31 jan

Lördagmorgon och frihetskänslan sitter fortfarande kvar. Mycket skönt.
Har varit vaken rätt länge för att vara en lördag, tror jag har blivit lite arbetsskadad när jag klivit upp så tidigt varje morgon i ett halvår. Rätt skönt faktiskt, då kan man ta vara på dagarna lite mer.

Ante åkte nyss, han skulle kolla två matcher och jag och sara ska åka till stan och sen ikväll ska vi möta upp ante och gå ut och äta nånstans. En bra dag med andra ord :)

Kort och tråkit inlägg, får bli bättre sen! Ska leta fram min kamerasladd och sätta in lite bilder också, det blir bra!

Linda

The end

Att jobba sin sista dag och säga hej då till alla tar verkligen på krafterna. Förklara samma sak 18 gånger under en dag.
Men nu har jag gjort det iaf. Slutat asså. Jag faceade det till slut och det är väl tack vare kerstin som var på mig tidigare i veckan och sa att det är viktigt att göra ett riktigt avslut när man lämnar sin arbetsplats. Den kvinnan har hängt med i 30 år på samma ställe, så ja, hon kan sin grej. Alltså, tänk 30 år på samma ställe? Det är fan stort gjort av henne, men jag kommer aldrig förstå att man kan jobba så länge på ett ställe. Jag blir rastlös efter ett halvår och tycker mitt liv blir för trist när det blir så inrutat och samma varje dag. Men jag tar det chill, till slut hittar jag också min grej.

På måndag börjar jag på ett nytt kapitel i mitt liv och för första gången av alla jobb jag har haft så känner jag mig fri och det känns bra långt ända in i hjärtat. En sjukt good feeling.

Så nu är det helt plötsligt helg, min brorsa är här och jag har inga planer förutom att vi ska besöka model house imorn och bli sminkade och fotade. Kan bli lite kul!

Linda


28 jan

Har blivit väldigt lite bloggande den senaste veckan, ja inget alls faktiskt. Hade fullt upp med jobb, intervjun (som förövrigt gick strålande!) och sen var hela helgen ett stort party. Kom hem efter en låååång dag på fredagkväll, väntade in tjejerna och sen plockade vi fram vinet och singstar och den kvällen var gjord. dock hamnade vi på en rivig rockklubb två på natten men vem har sagt att man inte kan testa?
Efter det traskade vi till donken, tunnelbanan och hem till Simons fantastiska säng! Fulla och trötta somnade alla på stört och sen vaknade vi upp till en ny festardag. Hårt liv.
Blev iaf fest här hemma och det var jag, hedda, sara och sandra + 20 militärkillar. ha ha ha ha. Vi sjöng singstar så högt att störningsjouren knackade på, någon pajjade en stol, några var för överförfriskade osv. En vanlig fest helt enkelt. Drog ut lite senare men var sjuuuukt trött så det blev en ganska tidig hemgång ändå.
Söndagen bestod av basket, tacos och filmmys med Olle :)

Det var det. Och jag är fortfarande inte återställd efter den hårda helgen. Vad hände med att en tvådagars nuförtiden typ inte är möjlig? Man får väl skylla på åldern. Hö hö.

Japp. Och nu då? jag har två dagar kvar på mitt jobb och det känns både bra och dåligt. Kommer sakna barnen fruktansvärt mycket och personalen, men samtidigt känns det rätt i hjärtat så det får bli så. Allt jag önskade var att dom skulle förstå varför jag slutar och peppa mig till det nya och det har dom gjort, så det är med lätta steg jag kommer gå därifrån på fredag. Good feeling.

Fick veta idag att jag fick det nya jobbet, dock att det kommer bli lite färre timmar än dom sa från början men jag ska försöka pussla ihop ett bra liv av det här. Ett bra jobbarliv. Och jag tror det kommer bli bra. Dock gnager lägenhetssökandet i mig och jag blir på dåligt humör när jag tänker på det. Fan.

Halo

Japp, då var det gjort då. Och jag lever fortfarande. Skönt.

Inga mer detaljer om det, är så trött att mitt huvud knappt fungerar. Sov väl en 2-3 timmar i natt, kunde bara inte somna.
Så största pluset idag var nog att slippa jobba till 19 som det var tänkt från början. Sweeet.

Haha justja, min och Saras fina middag på kungshallen igår slutade med nattmat på max. Hata att ta bilen i sthlm, det är ju för fan helt jävla omöjligt att parkera skiten nånstans. Vi körde omkring i 45 minuter innan vi parkerade. ASSÅ 45 MINUTER?! Ja fy fan, där på slutet hade jag lätt kunnat ta en böter på 500. Var så jävla hungrig och kungsan hann stänga. Ha ha, så jävla typiskt när vi för en gång skull ska vara kreativa och försöka hitta på någonting.
Och ännu mer typiskt blev det när vi kom till bilen och skulle köra hem. Ha ha ha ha ha ha ha. Det räcker så.

Puss tjingeling!

Det går bra nu kompis,

Mitt möte med min nya chef gick bra idag. Det var lite av en blinddejt för jag fick gissa vem utav alla människor på donken han var. Ha ha, ja ni läste rätt, d o n k e n. Inte så flashigt med en latte och lite snack på donken, men vad fan.
Det känns bra iaf och det ska bli kul att börja med nånting nytt. Igen. Jag förstår inte hur jag kan vara så kräkless på alla jobb efter ett halvår ändå? Beror nog mest på hur jag är som person, sjukt rastlös alltså.

Annars sitter jag och försöker ladda upp inför morgondagen. Jag har sån ångest att jag hade kunnat överväga att stanna hemma en dag till, men näepp det går verkligen inte. Imorgon gäller det, imorgon ska jag säga det.
Det är ju inte farligt egentligen, bara jobbigt att säga det liksom. Se deras reaktioner. Dom är bra människor så jag vet att dom kommer förstå, men på nåt konstigt sätt så känns det som att jag sviker dom. Ungefär.
Men det här är ju trots allt mitt liv och jag måste ju få göra det jag känner för. Dom kommer ju inte direkt säga att jag är en jävla idiot som ska sluta. Eller ta fram en yxa. Eller.. ja, ni fattar.

Om en ett tag så kommer Sara hem från träningen och då ska vi åka och äta en god middag nånstans. Gött. Fira att jag är extremt nära ett nytt jobb kanske ;)

Puss darlings!

work, work it´s all about the work

Jag hatar när sthlm är så här grått. Deprimerande x 10 000.

Fick ett mycket bra samtal för en timme sen, som förövrigt ringde och väckte mig. Jaa, det är tisdag och jag borde jobba idag men jag behövde vara ledig igår och idag kände jag. Trots att jag nu bara har en och en halv vecka kvar på mitt nuvarande jobb :O Jag förstår det inte ens själv. Och imorgon blir en tuff dag. Inte nog med att jag måste vara på jobbet 8-19 så måste jag berätta för mina kollegor att jag ska sluta. Jag tycker det är jätte jobbigt att säga såna grejer och speciellt som nu, när dom är helt ovetande. Jävla skit. Ja ja, det är väl bara att ta fram dom där superwomankrafterna och visa sig stabil.

Stabil, stabil, stabil.

Och idag har jag en viktig träff efter klockan 17. Ska träffa min blivande chef, så jag måste typ ladda. Man vill ju inte gärna göra bort sig då, liksom.

Det är mycket nu mina vänner, men det här ska nog bli bra till slut. Dock så fattas fortfarande en lägenhet. Och det är ju inte helt OK.

Allt för nu, later!

Another day goes by,

Jag har precis städat och PACKAT UPP alla mina kläder som jag hade med mig hem till Lule under julen, vilken bedrift! Jaaaaa, jag vet att det är typ tre veckor sen jag var där och mitt rum har sett ut som en jordenruntresa? Det har legat en fet resväska mitt i rummet fullproppad med kläder inuti och en massa kläder utspridda över hela golvet och sängen. Det har sett ut som att jag antingen precis har kommit hem från någonstans eller som att jag ska iväg på fetaste semestern. (Alternativ två hade ju inte suttit helt fel, men tyvärr så är det bara en dröm för tillfället)
Men nu är det done and done. Plus att jag har möblerat om! För första gången sen vi flyttade hit (för ett halvår sen) så ser det faktiskt riktigt trevlig ut i mitt rum. Good feeling.

Annars har jag haft en riktigt mysig kväll ikväll. Började på café 60 med Hedda och Simon och sen joinade även Sandra. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi övertalade Simon att dra hem till honom en sväng. Och jag säger då det, den läggan hade inte jag sagt nej till! Oh my god.
Hängde där ett tag, lyssnade lite musik och chillade järnet. Killen är grym på musik och han vet inte om det själv? Han kommer bli nåt bra, shit asså.



Mina guldkorn. Mina sambos. Mina soulmates. Mina två stora kärlekar!♥

Nu börjar ögonlocken kännas tunga faktiskt. Imorgon är en ny dag. Men först ska jag sova skönt i mitt fin-fina rum!

Nightie, puss♥

19 jan

Man blir jävligt beroende av att ha någon bredvid sig hela tiden när man bor tillsammans så här som vi gör. Har tillbringat hela dagen med mig själv och varit rastlös men nyss så kom äntligen ett av mina guldkorn hem. Tack Helena!
Vi ska strax ta oss ut i snön (jaa, säg mig varför det snöar NU? NU? Och inte där i november och decmeber då man ville ha snö! Fuck snön) och ha en mysig kväll på Café 60 med lite folk. En perfekt måndagkväll helt enkelt :)

Och by the way har jag trasslat in mig i en liten jobbhärva så nu ska jag typ jobba min sista dag på förskolan NÄSTA FREDAG! Haha, ja alltid ska man dra in sig själv i nånting, fast det är ju det här jag vill så ju snabbare desto bättre. Det bästa var att chefen inte blev arg på mig, trots att jag har sagt till henne att jag kan jobba februari ut. He he.

Nä, sminka sig var det.

That´s the risk I`m taking

Att söka jobb kan vara bland det tyngsta som finns. Det kan framkalla så mycket ilska, frustration och ångest så man vill bara lägga sig ner i sängen och dra täcket över huvudet. Den här gången ser jag dock ut att slippa allt det där jobbiga. Fast man ska ju inte ropa hej förän man har kommit över ån.

Men det ser ljust ut på jobb biten iaf och det är jag glad över. Däremot så står det still på lägenhetsbiten och om man inte har någonstans att bo är det ju ingen idé att ha ett jobb, liksom. Det är ju rätt självklart, så vi kanske måste ligga i lite med lägenhetssökandet. Skickade iofs in en ansökan om en lägga i vasastan/norrmalm som hade kommit in idag, en 4a på 84 kv. Niiicee.
Och ja, det kan verka jävligt bortskämt med lägenhet mitt i fetaste smeten i sthlm, men vi har tyvärr blivit bortskämda från första början här så det är inget man kan göra åt saken. Vi kan liksom inte klättra uppåt, i så fall bara neråt. Och det vill man ju inte? Just nu tar det oss ca 10 min med tunnelbana till centralen. Fett soft och vi kanske kan sträcka oss till 15 min. Om det blir kris asså.

Later, puss!

Money, money, money

Det blev en riktig slödag idag trots att vi nu inte var bakis. Åkte in till stan med Sara en sväng och åt på coffeehouse men det smakade inte. Har ingen matlust och blir bara äcklad av mat för tillfället och min mage är inte ok än. Men det ordnar sig nog. Som med allt annat.
Hann göra världens kap på bik bok också, en superfin  svart jacka för 200 spänn! Som hittat :) Men nu måste jag fan sluta shoppa asså, det här kommer aldrig hålla. Den här månaden har jag levt som en jävla kung med kortet. Både i baren och på stan. Under julen blev det en aning för mycket alkohol från baren, sen var jag och Lax på rean och bakisshoppade (bakisshopping är extremt farligt, man kan göra av med multum med pengar!) och dagen efter det åkte jag och köpte en ny mobil. Sen kom jag tillbaka till sthlm och här har det blivit ännu mera fest och lite lite till shopping på det.

Men varför ångest egentligen? Jag har jobbat och slitit ihop dom här pengarna själv och jag har bara gjort roliga saker för pengarna och det viktigaste - det är till mig själv och inte till någon annan. Så, go Blondinbella, Kenza, Gynning och company, fortsätt shoppa och lyxa, det är era pengar och ni har själv tjänat dom!

NU, exakt nyss, klev Hedda upp. Shit asså, bruden har sovit i 14 timmar. Livet på donken sveavägen är hårt ;)

Puss!

Söndag it is

Jag trodde att klockan var runt 15-16 tiden när jag vaknade för det är sjukt mörkt ute, men den var bara halv tolv. Tack!
Jag har sovit tolv timmar i natt, tack igen! Och jag och Sara som hade tänkt dra ut och slå klackarna i taket hela natten. Skönt att det inte blev så, då hade den här underbart gråa och mörka söndagen varit förstörd.. vad ska man hitta på en dag som denna? Hade mer än gärna legat seg, trött och bakis och skrattat åt alla fula fyllegrejer från gårdagen. Söndagar är ju som gjorda för bakfylla blandat med ångest.
Det är klart att det finns andra grejer man kan göra också, men dom känns inte klockrena just idag.

- Städa. Skulle behövas, men jag skyller på att man är för trött när man sovit 12 timmar.

- Träna. Söndagkvällen är som gjord för träning, men inte just idag. Jag måste ta mig i kragen och köpa ett nytt gymkort, men jag undviker det hårt, eftersom när jag väl börjar träna så gör jag ingenting annat än jobbar, tränar, äter och sover. Det handlar om en bra balans i det där. Den hittar jag aldrig.

- Plugga. När man fortfarande gick på gymnasiet så var det väl så att söndagarna var bokade för plugg? Dock inte för mig, men för alla andra.

- Söka jobb och lägga. Ja, om man är i samma sits som mig och mina kära sambosar förstås.

Nä, vet ni vad. Jag får bara ännu mer ångest än vad jag redan har, av den här förbannade listan.

Jag önskar jag var bakis idag.



Så. Exakt så vill jag vara idag.

Happiness

Blev inte mycket av denna kväll inte. Den som började så bra. Jag och Sara hade tänkt dricka vin här hemma och sen dra ut, men Sara har somnat och här sitter jag. Jag som hade hunnit sminka mig och sätta på mig partykläderna. Lite surt faktiskt, men det blir bara hängit om man har huvudvärk och inte mår bra. Jaha, vad gör man nu då? Har verkligen ingen lust att bara sitta hemma ikväll också, känns sjukt trist! Men men, har väl inget annat val antar jag..?

Vill bara supa bort all min ångest över allting, måste ta tag i saker och ting snart.. väldigt snart. Men som vanligt så skjuter jag allt det viktiga åt sidan. Pallar inte mitt jobb längre och ska sluta, pratade iaf med chefen i veckan och berättade det så det är ju ett steg på vägen iaf. Ringde sthlm help och S lät positiv över att kunna hitta ett jobb till mig. Japp. Number 2 är lägenhet. Va fan gör man? Det är ju så jävla svårt att få tag i nån schysst lägga. Måste ta tag i det på allvar!

Fan asså, ibland är det så mycket jag saknar från förr ändå samtidigt som det är så otroligt skönt att vara helt fri nu. Det är snart två år sen den stora dagen. Det var sol och varmt. Vi var glada och sjöng med champagneglasen i högsta hugg. VI VAR ÄNTLIGEN FRIA! Två år sen alltså. Var försvann dom två åren egentligen?




LYCKA! 8/6 -07.

Always and forever.

Om man skulle ta och lämna några avtryck här kanske. Visa att man lever. Fast idag är det fasen tveksamt om jag har levt. Har känt mig mer död än levande. Har nån form av magsjuka och det är det värsta jag vet. Vaknade upp i natt och spydde och sen har jag haft så jäkla ont i magen. Börjar bli lite bättre nu iaf. Mina älsklingar drog nyss till Tommy på fest. Hade också velat om jag inte mått så här, men det är bara att ta nya tag till nästa fest! ;)

Just för tillfället är jag fett sönderstressad över i princip allting i mitt liv. Vi söker lägenheter och jobb och vi har ingen aning om var vi kommer bo om två och en halv månad. Samtidigt kan jag inte låta bli att tycka det är lite spännande att inte veta och som Hedda skrev för nån dag sen, så hatar jag mitt liv just nu lika mycket som jag älskar det. För jag älskar det verkligen och det känns så rätt att bo här. Med dom här två tjejerna, i den här staden. God, I love it♥

Annars har den här veckan bestått av jobb som vanligt och lite häng (okey, mycket) på donken svea och café 60. Heddas jobbarkompisar tycker nog att jag snart kan börja jobba där med dom. Jag kan ju trots allt göra en cheese snart tror jag. Ha ha. Och jag kan allt om alla som jobbar där, allt drama och alla intriger.

Ja ja. Hoppas mina älsklingar har en superkväll ikväll och att dom kommer hem lika välbehållna som jag och Hedda förra helgen (he he), med lite mer drama i bagaget. Som det ska vara! Själv är jag kvar i våran fina städade lägga med en massa parfym/nagellack/vin lukt. Men jag klagar inte ;)

Ska lägga mig och kolla på one tree hill nu, finns inget bättre för tillfälet :)

PUSS!

10 jan

Kom hem för ett tag sen, har varit på en liten shoppingtur alldeles ensam för Svante jobbar :( Men jag har shoppat till honom också, vin, fransar, lösnaglar och strumpisar! Ikväll är det alltså fest som ni kanske kan räkna ut på shoppingen och det ska bli sjuuuukt kul! :D Den enda som fattas är Olle, men imorgon kommer han hem igen!
Vinboxen är på kylning iaf och så fort Svante kommer hem från jobbet ska jag trycka ett fett stort vinglas i hans hand så kan vi börja kvällen. Svante nojjade om att vinet kanske inte kommer räcka hela kvällen, eeeeeh? Jag vet inte vad han har tänkt göra men han har då definitivt inte tänkt vara nykter! ;)

Nuuuuuuuu är det hopp in i duschen! Ha en trevlig lördagkväll allihopa :)

Puss

You can´t feel anything that your heart don´t won´t to feel

Torsdag idag och hur är läget med mig då? Jotack, det är väldigt bra måste jag säga! Jag har insett så mycket bra saker den här veckan så jag vill nästan ge mig själv en applåd. Det känns så otroligt bra att vara tillbaka i sthlm och jag älskar den här stan mer och mer för varje dag.
Dock fick vi veta i tisdags att vi måste flytta ut från våran lägga den 30 mars, för dom vi hyr den av ska flytta tillbaka. Men vi söker redan nya läggor och vafan med 3 månaders hårt arbete borde vi nog kunna få tag på en ny? Vi hoppas på de iaf, jag tänker göra vad som helst, för jag flyttar inte tillbaka till luleå. Helvete heller, jag ska bo i sthlm åtminstone till sommaren.

Sen jag kom hem hit i söndags har jag och Hedda hängt med varann dygnet runt i princip. Fikat och träffat några av hennes roliga jobbarkompisar, gått på stan, kollat film. Man märker verkligen hur lite vi har umgåtts under hösten trots att vi fan bor tillsammans! Det är sjukt och det har det redan blivit ändring på :) Vi saknar dock våran tredje sambo, men på söndag kommer du Sariiiiis :D

I morse"försvov" jag mig, behövdes verkligen kan jag ju säga. Och på mitt jobb får man inte dåligt samvete av det, många kör fult spel. Jag lär mig bara av dom. Gamla rävarna. Dom får skylla sig själv?

Nä, nu ska jag fixa till mig lite innan jag åker in till café60 för en kvällslatte med Heddis och Sabina :)


The first cut is the deepest

Har snart dygnat och dra åt helvete vad jag är trött. Jag har en Hedda vid min sida som är lika trött. Vi har myst här hemma hela kvällen, suttit vid varsin dator och pratat med varann på msn och såklart 1 eller 2 cigg på ballen. Ballen som numera är igensnöad, längtar tills man kan sitta där och solen skiner i ögonen. Öl, cigg, sommar, party, hög musik, sol och härliga vänner. Det är väl ungefär det man lever för? Är det inte underbart så säg :)

Imorgon är både jag och Heddis lediga så vi ska sova ut och sen om vi inte vaknar allt för sent så blir det en runda på stan :) Fan vad skönt att vara ledig! Tungt att jobba idag, rörigt och personalen fortsätter att skolka från jobbet. Slöjävlar.
Trodde jag skulle sakna det mer när jag fick träffa barnen men helvete heller. Dom skrek mer än nånsin idag och var skitjobbiga. Gaah!

Nä nu kikade jag på Hedda och hon har somnat på soffan (hon som så kaxigt skulle se junior vm finalen på ettan som börjar nu, "klockan är ju baraaaaa eeeeeeeeeeeeeettt") Tror jag ska knoppa jag också, heippa! ;)

Nightie night

Nä, allt är väl som vanligt ändå. Gubben mittemot i det andra lägenhetshuset sitter i sitt vardagsrum med sin vita tröja. Och sin mysiga belysning har han på. Och jag ska ta över Saras säng i natt, som alltid när hon inte är här. Vet inte varför, det blir alltid så. Och Hedda sliter på sveavägen till klockan sex imorgonbitti. Så ja, allt är nog som vanligt ändå. Hej stockholm!

Och där säger jag godnatt, hörs imorgon! :)

I will be right here waiting for you

Ja då är man back. I sthlm. Sitter i min säng i läggan alldeles jävla ensamen. Känns skitjobbigt, speciellt nu när jag haft mycket folk omkring mig i över två veckor. Träffade Hedda typ tio minuter när jag kom hem innan hon drog till jobbet. Fan jag har verkligen ingen lust att sova ensam här i natt och kliva upp halv sex imorgon. Hallå, någon? Någon som vill hyra in sig i ett rum över natten? Kanske man skulle vaka i natt?

Nä fan, är för trött och då kommer jag inte orka jobba till 15 imorgon. Jag är ingen van vakare så det är nog inget bra alternativ. Det skulle säkert sluta som det gjorde för mig och Sara på våran första luciavaka i åttonde klass.
Våran första och ENDA luciavaka. Våra föräldrar trodde vi hade druckit något "olämpligt" som Saras pappa så fint uttryckte det. Vi var helt väck båda två och ingen av oss kunde göra så mycket annat än att sitta på en bänk och stirra. Vi höll på att svimma båda två flera gånger och vi led nog bara av sömnbrist, men det är ett härligt minne.
Vi var dock tvugna att åka hem och sova när vi egentligen skulle ha gått i luciatåget hela dagen. Inte för att någon av oss kunde sjunga. Verkligen inte, Sara mimade och jag försökte sjunga lika fint som dom andra som kunde sjunga, men i själva verket lät det förjävligt. Jag var ledsen hela helgen för att jag missade luciatåget, jag hade ju lockat håret halva natten och sminkat mig och ville visa upp mig för min stora kärlek, J. Jajjemen, jag tänkte att han skulle tycka att jag såg ut som en liten ängel i mina lockar, lucialinnet och sminket. Så istället för att stå i luciatåget och le mot honom, låg jag hemma i min säng och sov. Jävla luciavaka.
Så efter den har det aldrig blivit någon mer. Den förde inte med sig några goda minnen tyckte vi men idag kan man ju bara skratta åt hela cirkusen.
Vilka jävla mesar vi var!

Nu när jag tänker efter är jag nog still lite in love with J. Fast bara i hemlighet ;)

Puss!

Don´t say the words if you don´t mean it

Jag känner mig gråtfärdig för att jag är så himla trött och har huvudvärk, ändå orkar jag inte gå och lägga mig.
Jag har ångest för att börja jobba igen efter en sjukt skön och behövlig ledighet på två veckor. Fan asså, jag pallar inte det tråkiga vardagslivet, inte just nu. Kliva upp klockan sju varenda dag, jobba till fem, hinna hem och äta middag, träna eller nå annat och sen så är dagen slut. Nog kan man ju ha roligare? Nä okej Linda, nu ska du vara positiv!

Det går fan inte ikväll, vill vara hemma lite till. Men men, nu går inte det utan imorgon går mitt flyg 14.05 och på måndag är det jobb som gäller. Det var den ledigheten.

Tänkte på det här med nyårslöften för nån dag sen, och jag har aldrig hållt på med det, hur många kan hålla dom ändå? Däremot kan man ju ha mål eller något att sträva efter, en förbättring kanske.
Då kom jag på några saker som jag ska försöka göra detta år:

*Ge saker och framförallt människor en chans, jag är sämst på det och måste verkligen lära mig att bli lite mer öppen!

*Sluta skjuta upp allting till sista stund, har alltid haft det som en jävligt dålig ovana.

*Försöka bota min beslutsångest, göra ett val och sen tro stenhårt på att det är rätt helt enkelt. (låter definitivt lättare än vad de är, puh)

*Minska mina misstag (sluta söka efter spänning på väldigt förbjudna områden)

That´s it. Jag lovar inte att jag är perfekt när 2009 blir 2010 för om man ska sträva efter det så är det lika att ge upp på en gång. Men man kan bättra sig, right?

Nä, det är väl bara att börja säga adjö till Luleå och sova sista natten här hemma. Jag har ingen aning om när jag kommer till Luleå nästa gång, men det kan nog hända att det dröjer ett tag nu. Vi får se.

Där tog skrivlusten slut iaf, hörs imorgon istället.

Sov gott! Puss från L.♥

Let me hold you, for the last time

Lördag idag då. Händer inte mycket, tar det bara lugnt och umgås med familjen idag. Min sista dag i Luleå nu, åker ju tillbak till sthlm imorgon. Pratade med Lax tidigare och hon var hemma i läggan igen. Satt på balkongen och tog en cigg. Längtar till imorgon när vi sitter där tillsammans igen :) Känns som att det är år och dar sen även fast det bara är 2 veckor sen. Sen nästa helg kommer Saris tillbak till oss och då är gänget samlat igen :)
Något som jag dock INTE längtar till är måndag, kill me asså, börjar jobba halv sju. Det är ju fan inte normalt?! Perfekt så här efter alla sovmornar, fester och god mat. Not.
Sen kan det hända att det blir partyparty på måndag kväll igen, det är ju trots allt trettondagsafton ;)  Dock har både jag och Heddis spenderat lite för mycket pengar här hemma i Luleå, så vi får se vad det blir.

Är sjukt seg idag, somnade inte förän fem i morse. Kände mig seriöst bakis i morse! Ett tag trodde jag att jag hade festat på riktigt, men jag blev glad när jag kom på att vi hade en skön filmkväll igår. Ha ha.

Nä, ha en bra lördag hörrni :) PUSS!


Life is good

Grattis på 21-årsdagen Sara! :D Love you girl! Och herregud, 21?! Vart fan är världen på väg, vi börjar bli så jävla gamla! Fick lite ångest när jag såg dom där siffrorna faktiskt. Gud, det känns som att vi nyss fyllde..13? Tänk att vi har känt varandra sen vi var 7 år, hur sinnes är inte det ändå? But still, du är min bästa vän!



Grattis snygging!♥'

Vet inte vad jag gör vaken nu egentligen, men kom hem från just Saris för ett tag sen. Har chillat med hon och Ylva, sett The Holiday :) Mysig film!

Satt precis och tänkte på det jag skrev i förra inlägget, att det inte hände så mycket 2008. Tar nästan tillbaka det litegrann, för visst hände det mycket ändå. Eller för att uttrycka det lite bättre, så förändrades mycket. Det är så mycket som inte alls är som det var i början av 2008 till exempel. Fast det är klart, den där flytten till sthlm förändrar ju hela ens liv egentligen. Så klart att allting blir annorlunda. Livet vänds upp och ner på något sätt.
Men om man bortser från flytten så, visst har det hänt grejer. Många idiotiska saker som inte är värda att skriva om. Men om jag säger så här, det är inte mycket som förvånar mig nu för tiden.

Hur som helst så börjar mitt jullov i Luleå närma sig sitt slut, och på söndag åker jag tillbaka till sthlm igen. När man åker hem så här och är hemma ett tag så känns livet och lägenheten i sthlm så otroligt långt borta. Allting känns precis som förut, det gamla vanliga hederliga Luleålivet.
Sen när man har varit i sthlm en dag eller så, så är det Luleå som känns långt borta. Det är lite lustigt hur man kan anpassa sig så snabbt. Nåja, jag saknar faktiskt sthlm och ser fram emot en underbar vår där nu! Det kommer bli toppen hoppas jag, och jag hade inte velat vara på något annat ställe än just sthlm denna vår. It feels good.♥
Sov gott alla som läser, godnatt! :)



New years eve 08/09 baby!

Ja, herregud, även nyårsafton kan överraska! Det blev ju en riktig jävla kanonkväll och natt igår.
Började med att Hedda plockade upp mig på Björx och med champagneflaskan i handen styrde vi mot alvik. Kvart över tre kommer Hedda och trycker en öl i min hand så där startade min nyårsafton.
Samtidigt som jag öppnar ölen ringer Sara och säger att hon tänkt stanna hemma istället för att festa. ÄR DU INTE KLOK KVINNA?! Sa jag och Hedda och tvingade henne att komma ut till alvik. Så medan jag, Hedda, Sandra, Victoria, mamma Lax och östersundskillarna åt oss till döds med en trerättersmiddag (som förövrigt var supergod, tack mamma Lax! Och lite Sandra då) stressade Sara hemma på björx och tog toyotan och brummade ut till oss och hade med sig ännu mera festfolk i bilen. Vi spelade spel, sjöng, drack och hade en kanonkväll :) Vid elva skjutsade mamma Lax in oss till stan och stannade och såg fyrverkerierna med oss i bilen så vi slapp stå ute och frysa, tack! :D Så på tolvslaget korkade vi upp champagnen i bilen och kollade på fyrverkerierna tillsammans, mina gummor och jag :) Mycket bättre än så hade det ju inte kunnat bli och till skillnad från förra årets tolvslag, när vi stod i en hiss, så blev ju det här en dunderkväll!
Vi avslutade denna kanonkväll på fiskekyrkan med lite mer öl och dans till kass musik ;)

Jag och Sara tog en taxi hem till björx med självaste pappa Lax som bjöd på taxifärden och sen blev det djupa diskussioner i Saras säng med rostade mackor och mat! Vi kom fram till att det är mycket som inte är helt OK ändå. Mycket mycket.
Vaknade upp superbakis imorse men det funkade ändå efter några glas vatten. Man har ju varit med förr, om man säger så. He he.

Så jag vill bara säga tack alla människor som gjorde min nyårsafton till min bästa hittilss, speciellt Sara och Hedda! Ni vet att jag älskar er, puss på er tjejer! ♥



Puss från mig och Heddan :) Kommer fler bilder sen!