30 juni



Den här URFINA klänningen hade My på sig på midsommar och jag vart totalt inlove i den. Tänkte dock att hon köpt den i nån butik i Oslo eller beställt för dyyra pengar nånstans. MEN, skenet kan bedra! Den kommer från gina och kostar 149 spänn. Å maj gad.

Ville mest säga det. Imorn ska jag jobba några timmar, kan ju vara skönt att göra lite nytta? Man blir så jävla lat när man inte jobbar, fyy asså. Sen till helgen blir det att gå och se Eclipse (jaa jag längtar, mobba mig ni), bada om det blir najsigt väder och så en utgång på lördag. Bra skit :)

PUSS!


28 juni

Godkväll! Sitter och kikar på Nellys rea så här på kvälls/nattkvisten och har hittat två fina klänningar och ett linne som jag funderar på att klicka hem :) Lite osäker på den ena klänningen, men det var så himla billigt så jag måste nästan slå till! Men satan vad jag har shoppat kläder på senaste asså, efter detta finns det inte ens nåt jag behöver?! Ska sluta gå på stan också, hittar ju alltid nåt som man inbillar sig att man behöver. Så jävla typiskt!

Var på stan idag med My, Sara och Ylva, vilket var väldigt trevligt :) Kom hem med en ny bikiniöverdel (den där snygga från ombloggade från H&M som alla hetsat om) fanns en kvar som var min storlek och jag behöver en ny bikini så why not liksom? Köpte även en jättesöt BH med avtagbara axelband från lindex :)



Den överdelen slog jag till på, grymt snygg! Nejmen, nu ska jag se om jag ska ta och beställa dom där klänningarna och sen börjar det blir läge för sängen ju! PUSS


27 juni



Ja, då har ännu en midsommarhelg passerat! Min har inte bestått av så himla mycket ståhej och alkohol kanske, men den har vart bra ändå. Lite midsommarmat, jordgubbar och glass (SÅKLART), rosé med tjejerna, besökte två midsommarfester. Igår mådde jag hur bra som helst, ja så bra att jag tog en springtur på dagen.. Haha! Sen blev det Sex and the city movien med fina tjejorna hos Jojo på kvällen och sen har jag bara vart trött typ.
Antar att det blir så när man är ledig några dagar och sover ut. Känner att jag bara vill vara ledig och ha kul nu, inte jobba nå alls, haha. Synd att jag sagt att jag kan jobba heltid fram till 16 juli då...

Nåväl! Sitter och vad jag ska göra i sommar egentligen. Blir nog att åka upp röja ordentligt på marknaden i Överkalix, sen till mommo och chilla ett tag.. efter det hade det suttit fint med en vecka i sthlm. Ännu mer top notch om man hade toppat det hela med en resa till värmen, men vi får se! NU blir det sömn! PUSS


23 juni

Ja, blev inte många dagars semester inte. En rättare sagt, haha. Och jag har jobbat på dagiset in my heart den här veckan, Brisen! Gjorde mina långpraktiker där på gymnasiet + att det tar typ 5 min att promma dit så det är apskönt :) Det var så himla roligt att träffa alla fröknar igen och höra hur välkommen man är! Alltid lika kul att bli uppskattad :)

Annars behöver jag en ny mobil, tyvärr. Den verkar ha gett upp rätt hårt nu, går inte alls att skicka sms. Försökt hela dagen. Så ni som skickat nå och undrar varför jag inte svarat så är de därför. Ska ta mig i kragen och köpa en ny här framöver och jag är lite inne på denna:


Var och kollade på den på Phonehouse i Smedjan och där kostar den 1599, kanske man ska slå till?!

21 juni



Jahapp, verkar som att det blir "semester" för mig den här veckan och kanske framöver ett tag? Skönt såklart men hade gärnat jobbat, speciellt när vädret suger. Men, som jag sagt förut, man kan inte få allt som man vill! Blev iaf ett kärt återseendé med min lilla söta Saris idag, SKÖNT att ha dig hemma!

Är kär i dessa dojjor också, ojojoj ♥ Himla fina!


20 juni

Shit vad trött jag är. Måste vara regnet asså, dock älskar ju jag att sova när det regnar! Hellre regn än solsken när jag ska sova, på fullaste allvar. Finns inget bättre! Men det får gärna vara strålande sol sen när jag vaknar på morron. Deal?

Idag har det vart en typiskt söndag = tänkt att jag ska göra tusen olika saker men inte kommit till skott.

Därför ska jag nog ta och sova nu, fan vad skönt! Imorn kommer mina små sessor hem, ÄNTLIGEN! ♥ PUSS

20 juni

 



Alltså ja, det gick ju som inte att undvika bröllopet igår. Och även om jag tycker det har varit alldeles för överdrivet och för mycket uppståndelse så har jag inget emot själva bröllopet. Det var så himla vackert och fint och till och med jag fällde en tår eller två. Hoppas att man själv får gifta sig någon gång i framtiden!

Annars hann jag med shopping, bio och smörgåstårteätning igår. Najsig lördag även fast det regnade! Såg Killers på bion och inhandlade något som jag letat efter med karta och kompass hur länge som helst, nämligen en KISS t-shirt! Jag är happy tjej :)


17 juni



Idag har jag vart ledig, eller ja, jag hade tänkt jobba men blev inte tillfrågad så. Börjar bli mycket mindre jobb nu när det är sommar, så jag tar det jag får! Imorn blir det iaf jobb 9.15-18. Asså till 18 på en fredag är ju inte rimligt :O dock lär det nog inte bli så sent skulle jag tro.
Blev iaf en prommis i morse i solskenet! MKT härligt. Dock väntar jag otåligt på den "riktiga" sommaren, den känns tyvärr fortfarande långt borta.. min magkänsla säger att det inte kommer bli nån höjdarsommar i år, alltså vädret tänker jag på nu. I övrigt vet jag inte, är less på luleå och att gå ut här. Suger ju rumpa!

Nåt som inte suger rumpa är att sova och det är precis vad jag tänker göra nu! Är astrött och har ont i halsen, så jag hoppas inte jag blir sjukling. PUSS


Cyprus



ALLTSÅ ÅH. Kan jag snälla få vara sådär brun igen? Underbara Cypern resan med no rules och no limits, som vi älskade det. Varenda lovley sekund!

Vilket jävla paradis.


16 juni

 

Dom här två filmerna plus "Remember me" skulle jag mer än gärna vela se. Är ju inte direkt nåt filmfreak, men dom här filmerna tror jag på skarpt!


14 juni

Snart är denna måndag förbi, JIHO! Hatar verkligen måndagar, så sjukt ovärd dag, men ska väl finnas såna också tydligen! Nu har den här måndagen varit ganska bra faktiskt, har jobbat 7.30-16 och dagen har flytit på superbt bra. Att jobba på fritids är ju rena rama semestern så här under sommarlovet också. Tittade på sommarlovsmorgon med ungarna i morse bl.a. så där ser ni vart ribban ligger ;)

Men nu jävlar blir det en springtur! PUSS

GRATTIS till världens bästa bror som förövrigt fyller år idag! :)


13 juni



Bild från när vi grillade i måttsund i fredags!

Jaha, då var helgen slut som vanligt. Har vart en så himla skön helg, behövde verkligen göra ingenting och sova ut framförallt! Imorn är det jobb igen och upp före klockan ens slagit sex..
Jaja, har som sagt vart en rätt lugn helg om man bortser från utgången i fredas. Var ut och åt igår, eftersom brorsan fyller år imorn och åt typ världens godaste mat och efterrätt. MUMS!
Sen idag har jag och mamma vart på graven en sväng och fixat och det är så himla fint där nu, men jag önskar så innerligt att du var med oss här istället.. men en del önskningar förblir önskningar, sorgligt nog.
Sen har jag iaf mest suttit ute och solat och lagat tacos till middag.


Om du visste vad vi saknar dig ♥


12 juni

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Varför sugen den här stan så jääääääävla mycket för? Just för tillfället känner jag agg mot allt och alla här. Alla jävla töntar kan väl ta en promenad till bergnäsbron och fundera på ett hopp därifrån.
Kan det nånsin hända nå kul här på allvar?

Nu flyttar jag fan.

Ursäkta det här PMS inlägget men jag måste. Puss


10 juni

Tre fucking jävla år sen jag tog studenten. ALLTSÅ! No words can´t explain, det är bara sinnes.

Annars jobbar jag som ett svin typ. Eller näe, där överdrev jag en smula faktiskt, men jag jobbar en hel del. Och nästa vecka blir de kämpigt för då blir det heltid! Längeee sen jag jobbade heltid. Men jag ska vara på fritids nästa vecka så det blir förmodligen lite lugnare än med alla småttingar på förskolan. We`ll see!
Imorn är det jobb 7.30-16 och sen HELG. Inviger helgen med grillning och rosé i måttsund! En sväng på båten kan det bli också :)

Måste bara påpeka hur in i helvete less jag är på det här jäkla kungabrölloppet! Jag bryr mig inte ETT SKIT om kungafamiljen och fattar inte hysterin kring det? Allt blir alltid så jävla överdrivet i Sverige, fyfan. Please asså, men Daniel och Victoria är två helt vanliga, normala, dödliga människor dom också. Suck.

PUSS.

Stripes it is!

Asså hallå. Idag slog det mig att det är den 9 juni. JUNI. Och man kan inte gå utan jacka utan att frysa?! Vadfan är det för skit, HIT MED SOMMARN DÅ! Snart börjar det väl dessutom bli mörkare och vips! så är det höst igen och man hann aldrig märka av sommaren.
Nä, men seriöst, det måste ju bli lite värme nu va? Folk kommer som umgås med mig kommer ju få gå med solbrillor 24/7 för att jag kommer blända dom med mina vita ben när det blir shortsväder..OM det blir, rättare sagt.

Igår och idag har jag tjänat cash och jag måste faktiskt säga att det här jobbet är ju faktiskt ett perfekt jobb att ha den här årstiden. Igår var vi på heldagsutflykt och det var hur mysigt som helst! Och svisch, så hade jag jobbat 7 timmar.. dagarna går asfort! Vi matade djur, grillade och lekte ute hela dagen. Inte helt fel att få betalt för det! Dock är det inget jobb jag rekommenderar som framtidsjobb, alldeles för osäkert, man blir kräkless på rutinerna (iaf jag) och lönen är inget att skryta med. Men jag är nöjd här och nu och det är det viktigaste! :)

ÅH. Jag var in en sväng på H&M efter jobbet idag och skulle kolla på en skinnjacka (SOM NEVER EVER FINNS!!), och då hittade jag nåt jag suktat efter läänge.. den liksom bara hängde där, det var min storlek och typ den absolut sista. MEN, jag köpte den inte. La dock undan den. Checka nedan:


SÅ SJUKT JÄVLA FIN. DÖÖÖÖR. Näe, varför tvekar jag?! Trodde inte den fanns i lule. Känns som att den där jäveln är menad till mig. Måste nog fara och köpa den imorn.. PUSS!

7 juni

Det händer verkligen ingenting just nu. Nothing. Nada. Det enda som är värt att nämna från denna dag är att jag köpte en suuuperfin jeansjacka på monki! Mums. Monki börjar nästan bli min favoritaffär, dom har så jäkla fina kläder asså! Hittade hur mkt fint som helst, men jag höll mig till jeansjackan. Finns så mycket fint på stan överallt just nu, hade kunnat sprätta hela lönen lätt! Meen jag sparar just nu, så stålarna får inte flyga iväg allt för mycket.
Jahapp. Tisdag imorn. Får se om det blir jobb eller ej, fick inget idag så vi fåååår seee. Puss

6 juni

 

Rosékväll igår! Vi drog ut på stuk sen och det var ingen höjdare för oss som inte pluggar här i stan ;) Så vi drog vidare till Allstar där det var bra med folk, men kände ingen större partylust så var hemma kring tvåtiden. Har mått hur bra som helst idag och umgåtts med mami och bror ♥ Jag vet inte vad jag hade gjort utan er, om ni inte hade funnits hade jag förmodligen legat längst ner på botten och aldrig kommit upp.


Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.


5 juni



Ute ser det mer ut som höst än sommar, men ingen idé att deppa över det. Ikväll ska jag ha på mig detta på bilden och dricka rosé och fanta! Sen får vi se vart kvällen bär av, man vet aldrig! PUSS


3 juni

Fy vilket tråkit väder! Sara och Kakan prickade verkligen in rätt tillfälle att dra iväg till Kreta imorn bitti! Lyckostar. Ville så gärna blir nerpackad i en resväska och följa med! Har vart och sagt hejdå till dom ikväll efter jobbet och det känns jättetrist att dom ska vara borta så länge. Dom stannar ju i stockholmo efter Kreta så kommer inte träffa dom förän om typ två och en halv vecka :(
Hade eventuellt tänkt åka ner till sthlm och vara där med dom om två veckor, men jag känner att ekonomin är ganska krasslig ännu (trots att jag jobbar som en galning, fattar inte hur det går ihop?) så vettetusan om det blir nån tripp.. men samtidigt när jag tänker efter, så har jag ju inte en enda plan för sommaren (förutom sola, grilla och sånt). Hur trist är inte det?

Problem, problem. Imorn ska jag jobba 8-16.30, sen är det jävlar helg. Tack gud. PUSS