Stress stress..

Skriver ett snabbt inlägg, ska strax hoppa in i duschen och sen vidare igen! Har kommit hem ganska nyss och ätit middag, kyckling, ris och currysås och det var mumma :) Har gått intro hela dagen och det har väl gått hyfsat.. känner mig rätt trött i huvet och kroppen, har typ träffat 40 nya personer på en vecka och jag skojjar inte! Helt sjukt..

Men men, nu blire duschen, sen plannja och sen partajj ;)

Pusspuss!/L♥

Blondering kan skapa problem..

Glömde berätta om mitt och Mys lilla missöde igår när vi färgade och slingade våra hår, haha.. Jag skulle göra blonda slingor och försöka få bort det mesta av utväxten så innan vi satte på slinghättan och gjorde slingorna så satte vi lite lite slingblondering i utväxten just där uppe där det syns som mest (hur dum får man va egentligen?) och sen gjorde vi slingorna.. kändes jättebra och det såg ut att bli jättefint med slingorna. Går och sköljer ur all färg och tar bort hättan och när jag kollar i spegeln är min utväxt just i hårbotten KNALLVIT och resten av håret en vanlig mild blond färg! Fick en stor chock och skrek "MYYYYYYYYYYYYYYYYYY" från badrummet, så högt att alla grannar borde ha hört, haha.. allt kändes totalt förstört och My och hennes mamma kunde inte sluta skratta :p Men jag tog mig samma och drog med My till copp (räddaren i nöden, TACK för att den affären finns!) och köpte en vanlig ljusblond hårfärg och den fixade det galant SOM TUR VAR :)

Ahh, det slutade ju bra i alla fall. Men tänk vad blondering kan ställa till det om man inte aktar sig ;)


image186

Huuh, kan förvandlas till en riktig ovän!

Nåväl. Sitter och tittar på Du är vad du äter.. så synd om en del människor men beundrar dom för att dom verkligen kämpar för att ta tag i sina problem även om det är jobbigt!

Är riktigt groteskt trött så blir en väääldigt tidig kväll ikväll för imorn är det rise and shine 06.30! Fan jag pallar inte..

Pusspuss!/L♥

28 feb

Känner mig helt trött och sliten för tillfället. En natt med lite sömn blev det och sen har jag varit spänd hela dagen för att jag skulle på intervju i Sunderbyn! Men det gick väldigt bra kändes det som och måste faktiskt säga att jag känner mig lite stolt över mig själv :) Jag frågade nämnligen hur många sökande det var på tjänsten och det låg mellan 40-50 och dom har valt ut 5 (!) som dom intervjuar :p Funderade på vad som kan ha gjort mig så intressant, men jag vet att jag var hyfsat nöjd med min ansökan så dom gillade nog den :) Så jag blev lite glad då!
Det verkar i alla fall va huuur bra som helst nästan! Underbara människor och jättegullig personal :) Dom ska höra av sig i början av nästa vecka och jag HOPPAS verkligen att jag får jobbet :) Det är 100 % och det skulle sitta så fint för det är allt jag önskar mig, ett heltidsjobb så man slipper springa omkring hos tusen pers i veckan.

Igår var det myskväll med My, Ylf, Jesper, Fille och Saris :) Var hos My först och sen hookade vi upp Sara på statoil när hon slutade jobbet och så drog vi till Jesper :) Haha, vi spårade lite med tanke på att det var onsdag, MEN men :p Somnade vid fyra nån gång i alla fall och i morse blev det en underbar macka på mat och prat med favvotjejerna :)

Nu ska jag kila iväg och köpa nå lunch till imorn, ska gå intro 8-16. Efter det blir det hem och äta lite middag, sen plannja och sen eventuellt lite partaj ;) Är lite halvsugen just nu och det kan nog bli mer imorn! :) Brukar alltid bli jättepartysugen på Plannja, haha, för dom spelar alltid klockrenaste partylåtarna ;)

Men men, later! /L♥


27 feb

Onsdag idag och jag vaknade 9.20 av att mobilen ringde. Fick några jobbpass nästa vecka, måndag, tis och ons 8-16 :) Men ska gå intro på det stället på fredag 8-14 också så blir ännu mer pengar, jag tackar! Så på fredag blir det dubbelpass för min del.. först intron 8-14 och sen jobb på gamla jobbet 15-21 :p
Men vill faktiskt ha en tjänst känns det som, fast jag klagar ju inte nu när jag får en hel del jobb :) Men livet blir lite lättare om man har en fast tjänst. Man är inte lika stressad, man får komma till samma människor och samma rutiner varje dag och framför allt VET man när man ska jobba. Men men, imorn gäller det ju som sagt.. eller gäller och gäller, jag kan ju inte göra annat än att vara mig själv och göra mitt bästa :p Och vill dom ändå inte ha mig så är det ju synd för dom vilken förlust dom går miste om! Haha ;p

Jajja. Hade ju tänkt sova länge idag men kunde inte somna om efter att det ringde så klev upp där kring halv tio och började städa! Såg våra bästa år samtidigt. Har aldrig förstått hur man kan tycka att det är en bra serie? Allt är ju bara ett enda stort svammel och det är jävligt dåligt gjort samt kassa skådespelare. Jag hittar inget bra i det i alla fall. image185

Har no plans for today så får se om det dyker upp nånting :)

Ska i alla fall gå och göra lite lunch nu,

L♥


Sisterhood

Imorn ska jag sova ut och det ska bli otroligt skönt! Är hur trött som helst, har inte sovit mycket sen före helgen faktiskt. Har sett på Systrar i Jeans nyss, den gick på trean :) Har sett den på bio för ett par år sen och läst alla böckerna, dom är bra :) Grät mest i slutet av filmen, blir alltid så känslig när jag är trött :p Men det var så sorgligt allting, haha.

Är sugen på cleo på fredag :) Löning och allt ju! Men vet ej hur det blir med det, Saris jobbar till 23 så hon är nog borträknad..jag jobbar till 21 men det är ju ingen fara :p Får försöka dra med mig Mysan och Ylf! :)

Näe, det var sista orden för ikväll, ska ta och sova nu är riktigt trött!

Pusspuss!♥


26 feb

image184

Dedär är snart ett helt år sen, ojoj.. som jag sagt tidigare så faaan vad fort tiden går! Helt unbelivable!
Jaa, Turkiet 07, blev ändå minnesvärt trots lite misslyckat med solen som vägrade titta fram dom första dagarna. Men vi tog vara på veckan i alla fall :) Holland, Stockholm, ölkvällarna på balkongen, vackra stranden, Alex, min födelsedag, alla DYRA middagar, hamnen, borgen, planksteken ;) Turkiet har många gobitar ändå!

Nåväl, dagen då? Klev upp kring halv nio och blev på jättebra humör när jag såg hur fint väder det var ute :) Dunderfint asså! Haha.. Åkte iväg till Din förlängda arm och hookade upp Stefan och vi åkte och hälsade på en brukare. Ska eventuellt få jobba extra där.. visst, det är ju bättre än inget att få jobba extra men det blir rätt påfrestande och tråkigt i längden. Tänk er, ny brukare varje dag (nästan varje iaf) ny personal och nya rutiner. Fett jobbigt faktiskt, fast fördelen är ju att ingen kan klaga om man gör fel :) Men men, det får väl gå ett tag kanske.. Just nu är jag mest nervös över mötet som jag har på torsdag, känns livsavgörande typ, haha inte riktigt men känns viktigt, för jag tror att det skulle vara lite roligare än en del andra ställen. En helt annan situation än de ställen jag varit på :) men man vet ju inget förän man har testat så vi får se!

Efter presentationen och det åkte jag in till stan och åt lunch på mat och prat med Saris :) Kyckling och avokadomacka som vanligt, den är olagligt god ;) Vi gick runt på stan lite och jag var riktigt sugen på massa shopping men ekonomin är fortfarande ganska ostabil så :p Och Saris hade mest fet ångest över att hon skulle och jobba klockan 16, men nog går det bra!

Ringde iaf till min norske vän på Luleå kommun för ett tag sen (han är riktigt trevlig faktiskt, känner att vi har en bra kemi!) och sa att jag gärna jobbar eftermiddag/kväll imorron, eftersom jag är ledig imorn också.. eller är väl ledig varje dag men har inget speciellt inbokat imorn :p

Ska ta och kila vidare nu (långa inlägg jag har börjat skriva föresten) men kanske skriver sen!

Take care!/L♥

Want..



image183

Den där t-shirten är bara klockren :) Så söt att jag får hål i tänderna, want it ;)

25 feb

Alltså, måste bara säga att jag är så trött på all den här skiten. Förstår inte ens varför jag och några till är inblandade, för i slutändan är det ju egentligen inte våran sak det här.. fast vissa saker har vi ju iofs med att göra, man har ju en skyldighet som vän. Äh, det är fan inte ens värt att skriva om här, bara ett enda stort trassel av SKIT!

Gick bra på jobbet idag, så skönt att tjäna pengar :) Och ännu en glad nyhet fick jag när jag satte på mobilen efter jobbet :) Dom hade hört av sig från ÄNNU ett företag om en tjänst som jag sökt så ska träffa familj och det på torsdag :) Är faktiskt lite nervös för det, för jag hade JÄTTEGÄRNA velat ha den tjänsten! Får jag den så kommer jag bli riktigt, riktigt glad :) Ringde btw min gamla lärare Camilla idag och frågade om hon vill vara en av mina referener till den tjänsten också. Var så roligt att prata med henne :) Tyckte verkligen om Camilla, hon var en av mina absolut bästa lärare under min skoltid! (skriver mycket bra om mina lärare på gymnasiet, men jag hade turen och hade väldigt bra lärare på gymnasiet) Annat var det under högstadiet! Hahaha, fast det kanske berodde på hur jag själv var då också.. min attityd och min koncentration då var lika med noll, haha. Lärde mig inte mycket under högstadietiden alltså :p

Nåja. Tycker inläggen blir roligare med nån bild så måste sätta in en bild på en hottie :p


image181


Fett snygg ;) haha.. lyssna på With you med han, så mysig låt :)

Nu ska jag gå och hämta en mellis som väntar på mig i kylen och sen lägga mig framför tv:n, är sjukt trött!


/L♥

Wild and crazy

Varför sitter JAG och diggar Buses and trains med Bachelor girl?! Hahaha, åh nej jag dör, har hatat den huur länge som helst och varje gång när den kommer i bilen på Saras skiva så byter jag kvickt :p Men jag lägger mig, den är rätt skön!

Nåja, igår blev de iaf partajj i Ubbes lägga, var riktigt skoj :) Magma var dock ingen höjdare, så vi drog hem till Jesper och sov hyfsat tidigt haha.. eller Ylf drog hem EXTRA tidigt hon, haha, men men alla kvällar kan inte sluta bra ;p Och allt svammel och skit som också uppstod var ju inte heller nån höjdare.

Idag blev det iaf bakishäng med Ylf, Saris, Jesper och Johan aka killen som aldrig scorar (hahaha) En taxi från udden till österns (borde jag ens skriva det här?) som tyvärr inte öppnade förrän om en timme, så vi traskade iväg till waldorf i hopp om att dom kanske hade öppet. Men inte det, så vi envisades med att vänta en timme på kinamaten :p Hahaha, stackars Johan och Jesper, dom tycker nog vi är lite som vi är ibland :p Blev iaf mat på österns sen och efter det luleå basket! Så jävla trist match asså, men dom vann iaf :)

Och imorron är det upp med tuppen klockan sex för jobb 7-15 :) Nytt ställe än en gång, men är så van så orkar inte bry mig som sagt! Har dock en känsla av att dagen kommer vara otroligt dryg, menmen, pengar hur som helst ;)

Ska snart krypa i säng för det har vart en fartfylld helg med lite sömn i bagaget ;p

Pusspuss/L♥

Saturday night

Kom hem kring nio i morse efter ett lååångt arbetspass men det gick bra i natt ändå och det känns bra :) Bra med pengar! Gick och la mig och sov till halv tre nån gång, sov inte så mycket där i natt, var rädd för att somna ashårt och inte vakna ifall jag behövdes :p Men man lär sig eftersom!
Har iaf vaknat till, tjillat litegrann och tagit en dusch och nu väntar jag på middag :) Har knappt ätit nånting sen middan igår så det kommer sitta fint! Sen ikväll blir det att dra till kära kollektivet för 20-årspartajj :) Blir nog en utgång sen på magma.. har inte så stora förväntingar, eftersom jag inte är ett så stort fan av magma men jag hoppas det kan bli en trevlig kväll hur som helst :)

image180

Love you mina snyggingar :) ♥

Nä nu ska jag gå och skölja ur mitt silverschampo och sen äta gomiddag, mums! :)

Pusspuss!/L♥


3:e..

Jeppjepp, det går fortfarande bra :) 8 timmar och 45 min kvar, det tar sig! Haha, ringde nyss Sara och Ylva, dom sjöng (skrek) dunka mig gul och blå så fint för mig ;D Hahahaa.. jag är taggad för fest asså! :) Fast någonstans där långt i bahuvudet finns en röst som säger att det aldrig slutar bra om man är övertaggad. Så det ska inte ske :)

Funderar faktiskt på att gå och sova ett tag så får vi se när jag behövs med min hjälp sen. Skulle verkligen kunna tänka mig att jobba här, man lär sig allt så fort och det är mänskligt som fan, haha.. känner typ redan att jag lärt mig mycket, fast de är mest smågrejjer så det är chill :p

Ska läsa nån blogg nu och sen blir det lite sömn ;)

Pusspuss! /L ♥

Liten lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? 2 stycken, hemmanyckel och cykelnyckel
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05.45
Har någon av dina vänner barn? Jo, en som jag kommer på nu men är säkert nån fler, bekant iaf
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk? Både och
Kan du vissla? Är svinkasss!
Vem var den senaste som ringde dig? Ylva
Hur många syskon har du? Ett, en storebrorsa
Äger du några band-t-shirts? Hmm..har för mig att jag hade en spice girls t-shirt när jag var liten
När flög du senast? I september 07 nångång
Hur många stolar står runt ditt köksbord? Fyra
Pratar du några andra språk? Nja, lite engelska men är ju inte nån mästare på det. Lite tyska kan jag väl :p
Har du gråtit offentligt? Haha joo det har jag nog
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Kan du kasta macka? Njaa
Har du en blogg? Haha, ja skriver i den nu ju
När sov du senast på golvet? För exakt två veckor sen..på quality hotel! :p
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Fungerar ganska bra även om jag bara sovit nån timme
Äter du frukost dagligen? Beror på, brukar bli frukost-lunch ganska ofta
Vilken är din favoritfrukt? Blodapelsin, vindruvor, melon, ananas (haha, tycker om frukt)
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 20 (yes, bolaget!)
Tror du på liv på andra planeter? Typ
Tror du att gud är en man eller kvinna? Man definitivt, om han nu finns.. vilket jag starkt tvivlar på
Vad var det senaste du åt? En risifrutti
Gillar du senap? Jodå
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej, är för höjdrädd
Sover du på sida, mage eller rygg? Sida och rygg mest
Har du någonsin köpt något från ebay? Nope
Tycker du om att krama folk? Joodå, familjen och mina vänner såklart
Äger du en digitalkamera? Nope, dags att införskaffa en
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det? SVINMYCKE!
Vad är du allergisk mot? Gräs (hahaah, upptäckte det förra året på ett pricktest)

Fredagkväll..

Och lilla Linda sitter på jobbet! Bara 11 timmar kvar, haha positivt tänkande!
Har vart en del nojjigheter men nu är det hur lugnt och skönt som helst. Känner mig lite halvt osäker men man lär sig dom här rutinerna ganska snabbt, eftersom det är ganska lugnt :) Gamla jobbet däremot..

Imorn har jag bestämt mig för att det blir fest ;) Eller till 95 % är det klart iaf, haha.. Sara och Ylva skuttade iväg till perssofesten för en stund sen och dom var så snygga :) Dom kommer vara snyggast på cleo ikväll, lätt! ;) Hade fan också velat träffa några kära gamla arbetskamrater :( Kul det hade varit! Men nästa perssofest, DÅ SKA JAG VARA DEN FÖRSTA SOM KLIVER IN GENOM DÖRREN :) Hahaha, vad jag svamlar, men har lite långtråkigt.. men är såklart svinglad och nöjd över pengar! Helg OB dessutom, svinskönt!

Hahahaha, började just tänka på att det hade varit svinlikt om Sara säger imorn att hon har haft världens deeptalk med självaste chefen på perssofesten ikväll, hahaha..har ju varit x antal incidenter med han ;p

Nää, tror jag ska se lite tv nu, hör av mig senare hur det går :)

Puss så länge!♥

22 feb

Jag blir verkligen på superbra humör när det är så fint väder och solen lyser hela dagarna :) Våren är ju min favoritårstid, finns inget bättre än när snön smälter, dagarna blir längre och ljusare och man har en hel sommar frsmför sig! Älskar ju såklart sommaren också men den går så fort, så tycker om våren allra mest :)

Annars så är det jobb som står på schemat i natt. Ska jobba från 20 till 08, men ska dit redan vid sex så får Sara visa mig lite rutiner och så, är så länge sen jag gick intro där! Men det ska väl gå bra hoppas jag, bara det inte blir några nojjigheter! Haha :p Sara och Ylf ska på perssofesten i LOKALEN ikväll, hade supergärna vela va där jag också och träffa alla från GAMLA JOBBET! Ojoj, jag dör :) Förra personalfesten i juni förra sommaren var ju kanon, eller inte för lilla Ollsi men :/ haha, men det händer alla! Och Anette från kontoret i Boden, hon är ju en härlig brud hon :D Åhh, dom lär få kul ikväll iaf! Är faktiskt lite sugen på fest :) Har inte varit det sen den ödesdigra fredagen föra två veckor sen idag..känns som en evighet sen! Men får se vad som händer imorgon, Jesper ska eventuellt ha 20-årspartaj så om jag fortfarande är festsugen och inte allt för trött så kanske det blir lite partaj ;)

image179Ja, herregud, ursäkta mitt tjat om utlandet i typ varje inlägg men jag längtar verkligen till sol och värme just nu :) Men det måste bli en intensiv jobbarperiod nu så att man kan sätta sig på ett plan någonstans först. Fast aiya napa är ju det som är först i sikte just nu så vill jobba ihop pengar till de och typ boka snart så man vet när man ska åka så man kan säga till där man ska sommarjobba i sommar. Undra vad det blir för jobb i sommar? Har ju lätt massvis med jobb på mitt gamla jobb men frågan är om man orkar först en hel vår som persso ass och sen en intensiv sommar? Minns hur slut man var efter förra sommaren.. Har iaf sökt lite andra jobb också, bl.a. på arcus som aktivitetsledare till barn, det verkar asroligt :) Har ju massor med arfarenhet av barn + att jag varit ledare för tjejerna i typ 3 (!) år nu :) Borde ju ha rätt stor chans till det jobbet iaf.. MEN men, vi får se!

Min lilla vän Steffe från ännu ett företag ringde nyss och sa att jag och han ska åka och hälsa på hos en brukare på tisdag :p Haha, börjar nästan känna att man har hört av sig till för många.. ringde ju mn kära gamla chef Lenny igår och om Saris tar ett annat jobb så har jag eventuellt en halvtid på gamla företaget, hahaha.. jajja, som vi sa någon gång så går inte jobb att hålla på en lagom nivå. Antingen inget eller dygnet runt, ungefär..

Ha en bra fredag allihopa, skriver säkert senare om jag har trist på jobbet!

Pusspuss! ♥

Favoriter

Det finns inte en enda låt just nu som jag älskar lika mycket som Hate that I love you :) uuuuuuuunderbar! Så himla fin. Min och  snygguffes favvolåt :) :) Dessutom vill jag tillägga att Uffe är min och ingeningen annans, bara så ni vet! ;)

Jobbade iaf idag och det funkade, alltid jobbigt att vara ny och inte kunna alla rutiner och sånt men man vänjer sig fort! Förut var jag alltid suuupernervös när jag skulle träffa nya människor men idag rör det mig typ inte i ryggen och det är faktiskt skönt! Har faktiskt mitt kära gamla BF att tacka det för, pga all praktik och diverse praktiska saker under gymnasiet :) Tacksamt ändå! Måste faktiskt lägga ut en bild på en av mina absolut bästa lärare jag har haft under skoltiden, Mona :)



Lätt den mest förstående, mest humoristiska och helt enkelt bästa läraren har ni där :)

Nu blev jag lite löjligt nostalgisk och började kolla på studentbilder, aaah snart ett helt år sen! Fucking unbelivable! Haha..



Gamla klassen, haha nästan så man saknar er allihopa! Saknar även att vara sådär brun som på sista bilden, hmmm.. just nu är jag då raka motsatsen och den som säger nånting annat ljuger!

Haha, och den här bilden..




Dagen efter studenten på våran plats när det är vår och sommar, gröna trappan ;D Var sjukt trött, sliten och bakis efter allt studentfirande och minns hur mycket jag ville bort ett tag och koppla av.. en vecka senare drog vi till sthlm och shoppade upp x antal tusenlappar, hahaah.. ;p Sånt behövs också!

Nää, nu ska jag ta och runda va där, vart typ mycket nu :p

Pusspuss och ha en trevlig torsdagskväll alla ni som läser! / L♥

Äntligen

Ska jobba imorn, yes, pengarpengar :) Dock undrar jag hur det kommer gå, har ju aldrig varit där, men My ska jobba med mig dom första timmarna iaf och deeeet känns bra :p Fast jag ska bara jobba 7-12, men bättre än inget! Vill bara jobba en massa nu.

Sitter och ser Greys nu, ska väl fortsätta med det och sen typ gå och sova tror jag! Är ganska trött och ska ju upp imorn för en gång skull :p

Var ju och tränade tjejerna tidigare, det gick bra men blev sjukt less på en av våra lirare, hatar den där attityden!

Nä, tillbaka till greys ;)

Love/ L♥

Pilates

Jeppjepp, gratis träning på Helex hela veckan så idag gick vi på Pilates. Har aldrig testat det förut och det var väl ok men inte mer än så. Lite för lugnt för min del, fast jag lovar att jag ändå kommer ha träningsvärk imorn så ska väl inte säga så mycket.. men känns inte som att det ger någonting om man inte är svettig, andfådd och halvdöd efter man har tränat :p haha, fast det gör det ju men. Efter passet rusade Sara iväg till Käl för hon skulle jobba och Karin drog iväg till school och jag och Myzan stannade kvar och sprang på bandet en kvart :) Blev nån maskin men gav upp ganska fort för det var trist haha :p

image171

Var och köpte skorna från Stadium efter helex och sen hem :) Ska iväg på ännu en träning snart fast då är det tjejerna som ska tränas :) Ska träna dom ensam idag, eftersom Saris jobbar, men det är väl ok.

Men men, ska kila nu, kanske skriver senare :)

/L♥


19 feb




Just memories ♥

Sitter och diggar Ally McBeal låten här på hog volym, den är riktigt skön! :D Kollade just ut och inser att klockan är halv fem och det är fortfarande ljust ute, härliga tider vi går mot, mhhhm ;)
Var och la undan skorna som jag skrev om i nåt tidigare inlägg, dom ska köpas imorn :) Såå fina!

Ähh, näe kände mig inte upplagt för att skriva ett bra inlägg för tillfället, ni får njuta av bilderna istället :)

/L♥

Pengarpengar..godnatt

Nu är jag redo att jobba hur mycket som helst, för kung och fosterland ;) Vill verkligen ha PENGAR! Hoppas det börjar ordna sig med jobb så man kan börja se fram emot när kontot växer för varje månad, wiiho!

Är groteskt trött nu så känner mig lite svamlig. Och har världens växtvärk i benen! Hahaha.. kom just hem, har varit på en liten stadroadtrip med Saris och vi mötte upp Heddan i stan en sväng och hade napa reunion.. gött :) Börjar inte vara så jättemånga månader tills det är dags för naparesa 2, ooooooh jag längtar! :D

Näe, nu är det verkligen godnatt för min del, är riktigt sömnig ;p haha.. Imorn ska jag ringa och vara vrång mot min före detta chef, det ni! ;)

Puss godnatt / L ♥

Vill ha!

Det är så otroligt mycket jag vill ha för tillfället ;p Var på stan en sväng med Saris idag, som förövrigt har blivit världens största shoppare och det tål att nämnas eftersom hon har haft en down-period för just shopping ;)
Vi lunchade på mat och prat och det var trevligt :) Hittade ett par jättejättefina skor på stadium, inge speciella men det är ju oftast det som är finast ;) ett par vita med hög kant som skulle passa till ALLT! Leggings, jeans, mjukisar.. hur underbart är inte det? :) Och priset är ännu underbarare, 399 :- :p Nä, måste nog åka och köpa dom på måndag..

Satt och klickade runt på nelly.com nyss också och hittade ett par jättefina (och väldigt enkla och vanliga, haha) lite halvt baggyjeans från Koola Anna,  som jag blev väldigt kär i :) Är i stort behov av just jeans som det hade suttit fint!
Så här ser dom ut:

image161

Dom hade dessutom passa som handen i handsken till dom vita skorna ;)
Ahh, villvillvill haaa ;D

Annars så vill jag ha en mobil, en skinnjacka till våren, en vanlig vårjacka, nå snygga stövlar.. ja, skulle kunna fortsätta i evigheter ;)

Nu ska jag sluta innan det går för långt, ska kika lite på melodifestivalen, fast tycker det är otroligt meninglöst men men :p

Ha en bra lördag kväll, skriver kanske senare! / L ♥

15 feb

Yeye, helg igen. Vet inte när jag satt hemma en fredagkväll senast? Har tillbringat x antal fredagnätter på cleo men förra fredan satte ju som sagt sina spår, de får helt enkelt bli lugnt ett tag. Det har ju inte skadat nån att ta det lugnt då ;)

Idag då? Har varit ganska lugnt (haha, ovanligt) drog in en sväng till stan och köpte lite nya troller, behövs verkligen :) Hittade även en jättejättesöt ljusblå skjorta från cubus som var billig och bra, så den fick också följa med mig hem! :) Sen drog jag och tränade, har tränat ganska bra den här veckan :) Sprang nästan 20 min på bandet också, sköntskönt!

Sen har jag umgåtts lite med familjen, ätit middag och sådääära :) Men sen blev det diskussioner så jag blev less och drog mig undan! Bara svammel, blä!

Jajja, ska inte vara uppe så länge till, ser på scrubs just nu iaf ;) Ha en fortsatt bra fredag ni som läser! :)

Godnatt! ♥

15 feb

Yeye, helg igen. Vet inte när jag satt hemma en fredagkväll senast? Har tillbringat x antal fredagnätter på cleo men förra fredan satte ju som sagt sina spår, de får helt enkelt bli lugnt ett tag. Det har ju inte skadat nån att ta det lugnt då ;)

Idag då? Har varit ganska lugnt (haha, ovanligt) drog in en sväng till stan och köpte lite nya troller, behövs verkligen :) Hittade även en jättejättesöt ljusblå skjorta från cubus som var billig och bra, så den fick också följa med mig hem! :) Sen drog jag och tränade, har tränat ganska bra den här veckan :) Sprang nästan 20 min på bandet också, sköntskönt!

Sen har jag umgåtts lite med familjen, ätit middag och sådääära :) Men sen blev det diskussioner så jag blev less och drog mig undan! Bara svammel, blä!

Jajja, ska inte vara uppe så länge till, ser på scrubs just nu iaf ;) Ha en fortsatt bra fredag ni som läser! :)

Godnatt! ♥

Tungt huvud

Har sjuk huvudvärk just nu och har haft de hela kvällen, blää :( Har mest sovit och sett lite tv, ska sova snart igen, ska bara se 2 and a half men först ;) Jävligt länge sen jag hade sån här illa huvudvärk, hoppas inte jag håller på att bli sjuk.. har ju fan inget immunförsvar längre :(

Har tänkt på en grej ett tag nu och nu ska jag göra ett litet erkännande.. just nu känns det som att jag hade kunnat gå tillbaka till mitt gamla jobb och jobba lite..bara för att. Nä, okej för att det är pengar men också för att få uppleva allt en gång till. Jag hade typ velat göra det och jag tror jag hade stått ut några pass, bara jag visste att jag inte behöver stanna där nå länge. Som Sara sa nån gång så har vi ju inte bara dåliga minnen därifrån.. ibland kunde de faktiskt vara riktigt underhållande och vi hade ju skoj många gånger! Men jag vet inte, allt det här är ju lätt att sitta och skriva efter 4 (?) månader borta därifrån. Kanske skulle ändra uppfattning direkt jag klev in genom dörren där och ropade "hallå!" Man vet inte ;)

Nä, nu ska jag gå och hämta en till alvedon och sen se tv och sen sova!

Pusspuss godnatt!/L ♥

Valentine´s day

Hoooh, känner mig helt trött och slut och har verkligen inte en aning om varför. Tränade rätt hårt tidigare men inte hårdare än normalt ;) haha.. Men men, tror det handlar om mina dåliga sovvanor. Sover ju mycket men på helt fel tider, jajja orkar man inte ta tag i det så blir det så! :p
Och idag är jag avundsjuk på Ollis som hade vart och köpt en sån där fin rosa walkman mobil :) Vill också ha en sån, tycker den är jättegullig :) Men dom pengarna..

Var och hämtade ut mitt bankomatkort idag också (jaja, andra nya kortet inom två veckor) och för första gången av alla koder jag haft så var den här krånglig att lära sig..helvete, lär ju bli x antal felslagningar ;p

Och eftersom det trots allt är alla ♥ dag idag så kände jag mig lite generös efter gymmet så jag gick och köpte blommor till mami och papi :) Stort av mig tycker jag!

image160

Jajja, nu ska jag lägga mig framför tv:n ett tag, är dödligt trött! Later ♥

Äkta bloggnörd, nyyyyyll!

Sitter och ser 2 and a half men, inte så olikt ;) Men nu är det paus så jag passar på att blogga för fjärde (!!) gången idag, alltså vaaaa? Skönt det hade varit att tjäna grova pengar på sin blogg då hade jag fan bloggat varannan timme :p

Kollade av en slump på nå random program på tv så var det om den där killen Anton Abele nånting, han som har startat nå grejs på facebook för våld typ. Och han har fått ta emot ett pris av självaste Snoop Dogg ÖGA MOT ÖGA! Fi fan vad sjukt, dom visade det till och med, det var helt sjukt grymt ;D

Jajja, back to the tv and then it´s time for bed, puss! ♥

Sjukt kul, hahaha

Ditt namn: Senaste personen du pratade med i telefon.
Ålder: Åldern på din yngsta kusin.
Hårfärg: Färg på tapeterna.
Ögonfärg: Färg på byxorna.
Färg på tröja: Hårfärg.
Färg på byxor: Färg på hus.
Var du bor: Käka senast.
Färg på huset: Färg på senaste frukt du åt.
Antal syskon: Lika många som antal husdjur du har.
Namn på syskonen: Namn på husdjuren.
Mammas namn: Ditt smeknamn.
Pappas namn: Senaste person du skrev med på MSN.
Favoritlåt: Det du senast åt.
Favoritfilm: På tv just nu.
Idol: Namn på senaste husdjur du klappade.
Intresse: Nåt de gjorde i senaste filmen du såg.
Högsta önskan: Att gifta mig med den senaste människan du pratade med.

Okej, nu till det roliga, sätt ihop till en text ungefär så här:

Hej, mitt namn är Ylva Eriksson och jag är 5 år. Min hårfärg är orange och mina ögon är svarta. Idag har jag en blond tröja och ett par röda byxer på mig. Jag bor i nudlar i ett ljusgrönt hus. Jag har inga syskon. Min mamma heter Saga och min pappa heter Hedda. Min favoritlåt är nudlar och min favoritfilm är Fråga Olle. Min största idol är Morris och mitt stora intresse är att plinga på dörren. Min högsta önskan är att gifta mig med pappa.

Hahahahahahaha, okej jag kanske har lite att göra men det var fan roligt! Testa :D hahaha..

Gobitar

image158

image159



Kikade runt lite och hittade två fina plagg som jag hade velat äga :) En jättefin skjorta från WESC, den har funnits här på Diva och jag tycker den är sjukt snygg! Hittade även en fin mysdress från Friis Co, såg skön och mysig ut :)


Varmare breddgrader, tack!

Ahhhh..kan inte beskriva hur mycket jag hade velat vara utomlands just nu! Resa runt, ha kul, uppleva nya saker, sola, bada och framför allt njuta av livet. Sen kanske man till och med hade stannat där på obestämd tid och sökt jobb. Hur underbart hade inte det varit? Men men, ännu är verkligheten inte fullt lika fantastisk. Känns som att det är en lång väg till dom där fina stränderna och varma luften.
Läste nån tjejs blogg som hade åkt iväg till Thailand och Australien för ett tag sen och blev lite smått avis :p Önskar det var jag! Hehe..

Idag blir det att träna tjejerna i björx och sen dra till hälsans och kolla på bg-umeå :) Kan nog bli en rätt bra match!
Och imorgon är det alla hjärtans dag. Jag förstår inte varför folk gör en så stor grej av den egentligen? Det är ju en helt vanlig dag + att jag tycker dom som deppar ihop totalt för att dom inte är tsm med nån är lite patetiska faktiskt. Fattar inte grejen bara? Visst, det är alltid kul och fint att visa nära och kära kärlek men det kan man väl göra vilken dag som helst på året. Men men, det är ju upp till var och en vad man tycker och tänker ;p

Annars är det snart helg igen och har inga planer för denna. Bio hade varit mys :) Annars blir det bara chill!

image155

Aah, hade ju inte varit helt fel att befinna sig där :)

Pusspuss ♥

12 feb

Sitter och glor på nå kasst tv-program som vanligt, haha.. Inte ens värt att kolla på men men, har ingenting bättre för mig just nu..

Idag har jag vart och tränat med Sara på dagen och sen åkte jag hem en sväng och åt middag och fixade mig och drog på plannja. Äntligen vinst även om dom spelade långt ifrån bra större delen av matchen.. men men, en vinst är alltid en vinst ;)

Jajja.

Brukar ibland fundera på framtiden och vad jag ska plugga vidare till..eller rättare sagt så brukar jag försöka. Jag har nämnligen inte en aning om vad jag vill plugga till och jag kan ibland bli jävligt stressad över det. Men också för att det känns som att man inte kommer någonstans i livet. Inte med någonting. Dom senaste månaderna har det nästan gått bakåt. Livet, jobb, karriär, mål, drömmar, kärlek. Allt står fan bara still. Jag beundrar folk som vet vad dom vill göra med sitt liv, dom som jobbar hårt och gör karriär. Alla har ambitioner att nå dit dom vill, bara man kämpar. Hårt arbete lönar sig! Har många gånger hört folk som muttrar över att idrottsstjärnor och diverse tjänar stora summor pengar och blabla.. okej, ibland kan det vara lite orealistiskt för det finns många "vanliga" människor som gör betydelsefulla jobb men som inte får varken de pengar de förtjänar eller uppmärksamhet. MEN, det jag ville ha sagt var att dom här idrottsstjärnorna har för det mesta offrat jäkligt mycket när dom var unga. Dom tränade och tränade och tränade och och offrade fester, kompisar och annat roligt och fick inget för sitt hårda arbete. Visst, alla har ett eget val när det gäller sånt, men dom gör det dom älskar mest. Och det är därför jag beundrar dom för deras slit och för att dom har lyssnat på sitt hjärta hela vägen till sitt mål. Cred till dom människorna asså!

Vart lite väl seriöst nu men men, det får man ta, tvingar ingen att läsa ;)



Nu är det godnatt iaf, sov gott! ♥

11 feb - 1 år idag..


Hello allihopa!

Sitter i sängen med datan i knät och samtidigt kollar på 2 and a half men på tv mellan varven :p Farligt bekvämt!
2 and a half men är iaf så sjukt klockrent, haha. Sitter även och pratar med Carro på msn, hon kommer hem på onsdag :) Familjen ska typ resa bort ett tag, ska bli kul att träffa henne :)

Idag har jag varit otroligt aktiv med jobbsökandet, det är det enda jag har gjort hela dagen.. ringt och mejlat, skrivit cv och personliga brev så jag har typ skrivkramp.. hur många svar man får tillbaka är ju en annan femma, men man gör allt man kan iaf. Det är tragiskt hur lite jobb det finns här uppe ändå, blir bara ledsen när jag tänker på det.
Sen så kan jag berätta att jag har lagt festandet på hyllan nu. Vet inte för hur länge men kommer inte festa på länge iaf. Jag vet att jag behöver det och min stackars kropp behöver det ännu mer! Tycker synd om den så mycket som den får stå ut med. I fredags var droppen iaf, det fick mig att inse att det gått för långt. Man kan inte hålla på så och det fick mig också att inse att om man fortsätter så här så kan det sluta riktigt illa på allvar. Usch..


Idag är det 1 år sen farmor dog. 1 helt år och det känns som..ja, inte igår men väldigt nyss iaf. Saknar dig!♥


image153


 

Haha så jävla rolig serie ;) klockrena!

Nu ska jag sova, godnatt! ♥


Fy fan

Hello!

Sitter helt alone i Ubbes lya nu och njuter av tystnaden, haha det var riktigt skönt! Vanilla vodkan står här bredvid mig och det känns som att den hånler åt mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. alltså nääe, nu är det bara skärpning som gäller. Kan inte hålla på så här, nu kan det bara bli bättre! Fi fan.

Jajja, slut på det roliga, nu ska jag plocka ihop mina grejer och gå till Kääl och lämna nyckeln och träffa lilla Ollis som har jobbat 11 timmar idag, jag beundrar dig! =p

Säger bara: RIP Vanilla Vodkan..


Spiiiderpig!

Har inte så mycket att skriva om just nu, men tänkte berätta att Simpsonsfilmen är riktigt kul :p Se den, värt!

image152

Imorn blir det stan - träna småtjejerna - inge plannja tror jag (?) - Ubbes lya - vi tjejer - förfest - skön musik - cleo

Kan bli en bra kväll säkert :) Nu ska jag sova, är dödstrött efter en sovning hos Ylf där jag fick trängas med väggen halva natten. Men de gör inget, ni är mysiga iaf Olle och Ylf :p

Pusspuss ♥

5 feb

Testade nyss en ny grej till mitt hår, var och köpte den idag efter ett hett tips från självaste Karin Nilsson ;) Vi och våra gulhets och hårproblem, vi om några vet att livet som blond är hårt :p Nä men det var nån spray som ger volym och som skyddar mot värme (tror jag?) och ljusar upp håret lite. Verkar lovande iaf!
Var en sväng på stan med Möh och Olle sen drog vi och åt på Bergviken, stoooor besvikelse för mig och Möh, haha fy fan.

Ska åka till hälsans på ett tag och kolla Höken - Gladan, bara träningsmatch men man sviker ju inte :p Dessutom har Olle tagit upp basketkarriären efter cirkus..en veckas uppehåll (?) Starkt gjort av dig ;)

Måste skänka en tanke till min kära vän Möh också.. p-böter på 850 spänn inom loppet av 3 dagar.. det är fan också starkt jobbat, men förstår om det svider, hehe.. Sätter in en en fin bild på dig här, som plåster på såren ;)

image151

Alltid lika charmig, älskar dig pärlan! ♥

/L

4 feb

Sitter och fryser som fan just nu pga min och Saras promenad hem från stan efter gymmet i 14 minusgrader.. det var fan hurtigt ändå =p Däremot kändes träningen lite halvkass men hade så dålig självdiciplin..jajja!

Har inte så mycket att berätta idag så eftersom jag har suttit och gått igenom massvis med bilder nyss så tänkte jag att ni får ett fint kollage istället från 2007. Har ju sammanfattat året tidigare men bilder är ju alltid kul =p



2007♥

3 feb

Söndag idag. Sjukt sliten men har haft en galet rolig helg! :) Utgången i fredags var den mest lyckade på flera månader nästan. Fast som Olle skrev i sin blogg så kanske det börjar bli dags att dra ner på Vanlij vodkan, men den är sååå klockrent god så man kan som inte låta bli att köpa den när det är fest ;) Och den är dessutom typ en av dom få alkoholdrycker jag verkligen tycker är god så..vafan! :p Haha. Nåja, men fredagen förde med sig en hel del bra saker och massvis med skratt. Blev förfest hos Myzis på örnäset (som vanligt ;p) och Niklas skjutsade oss (också som vanligt, som den ängel han är:) )

Igår blev en seg dag och lite chill med Olle på kvällen, hyrde världens sämsta film (inte så ovanligt det heller) och höll mest på att somna hela tiden.

Så det mesta är som vanligt antar jag :)

♥♥♥♥♥

1 februari

God morgon!

Sitter i min sköna säng nu och har precis vaknat. Ska väl gå ner och fixa nå frukost snart och sen gå och hämta ut mitt nya bankomatkort i blåsten, huuu! Hoppas vädret blir bättre till kvällen iaf :) Fast det är då långt ifrån lika dåligt som förra veckan, då var det verkligen riktig snöstorm! Nåja. Efter det blir det en runda på stan med tjejerna (förutom Ylf som jobbar). Ska shoppa nåt fint om jag hittar :)

130432-2

Nu ska jag ta tag i allt, ha en bra fredag allihopa! ♥