The time is out

Nä vet ni. Nu börjar hoppet rinna ut i sanden. Hoppet om att hitta en lägenhet till på lördag alltså.. det ser jävligt mörkt ut och ikväll har vi satt deadlinen om att vi måste boka en biljävel som tar oss från sthlm på fredag..mot sundsvall..mot luleå. Lämna allt vi älskar här i sthlm, alla underbara människor..och förhoppningsvis komma tillbaka den 1a september.
Vi ska på en lägenhetsvisning med mallan idag i sollentuna och den är från september. Får vi den så fine, då vet jag åtminstone att vi ska tillbaka hit om en månad. Om inte, ja då får vi fortsätta letandet helt enkelt.

Livet vill inte alltid det människan vill, men det är nog en mening med allt som händer ändå. Får vi hoppas. Undra varför livet vill att jag ska till luleå nu då? Jaja, det återstår att se..

Nu ska jag kirra lite frukost, sen är det packning och städning som gäller och sen styr vi mot sollentuna! Håll tummarna för att läggan är fin och för att vi får den!!

<3

Lite bilder från helgen!









Sara ringde ikväll och var stenpackad "jaaaa Saga, nu är jag full igen!"
Haha så söt!

Fan, jag saknar er, era jävla galningar! <3

LÅ this week

Hemma i LÅ nu och här lyste solen i morse när jag vaknade. Tog det chill och åt frukost med mamma ute på altanen och planerade en riktigt stekardag i solen. Jag går in en sväng och när jag tittar ut nästa gång har det blivit mulet och det regnar!! Vad hände liksom? :O

Fan jag vill utomlands nu! Bara glassa i solen och bada typ två veckor. Hade gjort mig gott för här i Sverige får man aldrig nån bränna som man kan jobba på liksom. Var ju skitbrun när jag jobbade på dagis för två veckor sen och det var typ 30 grader varje dag men den brännan bärjar blekna.. vafan bor man i sverige för? Jävla elände.

Btw är jag galet trött idag trots att jag sov 12 timmar i natt. En springtur och en dusch kanske piggar upp? Lät skönt så vi kör på de,

Puss!

Put your hands up for this city!

Omg, två veckor sen det blev en liten update! Inte ok, inte ok. Det har iaf vart full rulle och det är verkligen länge sen jag haft så kul alltså. Det var för två veckor sen var det utlandsvärme här och jag varvade dagisjobb med bad, fest och chill. Jag körde tvådagars, jobbade och var på topp. Chillade i tanto med underbart folk och bara hade det så jävla bra.
Och den här veckan har också vart helt fantastisk. Jag har semester, Johanna har vart här sen tisdags och vi har shoppat, festat, ätit asgoda middagar, legat i sängen till fyra på morronen och pratat om allt. Bara haft det underbart  helt enkelt<3
Min brorsa är också här just nu, han har vart här snart en och en halv vecka, och vi har gått på fotboll tsm på Stadion, såg Djurgården-Helsingborg (flopp bara att Henke inte spelade den matchen!) och vart ut och ätit och imorn ska vi se en till fotbollsmatch på råsunda. Aik-göteborg, ska bli nice! :)
Sen tiiiiiidigt på tisdag morgon flyger jag hem till lule och är där hela veckan med familjen, ska bli skönt att komma hem lite även fast det inte är jättelänge sen jag var hem men jag hann ju knappt göra nåt då så. :)

Så klart finns det ju en baksida av allt det underbara också. Om två veckor är jag arbetslös och om 20 dagar är vi bostadslösa. Inte så små problem kanske? What to do? Jag älskar sthlm mer än nånting annat just nu och jag har verkligen haft the time of my life här. Har träffat så många fina människor här och jag trivs bättre här än någon annanstans  så om jag inte blir kvar här efter juli vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Jag mår bra här och det händer alltid något. Även fast vi bott här ett år nu så känns det fortfarande som att vi är på en resa tsm och ska åka hem.
Går inte att beskriva, och jag tror det kommer bli svårt för alla oss att någon gång bo själv nu när vi haft vårat älskade kollektiv här på liljeholmen. Man har liksom alltid någon, man behöver aldrig känna sig ensam.

Fan, jag får världens största klump i magen när jag tänker på det här och det är kanske dags att sluta fly från verkligheten och ta tag i det som behövs, för jag vill stanna här. <3



















Jag blir så härligt glad av alla bilder, såå fina minnen. Ska lägga in fler bilder sen, nu väntar tvätten nere i tvättstugan! Puss<3