Long time no see..

Ojoj, vad länge sen jag printade ner nåt skojsigt här. Men jag har faktiskt inte haft så mycket att dela med mig av då årets tråkigaste och äckligaste månad snart har passerat. Januari, dödens månad asså. Tack gode gud att den når sitt slut imorgon. Inte för att februari är så mycket att hänga i julgranen heller, men då ser man ju i alla fall ljuset i att mars snart är här och DÅ borde våren vara kommen här. Sooom jag längtar! <3

Kan iaf dela med mig av att den här helgen har varit riktigt trevlig och mysig och kul :) Skogstrollen från hyttan gjorde entré i storstaden i fredags och körde på en weekend här och den har vi fyllt med god mat, lite shopping, massa prat och vin :) Mycket uppskattat! Och nästa helg är det min tur att åka till dom och göra succé i hyttan, ska bli kul!

Nu är dock ögonlocken väldigt tunga så nu blir det sömn så man orkar upp och jobba imorgon! Puss <3

Trettondagsafton

Har lite nostalgisaker för mig för tillfället. Åt en grillad macka i mackgrillen för ett tag sen och det fick mig att tänka på sommaren 2009 på lilla essingen hos Johan och company. Efter våra krogenkvällar brukade vi gå till seven och köpa med oss bröd, smör, ost och mjölk och åka hem till Johan och laga förbannat goda mackor och sitta ute på balkongen till tidig morgon. ÅH. Skulle man gå ut på balkongen nu skulle man förmodligen frysa fast efter 30 sek då minusgraderna envisas nå jävulskt med att vara över 20-strecket..

Iaf. Och nu sitter jag här och lyssnar på Gubben i lådan och varje gång jag hör den känns det som att jag sitter inne på Kings bar. ÅÅÅH. Jag kanske inte har berättat det, men Kings bar är en skön lite halvalkis bar som var belägen nära vår lägga på rutger fuchs. Det är precis som en hemmafest då dom har en bärbar dator ståendes på bardisken och man får önska/byta låt själv. Hur underbart är inte det liksom?


En annan sak som jag inte berättat är detta: "Tjatja. Som sagt, bröt foten igår, ska opereras imorgon, sover på SÖS inatt. Sjukt osugen. Jag hade riktigt trevligt igår, det måste vi göra om!"


Det här sms:et fick jag av vår kära granne Måsse, Måns helgen före vi åkte hem till LÅ. Han heter egentligen Tomas men ser inte alls ut som en Tomas så vi döpte honom till Måns istället.
Det blev en oerhört hård kväll för lille Måns då han skyndade sig (han kanske sprang? Det vet vi inte) för att komma och träffa oss när vi var ute. Olyckligt nog bröt han foten på hans lilla äventyr och nu har han fått fira både jul och nyår trippandes på kryckor hög på morfin.

Ändå säger killen att han hade trevligt och vill göra om det, han måste vara en tapper jävel den där Måns..

4 januari



Hej, jag heter Linda och jag är en posare. Passar jag bäst i lugg eller inte? Fast spelar roll egentligen, jag kan ha både och vilket är groteskt skönt!

Imorgon är det två veckor sen jag kom till LÅ, what liksom? Fyfan vad fort den här julsemestern gick. Awesome. På torsdag kväll är det back in sthlm och jag längtar efter två saker, eller nej..tre. 1. Att det är x antal mindre minusgrader där. 2. Att få flytta in på Östermalm. 3. Tunnelbanan. Insåg hur mycket jag älskar den för nån dag sen. Puss på tuben!

Imorgon kväll blir alltså min sista kväll här och det måste vi ju fira med buller och bång! Eller asså fira och fira, men man måste ju ha en avskedsfest iaf. Det blir sushi, vin och en förhoppningsvis rolig utgång! Har ju faktiskt inte varit ut en enda gång sen jag kom hem.

Nejmen nu ska jag ta och göra nå vettigare som se på solsidan eller nåtsånt otroligt nyttigt! Puss på er!


Måndag

Fan vad jag lider av att vintern är så jävla lååång, mörk och KALL! Nä, är det någon gång under året man ska ut och resa så nog fan är det nu i januari. December är liksom helt okej, det blir lite glittrigare och roligare med allt julpynt och julfix osv och alla roliga helger jul, nyår och trettondagsafton, men januari? Alla är panka och lider av d-vitaminbrist..

MEN, hur som helst, har varit på bio ikväll iaf med Yve och sett Änglagård. Den var riktigt bra och sevärd och nu vill jag se dom två första filmerna för att färska upp minnet lite.. Vi hann med en snabbfika innan bion också och det är alltid lika roligt att träffa Yve :) Älskar att vi fortfarande har kontakt efter alla dessa år plus en massa andra från skoltiden!

Nu ska jag krypa ner där jag trivs bäst för tillfället under mitt kära täcke och kolla några avsnitt av Solsidan! Fyfan vad roligt det är, kunde inte hålla mig från att köpa boxen igår.. PUSS!

Rock by sweden




ÅH vad snygga smycken från Laila Bagges kollektion rock by sweden! Sandra hade ett par snygga örhängen därifrån på nyår och nu har jag kikat lite på vad som finns och jag ska nog önska mig armbandet eller halsbandet längst ner i födelsedagspresent! Eller en sen julklapp till mig själv...


2010










Lite godbitar från 2010! Har ju nästan inga bilder alls på min nya dator så det blev lite magert men det kanske kommer meeer, den som lever får se!


Nyårsafton 2010!