19.27

 



 

 

Lite bilder från vår roliga lördagkväll! Annars börjar min oändliga förkylning bli lite bättre och imorgon ska jag göra comeback på jobbet. Känns som ett år sen jag var där ju, är snart två veckor sen! Tiden står aldrig stilla, vad som än händer.

Känner att saker som lägenhet efter 17 april, sommaren, sommarjobb och mitt nuvarande jobb är saker som tar upp min tankeberksamhet och behövs tas tag i. Men nej, jag gör som jag alltid gjort. Jag tar det imorgon istället. Nu ska jag ägna min tankeverksamhet till att heja på Lule hockey, LF och Sverige som spelar mot Moldavien. HEJAAAA!


22.58

Jag är så ruggit risig för stunden så vill bara gömma mig. Då jag var så himla smart och gick ut i lördags så blev jag ju såklart ännu mer sjuk igår. Hade i princip ingen röst alls. Och idag har mina bihålor gjort fruktansvärt ont och det gör dom fortfarande trots sinova och alvedon.
Så inget jobb har det blivit idag och blir inget imorgon heller. Hade inte ens orkat titta på barn, fyfan.

Sömnsömnsömn blir det snart, är väl det bästa som sagt. Tur att det är så skönt att sova då, puss!

18.33



Jahaaaja, hockeyn gick ju skit. Och jag lovade ju bara en bild om dom vann, men eftersom jag ligger till så bra tidsmässigt så får ni en iaf : ) Inviger mitt nya läppstift som jag köpte igår, vårigt och fint!
Nu hoppas jag resten av kvällen inte blir skit, men det har jag svårt att tro. Blir att tröstdricka nu istället, haha.

Sista kvällen i lule på någon vecka nu då, men förhoppningsvis är jag här till påsken vilket är ganska snart! Hoppas vi ses ute i vimlet ikväll luleee, puss!


15.05



Me ATM. Så här snyggt blev mitt hår när Johanna färgade det i torsdags! Ja, jag vet att det behöver klippas. Och helvete vilken donna man är alltså. Tur att det finns smink och snygga kläder! Blir en helomvandling senare med andra ord! Har knaprat piller hela dagen och känner mig faktiskt lite bättre i bihålorna nu. Dom har börjat spöka som fan på äldre dagar, huuja. Dock blir det ju jävligt intressant att se hur man mår när man vaknar imorgon. Kanske bakis och dubbelt så jäkla förkyld. Men hur många bryr sig? Nä juste, ingen så nu säger jag heeeja LULEEEEE och kilar ner till mamsen och ser hockeyn i min sköna morgonrocks-stass! Ska även försöka hinna med att svira om i nån periodpaus samt trycka en middag.

Om ni har jävligt tur kanske ni får en omvandlingsbild, men bara om lule vinner! ;) Pöss.


13.04



Hejåhå, vad tiden går! Imorgon är det redan söndag och min semester är slut och jag åker tillbaka till sthlm. Det känns tyvärr inte sådär superduperbra som det borde göra.
Jag trivs i sthlm, det gör jag verkligen, men familjen är inte där och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna kalla det hem där familjen inte är. Många tyckte säkert jag var konstig som flyttade iväg från allt några månader efter att pappa gick bort, men det är så jag reagerar på saker. Det blir för mycket och då lämnar jag det hellre åt sidan ett tag och tar tag i det när jag själv känner för det. Jag har haft välbehövliga månader i sthlm, även om jag mest har jobbat haha. Jag har hur som helst bestämt mig för att flytta hem till sommaren och vara här hela sommaren och sedan till hösten får vi se. Jag orkar inte känna någon press eller gå efter något datum utan det får bli som det blir helt enkelt.

Det kan säkert verka otroligt svamligt för många med detta flyttande fram och tillbaka. Men jag ser det inte som fullbordade flyttar utan mer som att jag är iväg ett par månader och jobbar någonannanstans. Hade man satsat mer på unga i den här stan kanske inte alla hade flytt härifrån?

Nog om det! Lördag idag och solen lyser in genom persiennerna. Och jag är tragisk och sitter i sängen med pyjamasbyxor trots att det är flera timmar sen jag vaknade. Är ännu mer sjuk nu känns det som. Seriöst, jag blev sjuk i måndags? Verkligen score till mig! Ska försöka vila upp mig under dagen, se hockeyn osv så jag orkar med vinkvällen ikväll med Yve och Emilia. Eller jag måste orka med den, har sett fram emot den flera dagar nu så finns inga alternativ tyvärr : )


23.57



YEEES! Vi var på plats i coop, fullsatt, skellefte ägde matchen stora delar, lule kvitterade i slutminuterna och VANN I SUDDEN IGEN! :D Underbart och bra stämning, nu vågar jag nästan säga att det blir lule-färjestad i final. Spännande!

Annars har jag haft en riktig heldag med Johanna och lilla Ella. Började med hårfärgning på mig sen lagade vi tacos innan hockeyn och sen styrde vi mot matchen. Fin dag : )

Nu är jag sjukt trött och hostar som en gris så tänkte hoppa i säng! Imorgon blir det heldag med mamsen istället. Lunch i staden och shopping står på agendan, lön och allt ju så det kan inte slå fel ; ) Godnatt!


23.15

Med risk för att låta som världens moraltant nu, men - fy i helvete vilka äckliga loosers som är med i bb. Har inte alls följt med i den här säsongen för vi har inte tv11 i sthlm och jag är nästan glad för det!
Jag älskade bb förut även om det var lika vidrigt då, men nu känner jag bara nej varför tillåts det att ens visas på tv?! Det är ju sjukt. Om det nu är så kul att låsa in sig i ett hus och vara risig, supa och knulla kan man väl göra det på sin fritid och filma? Istället för att blotta sig för hela Sverige? Vi vet alla redan hur barn blir till och hur charmigt är det att sätta in i sitt CV att man varit med i bb?

Ursäkta mitt lilla utbrott, men jag kände bara att jag behövde spy ut min skit angående det då jag klickade över för att se sista halvtimmen. Inge mer!

Hur som haver, mötte upp Emilia och Yvsan tidigare ikväll och vi körde en riktig update om allt som varit dom senaste månaderna. Det är tråkigt att man inte träffas oftare, men samtidigt är det lika kul varje gång vi ses för det spelar ingen roll hur lång tid det gått mellan gångerna vi ses, det är samma mellan oss ändå. Underbara vänner : ) Dom är typiska vänner man vet att man alltid kommer ha kontakt med oavsett om någon reser jorden runt, flyttar osv och det känns tryggt att veta! Samma med Johanna, älskade Johanna my pearl. Önskar SÅ att vi bodde närmare, det suger verkligen. Älskar våran humor, haha, den är fan underbar! ♥

Åh, ibland önskar jag man kunde puffa ihop alla viktiga och underbara människor till ett och samma ställe, vad lätt allting hade varit då!

Nu ska jag lägga mig och sussa bort resten av den här jäkla äckliga förkylningen. Hur mycket snor kan man ha i en näsa?!

Onsdag



Är sjukt krasslig fortfarande, men försöker ignorera det så gott det går. Så tråkigt att bli sjuk precis när jag är hemma och vill göra en massa, jag och tajming verkar vara ett riktigt dåligt par nu för tiden!
Hade hög feber igår kväll och inatt, var en jobbig natt men har sovit MYCKET, så febern är iaf borta nu. Skönt!

Jag och mamma har varit och tänt ljus hos pappsen idag och jag tror inte att jag förstått att han verkligen är borta ännu. Det känns alltid som en kniv i hjärtat att se hans namn på stenen. Kommer upp så mycket minnen från tiden när han var sjuk, fy vilken jobbig tid det var. Och när du lämnade oss så försvann en gnista hos mig som aldrig någonsin kommer tillbaka. Vissa dagar och vid en del speciella tillfällen så är saknaden så enorm att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nä, livet är då fan ingen dans på rosor alltid.

Anyways, idag har jag lovat att laga middag till hela familjen så ska strax sätta igång! Sen ikväll ska jag träffa Yve och Emilia för en fika : )


Sjuk

Fy fan vad krasslig jag känner mig. Bihålorna värker, fryser och har ont i halsen. What the fuck, jag som aldrig ens har ont i halsen?! Är det tacken för att man har semester? Kul! Mamsen kom iaf hem med några bra halspiller tidigare och så ska jag knarka alvedon och sova som en gris inatt. Bästa medicinen tror jag.

Nu får vi hålla tummar, tår och hår för lule hockey samt LF som båda spelar ikväll. Nedsläpp/uppkast om 20 min, kom igeeeen!

En krasslig puss från lindsi!

13.44

Åh, jag har tänkt en himla massa kaxiga tankar om mitt immunförsvar dom senaste veckorna, då jag inte blivit förkyld trots att jag omringats av snoriga, hostiga människor. Idag vaknade jag upp med halsont och en snorig näsa. Känner mig som världens vekling.

Nädå. Dagens planer är att köra en total rensning bland alla mina kläder som inte fått följa med till sthlm och ikväll vankas det hockey med Johanna. HEJA LULE!

Black Swan misshandlade mig!



Hemkommen från bion och fyfasiken vad förstörd jag känner mig. Black Swan var ju psykologisk misshandel rakt igenom! Herregud, jag och Johanna satt och höll varann i handen sista halvtimmen. Nej, det här är min värsta bioupplevelse nånsin! Folk har sagt att dom har somnat ifrån den här filmen och i så fall undrar jag om dom inte ljuger. Finns inte på världskartan att jag skulle somnat ifrån den här filmen om jag så hade dygnat. Fy.

Sitter och försöker lugna ner med musik och avleda mig själv från alla läskiga tankar. Fin låt va?! :)


Måndag



Har hängt med Johanna och lilla Ella idag, fikat kladdkaka , myst och druckit massa kaffe. Underbart! Och så fick Ella en 7-månaderspresent av mig och Sara, en söt muminfilt som hon kan mysa mycket i : ) Ikväll blir det bio med Jojo också, Black Swan! Blir spännande då jag hört så himla olika om den filmen, både negativt och positivt.

Behöver verkligen den här veckan här uppe känner jag, är inte värt att jobba bort hela livet! Vi fixade även biljetter till hockeyn på torsdag, men det var verkligen med nöd och näppe. Slutsålt redan efter några timmar, kommer bli galet kul att uppleva stämningen på plats! : )


Jag blir dum av dig



Nice one! Från igår. Kände mig lite som en kontorsnisse, haha, men snyggt var det allt! Och fan vad jag älskade det mörkröda läppstiftet, nu blir det att inhandla ett i någon härlig knallig vårfärg!

Annars är jag fortfarande lite upprymd över hockeyn tidigare, LULE ÄR JU I SEMI! Gud vad underbart och nu blir det norrlandsderby, vilken matchserie det kommer bli. Hemma på torsdag och då kan jag nästan lova att jag och Johanna kommer vara på plats!

Nejmen om man skulle ta och sova lite kanske så hörs vi bättre imorgon! Hoppas på sol och varmt väder, puss!


Söndag

Goddagens!

Vettetusan vad som hände med förra inlägget när det blev ihopskrivet, men aja den bjuder jag på! Håller på att renovera bloggen, min design är ju katastrof och kan inte vara kul alls att läsa när den är så tråkig.

Igår hade jag en perfekt lördag! Vaknade upp till solsken, plusgrader och droppande tak, aaah :D Jag har förmodligen sagt det hundratusen gånger, men något händer med mig på våren, älskar verkligen våren! Finns ju inget bättre än att bada i solljus, plocka fram nyinköpa tygskor och sätta på fossingarna, skala av vinterpälsen, placera solbrillorna på näsan och bara LEVA! Galet.

Nåja, var var jag? Lyckas alltid dra till med nån avstickare när jag ska berätta saker, haha. Jo, sedan blev det iaf en lunch på mat och prat med Sabina, Sofie, Carro, Emma och Elin och det var superkul att träffa alla och besöka kära mat&prat, som jag btw hört på ryktesvägen ska ha blivit sämre, men jag tyckte då deras sandwiches smakade lika underbart gott som alltid!
Bolaget besöktes och på kvällen blev det förhäng hos Carro med massa vin och prat innan vi drog till Allstar som gick över till Olivers för att sedan gå tillbaka till Allstar. Ja, alltså Allstar är ju alltid Allstar.. man har ju någon slags hatkärlek till det där jäkla stället, men det var kul att gå några varv och se lite kända ansikten som alltid när man är hemma :) Allt är sig likt med andra ord!

Idag mår jag så prima att jag undrar om det inte var någon annan som drack upp mina vinglas igår? Väldigt skönt och jag började dagen med gröt och en lååångpromenad med mamma, underbart! Snart vankas det hockey, är så nervös att jag inte kommer kunna titta.. efter hockeyn är det tänkt att vi ska avnjuta en tacomiddag och brorsan kommer hem från sthlm, så hela familjen är äntligen samlad! ♥

 



 


Luleå!

Ja, nu har det varit lite löst med bloggningen den här veckan från min sida. Fyfan, typ världshistoriens segaste vecka men så är det ju alltid när man längtar efter lite ledighet. Då går det sakta som en snigeljävel! Men nu är jag finally hemma i LÅ och när jag kom från flyget vid femtiden möttes jag av en asgod fläskfilé som mamma lagat, hon är världens bästa. Åh vad jag saknat henne! Sen har mamma tvingat mig att se lets dance, men det var helt okej då det inte var hundra par som skulle dansa. Har samtidigt hållt tummar och tår för att lule skulle vinna i globen och knipa semi-platsen, men ICKE DET. Nej nej, såklaaaart så blir det nu en sjunde avgörande hemma på söndag. Tänkte bara uppdatera läget lite och det är nice att vara hemma! Imorgon blir det lunch på stan med brudsen och sen vankas det vin och utgång på kvällen :) Toppenlördag! Puss!

Fredag



Nej, det här är inte jag ikväll utan förra lördagen ; ) Ikväll är det lugna puckar för min del, Sara drog ut på galej för nån timme sen och det enda jag har åstadkommit är att gå ner till seven och köpa cola.
Jag har sippat på min cola, sneglat på lets dance, filosoferat lite, pratat med brorsan och läst bloggar. Jag är ju en sån som uppskattar ensamhet då och då, så tycker det har varit perfekt!
Lite sugen på vin är man ju alltid, men i så fall tar jag igen det imorgon. Mitt visa-kort behöver vila lite också, så det skrattar gott från plånkan at the moment, är ju trots allt två veckor till lön.. den här månaden känns det som att jag har tagit ut hela min lön och släppt ut pengarna från balkongen. Japp, dom har bokstavligt talat BLÅST iväg alltså. Eller så kan det vara så att nån har blåst MIG? Nä skämt å sido, men dom har gått åt, kan man säga.

Och jag har varit SÄMST med träningen i veckan. Jag vet att det är dåligt att skylla på att man inte har tid, men vissa dagar känns det verkligen som att jag vaknar tidigt, går till jobbet, kommer hem, går och lägger mig. Eller det känns ju så för att det är så. Säg att jag börjar klocka 8, då kliver jag upp runt 6.45. Om jag då ska träna före det så har ju gymmet inte ens öppnat och ja, en springtur funkar ju såklart men uppstigning typ 5.30? Nja. Jobbar till 20 och har inte hunnit äta sen lunch alternativt mellanmål vid tretiden och att träna på fastande mage är ju dåligt. Gymmet har öppet 21.30 vilket i så fall innebär middag runt 22-tiden. Rimligt? Nej.

Därför ska det bli så oerhört skönt med semester om en vecka och åka upp till lule och göra normala vanliga saker som aldrig hinns med, längtar! :)


Torsdag

Godkväll!

Sitter och kollar ett program om plastikoperationer, överviktiga människor som gjort by-pass operationer för att gå ner i vikt. Operationerna ses som "lyckade" då patienterna i fråga har gått ner i vikt, men kvar blir en massa överskottshud som hänger. En del har blivit lovade att en operation för att få bort det, men sedan fått det förklarat att man själv måste bekosta en ny operation.

Blir så ledsen när jag ser sånt här, människor som tjänar massa pengar på andra människors olycka. När jag ser sånt här blir jag så insatt att jag själv skulle vela hjälpa dom här stackarna. Tycker så synd om dom, en kvinna sa att hon ångrar sin operation varje dag och skulle hellre väga 160 kilo som innan. Herregud.

Ja, om det var möjligt skulle jag vilja vara sjuksköterska, egen företagare, nattklubbschef, barnmorska, stylist, läkare, hjälpa utsatta barn.. det finns så himla mycket där jag skulle vilja ha en touch med.

Jaja, ut från drömbubblan. Idag har jag jobbat 10-15 och sen tvättat, tvättat och ja..tvättat. Varför tvättar man inte oftare för? Om dygnet kanske kunde ökas ut till 30 timmar..? Någon?


Tisdag

Mycket att göra idag, jobbat, tränat, storhandlat. Körde mitt andra IW-pass, den här gången ett medel och gud vad kul och JOBBIGT! Det var typ dubbelt så jobbigt som förra passet. Lite spykänsla och benen kändes otroligt darriga efteråt, men ju jobbigare desto bättre ; ) Laddade med lite nötter och en banan efteråt för att orka storhandla.

Imorgon blir det jobb 8.30-20, så mycket roligare än så blir det inte imorgon. Jag hoppas på träningsvärk iaf!

Nattinatti på er!

Söndag kväll

Alltså fan vad trött jag är idag, helt galet. Har precis pratat med mamma i telefon en timme, saknar henne! Men den 18 mars åker jag ju till lule, då får jag komma hem och krama henne ♥ Längtar!

Annars har det inte blivit många knop gjorda idag. Om det blev något träningspass? HAHAHA. Ja ni fattar själva. Hade nog somnat på en bänk i omklädningsrummet.
Istället tog jag mig ut i det fina vädret som jag trodde innebar värme också, men ack så bedragen man kan bli. Blåste ju isande vindar, så jag nöjde mig med en prommis till sabis och handlade grejer till att göra egna hamburgare. Mums! Sprang på Alex Schulman inne på sabis, han pratade med sin fru (antar jag att det var), i telefonen och frågade om Charlie skulle äta kyckling till middag. Ja, jag tjuvlyssnade när jag tog lök, han stod alldeles bakom mig och plockade morötter.
Vi verkar ha samma tänk vad gäller handlingstider, jag och Schulman, springer på honom jämt och ständigt i olika matbutiker. Sist var det på Ica esplanaden. Ja för det vill ni ju säkert veta, så ni också kan få en skymt av honom!  

När jag nu ändå nämner honom nu, så kan jag faktiskt passa på att hylla honom lite också. Jag läste nämligen några kapitel i hans nya bok, "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött", och han må vara lite knepig och ha alldeles för mycket åsikter, MEN han kan skriva killen! Man blir väldigt berörd på något sätt av det han berättar om. Så den kan jag rekommendera varmt!

Något som jag inte kan rekommendera är att ta förepartybild och dagenefterparty bild och jämföra dom med varandra. Men eftersom jag redan gjort det så får ni sanningen här:





Jag antar att ni fattar vilken som är vilken utan beskrivning. Haha, fyfan.


Söndag









Blev en liten vinkväll hos tjejerna på söder igår, trevligt! Avslutade kvällen på amba och för en gång skull var det bra med folk och bra folk där! Helt okej kväll men det där lilla extra tagget saknades nog lite hos oss alla ; ) Efter lite virrande på tunnelbanan så kom jag hem till den underbara sängen. Mår rätt bra idag, mest seg och trött. Är lite sugen på ett träningspass, men jag vet inte hur mycket det ger så här dagen efter ett par vinglas. Känns som att man sliter mer på kroppen än ger den vad den behöver.

Solen skiner som aldrig förr ute och jag har ångest för att jag sitter inne och degar, så måste göra slag i saken och ta mig ut! Vi hörs senare, ha ene fin söndag så länge : )



Skavsår..

 

Blev bara en kort promenad pga mina nya skor, kände redan efter tio minuter att skavsåren började komma så jag fick njuta av en kort prommis och snällt halta hem. Sista biten såg jag nog väldigt handikappad ut för det gjorde riktigt jäkla ont alltså. Kämpade mig iaf in på seven på vägen och köpte med mig en stor kaffe som jag sen har avnjutit på BALKONGEN! Med solen i ansiktet, åh så härligt! Blir lite ledsen när jag tänker på att vi måste flytta härifrån 17 april, för jag trivs så himla bra här.

Nåja, det löser sig förhoppningsvis! Från det ena till det andra, så är det skidor på tv och gud vad jag saknar pappa när jag ser det. Han älskade sport av alla slag och hade han levt hade han definitivt suttit bänkad hemma i sin favoritfåtölj och hejat på Kalla och gänget. Ibland kan jag inte låta bli att tycka att livet är så himla orättvist. Pappa var världens bästa, snällaste och socialaste människan, gjorde ingen illa och ändå kom den där dumma cancern och tog hans liv. Finns så många dårar där ute som mördar och förstör som får leva, men det är bara att acceptera. Livet kommer aldrig vara 100 % rättvist, man får plocka fram det som är bra och försöka se förbi eller lära sig nåt av dom sämre sakerna.

På måndag är det precis 1 år och 1 månad sedan du lämnade oss och jag längtar till jag får komma till dig och säga hej och tända ett ljus. <3

Nu ska jag ta mig en skön dusch, äta lunch och sen åka till stan en sväng, puss!


SOL!



Godmorgon soliga lördag! Nu ska jag ge mig ut på en långprommis/löprunda (har inte bestämt mig än) nere på djurgårn sen blir det nog en runda på stan. Hörs senare : ) ha en fin lördag!


Fredag

Hello people. Har ingenting att berätta idag förutom att träningsvärken var inte så farlig som jag trodde den skulle vara, det är fredag och helg. Vi hörs bättre imorgon!

IW-premiär!

Hej, jag heter Linda och jag undrar om jag kommer kunna gå imorgon. Mina ben känns som två järnspett. Galet men skönt! Blev ett IW-pass ikväll, körde ett baspass då de var första gången för mig. Jag hade lite fördomar innan och tänkte att jag inte skulle bli svettig och när instrukören uppenbarade sig strax innan passet så tycke jag mina farhågor blev sanning och mina tankar gick i stil med: "jaja, jag får väl springa en halvtimme på löpbandet eller nåt efteråt, så man får jobba lite".
Jag tyckte nämligen inte att instruktören var särkilt vältränad (inget taskigt menat, men man är ju van att dom flesta instruktörerna är ganska fit) Men allt det där fick jag äta upp sen när jag efter passet klev ut ur hallen med blodröda kinder, spagetti ben och letade frenetiskt efter en vattenkran.

Så mitt beyg till indoor walking blir högt, var riktigt kul och definitivt nåt jag kommer fortsätta gå på!  

När jag kom hem lagade jag min ybergoda köttfärsås med spagetti, diskade, städade (!) och avslutade med en skön dusch! Ett bad hade suttit fint, jag saknar att ha badkar lite.






Nu ser jag att klockan tickat iväg, men det gör inte så mycket för jag har sovmorgon imorgon! Skönt som tusan, börjar jobba klockan tio. Ja, om jag nu får mina två järnspett ur sängen.. sov lugnt!


Onsdag

Åh, vilken dålig bloggerska jag har varit idag! Men jag har faktiskt jobbat 8.30-20, så jag antar att jag är förlåten?

Jag har inte så mycket träningsvärk idag som jag trodde att jag skulle ha, men den kommer säkert slå ner som en bomb imorgon.. imorgon blir det eventuellt ett indoor walking pass, var dock fullbokat redan idag och finns bara 6 icke bokningsbara platser så det gäller att vara på hugget i så fall!

Och hörrni, idag kändes det som att det vände. Idag blev vår! Jag längtar efter att få dricka kaffe på balkongen, gå runt i min nya vårjacka, dra på mig tygskor, ha solglasögonen på nosen och få lite färg på den här bleka hyn. Jag älskar verkligen våren mer än någon annan årstid, klart sommaren är lovley, men det är nåt speciellt med våren. Man blir så löjligt lycklig och det känns som att alla föds på nytt efter att ha gömt sig i sina tjocka bulliga vinterjackor i typ 7 månader.

Som sagt, våren är snart här! Solen gör mig till en lyckligare människa.

Nu: soffan-sängen-sova. Vilket stressigt schema man har! Godnatt.

Mums..



Jag är besatt av hudkrämer, body lotions och body butter! Kan stå och lukta och pilla låånga stunder på affärer, tycker det känns så fräscht och älskar känslan när man är nydsuchad och har smort in sig med nån kräm som luktar awesome! Dom här två är mina favoriter för tillfället, det till vänster kommer från body shop och doftar mandel, mmm! Den högra kommer från flygplatsen i Tunisien, tyvärr. Ja, jag tycker synd om er som inte har den för den doftar banne mig helt underbart! Persika/aprikos, mumma. När man har den på sig känner man sig nästan som en fräsch liten frukt, haha..

Nej hörrni. Ska sluta babbla om min hudkrämsbesatthet och fortsätta se lite tv innan det blir sängläge.

Nattinatti : )


Första passet avklarat..

..jajjemen! Idag hände det, en dag försent egentligen men vad gör det? Skulle ju ha träningspremiär igår men mina bihålor gjorde så ont igår så jag fick hoppa över det helt enkelt. Men idag kände jag mig helt okej med förkylningen så efter jobbet packade jag ihop mina träningsgrejer, hoppade i nikebrallorna och traskade till gymmet för comeback! Så här laddad var jag innan:



Om man tar ett förstoringsglas och kollar riktigt noga på bilden så kan man antyda en liten muskel på min arm! Men oroa er inte, snart kan ni slopa förstoringsglaset, jag lovar! ; )

Det fick bli ett medel gympapass idag och som jag SAKNAT dom där jäkla passen! I love them, den bästa träningen enligt mig är när man tränar med sin egen kroppsvikt och det gör man på dessa pass. Många tycker säkert att det är "tant/gubb" gympa, men det är det verkligen inte. Det är blandade åldrar, allt mellan 20-65. Jag tycker det är helt fantastiskt att det finns en möjlighet för alla oavsett ålder, träningsvana och mål att träna tillsammans, för du väljer ju själv hur hårt du vill köra!

Nu har jag iaf unnat mig att duscha länge och varmt, smort in mig med världens godaste hudkräm och sjunkit ner i soffan. Om jag känner efter riktigt noga kan jag nog ana en liten träningsvärk redan..