säga tack och hej för mig, men jag får ju inget jobb för endast juli månad här i Luleå så vad ska jag göra liksom..? Le och vara glad..? Nädå, får tänka på underbara flytten som kommer snart..mycket snart..:D (6 veckor kvar!)

Är så himla sugen på att åka utomlands i sommar! Eller i början på hösten. Men det kan bli svårt så det lär inte bli :( Men hade verkligen velat åka, bara en vecka och ta det lugnt och sola och bada..fett skönt.

Vart ett himla tråkit inlägg nu, men ska ta och gå och lägga mig snart, känns konstigt att sova hemma, haha, har nämligen inte sovit hemma på jättelänge! Var ju först i sthlm några dar och efter det har jag sovit hos Ollsan som har haft hela läggan för sig själv, men det har varit kul :)

PUSSPUSS! =)

18 Juni

Hej hej! =)

Då var man hemma igen då. Eller vi kom hem sent på måndag kväll med två lyckade dagar i sthlm =) Läggan är så fin man kan tänka sig och utsikten är ungefär en sån utsikt som man bara kan drömma om, helt underbar alltså!
Jobbintervjun däremot.. den gick inte som jag hade tänkt mig, men säljare är i alla fall inget jobb för mig. Jag kände redan när jag klev in där att "nej, här kan jag inte se mig själv". Blev intervjuad av den största braten jag har träffat i mitt 20åriga liv och när jag gick därifrån hade både jag och han kunnat asgarva åt allting och säga att hela intervjun blev totalt fiasko. Men han var så stel av sig så hans ansiktsmuskler hade väl kraschat.. stackars kille. Men som sagt, jag fick inte jobbet och TACK GODE GUD FÖR DET! Det är bara att kämpa vidare =)

Vi bodde ju hos Saras faster i Nacka så vi hann med två trevliga middagar med dom och deras grannar och så kom Saras kusin Hanna förbi också. Det var kul att träffa dom och dom är så himla snälla allihopa =)
Några timmars shopping hann vi också med innan vi åkte hem. Köpte två par skor, en klänning och lite underkläder. Och klänningen är ju lite speciell, det är nämligen den där blommiga tubklänningen från H&M trend som bara kommer ut i sthlm i två butiker =) Vi hade tur att den kom precis när vi var där, för den gick åt snabbt kan jag ju säga..




Den är så fin! =)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning litegrann sen åka till Ylva och träffa Ubbes mamma så ska hon berätta lite om försäljning av produkter som hon håller på med =) Får se om det är något att satsa på sen, man vet aldrig!

Pusspuss! =)

14 juni

Tjooo!

Drar ju ner till sthlm ikväll, mitt tåg går kvart över nio. Shit vad trist att åka helt själv så länge, gaaah vad ska jag hitta på? Har laddat upp med massa tidningar och mackor iaf, haha :) Nä men det ska nog gå bra! Sara och Kakis landar ju på arlanda nån gång i natt så dom kommer ju vara i sthlm när jag kommer dit. Och förmodligen kommer dom vara 1000 gånger brunare än mig, kul, verkligen!

Imorn klockan fyra ska vi iaf åka och kolla på lägenheten, ska bli spännande att se hur den ser ut :) Sen på måndag klockan elva har jag min jobb intervju, hehehehehe :p Nervöst! Men ska göra mitt bästa iaf.

Näe, nu ska jag snart se Sverige - Spanien såklart, fixa det sista och sen åka :) Håll tummarna för att det går bra med allt!

Ett stort grattis till storebror som fyller år idag också :D

Puss puss ;)


12e juni

Alltså hjälp vad länge sen jag skrev nånting här! 2 månader sen :p Kanske man ska ta tag i det här igen, får väl göra ett nytt försök nu då..

Vad har hänt sen den 7e april då? En jävla massa faktiskt.. FÖR VI SKA ÄNTLIGEN FLYTTA!!! 1a augusti, sthlm, Liljeholmen :D:D:D Vi fick lägenheten i söndags och jag säger som lägenhetstjejen, ibland har man tur! :D
Alltså det är snart 2 år sen jag och Sara började snacka om att flytta till sthlm och hur kul det hade varit och nu snart 2 år senare så ska det äntligen bli av! Allting känns så himla bra och jag är så glad :)
Ska ner till sthlm i helgen och kolla på läggan och jag ska på anställningsintervju på måndag hos ett företag på Norrmalm :) Hahaha, det är som nå slags säljare. Det är så jävla sjukt om jag skulle få det jobbet, känns som att det går liite för bra då.. men men, det kanske är på tiden ändå? :) Och varför dom vill ha en intervju med lilla Saga förstår jag inte, haha :D


Men än så länge jobbar jag iaf kvar på mitt gamla jobb och det ska jag göra nu juni och juli ut men seeeen är min karriär som perso ass äntligen över! Som jag har väntat ;) haha, nä men det jobb jag har nu är ju ändå bra och så men jag vill verkligen testa på nåt nytt nu. NU är det dags för att ta sig i kragen och dra härifrån, JAG LÄNGTAR :D

Och just nu ligger Olle och Tindra och steker på stranden i turkiet, fan vad jag är avis ;) men snart är ni hemma!

Nu är det iaf dags för sista jobbpasset för ett tag, är ledig en vecka efter ikväll :) Ska bli skönt! Har jobbat en hel del senaste veckan, långa pass som fan! Men men, pengar pengar :)