23.28 godnatt

Blev väldigt sugen på att ha en sån där himla rolig utekväll. En klockren förfest med massa vänner, vin och musik som avslutas med en krogrunda och dagen efter finns det hundra roliga småsaker att skratta åt.

Det är alldeles för länge sen jag gjorde nåt riktigt jävla roligt asså. Trist men sant. Samtidigt är det rätt skönt att skippa alkoholen och krogen ett tag nu. Känns inte som att man missar överdrivet mycket.

Nåja. Nu ska jag krypa ner under täcket och sova gott ♥ har varit så himla trött idag och inte gjort mycket vettigt alls, så det ska bli skönt att sova och vakna upp till en ny, förhoppningsvis regnfri dag.


Sov gott, L

20.25

Förra helgen började jag se dom omtalade Johan Falk filmerna. Och jag kunde inte sluta, så jag plöjde igenom alla sex på tre dagar! Jag har alltid gillat Beck och Wallander, men efter att jag sett Johan Falk så kan både Beck och Wallander fan slänga sig i väggen. Johan Falk äger!
Eller rättare sagt, Frank Wagner äger! Det är ju han som gör filmerna, han är GRYM! Och att han ska spela JW i Snabba Cash kan inte bli mer klockrent.

Så ett tips - se Johan Falk filmerna! Gudomliga och enligt mig i klass med Tusenbröder ;) Tusenbröder har Hoffa, Johan Falk har Frank Wagner.
Dom bästa i Falk-serien tycker jag är National target (trean) och sexan (De fredlösa). Fan jag är typ avis på alla som inte sett en enda av filmerna än. Lycko er, önskar det var jag.





Varför dras man till tuffa kriminella killar? Eller alla gör ju inte det, men jag gör det. Förbjudna, snygga och så jävla bad. Hett!

19.16 hittad!

Hittade kavajen som jag skrev om tidigare idag. OCH vad tror ni jag upptäcker till min fasa (egentligen gäldje, men tyvärr kan jag inte glädjas då jag är pank) jo, det är HALVA PRISET på den just nu. ÅH så typiskt. Min vanliga tur, like always.





Så FIN den är. Den finns hur som helst att beställa på H&Ms hemsida för 299:- spänn. Som hittat. KAN INGEN SNÄLL SKÄL KÖPA DEN OCH GE DEN TILL MIG I JULKLAPP?

Ingen? Nä tänkte väl det.

15.24 tidsfördriv


KLÄDER

Skor: Använder mina boots som jag fyndade på RK, flitigast just nu samt mina vinterskor nu när minusgraderna smyger på.

Sneakers: Svarta converse.

Jeans: Är ingen jeanstjej, men har ett par svarta jeans som funkar till det mesta.

T-shirt: Lite havlånga större t-shirts som passar till leggings.


ACCESSOARER

Väska: Svart stor axelremsväska, som snart har gjort sitt.

Plånbok: Svart vanlig med ett silverspänne på.

Solglasögon: Ett par röda från gina och ett par svarta som jag hittade i vår gamla lägenhet.

Klocka: Ingen för tillfället. Har dock spanat in en vit jet set från ur&penn!

 

BADRUM

Tandkräm: Sensodyne (?) typ.

Parfym: Britneys midnight fantasy, måste köpas snart igen!

Medecin: Ingen alls.

Vitamin: Brukar dricka c-vitamin brus ibland. Och vitamin wells ;)

Huvudvärkstablett: Alvedon forever.

 

MAT & DRYCK

Mineralvatten: Ramlösa päron&citronmeliss.

Bröd: Svårt. Men vi har ett bröd hemma som är asgott med solroskärnor och melonkärnor, Fröjd heter det.

Glass: Ben&Jerrys cookie dough.

 

HEMMA

Säng: En vit vanlig.

Lakan: IKEA typ?

Espressomaskin: Har vi inte hemma. Vanligt kaffe, egengjord latté och té är det bästa!

 

ÖVRIGT

Frisörsalong: Väldigt olika. Sist var det Johannas mami som klippte mig.

Mobiltelefon: En rosa och silvrig sony ericsson w380i som är segast i världen.


14.04

Usch, är typ jättetrött idag. Men hur konstigt är det egentligen, kollar ut, kollar på klockan. 13:43 och det är becksvart. Bu för det.

I veckan ska jag eventuellt träffa min jobbcoach. Haha, om jag ska vara ärlig har jag inte så höga förväntingar angående det där, men eftersom arbetförmedlingen erbjöd mig det och jag ändå inte har någonting för mig, så kände jag att jag inte kunde tacka nej. Det kan ju liksom inte bli sämre än vad det är just nu så.

Och på onsdag fyller pappsen år, så imorn tänkte jag och mamma ta en runda på stan för att hitta nån bra present. Svårt med pappor och presenter, ni vet dom säger ju aldrig vad dom önskar sig. Så det gäller att ha fantasi där, tur att jag är en sån som tycker det är rätt kul att köpa presenter och sånt då :))

Hade dock mest av allt velat köpa ungefär 70 presenter till mig själv istället. Som den här till exempel, hade jag inte tackat nej till:





Klockren. Och sjukt snygg! Dock hade jag velat ha den i marinblått, silvrigt blir så skrikigt tycker jag. Och svart lite trist, så en marinblå hade vart perfekt. Vet att jag har sett en marinblå liknande kavaj i lite kortare modell än den här någonstans, men kan inte komma på vart? 

699:- kronor får man punga ut för denna iaf på Bik Bok.


New Moon

Okej. Ni som inte har sett New Moon och tänker se den kan sluta läsa NU.

För det första. SNÄLLA, hade det inte kunnat vara ett annat slut än Edwards "vill du gifta dig med mig?" och sen end liksom. Lite väl genomskinligt gjort BARA för att alla nu måste se den tredje filmen. Dom är ju inte dumma iaf.

För det andra. Vad är grejen med att Bella och Jacob inte kysser varandra EN ENDA GÅNG? Fy.

För det tredje. Lite sorgligt att det kom fram att inte ens Jacob var normal, utan nån jävla varg/varulv. Bu.

För det fjärde. Om Edward hade haft Jacobs kropp hade han varit ännu mera Top Notch.

För det femte. Vad var egentligen grejen med att dom hade bar överkropp ungefär hela filmen?

För det sjätte. NÄR kommer tredje filmen?!




NAW.



Första advent

Lagom till första advent har termometern sprungit iväg och står numera på -10 grader. Jävlar, det var länge sen det var ens minusgrader! Nu saknar man snön ännu mera, för det är inge trevligt när det är så här kallt och ingen snö. Men det kommer väl ;)
Jag vaknade upp i morse och kände att jag ville ta del av lite julstämning så jag drog med mig Johanna på julskyltningen i staden :) Kallt och PROPPFULLT med barn och barnvagnar överallt. Jag älskar barn, men faktiskt så finns det en gräns även för mig. Men så klart, det hör ju till, det är ju barnens högtid det här :)
Vi vart lite galna på allt folk så vi gick och tog en fika istället, väldigt mys!

Och ikväll SMÄLLER DET (typ). Ska se NEW MOON med Johanna! SOM JAG HAR LÄNGTAT :D Jag är väldigt förväntansfull. Nästan lite nervös? Om man nu kan vara det inför en fantasyfilm som är tillåten från 11 bast?
Ah, jag är spänd hur som helst! Ibland måste man få leva ut sin barnslighet helt enkelt ;) Undra om den är värd pengarna? Strunt samma föresten, Edward Cullen är fan värd varenda krona i hela världen!





Gorgeous snubbe det där ;)) Ikväll blir det 2 hela timmar med honom, lycka!


PUSSSSSSSSSSSAR, L


Some inspiration..

Fortfarande vaken, haha. Har suttit och klickat runt på massvis med bloggar. KÄRLEK till den som uppfann bloggen asså, finns det något roligare tidsfördriv? Inte för mig iaf, det passa rmig perfekt, jag som är så nyfiken på allt och alla kan rota runt i olika människors bloggar och läsa om allt och ingenting ;)

Här kommer några tips på bloggar om man vill ha inspiration:

* elinwahlberg.blogg.se

* colorelle.blogg.se

* lookbook.nu

Jag kan typ sitta hur länge som helst på lookbook.nu och kolla på alla snygga outfits från hela världen. Sjukt roligt med en sån sida där folk från hela världen finns med! Och saknar man inspiration till kläder så kan jag lova att det alltid finns nåt att snappa upp därifrån :)) Kolla själv!

NU ska jag däremot ta mig i kragen på riktigt, natti!


I`m alive.

I`m happy! Sitter vid min pärla nu som faktiskt funkar, dock är det väl bara tillfälligt men jag tar vara på dessa guldstunder ;) Har iaf kopierat alla mina bilder till skivor nu ifall den skulle rasa ihop totalt snart.

Tog ju svinisvaccinet i torsdags och efter 2 timmar i kö var man rätt mör, själva sprutan kändes ingenting alls men jag var supernojig att jag skulle få konstiga biverkningar. Dessutom vart det ju inte bättre av att jag såg en löpsedel med stora svarta bokstäver just innan vi skulle ta vaccinet: "man dog av vaccinet" Så jag hade lite lätt dödsångest och undrade vad jag hade gett mig in på egentligen.

Men jag lever ju iaf, dock har jag faktiskt vart rätt dålig av vaccinet, värst igår. Hade värk i hela kroppen, trött som ett as, superont i armen och fick lite feber på kvällen. Kändes exakt som när man har en dunderförkylning. Så det har hitilss vart en väldigt lugn helg, eftersom jag inte orkat göra nånting. Sett idol, ätit tacos, sovit och myst framför tv:n. Skönt!
Och jag kan nu konstatera att jag haft en vit MÅNAD. Har inte druckit en droppe alkohol på hela november, vilket känns lovley! Känns bara onödigt att festa just nu, hatar den här tiden på året, det är mörkt, kallt, grått och trist.
Jag blir sjukligt off varje år dom här månaderna. Trött som bara den och har inte lust med nånting. Jag är verkligen inte gjord för den här årstiden.







I början av november var det åtminstone snö, vilket lyste upp en hel del så kom tillbaka då snön? Till julen måste du väl ändå dyka upp? Inte en grön jul i norra norrland väl? We`ll see!
Dock så bryr jag mig inte särkilt mycket om julen i år, men snö är ju alltid trevligt iaf :))

Nej fy vad jag har ont i ryggen! Ska ta och lägga mig i sängen nu och sova om ett tag, skönt :)


Puss sov gott, L


Check..

Igår köpte jag röd hårfärg, så nu ska jag bli rödhårig på riktigt! Yes.

Idag ska jag, mamma och Johanna gå och ta vaccinet mot svinis och jag är STÖRT rädd. Vet inte varför?

Som sagt, jag återkommer när jag återkommer.

PUSS

Frånvaro..

Åh min dator har kraschat totalt, hatar datorer! Dessa jävla virus. Ska ta tag i den och kirra den, men har lagt all energi på arbetsförmedlingen och liknande dom senaste veckorna. Saknar dock min pärla groteskt så jag måste verkligen göra nånting åt den nu nu nu!

är läget ungefär som för en vecka sen. Inget jobb, men jag kämpar på och ska få en sån där jobbcoach. vet inte om det hjälper nånting alls, men jag tänkte i dom banorna att det kan ju inte bli sämre än vad det redan är. Så jag antog erbjudandet ;) Har önskat en jobbcoach från Adecco, så vi får se vad som händer!

Dock så vet jag ju precis exakt vart jag vill jobba och med lite tur kanske jag kan få en plats där åtminstone. Hae vart guld! Hellre det än ett välbetalt jobb som jag inte trivs med. Hr haft allt för många jobb som jag inte trivts med sen jag tog studenten.

Nåjaaa. Idag blir det en fikelifika med Ýve och höra hur hon hade det i sthlm :) Trevlans!

Sitter vid Antes mini-pc nu och jag ska alltid alltid hädanefter uppskatta min STORA laptop. ÄLSKA den stora skärmen och tangentbordet!

Jag återkommer när jag återkommer.

Puss love, L

Redheaded girl

Jag är så himla sugen på att färga mitt hår i en ännu rödare nyans. Jag tycker om min nuvarande men den är ganska brun-röd, och jag trivs så himla bra med just rött så jag tror jag ska slå till och göra någon enbart rödaktig färg nästa gång jag inhandlar hårfärg. Börjar bli dags för det snart, men ska försöka att inte slita så mycket på mitt nyklippta hår nu, så jag kan vänta ett tag till. Är ju ändå inte supersocial för tillfället och saknar jobb så då kan det gärna få gå på repair!

Den här röda färgen är grymt fin:





Nåt sånt hade jag kunnat tänka mig! Kanske en aniiing ljusare, men väldigt lite i så fall. Fan vad SNYGGT det är med rött hår! ÄLSKAR DET! Tror faktiskt aldrig jag har trivts så bra i en hårfärg som den jag har nu och det är konstigt för att vara mig ;)

På tal om hår, så köpte ju jag Bobbys schampo och balsam för ett tag sen och har nu använt den cirka en månad. I början tyckte jag det var bra, schampot är väldigt rinnigt, men balsamet funkar. Men det är inte bra till mitt hår iaf, tyvärr. Mitt hår bli superfettigt efter bara en dag när jag använder det, så näe, det kommer jag inte köpa igen. Däremot ska jag testa denna hårvårdsserie som jag hört mycket om:





En fransk hårvårdsserie där schampot och balsamet säljs i 900 ml stora flaskor, 90:- styck.

Jajjemen. Nu tänkte jag dricka upp mitt apelsinvatten och sen tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla lite tv!


Sov så gott! pussnatti, L


Do your own thing.

Shit. Idag har jag fått bevisat för mig själv hur pass beroende av min älskade dator jag verkligen är! Imorse när jag skulle sätta på den så kom det hela tiden upp nåt blått skit om att windows ine gick att starta, och så där höll den på. Startade upp, så kom det där windowsgrejset och så startade den om. Så jag gav upp och hade inte tid att fixa nåt då, för jag skulle iväg till arbetförmedlingen.
Sen när jag kom hem testade jag igen, men det var fortfarande samma och då gav jag upp och jag hela scenariot framför mig: åka till expert och lämna in pärlan och vips så är den borta i hundra veckor. Snyft, tänkte jag och lät den vara.
Så nu ikväll tänkte jag ge den en sista chans innan jag bestämde mig helt och vad händer?! DEN FUNKAR!

Ingen är nog gladare än jag just nu. Puh, skönt att du inte ville lämna mig pärlan! Inte än iaf.

Det gick mucho bra på arbetsförmedlingen hur som helst. Kommer förhoppningsvis inte behöva gå lika pank om ett tag som jag gjort hittilss i höst. För i höst har jag inte varit pank, utan PANK DELUXE.
Efter att jag var klar på arbetsförmedlingen hade jag inget att göra så jag gick in på Röda korset som ligger bredvid arbetsförmedlingen, har aldrig varit där utan mest känt att det inte är nåt för mig. Men dom hade ju hur mycket coolt och fint som helst där! Gick ut därifrån med en fin sammetsklänning samt ett par skor. NICE! Ska lätt besökas fler gånger :D Det som känns roligast är att man är ensam om plaggen, är så himla trött på att gå runt på stan och tänka automatiskt "den där kommer från gina" "den där har hon köpt på H&M" osv. Kul med lite eget :)

 

Här är iaf sammetsklänningen:




Supersöt och ett stort plus för att sammet är hett just nu! Har faktiskt spanat efter en sammetsklänning så den fick följa med hem, för ungefär inga pengar alls! Perfekt för en pank jävel som mig ;) Den blir fin att ha både till party och vardag!

Pusspuss, L


16/11

Gokväll!

Fan vad fort den här dagen har gått, trots att jag inte har gjort nånting speciellt. Har pysslat på med min fotobok som jag ÄNTLIGEN HAR BESTÄLLT NU! Finally, det tog bara en sådär 3 månader? Har inte vetat vad jag skulle ha för tema i den, men till slut bestämde jag mig för att ta blandade bilder från hela det här året, lite från förra och så avslutade jag med några härliga paradisbilder från turkiet och cypern! Man blir glad av såna bilder så här i vintermörkret :) Idag har det verkligen varit grått och mörkt ute hela dagen. Jag hatar november mer än nånting annat. Finns INGET bra med den månaden, bara grått, trötthet, kallt, blåsigt, regnigt, äckligt och trist. Motivation någon?

Idag fick jag mina slutbetyg från gymnasiet så imorn ska jag ta mig till arbetsförmedlingen och se vad dom har att säga mig! Har dock inga höga förväntningar, eftersom dom inte kan påverka jobbmarknaden.
Dock så ringde jag ett av mina gamla jobb, som jag jobbade på 2007, idag för att begära ett arbetsintyg av dom. Så var det Anette som svarade, tjejen från kontoret som man hade mycket kontakt med när man jobbade där. Sjukt roligt att prata med henne! Hon är så himla trevlig och rolig :) Dessutom fick jag lite hopp när jag pratade med henne, för hon skulle kolla upp jobb åt mig! Vi får se vad som händer!

Och idag, för första gången på otroligt länge, så känner jag hopp för framtiden, och att saker och ting faktiskt kanske kommer ordna sig till slut. Som jag har sagt tidigare, det gäller att inte ge upp!

Kvällen ikväll har också vart tv-kväll (som i princip alla andra mörka, kalla vinterkvällar) kikade lite på Ullared, men vilket meningslöst program! Huja. Sen var det Mamma till en mördare på fyran och mamman som det handlade om bodde ju här utanför Luleå :O Det var iaf jättehemskt program, alla borde se det, eftersom det är taget direkt ur verkligeheten och ett ämne som man inte tar upp så ofta.
Tänk om ens eget barn liksom går och mördar en annan person? En sån sak går bara inte att förstå. Det är nog så långt ifrån allas tankar om sitt barn så det går inte att förklara.


Nog om det. Nu ska jag för en gång skull ta en tidig kväll, för imorn ska jag upp och iväg!


Puss&Kram, L




15/11

Och så var marken GRÅ igen. Jävla regn, jag som trivdes bra med snön och några minusgrader. Hoppas den återvänder snart iaf!

Har ju vart hos papi hela dagen idag, fikat och pratat om allt mellan himmel och jord :)
Kvällen har jag spenderat framför tv:n och sett Heartbreak Hotel och Paradise Hotel. Säkert sjätte gången jag ser Heartbreak Hotel, älskar den filmen, så jävla rolig! Klockren humor emellanåt.
Och Paradise Hotel är ju bara skandal, men så klart fastnar man ju för såna där program och måste följa det. Svinigt program hur som helst och Svartenbrandts dotter var ju inte mycket att ha. Hon känns väldigt förstörd på nåt sätt, men det är väl inte så konstigt kanske.

Nåväl. Nu veckan som kommer ska jag väl fortsätta mitt mission number one just nu: SÖKA JOBB. Fan asså, jag önskar nästan inte ens min värsta fiende detta helvete. Det är bara de som går igenom detta som förstår hur det är. Det är hemskare än HEMSKAST. Det är ja, rent ut sagt värre än förjävligt.

Om jag får mina betyg imorn så ska jag styra mina steg mot arbetsförmedlingen på en endaste gång.
Sen ska jag vara lite wild and crazy och stega in helt random på ett ställe, bara för att se reaktionerna man får. Måste ju ändra taktik nu, eftersom anöskningar ger NOLL. Ska bli rätt intressant.
Ska eventuellt även gå och ta vaccinet mot svininfluensan nån dag, är väl mer eller mindre tvungen, och det är ju självklart att man ställer upp för sina närmaste. Dock är jag lite rädd för sprutor, men jag får väl blunda eller nåt?

Men nu så tänkte jag börja fundera på bädden. Godnatt! Puss&Kram, L

Söndag morgon

Godmorgon!

Igår kväll fick jag ett sms av Sara "Såna här dagar har man lust att lägga partandet på hyllan!"

Hon mådde alltså, inte lika bra som jag gjorde igår,  kan man säga. För jag har mått som en prins hela den här helgen och hela förra helgen, och det känns verkligen hur skönt som helst att inte vakna upp yr och illamående med en ångestklump i magen. Och inte den där jobbiga känslan som säger att man kanske inte borde ha tagit det där sista vinglaset eller shoten.

Näe. Jag säger det igen, partylivet uppskattas men hemmakvällar är alldeles för underskattat i den här stan.

Jo och fan. Dom där skorna förföljer fortfarande mina tankar. Dom var ju så himla FINA.

Funderar på saken idag, nu ska jag ta och göra mig i ordning här, sen åker jag och mamma till pappa.


Hörs ikväll! Ha en bra söndag! Love, L


Shoes

Här är pärlorna:






Den gör sig definitivt inte rättvis på den här bilden, men det var den enda jag kunde hitta. SJUKT SNYGGA hur som helst! GE MIG NU?

449:- kr från Din sko, dom är varmfodrade också så dom blir ju perfekt till den långa vintern vi har framför oss här uppe i norr ;)

Jag spanade även in ett par jättesöta leopardvantar från H&M och en söt leopardväska som hade vart fin till.

Åh. Än en gång, VARFÖR SKA MAN VARA SÅ JÄVLA PANK FÖR?


GODNATT! kärlek, L


14/11

Åh åh åh. Hittade ett par JÄTTEFINA skor idag när jag och mamma var på stan. ASSÅ åh, ni vet typ ett par såna där som man bara MÅSTE ha vare sig man har råd eller ej. Och det fanns typ bara 4 par kvar, säkert var bara ett par av dom i min storlek också. Jaha, what to do? Funderar nästan på att unna mig dom, har ju inte shoppat nånting dom senaste månaderna. Dom kommer säkert ta slut om jag inte köper dom NU.

En söt vit och extremt billig mössa från h&m fick iaf följa med mig hem. Mamma hade ju tänkt sticka en vit mössa till mig och vi var och kollade på garn idag, men vi hittade inget passande så jag köpte en istället. Kvittar ju egentligen, men hade vart kul att ha något eget :)

Här är mössan som jag köpte iaf:





Den gör sig jättefin till mitt mörka hår, så den lär nog användas! Är nämligen ett stort fan av mössa denna vinter, det är ju så himla skönt och praktiskt! Och faktiskt väldigt fint också, kryddar till outfiten lite.


Pratade med Emma tidigare och vi bestämde att styra ihop nånting när dom kommer hem till jul istället, blev så oplanerat och så den här gången. Då blir det middag + utgång nån dag, blir kul! :)


Så ikväll har jag bara tagit det extremt lugnt, är typ trött, jag och mamma var på stan i 4 timmar idag! Tiden rinner alltid iväg när man går runt och tittar på allt fint.
Har kollat på finalen av Körslaget, hehe. Och jag måste erkänna att jag röstade på Ola, haha. Vilken tönt jag är, men dom var som värda att vinna.

Det är rätt lustigt egentligen, jag uppskattar partylivet men jag uppskattar verkligen en hemmakväll mer. Jag är en sån där som är "allt eller inget", går jag ut då går jag verkligen UT. Kör jag hemmakväll då kör jag HEMMAKVÄLL. Jag skulle som aldrig se nåt nöje i att typ gå ut på exempelvis Allstar en fredagkväll och sitta och dricka typ ett glas vin? Jag får inte ut nånting av sånt, då sitter jag hellre hemma med kompisar eller familjen och ser film/idol/tv och snackar, det är ju mycket mysigare? Allt kommer med åren antar jag ;) Som det här med att gilla rödvin, det ska ju tydligen också komma med åren? 

Återkommer, puss, L


Friday, I`m NOT inlove

Ingen vidare lust med det här egentligen, men Eddie åkte tack och lov ut ur idol ikväll iaf. Det gjorde min fredagkväll! Han har ju fan hängt löst hundra fredagsfinaler känns det som, så det var verkligen på tiden nu. Han känns som inte äkta på nåt sätt, typ när han uppträder.
Känner lite samma med Tove, fast tvärtom. Hon känns så tillgjord när hon intervjuas. Som att hon spelar på en image bara för att folk ska tycka om henne. Har aldrig gillat sånt och kommer aldrig göra det heller.
Dock är hon ju en bra artist och har en grym röst, så det väger ju över.

Calle och Mariette var utan tvekan bäst ikväll, duetten var GRYM! Erik var faktiskt lite blek ikväll, men han valde nog fel låtar. Inte många som kan slå hans röst ;)

Jaja. Är nästan på kasst humör ikväll, trots att det är fredag. Känns bara som allt suger just nu. Alla har vi våra dagar, bra och dåliga. Tummen ner för det.

Däremot blir det tummen upp för sängen!


Peace&love, L

Vinterpic

Måste bara lätta upp den dåliga stämningen från föregående inlägg med en fin vinterbild från idag.





Glittersnö


Lyxig fälla

Huuuuuuuuuuuuuuvva. Får alltid sån sjuk ångest, blir ledsen och förbannad varje gång jag tittar på Lyxfällan. Stort självplågeri, men jag måste. Det där programmet får mig att känna bra. Typ bäst.
För jag blir lika övertygad varje gång att jag aldrig skulle kunna sabba mitt liv som dom där människorna gjort. Fattar inte vart deras självrespekt och insikt försvann? Någonstans långt borta under den där jäkla pengaskulden. Tycker helt seriöst synd om dom. Förstår inte dealen liksom?

Btw så påminde mamma mig om att advent närmar sig. Tänk att det snart gått ett år till? Man ska verkligen se till att leva livet. För snart sitter vi där, -88 årgången och firar våran 40-årsdag. Klatschigt? NEJ, jag tror inte att man kan hitta en person med mer åldersångest än mig. Jag kan liksom inte ens föreställa mig dagen jag fyller 25. Och då ska det tilläggas att DEN DAGEN BARA ÄR 4 ÅR BORT.

Men åh, jävlar också. Vet ni hur fort 4 år går?!


Nej. Hallå? Den är ju inte ens 4 år bort, den är tragiskt nog bara 3 OCH ETT HALV ÅR BORT.


Men jaha. Kul. Nu är min kväll förstörd.


Fin vinterdag

Vilket härligt väder det har varit här idag! Blir så himla glad av solen, sommar som vinter. Man märker verkligen hur mycket solen gör för en, den piggar verkligen upp!
Snöigt och soligt och KALLT, men det är bara härligt en sån här dag. -10 är det nu, så kallt har det inte varit här den här vintern.
Vad konstigt att skriva vintern, för det känns som att det var sommar alldeles nyss. Minns när jag och Sara kom hem 1 augusti HUR varmt var det inte då?! Näe, sommaren var verkligen underbar. MASSA festligheter, VARMT alla tre sommarmånaderna och sthlm. Och luleå. Det gillar vi!







Fast det här gillar vi ju också, så klart. Dock önskar jag att jag tyckte om vintern här, mer än vad jag gör, eftersom den är så otroligt lång. Men det är fint här under vinterhalvåret. ♥


Love, L


Twilight - New Moon





Typ, hej Edward vill du vara med mig, ELLER?

Brukar aldrig bry mig om såna här filmer och fastna för det. Har aldrig brytt mig om varken harry potter eller sagan om ringen.

Men vad gör man inte för Edward Cullen?

Fix&trix

Har trixat lite med bloggen nu och känner mig rätt nöjd nu. Gillar dom färgglada conversen, behövs liksom inte så mycket mer än dom. Perfekt!

Ikväll har jag bara myst omkring i sköna mjukiskläder, druckit té, sett senaste avsnittet av The Hills, pratat i telefonen och saknat alla fina i stockholm.

Uppskattar verkligen året i stockholm fruktansvärt mycket. Blir alltid så glad och varm i kroppen när jag ser bilder, pratar minnen och tänker på allt roligt vi gjorde. ♥

Stockholm är en underbar stad på alla sätt och vis och det känns absolut som Sveriges centrum. Nu återstår det bara att se om jag återvänder dit en vacker dag? Kanske. Kanske inte. Vi får se helt enkelt och jag tror det blir bra hur det nu än blir.


Nu ska jag lägga mig framför tv:n och så småningom sova och drömma något fint. Puss&Kram, L



Stockholmsnostalgi




Den här bilden säger förmodligen er ingenting om ni inte råkar heta Sara Nilsson. Den är så jävla mycket förra året vid den här tidpunkten. Så här såg ofta våra helger ut. om vi inte tog oss ut på festligheter.
Datorn - vi skapade en skön spelningslista under tiden vi lagade mat. Tacos - var vår helgmat i princip varenda helg, minst en dag.


Det kan låta futtigt det där kanske, men vet ni vad? Det är en av dom bästa tiderna i mitt liv, för vad blir inte mer perfekt än fina vänner, musik, mys, mat och idol? ♥


Aaah. Jag kan inte ens tänka mig hur jag skulle känna om jag besökte stockholm nu, det skulle vara för mycket tror jag. Alldeles galet med minnen.


Saknar mina underbara stockholmsmänniskor varje dag, lite extra ikväll ♥


Kärlek till er, L



Do what you like, and do it honestly.

Blev lite sugen på att byta blogg till devote.se, har haft en blogg där förut, men jag fattar ju fan ingenting?! Går ju inte ens att ladda upp en profilbild, så jag gav upp.

Det har vart en seg onsdag idag, eller det ÄR en seg vecka överhuvudtaget. Veckorna brukar alltid annars gå i rasande fart, men inte denna. Försöker fylla mina dagar med någonting, men det är svårt. Idag har jag iaf sökt flera jobb och grävt fram mina tidigare arbetsintyg, lönespecer och sånt som jag behöver till arbetsförmedlingen. KUL syssla, NEJ.


I need to breath in something new.


Love, L

Ingen bra onsdag

DÖR av tristess.

 

 


Clothes over broes

Ikväll har jag donat lite i min garderob, som förövrigt är alldeles för liten trots att jag slängde hundratals plagg i somras. Lite jobbigt läge, men eftersom jag inte shoppar nåt just nu funkar det ju.
Kollade igenom lite gamla kläder och sånt som legat i påsar som jag inte orkat kolla igenom, det mesta är från när jag bodde i sthlm. Hittade några fynd iaf ;) Kan man inte shoppa nytt får man helt enkelt shoppa gammalt! Hihi.
Älskar när man hittar ett gammalt plagg som är lite sådär halvfult, ser möjligheten i det och gör det till ett helt nytt plagg. Sånt får jag nästan en kick av, haha!

Älskar verkligen kläder och hade himla gärna velat prova på att jobba i en klädbutik. Tror att jag hade trivts väldigt bra med det. Många som jag sagt det till brukar säga "men tror du inte man tröttnar på det rätt snabbt? Stå och vika kläder hela dagarna" Jag tror inte jag hade tröttnat, eller asså nöjd och glad är man ju inte varje dag men vem är det? Även de som har det mest glamourösa jobben har väl också dåliga dagar. Att jobba med kläder är ju mer än att ta betalt och vika kläder liksom. Man får chansen att klä upp sig VARJE DAG, visa upp sina fina kläder, pyssla i butiken och dekorera när det blir ny säsong som höst/vinter/vår/sommar. Tror det hade varit toppen!

Hörrni, kläder i all ära, nu ska jag krypa ner under täcket och sova gott! ♥ Kärlek, L



Lågkonjunkturen SUGER

Alltså. Så mycke jobb som jag har sökt de senaste månaderna UTAN nån respons, ja det har aldrig tidigare hänt. Man märker verkligen av den här fittiga lågkonjunkturen. Hoppas att det vänder snart!
Sökte iaf ett till jobb idag, verkligen ett helt ok jobb som jag lätt hade kunnat tänka mig. Hoppas går ju alltid, orkar man hoppas, orkar man fortsätta söka! Varje gång jag skickat in en ansökan tänds ett nytt hopp liksom. Och så där fortsätter det, som en liten karusell, runt runt.

Från det ena till det andra, så funderar jag över mitt hår (som alltid) Nu är det nykapat och fräscht och min älskade snelugg är back. Dock börjar utväxten visa sig för mycket och det börjar bli dags för att färgas. Har en mahogny färg nu men är sugen på ännu rödare, trivs så himla bra i det röda. Känns verkligen som jag! Fast den här gången blir det nog bara en intensivtoning, för hårkvaliténs skull. Måste börja bli snällare mot mitt hår, efter alla dessa år av blonderingar, blonda slingor och solblekt hår. Och framförallt - att gå från svarthårig till blond på as kort tid. REKOMMENDERAS INTE. Kanske känns bra i den stunden när man är så sugen så man håller på dö, men jag lovar er - INTE värt det i längden! Håret blir så himla förstört för en LÅNG tid och om jag kunde få det ogjort hade jag utan tvekan aldrig någonsin gjort det.

Så - repair, love it!





Skönt med promme idag :) Dock var det MYCKET ljusare ute än vad det ser ut på bilden, min kamera är inte allt för bra så är nog därför.

Nu: duschen!

Pussar, L

Luleå by eftermiddag

Så här vitt och fint har vi det i Luleå just nu:



Mörkret kryper sakta fram

Ey yo, tisdag idag. Känns helt fel, i mitt huvud är det torsdag eller ännu bättre, HELG. Vet inte varför, har bara ingen koll på dagarna längre.
Blir väl så utan jobbrutiner maybe?

Snorkallt ute idag också -7 :O Men det är bara att bita ihop, bor ju trots allt i norrland och kallare kommer det absolut bli så härda härda!
Skulle ju egentligen gå in på min gamla gymnasieskola i eftermiddag, men Johanna hann inte följa med och jag hade ingen lust att åka dit själv så jag ringde och det gick lika bra att beställa betygen genom att ringa. Kan dock inte beställa dom förän på torsdag, eftersom det inte fanns någon personal i expeditionen fram tills dess.

Förstår verkligen inte vart mina betyg kan ha flugit iväg? Brukar oftast ha koll på såna viktiga papper, men jag har vänt upp och ner på hela huset och de finns INGENSTANS.

Nej vet ni, nu ska jag ta och klä på mig tre lager kläder + vantar, mössa, vinterskor och halsduk och ta mig en prommis i kylan och snön. Skönt med lite frisk luft :)

Vi höres sen. tjingeling, L

Nothing is new

Sjukt trött jag är just nu. Ska alldeles strax slänga mig i sängen och sova SKÖÖÖNT.

Idag har jag vart hyfsat produktiv faktiskt. Äventyr till storheden först, köpte lite behövligt, parfym och sånt. Hem och åt middag och sen åkte jag till staden och mötte upp Johanna för en mysig fika på roasters, varm choklad och en cookie. Kändes som att vi hade ätit en stor portion mat efteråt dock, VÄLDIGT mastigt. Men gott ;)
Sen körde jag hundögon på Jojo och frågade om hon inte ville se lite av plannjamatchen. Hon gick med på det, så vi traskade till pontus och kollade andra halvlek av Plannja - Jämtland. Död match som plannja vann med typ 30.

Sen jag kom hem har jag suttit och filat på mitt cv till arbetsförmedlingen. Herrejävlar vilken tid det tog. Började tio och en och en halv timme senare kunde jag sända iväg det. Puh.
Imorn ska jag svänga förbi min gamla gymnasieskola och hämta betyg, mamma vilken nostalgi det kommer bli! Hoppas Hanna-Stina är i krokarna, saknar fan henne! Och Camilla, Mona, Maria och jaja Inger också. Och ANN-BRITT! HAHA, skönare lärare än henne har jag nog aldrig träffat.

Måste gå in på den där affären där dom säljer garn och sånt nån dag i veckan också, ska höra om dom har mönster man kan få om man ska sticka en mössa och köpa nå lämpligt garn. Så att mamma kan börja sticka min efterlängtade mössa :)

Kikade lite på en ny eventuell säng i helgen också, måste fan ha en ny och STÖRRE. Hatar det här sängskrället! Vi får se vad mami har för planer angående det.

NU ska jag sova, GODNATT! Puss x 3, L

Virus?

Asså brukar man verkligen få hem ett BREV I BREVLÅDAN om att man har virus på datorn?! Det kändes väldigt konstigt, men vi fick hem ett idag iaf om att nån av våra datorer har nå virus. Typ skumt? Hur skulle dom på Telia Sonera veta det? Man sitter väl liksom inte och har koll på miljoner datorer?! Asså om man tänker att vissa PERSONER har 2 kanske till och med 3 datorer, och så tänker man hur mycket virus som är i omlopp hela tiden, det är väl en omöjlighet att sitta och skicka hem brev till folk? Haha, det måste ju vara nå fejk.

Nåväl. Nu måste jag göra mig klar här, bli fika på roasters med Jojo ikväll, myyyyys!

Hörs senare, pusspuss, L

Only for you Olle..

Den här bilden är tillägnad Saris, bara för att jag vill visa dig hur duktig jag blivit på flätor ;) Jag som alltid påstått att jag inte kan, den här har jag gjort helt random utan spegel:





Lite stolt är du väl?! ;)

How sweet?

Jag kan inte låta bli att tycka att det känns sorgligt att Ensam mamma är slut för i år. Tio avsnitt som jag har följt slaviskt, suttit bänkad VARJE söndag klockan 20.00. Bakis, förkyld eller pigg som en ärta. Med mig själv eller med Johanna.

Och resultaten då?! OSCAR som var min stora favorit blev vald, tack Helena! Och FOTBOLLS-LASSE. JAMEN ÅH, HUR söta är inte han och Ulrika tsm? Mnaaw, smälter. Tråkit dock att Madde inte valde nån, var rätt säker på att hon skulle välja Anders. Men om man tänker tillbaka på dom tidigare programmen så märker man att hon inte varit riktigt kär i nån, som dom andra mammorna.





Nåja. Trist att min söndagsunderhållning är slut iaf. Längtar redan till nästa säsong!

I övrigt har jag haft en superskön och mysig farsdag tillsammans med pappa - precis som det ska vara. Presenter, tårta och fika :)

I fredags sökte jag jobb på ett ställe jag lovat mig själv att aldrig söka jobb, men herregud vad gör man i denna knastriga situation? Utbudet är magert, det är bara att le och vara glad. Sen om jag får det är ju en annan fråga.

Life isn`t fair... just deal with it.


Med dom orden säger jag godnatt! pussar&kramar, L

GAAH

Men åh. Jag hade en plan på att gå upp till vinden nån dag och gräva loss bland mammas gamla kläder, där man säkerligen hade kunnat göra många fynd som hade passat mig nu. Jag älskar att rota och gräva i gamla saker, kläder och rota överhuvudtaget för man hittar alltid nåt roligt. MEN vad tror ni jag upptäcker då? ALLT ÄR BORTA. GONE. FINITO. Så frågar jag mamma vad hon har gjort med alla sina gamla kläder och hon kläcker att HON HAR SKÄNKT BORT DOM. Och SLÄNGT. Det hugger i hjärtat när jag tänker på allt jag gått miste om.

Helvete.

Nu: ENSAM MAMMA SÖKER FIIIINAL!

Återkommer. Puss, L

Out from under

Alltså just i den här stunden önskar jag ingenting annat än pengar, pengar, pengar och lite pengar. Och så gärna lite pengar på det. ÅÅÅH.
Har suttit och kollat runt i en evighet på allt möjligt fint i klädväg ikväll. GE MIG. Finns super mycket som jag vill ha. Åh jag saknar verkligen att kunna ta en shoppingrunda utan no limits. Bara köra liksom. Inte tänka "om jag köper det där, så måste jag skippa det." Eller ännu värre, som numera är mitt tänk varje gång jag hittar nåt fint "Tyvärr. När jag får ett jobb så."

 

Det är verkligen hemskt. Att jag kunnat stå emot shopping så pass länge är ju en väldigt stor grej tycker jag. Men jag är en sån som verkligen VET när gränsen är nådd. Jag vet liksom när det är dags att ta tag i det på riktigt. Jag kan vara dålig på att ta tag i vissa saker och ta livet med en klackspark (som min kära far brukar säga till mig), men jag gör det så länge jag KAN. Jag bara vet när det håller på att gå riktigt jävla illa. Jag har en automatisk gräns, typ.

Imorn är det ju självaste Farsdag, vilket betyder att jag ska åka till papsi (önskar han kunde få vara hemma en dag som imorn, men man får göra det bästa av situationen. Precis som med allt annat) och överösa honom med tårta, presenter, choklad och trisslotter, för vet ni? Han är VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Han är grym på alla sätt och vis, bland dom starkaste personerna jag någonsin har träffat i mitt liv. Älskar dig♥

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite och inspireras av alla snyggt klädda människor, sen hoppa i säng!


 

Den osminkade sanningen. Vad skönt det är att köra naturellt ändå, har gjort det flera dagar nu. Uppskattas otroligt av hyn, om inte annat ;)


Sovgott och se till att ta hand om era pappor imorn, puss&kram, L


Ola Svensson




Men åh, HAN GRÄT i tv nyss. Lillen då.

Fan att jag måste erkänna det men han är ju så jävla snygg.


Snö snö snööö

Jäklarns så mycket snö det har kommit bara sen igår :O HÄRLIGT tycker jag, säkert många andra också. Börjar kännas väldigt tradigt med den där äckliga gråa asfalten som gör att man bara vill stanna inne under en filt och kolla på film.

Jag och mamma tog iaf en promenad tidigare och köpte lite farsdagspresenter till pappa imorron :) Kollade in lite invigningen av Björkskatan Centrum också, snyggt dom har gjort det! Dock känns det ändå lite sorgligt. Ja man har ju växt upp här och det har liksom alltid sett likadant ut, och man har förknippat det massor med björxtiden (högstadiet) då man hängde på konsum på rasterna och trodde man var äldst, störst och coolast för att man kunde köpa godis under skoltid. I själva verket var man ungefär världens tönt. Men kul att man inbillade sig annat på den tiden iaf. ;)

Sen la jag fram ett fint förslag till mamma om att jag tycker hon ska sticka en vit mössa till mig och en svart tubhalsduk. Briljant idé tycker jag, eftersom mamma är grym på att sticka och stickade MASSOR till oss när jag och Ante var småa. Mössan är hon postitv till, hon hade dock inget garn hemma så om jag tar mig till en sy (?) butik till veckan och köper nå garn så skulle hon kirra en :) Älskar min mamma!

Nu ska vi strax iväg och köpa maaat, ska bli gott! Vilken härlig lördag :) Titta, jag kan säga så trots att det inte är nå party inblandat. JAG ÄR STOLT.

Pusshey, L


Dreams

Jag vet att det är sjukt trist att både höra och läsa om vad folk har drömt om. Eller jag kan tycka det är kul ibland, men då ska det vara nå jävligt flippat.

Iaf, i natt (ja nu är det ju natt igen, men natten som jag sov senast) så drömde jag att jag och ett gäng människor krockade med en bil. Eller dom enda jag riktigt kommer ihåg är jag och han som körde. Och det var ingen mindre än en sjuksköterska vars namn börjar på T. Jag är helt säker på att han inte läser min blogg och skulle kunna skriva ut hela hans namn, men internet är internet, man kan aldrig gå säker här.
Sen var det två eller tre pers till som jag mindes i morse, men som jag inte minns nu. Fan man ska alltid skriva ner vad man drömt direkt man vaknar, då det är så där färskt att man typ är kvar i drömmen.
Iaf, ja nu vart det ju lite tråkit här, för det var liksom det. Vi krockade bara och det var sjuksköterskan som körde.

Det jag undrar är vad det betyder när man drömmer att man krockar? Känns lite halvläskigt sådär. Fast då är ju jag lite töntig också. Man ska väl inte bry sig så mycket. Eller?

Nej. Om man skulle ta och krypa ner under täcket istället och så småningom drömma nåt spännande. We`ll see.

Btw. Jag har sagt det förr, jag säger det igen och förmodligen inte för sista gången. Vad är det som fattas hos killar men som finns hos oss tjejer?

Värsta gåteligåtan, den som knäcker den.. jaa? Den har nog lyckats hitta nåt onaturligt. Alltså - det kommer aldrig hända.





Sussa var det. Sovgott pusspuss, L

Det gäller ju att lära dom rätt och fel

Jag har hört talas om den här bloggen förut, men aldrig riktigt tagit mig tid att läsa den. OCH SÅ MYCKET HUMOR JAG HAR MISSAT. HAHAHA.

www.knivlisa.blogg.se

Läs kategorin "sömnprat". Det är det roligaste jag läst på ett halvår, minst.

OCH RABIH ÅKTE UUUUUUUUUUUUT UR IDOL IKVÄLL! TAJALLAAALALALALALALALALAAAAA! :D Nä okej, nu ska jag inte vara elak. Till och med jag fick nästan en tår i ögat när jag såg hur ledsen Eddie vart. MEN BARA NÄSTAN. Jag tittade på idol med mamma ikväll, till skillnad från alla andra kvällar när jag kollat med Johanna. Och jag och Johanna tycker ju oftast lika om allt, så när jag kollar med nån "ny" så vill jag alltid få dom på min sida. Så dirr när idol började, öste jag negativa saker om Rabih. Bara så att hon inte skulle få för sig att han var bra eller nåt.

På slutet när han hängde löst höll det nästan på att skita sig:

Mamma: Men jag kan förstå varför han är kvar.

Jag: NEJ?! VAD MENAR DU?!

Mamma: Jamen. Han är som lite speciell på nåt sätt.

Jag: ...


Och DÄR efter åkte han ut. TUR. Annars kanske mamma hade fått för sig nåt till nästa vecka.

Det gäller att drilla sina medtittare hårt. Precis som jag.

Puss då, L


The things we owe

Jag testade nyss göra mittbena i mitt hår. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Nu förstår jag iaf varför jag valde snebena för x antal år sen. Tack gode gud för snebenan, annars hade jag nog inte haft en enda polare i dagsläget.

Och här sitter jag nu en fredagkväll och inväntar idol. Jag vet seriöst inte när jag var hemma en fredag eller lördagkväll senast? Jag tror inte jag vart hemma någon av dagarna sen jag flyttade från sthlm :O Kan det stämma? Jo det kan fan stämma. Känns lite ovant att inte känna den där stressen för att hinna bli klar med kläder och sminket innan bussen går sju eller halvåtta till nån skön förfest i stan.
Skönt hur som helst att känna lugnet :)

Såg btw i aftonbladet att idol-tove hade haft öl-fest som hade spårat. HAHA jag börjar gilla den där bruden mer och mer, hon är fan i mig rätt klockren snart trots att jag varit rätt negativ mot henne.

OCH jag säger då det, OM Rabih INTE åker ikväll.. då måste det ju vara nån jävel  som har sabbat telefonväxeln eller nåt, för INTE EN VECKA TILL. AMEN.

Nä hörrni, nu ska jag ta och vänja mig vid en lugn hemmafredagkväll och kolla på Uppsala-Plannja på web-tv klockan sju. Dock är inte min favorit med ikväll, den där finska pojken. (nej, nu lät jag som mamma) Synd iaf, i så fall hade man ju haft nåt att titta på. Livet är hårt ;)


Heja plannja, puss puss, L




Ibland händer det

Nej, orkade inte se falkenberg (jag och Sara hyrde den en gång och förmodligen var det en sån film vi stängde av efter halva) i så fall förstår jag varför.

IAF. Kom på en rätt cool grej. Jag har ju liksom kramat den här killen:





Och han är liksom GIFT MED EVA LONGORIA FRÅN DESPERATE HOUSEWIFES. Ja, för er som inte vet vem han är så är det Tony Parker, NBA-spelare i San antonio spurs. Världskänd sen han gifte sig med den desperata hemmafrun.

Denna kram inträffade utanför coop arena..2001? Ahh, nångång då, det var basket EM här i lule och Frankrikes landslag (aa han är fransman) hade precis spelat sin sista match för turneringen. Vi kutade ut ur coop, runt hela skiten och stalkade honom utanför bakdörren.


Ibland är jag rätt stolt över mina bedrifter i livet.

Hur gör dom?

SHIT vilken ångest jag fick när jag kollade på lyxfällan. Tänkte nästan stänga av efter halva, men jag vart så impad av Tobias så jag höll mig kvar. Men HUR FAN kan man låta det gå så långt? FÖR ATT KUNNA BJUDA POLARNA PÅ ÖL? ASSÅ. Visst, att man kan slira iväg lite extra nån kväll på krogen (t.ex. som Johanna förra helgen, shotar för 800 he-he) men det han höll på med var ju bara sinnessjukt. Nån gång måste man ju ändå inse sina begräsningar? 3-4 ÅR hade han hållt på så där :O Nej, jävlar i mig, om det är nåt jag VET så är det att jag skulle aldrig nånsin förstöra min ekonomi och mig själv på det där sättet. TRAGISKT.

Okej, nog om alla jävla tv-program och serier (what´s up med dom egentligen? Jag som aldrig kollat särkilt mkt tv. Åh nej, jag börjar bli en sån där tv-tönt som följer alla program. ÅH, typiskt)

Lika typiskt är det att jag sitter och diggar OOOOLA SVENSSON. Men åååh. Varför har jag blivit värsta tönten nu då? Jag hejar till och med på han i körslaget, ASSÅ VADÅ KÖRSLAGET?! Det ska ju min mamma och mormor titta på, på lördagkvällarna. Men jaja, jag erkänner, jag kollade på det EN gång, EN SÖNDAG, det var REPRIS OCH jag var BAKIS. Och Olas kör var bäst. Men han kanske har åkt nu till och med? Följer ju inte det som sagt så jag vet ju inte.

Men jävla fan nu skrev jag ändå fem rader till om ett tv-program. Tönt.


Nu ska den här jävla tönten lägga sig och kolla på Farväl Falkenberg, pussnattinatti, L





Typ enda bilden från halloween förra helgen? Kameran hade nog semester.




Lång och seg torsdag

Kom på alldeles nyss att det är FREDAG IMORN IGEN! Ibland undrar man ju verkligen om tiden har flippat totalt? Veckorna går ju så fort så innan man ens hunnit öppna käften och säga måndag så är det helg igen.


Har inga speciella planer den här helgen, kan ju va skönt det med ibland. Eller nja, det ska bli skönt att inte vara en del av partylivet i helgen, annars är jag jävligt öppen för förslag. Komsi komsi!


Inga framsteg i mitt oändliga jobbsökande heller. Jag tror att jag har haft det för bra med jobb tidigare helt enkelt. När alla andra gick arbetslösa och panka vid studenten och en lång tid efter, fick jag ett stort katjing på kontot varje månad. Min sån tid verkar vara kommen nu? Men hur länge ska den hålla i sig är ju frågan? Känns som att jag har gått i ide och har avskärmat mig från omvärlden. Typ.  Jag mot världen! Fast om sanningen ska fram så är jag ruskigt trött på mig själv, kan man bli ovän med sig själv om man umgås för mycket med sig själv? Det borde man väl kunna.
Tänk vad lite arbetslöshet kan ställa till med egentligen?

Snart tar jag fan mina sista pengar, bokar en biljett och sätter mig på ett plan till thailand och ser vad som händer. Living on the edge, rrrright? ;)

Nu ska jag kolla på lyxfällan och känna skadeglädje för att jag inte är i samma sits som han. Inte än iaf.

Pusstjaao, L


Jordens undergång 2012?

Asså jag blir så jävla nojig av den där 2012 filmen som har biopremiär den 13 november :O Vet inte varför, men sånt där gör mig sjukligt rädd. Fast år 2000 skulle ju jorden också tydligen gå under? 9 år senare är den ju kvar iaf. Haha.
Svamlig man är egentligen. Dom vill skapa en stor mediagrej och att folk ska bli rädda, och med mig har dom då lyckats. Men jag är en sån där som går på typ all reklam, hela tiden. Undra hur många mascaror jag har testat t.ex? För många. Och hårspray och godis och parfym och mobiler.. skulle kunna fortsätta en evighet.

Äääh. Kanske till och med skulle våga gå och se filmen? We`ll see about that ;)





Buuuhuuuhuhu. TÄNK om det skulle bli så?

Fan nog vill jag bli äldre än 24 bast.



5 november och snöööö!

Kollade precis det senaste avsnittet av The hills. Jävlar i mig, börjar bli lite intressant nu ändå! Vart ju väldigt besviken när my favorite Lauren inte skulle vara med längre, och gillar DEFINITIVT inte hennes "ersättare" Kristin. Men drama, det kan hon minsann ställa till med ;)

OCH UTE SNÖAR DET! Vitt vitt vitt överallt. Inte ens gräsmatten kikar fram längre. Hoppas bara snön är här för att stanna för jag orkar inte se den där jävla gråa asfalten EN DAG TILL. Men imorn lär det väl vara så. Den dagliga turen helt enkelt.

Nej, handla mat nu, puss så länge, L

VA?

Jävligt random nu, men läste päronsoda nånstans och det slog mig hur JÄVLA länge sen det är man druckit det!

Btw. Finns det ens kvar? :O


Inget jag tänker googla direkt, men.
Tänkte däremot ta en tidig kväll ikväll för jag är så himla trött! Känner mig nästan febrig, jag som tyckte jag kände mig frisk idag :( Jaja. Kanske blir en bättre dag imorgon? Man kan ju alltid hoppas, för hoppet är ju det sista som lämnar människan och det är jag fan ett levande exempel på.


Sov på den. Pussnatti, L


Bobbey

Haha. Jag kollade på Stockholm - Arlanda tidigare och Bobby var med. Fan vad jag är trött på han och hans jävla kropp! Ni som såg programmet såg väl att han frågade om hjälp angående vilken solkräm han skulle köpa, så rekommenderade tjejen i kassan en och sa typ "Den här tror jag funkar bra till dig" Så DRAR HAN UPP sitt linne, spänner sig och säger nöjt "Tror du den passar att smörja in heeela den här kroppen, eller?!" Enbart för att han var medveten om kameran. Mer kändiskåt kille får man fan leta efter.

Dom här större bloggarna som Kissie, Kenza och Blondinbella ger ju honom JÄMT publicitet och hans kropp näms fan alltid på nåt sätt. Senast var det typ "Kom och träffa Danny och Bobby och testa bobbys nya hårprodukter samt passa på och kläm på Bobbys muskler"


Blä?


Btw. Angående den där jävla AIK-autografen som nån hade kommenterat att det inte var en supporter som hade gjort den utan en AIK spelare. Skit samma om det var en spelare, supporter, hund, katt, uggla eller vad fan som helst, huvudsaken var ju att nån verkligen hade tagit till nålen INNAN matchen. Inte så lite missnöjd man hade varit efter matchen vid förlust ;) HUJA.

Annars har jag kollat fotboll med mamma ikväll, Assyriska - DIF, 2-0 till assyriska :O Förlåt Johanna, du behöver inte läsa den här meningen MEN DIF ÄR INTE direkt mina favoriter, så det var skönt att dom förlora!
Jävligt kul att kolla på fotboll med mamma, eller tv överhuvudtaget. Jag vet vars jag har fått mitt kan-inte-hålla-käft-en-enda-minut-under-programmet/matchen/filmen.
Men det är verkligen hemskt, jag stör mina medtittare så ingen vill typ kolla film med mig. Ja förutom mamma. Och Johanna. Ja och Sara självklart, vi två ensamna på filmkväll kan nästan bara stavas: K-a-t-a-s-t-r-o-f.

1. Först och främst: Vi har NOLL KOLL på filmer.


2. Vi kan absolut INTE välja film, så det slutar alltid med nån vi redan sett 35 gånger.

3. Om vi nu, mot alla odds, skulle hyra en vi aldrig sett så brukar det sluta med att vi stänger av efter halva filmen. Varför? För att vi tagit en helt random high school film som är så dåligt gjord, kassa skådisar och alldeles för förutsägar. Tyvärr.


Så ni som läser detta, diskutera ALDRIG filmer med mig. Väldigt känsligt ämne.


Puss då, L


Seriöst, hjälp mig?

Idag tänkte jag vara lite kreativ och ringa till ett jobb istället för att skicka in en ansökan som 7000 andra förmodligen också har gjort..


- Jag: "HEEJSAN, jag tänkte höra vem man ska prata med angående jobb hos er?"


- Kvinnan: "Hejsan, ja det är antingen blabla eller blabla, MEN dom vill helst att man skickar in en ansökan, eftersom det är så himla många som söker jobb"

 

-Jag: "Jaha okej. Fast jag är väldigt trött på ansökningar för det är ändå ingen som läser dom, det var därför jag ringde istället"


- Kvinnan: "Nä men man kan inte bli less, man får fortsätta skicka CV och ansökningar!"


Lätt för dig att säga som sitter där på din jävla kontorsstol och är nöjd bara över att du själv har ett jobb. Förmodligen brydde du dig inte ett skit om vad jag sa och struntar fullkomligt i om jag får jobb där eller inte, vilket förmdoligen inte kommer hända eftersom du redan fixat jobb åt din son, dotter, brorsbarn, syster, kusin eller varför inte åt hela din släkt?

Jag gjorde iaf som du sa och jag sätter 300 spänn på att jag inte kommer höra ett knyst från er inom dom närmsta 3 månaderna.

Jävla skit vad det är frusttrerande att söka jobb just i denna stund. Seriöst, jag ORKAR inte mer.


tjao, L




Nu hade han tur

Haha det här var ju faktiskt lite småkul.





Den här snygga (NJA) tatueringen gjorde en AIK supporter INNAN matchen i söndags.

Undra vad denne hade gjort om dom förlorat?


Anton my pearl

 




JAG SAKNAR DIG ANTON! ♥

Idag är en sån dag jag hade kunnat offra min högra hand för att få vara med dig. Du lyste alltid upp mina dagar, alltid! Hur trött, less eller arg jag brukade vara så fick du mig alltid på bra humör. Är så glad att jag fått lära känna dig, för du har en av dom finaste personligheterna jag vet om!

Vill bara komma till sthlm på en endaste gång nu , saknar dig verkligen! Puss babe! ♥


Hungry eyes

3e november idag. Det betyder alltså att jag inte har jobbat en enda dag på..4 månader! Herrejävlar vad länge sen. Och för en gångs skull känns det OTROLIGT länge sen den där fredagen när jag jobbade min sista dag på dagis. Gud vad sorgligt det var. Gav min älskade lilla B en kram och han satt där på sandlådekanten och såg lika glad ut som alltid och förstod ju såklart inte att det var min sista dag.
Lillen alltså :,( Undra HUR mycket han har växt sen dess? Förmodligen för mycket.

Saknar dom där små underbara liven varje dag! Tur att jag har mitt fina gruppfoto på dom, men shit vad dom ska ha växt alltså.. vill inte ens tänka på det. Hade jag kunnat åka till sthlm nu hade jag gått dit och hälsat på dom och lekt med dom. Barn har verkligen en tendens att rista in sig i ens hjärta.
Tycker om barn jätte mycket och önskar jag fick jobba på dagis här i lule, men tydligen så behövs det inga vikarier här just nu. :(

Nåja. Idag mötte jag upp Jojo och gick en runda på stan och pratade om alla sjuka grejer som hände i helgen. Den här helgen alltså :p Det ska iaf bli jävligt skönt att inte festa på ett tag nu, orkar verkligen inte och så måste jag spara pengar. För ett jobb vet man aldrig när man får i den här stan. Fy fan.

Dom har börjat få in massa julgrejer på stan nu och det kändes mest sorgligt att se faktiskt. För första gången sen jag föddes ser jag inte fram emot julen.
Jag älskar verkligen julen och allt som hör till, typ när snön kommer, pyntet och när man får gå på stan några veckor före jul och köpa julklappar.
Men inte i år. För i år vet man inte hur nånting blir alls. Går inte att planera nånting.

Hatar det här mer än någon i hela världen kan ana. Men att leva i ovisshet HELA tiden, det måste vara det jobbigaste som finns.

Nu tänkte jag gå och göra en kopp té och lägga mig framför tv:n!

Puss puss, L


Seeeg

Slet mig upp från sängen halv elva idag, somnade tolv igår vilket betyder att jag då hade sovit nästan 11 timmar. Och jag är fortfarande lika trött och somnar lätt om jag lägger mig nu.
Är sjuk också, blää. Så sliten som jag är just i detta läge är det länge sen jag var! Fan helt död.

Och ute är det gråare än nånsin typ. Näe, det här måste vara den sämsta måndagen på år och dar. Jag ska ta och krypa ner i sängen igen och vänta på bättre tider.

Saknar dig redan Saris!♥ :,(

Puss, L


New love in town

Asså den här helgen säger jag bara. Den har ju varit rätt..intressant? Nja. Spännande? Njao. Sjuk? JA. Eller ja, mest gårkvällen dock.
Känner mig ENORMT sliten, TRÖTT och så ont i halsen som ett extra plus i kanten. Jag vill kräkas när tänker på krogen, vin, shotar, partymusik och cigg. Usch, behöver en paus från allt det där äckliga nu.

Näe, tvådagars är ingenting för mig längre. För det är väl inte helt okej om man sitter och gäspar stort varannan minut på förfesten med vinglaset i handen?
Knäpp kväll igår, den vill vi inte ha tillbaka. Tårar, skrik och grymma ord är ju inget roligt? OCH ÄNNU en gång har jag lyckats hamna mittemellan någonting och jag HATAR DET LIKA MYCKET varje gång. Det är så jobbigt så jag struntar nästan i det.

Mjaaja. Och mitt rum ser förjävligt ut, jag är fan sämst på att hålla ordning. Halva garderoben ligger på golvet och det är grejer överallt. Man hade kunnat tro att jag kört en tvådagars här inne fan. Inge bra.

Nu är det bara att rycka sig själv i kragen, ska hålla mig borta från krogen kommande helger och försöka träna. Samt prio ett: SÖKA JOBB.

Klockrenaste igår: "Vad än en kvinna har gjort, så finns det ALDRIG nån anledning att kalla henne hora"

Mycket bra. Finns såna killar också. Det tråkiga är att det är just den typen av killar man väljer bort, always always letar man efter någonting mer farligt. Jag är jävligt dålig på att ge folk en chans och har bestämt mig för att bli bättre på det.
Jag blir arg när jag tänker på hur mycket bra man förmodligen har gått miste om, just för att man är så dålig på att ge vissa en chans.

Jävligt lame nu, men hur mycket man än vill det så sitter inte lycka i ett utseendé.

Nu jävlar ska jag SOVA. PUSS, L