27 juli



Carina, kusin Erika och jag under marknadshelgen i Överkalix :) Har typ 170 bilder därifrån så kommer mer sen!

Är hemma i lule nu och det har typ bara regnat sen vi kom hem, haha. Nä inte riktigt, men en hel del! Nu skiner iaf solen och om ett tag ska jag kila över till min älskade vän Maria, som jag inte träffat på ett helt år nästan. Vi ska dricka té, se film och snacka järnet, mys!

Idag var jag och mamsen en sväng på stan, gjorde tre superbt fina second hand fynd, ÅH vad fina dom är! En rosa kavaj, en gul topp och en svart klänning :))

Ha en fin kväll! PUSS


24 juli

Sitter ute och njuter av det sköna kvällsvädret som är helt gudomligt! Rosa skimmer på himlen och måånga plusgrader. Gud så härligt! Ikväll är sista kvällen här, imorn bär det av hemåt till LÅ igen. Tror aldrig jag har känt mig så utvilad som nu, himla skönt faktiskt.

Känner mig dock lite deppig för stunden, för det känns som att sommaren är på tok för jävla kort asså! Om två veckor börjar jag jobba igen och jag hade velat göra tusentals roliga saker. Pengar och tid, tid och pengar. Två grejer som låter så futtiga är så enormt betydelsefulla! Ojojoj. Menmen, sån här är jag och det kan vara lite jobbigt emellanåt. Jag har lite svårt att uppskatta saker jag gör och har, jag vill bara ha mer av allt hela tiden. Det är rätt krävande att vara jag ibland kan jag säga ;)
Nä, men det har vart så himla skönt att komma bort från lule faktiskt. Så skönt att jag vill iväg igen, man tillbringar ju ändå så mycket tid där annars. Men vi får se vad som händer, stay tuned!

PUSS!

22 juli

Alltså förra helgen, den kommer jag leva på hur länge som helst. Fyfan vad kul det var och jag tror att jag måste ha världens roligaste släkt! Haha. Totalt jäkla underbar ♥
Det är såna här ljusa och roliga sommarminnen som jag kommer ta fram när vintermörkret är som mörkast, när kylan kryper in på skinnet. Då blir det lite lättare att andas i vinterluften.

Iaf så i söndags styrde jag, mamma och Peter kosan mot Jockfall där vi är nu. Sitter ute på altanen och kollar ut över den här lilla, charmiga byn. Det blåser som attan idag, men gud så skönt det är att vara här! Och att få umgås med älskade mommo ♥

På söndag bär det nog av hem till luleå igen, återkommer då med massa bilder, går så segt här! PUSS


16 juli

Nu drar jag upp till Överkalix marknad och röjjer med släkten! Sen vidare till mommo. Hann få min nya mobil igår också så jag är nöjd och glad tjej! En samsung corby, fan vad jag älskar den redan :))

Får se om datorn får följa med på mina äventyr nu, är så dålig täckning där uppe så ska överväga om det är värt eller ej.  PUSS!

14 juli



Överkalix må vara lite tattigt men fyfan vad vackert det är på somrarna! Tog den här på Brännaberget förra helgen på natten när vi var på väg hem från morbrors 50-årskalas.

Annars lever jag och njuter av sommaren, hänger på beachen och försöker skaffa mig en någorlunda fin bränna. Hänger med fina vänner och bara är. Så himla skönt! Man ska fan inte jobba bort somrarna, det är ju då man känner att man lever. Underbart!
På fredag bär det av till Överkalix igen för att spendera helgen med tjocka släkten, grilla, besöka marknaden och öltälten. Sen på söndag tar vi oss vidare till Jockfall, åh fina Jockfall! Bara vara och känna lugnet i mommos lilla by, ska bli riktigt skönt :)

Ikväll blir det nog vin med tjejerna, Carro fyller 22 idag, GRATTIS GUMMAN! :) PUSS!


6 juli

Alltså, jag vill ogärna klaga. Eller nej, jag ska fan inte klaga, ska bara nämna. Äntligen är värmen och den riktiga sommaren här! Och i samma veva går nätterna åt till att basta, i princip. MEN - älska sommaren!

Btw. Har GROV hårpanik. MÅSTE-GÖRA-NÅT-NU. Alltså NU, helst igår. Min färg skulle kunna liknas med en urblekt röd gammal tröja. Typ. Hemskt.

Näe, nu ska jag fortsätta basta. PUSS!

Kan inte förstå att det gått 5 månader imorn. Jag hoppas du har det bra där du är nu, jag saknar dig så min älskade, älskade pappa ♥

5 juli



Imorn blir det jobb igen, alltid lika fantastiskt att tjäna pengar! Fick några dagar den här veckan och sen ev. nästa vecka. Sen ska jag banne mig inte jobba en enda sekund tills den 9 augusti.
Var och pillade på en najsig mobil på elgiganten idag och upptäckte sen när jag kom hem att det finns till ett mycket billigare pris på Onoff. Ska man eller inte?

Får sova på saken helt enkelt!

We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us, and hurt the ones that love us.


PUSS!


4 juli



Idag är jag bakis och luktar illa.


1 juli

Har haft en myskväll på Roasters med lite vin och öl med tjejerna, ibland behövs inte mer liksom! Idag har jag jobbat några timmar, prommade hem och nu ska jag sova för imorn ska BIKININ INVIGAS! Sol och bad hela dagen på arcus om vädret tillåter, JIHO! OCH för att inte glömma.. ECLIPSE PÅ KVÄLLEN :D

GODNATT!