Bad day

Den här dagen har typ varit bland dom jobbigaste i hela mitt jävla liv. Haha kan bara skratta. Vi var ut igår, Sandra kom hit och hennes polare Emil och drack lite vin och tog det lugnt :) Sen åkte vi till gamla stan till nån bar och drack lite öl. Jag skulle upp och jobba klockan sju i morse men det bekymrade tydligen inte mig. Sandra och Emil drog hem efter ett tag och efter det.. räcker med ett ord: spårat. Var full när jag gick till jobbet, säger väl allt. Fy fan. Har jobbat 8-16 30 idag och jag trodde aldrig dagen skulle ta slut. Barnen har skrikit mer än nånsin, grinat och härjat som fan. Dra åt helvete säger jag bara, bakis och 10 småungar mellan 1-2 år är ingen bra kombination. Aldrig mer.

Låg död på soffan tills Sara slutade så drog vi till Odenplan och käkade på thaien :) Nu väntar SÖÖÖMN! För det blev det inte mycket av i natt.. tror det blir en vit helg i helgen. Sova, kolla film, laga god mat, kanske gröna lund, shoppa... Fy fan vad värd helg asså :)

Kort inlägg, skriver tomorrow istället :)

Pussgodnatt!

Tisdag 26 aug

Hejhej!♥

Lite dålig uppdatering här men är jämt för trött känns det som.. jobbar ju måndag-fredag nu och själva jobbet är det absolut inget fel på för jag älskar att jobba med barn MEN jag klarar inte av att jobba måndag-fredag samma tid VARJE DAG (i princip) sen ledig helgen som är över på ett nafs och så samma visa igen.. PALLA! Det är verkligen inte jag.
Nåja. Alltid har man nåt att klaga på :p

Imorn åker Kakan hem som har varit här sen i torsdags så det kommer bli tomt :( Men hon börjar ju skolan nu hemma så hon måste tillbaka tyvärr. Har varit trevligt att ha henne här :) Blev Fridays i fredas med alkohol och bra musik ;) En riktigt trevlig kväll!

Ikväll har vi lagat en supergod middag med lövbiff, klyftpotatis och fetaostsallad :) Har bara chillat efter jobbet, var en sväng till stan med Karin men annars ingenting.. känns som att man aldrig hinner göra nå på kvällarna utan man jobbar hela dagen, sover och går till jobbet igen. Fett meningslöst liv och jag blir så rastlös!!

Nåååväl.. börjar bli dags att gå och sova snart, kanske blir en dusch först.. om jag orkar ;) haha..

Saknar min underbara la familia dunder mycket :( :( Älskar er!♥

Tar upp karriären , igen..

Kan som inte svika blogg.se ändå, det har legat mig varmt om hjärtat för länge, hade en blogg på devote.se men det kändes inte alls lika hemma som här :p

Jahaaaa.. sitter i våran älskade lägga helt ensam (tror det är första gången jag är ensam här..?) men snart kommer Ylva och hennes dad som är här och hälsar på innan han åker hem igen. Saris jobbar och har ingen aning om när ho slutar och Hedda är med sin familj som är här och hälsar på. Slutade jobbet för en timma se.. fjärde dagen idag och jag är helt slut men det börjar kännas bättre nu iaf :) Jag jobbar på dagis här på Liljeholmen/aspudden, promenerar varje morron vilket är rätt skönt! Jobbar med dom allra minsta barnen som är mellan 1-2 år, haha dom är härliga :) Just nu är det inskolning som gäller och det är rätt spännande att vara med.

Det är snart 3 veckor sen vi lämnade älskade lilla luleå men det känns minst som 2 månader typ.. känns sjukt länge sen iaf. Nu börjar det verkligen kännas som att man bor här, i början kändes det mest som att vi var här och hälsade på och skulle åka hem. Har inte planerat in nåt lule besök än men funderar på i mitten av september. Saknar familjen jätte mycket, men än så länge klarar jag mig ;)

Ikväll kommer Kakan hit och hon stannar över helgen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen men det snackades om grönan och sommarkrysset på lördag :D Hade vart kul!
 
Menmen, nu ska jag ta och göra nå middag men lägger in lite bblandade bilder från dom här tre veckorna in stockholmo :)

                     

Litet urplock bara ;) Kommer mer sen!

Pusspuss!♥