Tunisia imorgon!

Bikinin, flipsen, och solkrämen är nerpackat. IMORN ÅKER VI! Om 8 timmar sittar vi på flyget mot arlanda, sen går flyget till tunisien runt tolvtiden från arlanda. ÅH VAD SKÖNT DET SKA BLIIIIIIII! Att åka från den här kylan känns mer än bra kan jag säga er.. dock kommer jag väl gå in i en depression när vi kommer hem för att jag kommer frysa ihjäl! Men det tar vi då, nu är det sol, bad och 30 grader som gäller :D ska sola åt allihopa! Och ha det jävligt bra :D hihihi.. PUSS hörs om en vecka!

It´s on.

Packningen börjar arta sig och den här gången kan jag stolt säga att jag inte överdrivit! Funderar till och med på att plocka bort nåt plagg innan det är dags för avfärd.. förstår inte alls att vi är där om två dygn! Kan inte beskriva hur skönt det ska bli, sinnes..

Nej, nu blir hopp i säng och kika lite i ikeakatalogen och sova så mkt jag kan för det lär inte bli mkt sömn imorgon natt.. puh! PUSS

I am thinking of you.



Detta och städning har jag sysselsatt mig ikväll sen jag kom hem från jobbet. Ska FÖRSÖKA att inte packa överdrivet mkt den här gången, man använder ju aldrig mer än hälften ändå!

2 dagar kvar, kan inte komma mer lägligt när termometern visar endast +7 grader. HIHI! PUSS


Står inte ut, står inte ut.



Känner mig lite smått förvirrad och har inte lyft en pinal ännu. Därför känns det mer värt att gå och sova, hör att det regnar också! Älskar ju att sova när det regnar :D Finns inget bättre!

Måste bara säga en jävligt sann sak och det är att när man slutar bry sig totalt så händer det man vill ska hända! Väldigt sant skulle jag vilja säga.


Det är så logiskt, alla fattar utom du.

ÅHH just i denna stund hatar jag mig själv för att jag är så jävla lat och trött. MÅSTE verkligen städa men jag hittar inte riktigt orken. Sommarens sista grillfest i måttsund igår har satt sina spår idag vill jag lova. Men det var det värt, var himla trevligt och jag skrattade så jag fick ont i magen hela kvällen igår! Vi var så effektiva igår så jag fick mig till och med en skymt av min lovley Oskar Linnros på udden innan det blev allstar där det var proppat med folk. Mycket bra folk var det! ;)

Annars börjar jag få resfeber! 3 arbetspass kvar och 3 och en halv dag tills vi åker till Sousse :D PUSS!

En önskan, ett ögonblick.




Det finns saker som man önskar, som förblir en önskan.

Jag önskar dig tillbaka, men du är borta.

Föralltid.


För en minut sen var du min.

Alltså. Det blev höst över en natt känns det som och det gillas INTE. Sommaren är kort som den är, kan det åtminstone inte vara över +10 grader augusti ut? Äh, vädret kan man ändå inte påverka så onödigt att slösa energi på det..

Istället ska jag säga ett SINNESJUKT STORT GRATTIS till mina finingar Johanna och Leo som har fått en dotter inatt! ÅH, hon är så himla fin :) Lilla E, tänk att du är här nu, helt overkligt! Längtar tills jag får se henne ♥ Ni kommer bli underbara föräldrar! Åh, vad fint. Barn är ju så stort, gud vad spännande!

Detta gjorde min dag, eftersom det första jag såg när jag vaknade var ett mms på lillbebben så gick det strålande att jobba. Eller ja, hade kunnat skriva det ena och det andra, men vi struntar i det känner jag! Efter jobbet var jag och tog Twinrixsprutan till tunisien, kan dock inte minnas att jag fick så här ont i armen efter första gången? Äh, det går över! Sen gick jag och lämnade ett papper på AF och sen mötte jag upp Saris och chillade lite på roasters innan hon skulle jobba :) Nu är jag svintrött och svinglad över att jag har världens längsta sovmorgon imorgon och kort jobbdag! Sen HELG! PUSS


1 vecka ;)

 


Vi var något en gång i tiden.



Luleå är verkligen vackert på sommaren!

 

Åh, vad det känns som att jag gått i skolan idag och igår! Har nämligen jobbat på fritids och jag älskar att få gå och äta i matsalen och se tonåringarna och minnas när man själv var i den åldern.. vilken nostalgi! Dessutom är det himla roligt att jobba med lite äldre barn som är självständiga och som man faktiskt kan prata med och göra saker med. Älskar ju småbarnen på dagis såklart, men det är kul med lite variation :)


Imorgon är det iaf back to dagis och jag ska vara på mitt favoritdagis så jag är nöjd.. annars försöker jag klura ut vad jag behöver inhandla till resan nu.. hatar sånt här, så svårt! Blir nog ingen mer bikini iaf, men solkräm måste köpas (fyfan vad boring och dyrt!) och sen ev nån bra strandklänning och nåt linne och en bok!


Bara 8 dagar kvar nu, woho! Ville så gärna cykla in till stan och sitta i norra hamn med en kaffe ikväll, är gudomligt fint väder ute, men fick inte med mig nån så har gjort lite nytta istället.. tvättat lite kläder, fyllt i lite trista papper och nu ska jag ta och städa! PUSS


The best memories.



Tycker att den här sommaren har varit riktigt bra och kul hittilss. Många roliga och glada minnen, precis vad jag behöver! Dock så känner jag efter kvällen igår att kroppen behöver vila från alkohol en längre tid snart. Efter Tunisien ska jag försöka ta ett uppehåll. Vet inte om det kommer bli så himlarns mycket fest i tunis, vi får se, jag är nöjd bara jag får sola och bada :)

Funderar rätt mycket runt allt annat i livet också. Börjar bli hyfsat less på att bo hemma, känner mig som 17 fast jag är 22 och jag vill ta hand om mig själv. Bara det att det är så himla osäkert att ta en lägga med det jobb jag har nu, men vi får seee vad som händer och sker under hösten. Till att börja med blir det då att fortsätta jobba på dagis tills jag kommer på eller blir sugen att göra nå annat.

Nåja, nåja. Nu ska jag strax hoppa i säng, jobb imorgon! PUSS


11 dagar..

Näe hojja. Idag hade jag mer än gärna satt mig på planet mot Tunisien. Komma bort härifrån och få sol och bad är vad jag behöver just nu! Ingenting annat. Längtar!

Genom eld.



Åh, förra helgen var så underbar. Tänk att jag TILL OCH MED kollade artister, har nästan aldrig hänt. Här på Twisted Sister, jäklar vilket drag det var till deras kändaste, n-n-najs!

Den här veckan har gått sjukligt snabbt faktiskt, har jobbat och stått i. Känns mycket bra med klirr i kassan ;) Men nu är det helg och jag klagar VERKLIGEN inte! Ikväll blir det myskväll i måttsund, imorgon blir det födelsedagsmiddag på Waldorf och sen party! Bra helg tycker jag :)

13 dagar till tunisien! PUSS


Från hamn till hamn.

Alltså det här luleå kalaset säger jag bara! En tredagars enda lång fest är till ända och jag har haft sinnessjukt kul! Har alltid haft problem med att ha kul på kalaset tidigare år, men inte i år. En fantastisk blandning av roliga fester, artister, öltält, middagar, ölspel, roligt folk och festivalmat. Ojojoj. ♥ Det låter förmodligen äckligt klyschigt, men jag har verkligen världens bästa vänner, släkt och familj! Utan er hade jag inte varit nåt, nada.

Jag hade ljugit om jag hade sagt att det inte känns tungt att börja jobba imorgon efter en sån här världsbäst helg, men man är ingenting utan pengar så vad gör man? ;) Dessutom ska jag inte klaga alls, för om två och en halv vecka drar jag och Riekkola till Tunisien! Kommer bli awesome. Då får jag förhoppningsvis min dos av sol och värme så jag orkar med den långa, mörka och kalla vintern. Huja!

Näej, nu blir det snart sängen för min del så man orkar med att se efter ungarna 8-16 imorgon, känner på mig att det kan bli en pärs! PUSS

Kommer bilder nån dag framöver, hittar inte kamerasladden för tillfället!


Från och med du.



Har fikat alldeles för gott och för mycket fika ute i Måttsund ikväll, att dom alltid lyckas dom där Emma och Elin! ;) Nu måste jag nog ta en extra lång springtur imorgon..

Annars väntar en kalashelg runt hörnet och jag hoppas det blir massa sol och massa kul! På måndag börjar jag jobba igen, men det känns faktiskt helt okej eftersom mer semester väntar sen i slutet av augusti! Får påminna mig själv hela tiden om att det är tre VECKOR tills vi åker, inte tre dagar.. haha.

Nu ska jag ta och pallra mig mot sängen, lär inte bli mycket av den i helgen.. PUSS!


Tunisien!



Om tre och en halv vecka befinner jag och Carro oss här! Vi bokade en resa till Tunisien ikväll, till Port el kantaoui i Sousse. HAPPY tjej, gud vad underbart det kommer bli! :D