I promise you, I`m always there

Usch vad jag är less på Sverige. Gråa, kalla, mörka, regniga, snöiga, blåsiga Sverige. Det är sånt sjukt jävla deppväder just nu så man längtar verkligen efter sol och värme. Men men. Jag klagar så jävla mycket på allt ibland, man kanske inte ska klaga? Aja.

Hittade lite grejer på stan tidigare och sen var jag och tränade, gud vad skönt det var :) Hon körde verkligen stenhårt idag! Har varit själv sen Hedda åkte till jobbet i morse vid tolv, sjukt trist det är när man är van att alltid ha någon här. Men jag överlever, har tagit en lååång dusch och sen smort in mig med brun utan sol :D Får se om jag är orange imorn då men det tror jag inte, är bara lätt effekt så! Har kollat på sanningens ögonblick också, jajjemen en rätt bra söndag har det varit ändå :)

Nu blir det sängen för imorgon är det rise and shine 6.30, jiiipppieee..

PUSS!

30 november

Jahaja, då var det söndag igen då. Helgen går lika fort som den kommer. Första advent idag och imorgon är det första december. På tisdag fyller pappa år men i år blir det bara ett telefonsamtal, tyvärr, men han blir säkert lika glad för det! :)
Nu är det tre arbetsveckor kvar innan det blir "jullov" hemma i lule, längtar! Jag längtar efter det vackra vinterlanskapet av snö, träden som täcks av snö, när det knarrar under skorna när man går ute en sen, mörk och kall decemberkväll.
Någonting som jag saknar oherhört mycket är att vakna upp en lördagmorgon och det är fullt med snö ute och solen lyser och jag möter Sara vid tunneln vid bosken och vi promenerar till björxhallen för att spela match med gladan. ÅHH GUD! Det låter säkert jättelöjligt men det är så mycket minnen!

Nostalgi!

Nu blir det frukost med idolreprisen och sen ska jag ta en runda på stan! :)

Hörs ikväll, puss!

Keep holding on

Gud vilken seg lördag det har varit. Har fan inte gjort nånting. Sovit. Är så sliten sen igår, känner mig typ som 100 år gammal. Haha, det börjar bli jobbigt att partaja nu för tiden, är alltid så sjukt sliten dagen efter!

Sitter och skvallrar med Ylva på msn, haha, hon har varit och sminkat massa kändisar och glassat runt med dom ;) Det går bra för våran lilla Knylf, hon är så himla duktig på att sminka, helt galet!

Hedda har dragit till jobbet för typ två timmar sen så jag är ensam i läggan nu, ska snart sova tror jag. Imorgon blir det en sväng på stan och träning på kvällen :)

Pratade länge med mamma tidigare idag och gud vad jag saknar att vara hemma just den här tiden på året, när december börjar, advent och allt julpynt tas fram. Plus att det är asmycket snö i lule! Blir ju inte riktigt samma här.. all snö som kom förra helgen har ju försvunnit nu. När jag gick hem från jobbet igår så såg jag att dom hade satt upp en stor gran vid tunnelbanan på aspudden och den passade liksom inte in där, kändes helt fel utan snö. Ja, jag är norrlänning, jag vet.

You´re not alone
together we stand

I`ll be by your side
you know I`ll take your hand

When it gets cold
and it feels like the end
theres no place to go
you know I wont give in

I wont give in

Sjukt bra låt, love. ♥

Hörs imorgon, sov gott allihopa! ♥

Whatever`s meant to be will work out perfectly

Okej. Fan. Jag erkänner, jag och Hedda fällde nästan en tår (eller så var det vinet)  när Johan åkte ut ur idol. Han ska ju liksom bara vara där varje fredag och sjunga med sitt spretiga hår. What`s the deal liksom? Diggar honom ändå, han kör sitt race och kommer säkert bli något bra i framtiden! Och om Kevin inte vinner i år så är det något fel på hela skiten. Känns inte ens som att han behöver vara med i finalen för att det är så självklart. Han är ju redan en stjärna?
Fast min största favorit i hela idol är i hemlighet Andreas Carlsson. Han. Är. Så. Jävla. Het.

Vi drog på fellows igår men dom stängde redan klockan ett så vi hookade ett gäng i baren som hade bord på grodan så vi drog dit men det var tydligen någon i gänget som inte riktigt kom överens med en av vakterna så vi drog vidare till slussen. Då var det tydligen till patricia vi skulle men det var så lång kö och ålder 23 så vi kände oss besegrade och drog och käka på donken istället. Det var skönt att åka hem och krypa ner i sängen sen :)

By the way har jag hittat min räddning här i livet. Trodde aldrig det skulle hända men den här är verkligen det bästa som har hänt mig. Björn Axén volume master kan dö, det är den här som gäller:



Dust it. Det är ett puder som man sätter i hårbotten och sen har man världens fluff. Man kan både festa och sova och fluffet är kvar. Det är allt jag behöver till mitt platta, raka hår. Fantastiskt!

Allt för nu, puss!

28 november

Asså fredag igen?! Veckorna bara flyger förbi, åker ju hem till lule för att fira jul och nyår osv om tre veckor bara, shit! Tiden går verkligen fort.

I veckan har det varit en vanlig arbetsvecka bara, jobbat, tränat, ätit och sovit. Igår var en sjukt stressig dag så jag var astrött på kvällen, somnade direkt jag la mig och glömde sätta mobilen på ljud så mitt larm ringde inte i morse så jag försov mig. Haha ja, JAG tappade kontrollen och försov mig, det är fan en stor händelse för jag är en sån där som verkligen aldrig någonsin försover mig. Hahaha. Tyckte nästan det var lite spännande, visste inte riktigt hur jag skulle hantera det och det märkte Olle i morse, han ba "fan vad du chillar" när jag stod och borstade tänderna, haha. Men vafan, man ids ju inte slänga på sig kläderna och SPRINGA iväg till jobbet? Fast det är väl så man gör om man försover sig, men klaga inte, jag är inte van.

Nu sitter jag i alla fall och väntar på Laxarna x2 så att vi kan korka upp någon gång ;) Blir party ikväll och jag är fett taggad! Hedda också. Blir utgång på Vanilla eller Fellows kanske, vi får se ;) Har dock inga partykläder att ha på mig men jag får väl gräva lite och se vad som finns! Ha en trevlig fredagkväll allihopa! :)

Pusspuss!♥

She got her own thing

Tjoho alla nötter!

Asså fyfan vad jag är trött hela tiden. Det spelar ingen roll om jag sover 8, 4 eller 75 timmar, jag är lika jävla trött varje dag! Hatar den här årstiden, inser alltid att jag är född i fel land. Varför bor man i Sverige där det är vinter 10 månader om året och sommar 2 när det finns länder där det är sommar året om? Frivilligt? Det är typ helt sjukt att man väljer så, fast sverige är väl sverige antar jag.

I helgen blev det ju en del basket och jag insåg verkligen hur mycket jag saknar basketen. Det är väl typ 2 år sen jag slutade att spela men jag älskar det fortfarande lika mycket och kommer alltid göra det. Hade lätt kunnat spela fortfarande om jag hade tid och så, men det skulle aldrig bli samma som säsongerna i gladan och höken. Måste väl nämna stars också, det var tufft as hell, tårar, ilska osv och det var trots allt div2 men idag ser jag tillbaka på det som en rolig tid ändå.
Dom starkaste minnena är från 13-14-15 årsåldern, spelade i gladan då och jag, Lovisa och Sara hängde i Björxhallen sju av sju dagar varje vecka och vi hade så jävla roligt. Ångrar inte en sekund att jag spenderade mina unga år i en svettig baskethall för det är dom åren jag alltid kommer komma ihåg som starkast. Med glädje och lycka♥


Ibland kan jag känna att jag saknar något sånt som basketen idag. Nu går man liksom till jobbet, äter, tränar, sover och så börjar en ny dag och samma visa.. det händer sällan något nytt och det kan vara lite halvtrist ibland.

Vettefan. Livet är livet och det är fullt av beslut, viktiga och mindre viktiga, som min chef sa till mig idag.

Så äre, tjingeling


Måndag

Fyfan vilken värd helg det har varit. Tror inte jag haft en så rolig och framförallt VÄRD helg sen vi flyttade hit. En chill fredag med idol, youtube och garv åt bonde söker fru med laxarna, olli och saris följdes av en till början chill lördag tills Sara kom på att vi var bjudna på fest i södertälje. Vi som hade tänkt ta en vit helg slutade med fest i tälje för mig, Sara och Knylf med täljegrabbarna och utgång på olearys. Sjukt kul kväll! Avslutades med en kass efterfest och en taxi från tälje till våran port här på liljis för 400 spänn. Vilket kap asså. Chaffisen svängde till och med förbi donken utan att röra en min när vi frågade. Tror han tyckte det var en trevlig resa.
Igår drog vi till solna och kollade lite basket sen chinafood på stammisstället. Sen åkte vi hem och chillade i soffan resten av kvällen och avslutade en top notch helg! :) Sov dock riktigt kasst i natt och vaknade av ett sms av Olli 02 40, var helt borta och förstod fan inte vad han ville. Stackaren skulle ju flyga hem till lule igår, vilket han gjorde, men planet kunde aldrig landa på kallax på grund av vädret så dom var tvugna att flyga tillbaka till sthlm. Hahaha. Fan vad surt.

Nä fan, måste dra en dusch och sen släääääggggga, är sjukt trött!

Puss

Free fallin

Trött som ett jävla psyko, helt sjukt. Jobbade 13 timmar igår, från 8-21, haha kul att man hann hem och vända i princip igår kväll. Var på plats 8 i morse igen.. Har jobbat till halv fem idag sen har jag gjort lite middag och nu tänkte jag ta mig iväg och träna. Intensivpass klockan 19, hoppashoppashoppas det är Jocke som håller i passet!! :D

Måste fan börja gå nu, hörs sen!♥

Puss


You´re a bad boy cause you breaking hearts

Är helt utpumpad, precis som förra tisdagen efter Jacobs (nu vet jag vad han heter också!) intensivpass ;) Han är grym grabben, fan han har lätt det jobbigaste passet av alla instruktörer! Love it.
Jag är verkligen glad att jag har fått tillbaka motivationen till träningen igen för jag älskar verkligen att träna när man kommer igång och har det som en vana i sitt liv, jättehärligt!♥

Var en sväng till stan idag också men det var så jävla deprimerande att överhuvudtaget gå ut så det var inte så jävla lyckat om man säger så. Har nästan tappat mitt intresse för shopping kände jag idag, gick nog ut för hårt dom första månaderna här. Då gjorde jag ingenting annat än shoppade, haha.

Imorgon blir en riktig jobbardag. Måste jobba i princip från 8-20. Ta mitt jävla liv eller åtminstone ett skott i pannan, vad jobbigt.

Annars har jag gjort en annan sak idag som gjorde mitt hjärta lite lättare. Har länge tänkt på en förklaring och jobbigt var det att förklara vissa saker, men nu är det gjort i alla fall och det känns lite bättre. Som du sa någon gång, så en gång var vi något och jag vet inte om vi någonsin mer kommer bli det vi en gång var, tror det har hänt för mycket. Men jag saknar dig min vän.♥

Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen, är förjävla svettig och äcklig!

Tjingeling♥

Footprints in the sand

Trots att jag inte är helt fit for fight så har jag haft en riktigt träningsdag idag, gick först på aerobic halv fem, sen hem och gjorde lite middag och sen jag gick jag och Ollsi på Core och efter det sprang jag en kvart på bandet. Synd bara att det känns som att det enda som verkligen tog någonting var löpbandet, haha. Aerobicen blev lite halvoseriös för hon hade gjort ett nytt pass med nya saker och coren var ju bara ett stort skämt. Trodde ett tag att vi hamnat fel och råkat gå på yoga eller något men inte det. Jävla svammel, tänker då inte gå på ett till pass med den instruktören, hade mest lust att slå henne under och efter passet. Asjobbig människa, men man kan ju inte gilla alla ;)


Imorgon ska jag försöka kolla efter lite nya jobb, har sådan fruktansvärd ångest över allt det så jag vill bara försvinna. Och som vanligt när jag har ångest över någonting så gör jag aldrig något åt saken utan skjuter det bara åt sidan och tror att allting ska ordna sig. Why?! Blir så jävla förbannad på mig själv.


Om du visste hur ledsen jag är över allt jag gjort mot dig skulle du aldrig tro mig, men jag ska göra ett försök och ge dig en förklaring på varför jag varit en sån jävla idiot mot dig. Det är svårt, men det kommer.. jag lovar.

Nu är det godnatt! Pusspuss!♥


It´s just another day baby

Idag visar sig sthlm från sin absolut bästa sida. Lite för kallt är det men annars är vädret oslagbart. Helt klarblå himmel och en strålande sol :) Kom precis in från en långpromenad runt liljeholmen och det slog mig att vi har snart bott här 4 månader men det är ta mig fan första gången jag tar en promenad och verkligen ser hur det ser ut här runt omkring. Jag promenerar ju till jobbet men på den vägen ser man inte så mycket, mest lägenheter.
I vanliga fall brukar jag ju vara på jobbet den här tiden men inte idag. Vaknade av alarmet halv sju i morse, dödstrött och tänkte ta mig upp, somnade om och vaknade 10 minuter efter att jag skulle ha börjat och då struntade jag i dagen och somnade om till halv elva. Obeskrivligt skönt och jag känner mig faktiskt totalt utmattad. Är ju fortfarande förkyld så kan ju vara därför. Har ingen motivation till att jobba heller, det känns för seriöst. Möte hit och möte dit som jag fullständigt struntar i. Jag måste söka nytt jobb, det här funkar bara inte..  pengar är inte allt när det kommer till kritan. Det viktigaste är att må bra och att vakna på morgonen och känna sig nöjd med det man gör. Inte att varje dag är en kamp.

Det verkar tydligen som att jag inte är den enda som är hemma idag, grannen ovanför har någon form av måndagsdisco med e-type. Jag diggar. Inte. Kanske är det eggan och gänget som har startat sitt dagliga party?

Nä nu ska jag ha lite chill med mig själv och äta lite frukt och sen ska jag gå på aerobic halv fem :)

Hörs sen, puss!

One step forward, four steps back

Har egentligen ingenting att printa ner här så jag förstår inte varför jag ens börjar skriva något..? Dagen idag har i princip varit lika meningslös som hela den här veckan.. det ENDA och jag menar verkligen det enda, jag har gjort är att vakna, gå prommisen till jobbet, jobbat och gått prommisen hem till läggan igen. Hahaha. Nästa vecka får bli en bättre vecka helt enkelt ;)

Nu sover Ollsi och Hedda jobbar natt så jag sitter uppe ensam. Rätt skönt faktiskt. Jag och Ollsi har bara chillat framför tvn hela kvällen, kollat idol och fredag hela veckan hahaha, alltid lika klockrent! Och skönt att han, Robin E åkte ut från idol, har inte förstått grejen med att han har tagit sig så här långt..?

Imorgon är det lördag och jag har ingen aning om vad som händer. Är rätt risig och förkyld så det blir nog en extremt lugn helg. Ska försöka träna på söndag igen, är så sugen :)

Ska hoppa ner i sängen nu iaf, sov gott allihopa!

PUSSPUSS!

What am I waiting for?

Helluu!

Jippiiiiiiie, fredag imorgon! Älskar torsdagarna för då har man bara en arbetsdag kvar på veckan och så har man hela helgen framför sig, härligt härligt. Har kämpat på på jobbet trots att jag hade feber i morse, det var rätt duktigt. När jag kom hem diskade jag dessutom nästan hela diskberget som stod på diskbänken. Eller fel. Det var utspritt över hela läggan så det tog typ 20 min att bara plocka ihop allt och kasta skräp. Det är synd om mig idag, men jag gjorde det frivilligt så ;)
Imorgon är det öppning som gäller för mig, börjar sju. Fan. Men slutar ju tre så helgen blir lite längre iaf, haha.

Ylvis var kom hit igår och chillade, sjukt länge sen jag träffade henne trots att vi bor i sthlm båda två ;) Pratade massor, gamla minnen och nya händelser! Hade verkligen kunnat sitta här och skriva, skriva och skriva hela natten om saker som hänt, minnen, lögner, svek, vänskap, kärlek.. men vi tar det en annan gång. Är för trött för att orka tänka.

Det var allt för nu, ska ta och duscha nu och sen sova (haha, vilket liv man har ibland)

PUSS PUSS!

I`ll be back before you know it

Sitter halvdöd i fåtöljen och undrar hur jag ska orka förflytta mig till badrummet för en dusch och sedan direkt till sängen.. vaknade upp jätteförkyld och risig i morse, gick och jobbade 8-17 och jag trodde aldrig dagen skulle ta slut. JÄVLA UNGAR! (ursäkta, men ibland är det tillåtet) Jag höll på börja gråta av otålighet idag för att en unge gjorde precis allt annat förutom att klä på sig. Shit asså.

Men synden straffar sig själv eller hur fan man nu brukar säga. Har väl varit lite för busig med både det ena och det andra den senaste veckan så jag kanske är värd lite skit tillbaka?
Jobbar 8-16.30 imorn och mitt stora mål är väl ungefär att ta mig igenom dagen för som jag mår nu vettetusan. Härda härda.

Jag beställer bättre dagar och en resa till ett varmt land, tack!

PUSS!

The time passes by



Det känns som år och dar sen den här bilden togs. Det var i augusti och vi hade bott här en vecka. Nu har vi bott tre månader och en vecka, sjukt.


11 november

Har precis varit och tränat ett hååårt pass med Saris! :D Han körde hårt den där Jocke eller vad han nu heter, hans pass ska lätt besökas fler gånger ;) Men tänk att även fast jag har köpt ett gymkort nu så var jag lik förbannat tvungen att SMITA in på passet! Hahaha, det kan ju inte vara möjligt, eller? Vi kom dit rätt sent så kollade vi om det fanns några platser kvar så fanns det en, som Sara såklart snodde. Jaha, vad ska jag göra nu då, tänkte jag.  Frågade en tjej som jobbade där om det inte var okej med en extra men hon sa surt nej.  Men Sara viskade till mig i omklädningsrummet att det finns en dörr man kan gå in genom när ingen ser.  Så jag smet in och körde järnet trots allt ;)

Annars har det varit en vanlig jobbardag, 8-17. Jävla lång dag, men man måste ju:p
Ska strax hoppa in i duschen sen chilla lite tv :)

PUSS!


Don´t tell me you`re sorry cause you`re not

Usch, idag är en sån där dag då man bara vill krypa under täcket och vakna upp till något bättre. Trött som ett as och storm varvat med regn ute. Sov bara några timmar i natt så jag orkade knappt försöka vara trevlig mot alla på jobbet, gjorde mitt bästa iaf :p Slutade iaf tre och det var riktigt skönt!

Jag och Sara ska iväg och träna Core på kungsholmen halv åtta och hon ska plocka upp mig direkt från djursan :) Ska bli skönt att träna, bli lite piggare och rensa huvudet.

Hade inte så mycket annat på hjärtat just nu..

PUSS!

El stockholmo

Kom tillbaks till läggan för en liten stund sen. Har pratat lite med Sara men hon var i princip död av sömnbrist så hon sover nog redan och Hedda jobbar. Så jag sitter här i min ensamhet och andas ut. Det var skitjobbigt att säga hejdå till familjen ikväll, började gråta i min ensamhet medan jag satt och väntade på planet. Fällde även några tårar på planet.
Vet inte om jag har en extra känslig dag men det känns verkligen tungt. Det har uppstått så mycket minnen i helgen så det nästan har blivit lite för mycket att ta in på en gång.

Men nu är jag tillbak iaf och det känns ändå bra, mina fina tjejer och underbara sthlm med alla möjligheter.
Imorgon är det back to work igen. Utvilad, peppad? Inte just ikväll, känner verkligen inte för någonting ikväll, så jag ska ta och sova strax. Ska ju upp halv sju redan så det är väl lika.

Sov gott allihopa!♥

I hate that you make me smile

Söndag. Min sista dag i LÅ och om två timmar sitter jag på planet tillbak till stockholm. Känns jobbigt att lämna allt här hemma som vanligt, men tiden går fort och snart är det jul och snart sitter jag och Sara på tåget hit igen. 19 december som sagt och veckorna som kommer nu framöver kommer fyllas med jobb, träning varvat med party. Kommer nog bli bra veckor hoppas jag! :)

Det är mycket som har förändrats sen våren och sommaren, samtidigt som det mesta är som vanligt. Låter ju skit konstigt men det är sant. Mycket har hänt, verkligen, ibland för mycket för att ens orka reflektera över vissa saker. Vissa saker händer bara utan att man hinner tänka och sen har det hänt. Typ.
Jag vet att jag har varit en sjukt dålig människa flera gånger om sedan förra vintern men i try to be a better person all the time. Men jag antar att misstag hör livet till och ibland har jag svårt att räcka till och vissa situationer är otroligt svåra att hantera. Därav misstagen.

Det blir lite för fartfyllda helger när jag kommer hem hit, hinner hända en jävla massa. Men jag har haft en fantastisk helg hur som helst, träffat underbara människor och såklart det viktigaste av allt: familjen. Ni är bäst och jag älskar er!♥

Hörs when I`m back in el stockholmo! Love till LÅ♥


Never regret something that once made you smile..


 


PUSS!


Everything have a reason

Nämen tjenare.

Finns det någonting att printa ner idag då? Ohja, det kan man lugnt säga. Jag skulle kunna skriva världens längsta inlägg om gårdagskvällen men jag orkar inte. Jag bryr mig inte, inte ett dugg och det är inte ens värt att ta upp här.
I övrigt hade jag och Kakan en sjukt jävla rolig kväll som avslutades med en fisherman friend shot i baren, of course ;) Karin är världens roligaste, min lilla partysessa! Hon och Sara är som systrar för mig, vi har känt varandra så himla länge. Jag har inte känt någon annan förutom min familj så länge. Vi har varit små och världens största töntar tillsammans. Ja, det är verkligen sant, vi var tre supertöntar när vi var små men FAN så kul vi hade! Tror inte många haft så kul. Jag är glad att jag var en tönt, vi var ett härligt gäng. Jämför man oss då och nu så tycker jag vi ändå har klättrat uppåt så det går ju åt rätt håll iaf. Annars borde man nog bli orolig.

Det var hur som helst värsta nostalgikvällen för mig igår, träffade så sjukt mycket folk. Det var verkligen kul att träffa varenda en av er, man känner verkligen att man har kommit hem. Blir nästan lite tårögd när jag tänker på det nu.. gamla klasskompisar som man gått tillsammans med i 9 år, gamla jobbarkompisar och massa andra kända ansikten. Det är kärlek mina vänner. Men som jag skrivit tidigare så hade jag aldrig någonsin uppskattat allt det här på samma sätt om jag fortfarande bodde här, så jag är glad över att det blev en flytt till slut. Men jag vet att jag kommer komma tillbaka hit, när det blir får tiden utvisa.


Idag har det varit en riktigt seg dag. Jag har varit sjukt trött men ändå festsugen som fan! Kvällen igår gjorde mig ordentligt sugen på fest. Har dock inte festat ikväll utan haft en riktigt mysig hemma/chill kväll med hela familjen. Vi har lagat tacos och myst framför tvn, sjukt värd kväll. Kommer bli tungt att åka från dom imorgon kväll, kommer inte träffa dom förän jul nästa gång. Åker hem den 19e december för att fira jul och nyår här, gud vad kul det ska bli! :) Blir hemma över två veckor då :) Känns otroligt långt borta men tiden går ju så fort så snart är vi där, det är ju fan 8 november idag.

Jajjemen, det är läget idag, ska fortsätta mysa här i soffan nu ett tag och sen ska jag sova LÄNGE imorgon. Fars dag imorgon så det blir att äta lite tårta och ge en present till pappsen :)

PUSS!


 


Turn the music up in here

Ikväll blir det party! Med självaste Karin Nilsson. Jag tror vi börjar bli lite av ett radarpar snart, eller hur Kakan? ;)
Först ska jag på plannja med pappsen, Ante droppar det för han är så sjuk stackarn. Maginfluensa och grejer. Hoppas inte jag får nå sån skit, men jag har fått rätt härdat immunförsvar från förskolan. Men peppar, peppar ta i trä, man ska aldrig säga aldrig.
Men jag tror hur som helst att det kan bli en bra kväll, vi har inte så höga förväntningar och förhoppningar men vi ser ju, nåt kul brukar det alltid finnas att skratta åt dagen efter :)

Har precis ätit en svingod alá mamma. Fan, min mamma gör jävligt god mat. Brukar säga till henne att hon skulle blivit kock eller nåt. Vi åt iaf nån kycklingrätt med wokade grönsaker och en massa saker i. Nu är man laddad för en vinkväll med Kakan och vidare mot Cleo sen.

Nä nu måste jag dyka ner i sminkets värld och göra mig lite representabel för plannja. Hur man nu ska lyckas med det är ju en annan femma, men det tar vi då. Efter plannja ska jag möta upp Karin i södra hamnen och så ska vi gå till Lisette och göra oss i ordning och dricka lite gott dricka och senare ut i dimman som sagt! Vi kanske syns ;)

Ha en fin fredagkväll allihopa! Pusspuss♥

Skärpning

God morgon!

La ju mig så jäkla tidigt igår så jag är redan vaken, trots att jag får sova precis hur länge jag vill, skönt :)

Nu börjar jag faktiskt känna mig mer som en storstadsbo, när man kommer hem hit känns det som att allt här nästan är i miniatyr ungefär. Jag är van att det kryllar av folk på gatorna, affärerna, uteställena, tunnelbanan osv.. Här är det ju inte riktigt så och någon tunnelbana finns inte. ;) Men det är just det jag älskar så mycket med att komma hem, luleå är luleå. Ingen skulle någonsin kunna ta ifrån mig att jag verkligen ÄLSKAR den här stan och det kommer jag alltid göra, men sthlm är liksom möjligheternas stad. Allting finns där. Ta mig fan allt. Killarna går omkring i världens fulaste våffeljackor som jag kallar det. Ni vet såna här jackor med rutor på, typ ridjackor. Första gången jag såg en kille med en sån jacka trodde jag han skämtade. Men sen ploppade dom upp en efter en. Våffeljacka och spetsiga skor. Killen kan vara hur snygg som helst, men det spelar ingen roll, bär han den där jävla jackan och dom jävla skorna så hade han lika gärna kunnat toppa outfiten med en plastpåse på huvudet. Ta er samman nu för fan, ni tycker ju inte själva att det där är snyggt, jag lovar!


Ja, jag var tvungen att avreagera mig. Jag blir så förbannad varje gång jag ser någon med en sån jacka så jag skickar alltid ett sms till Sara och frågar vad grejen är med våfflisarna.


NE. Nog nu. Behöver frukost i magen, sen en dusch, en uppfräschning och sen ett stadsbesök ;) Later!


Life is what it is

Blir nog sängen nu, alldeles strax. Är helt sjukt trött faktiskt. Har sovit riktigt dåligt i veckan. Och stressat för mycket som vanligt.
Vet inte om jag ska förlänga min anställning på förskolan där jag jobbar nu, men jag tror inte det. Måste nog snart bestämma mig, men som det ser ut nu så vill jag byta jobb. Jag har testat det här nu ett tag och det är inget jobb för mig på lång sikt. Älskar att jobba med barn som fan, men inte när det blir så många och bara massa stress hela tiden.

Pratade med min älskade Uffffii ikväll, gud vad jag saknar dig!♥ När jag kommer tillbak till sthlm ska vi ses vännen!

Ne, ska sluta skriva strunt och ta och lägga mig istället, nightie♥

Home sweet home.

Innan jag skriver något annat måste jag bara berätta att jag har upptäckt världens finaste låt ikväll, kalla mig tönt eller vad fan ni vill men den är sjukt fin♥ Sonja Aldén - Du får inte Sök på den och lyssna!

Nu har jag i alla fall kommit mig hem till älskade luleå. Älskade norrbotten. Och så klart till den absolut bästa familjen i hela världen.♥ Jag är lycklig. Klockan ringde 6:10 i morse och då hade Hedda precis kommit från jobbet efter en helvetes natt på Mc donalds, fy. Hann prata lite med henne, fixa mig, säga hej då till Sara och sen åkte jag till arlanda. Jag hade typ världens bästa morgon på arlanda by the way, satt där en hel timme, åt frukost och njöt av solen som höll på att gå upp över sthlm stad. Tänk om man alltid hade sådana morgnar, gud vad härligt.

Imorgon har jag tänkt ta en fin dag på stan, kanske möta upp Karin när hon slutar skolan och smida eventuella planer för kvällen. ;) Sen middag med familjen och sen plannja - solna med pappa och Ante. Efter det får vi som sagt se vad som händer! :)


Härliga minnen. ♥

Ni får ha lite överseénde med nostalgin dom här dagarna. Blir alltid så sjukt nostalgisk när jag kommer hem, men det vore väl konstigt annars..

PUSS!♥




I want it that way

Träningspasset blev lite flopp, det var puls/medel och dessutom assvåra steg. Alltså inte så högt tempo och man kunde inte hänga med så bra. Men styrkedelen var ok :)

Så nu har jag packat, duschat och fixat klart. Är trött som fan men pallar inte gå och lägga mig och ändå ska jag upp 6 imorgon. Har inte riktigt hunnit få in att jag åker till lule imorgon, men det ska bli, precis som förra gången, underbart. Vet dock inte vad jag ska hitta på under dom här dagarna men jag behöver typ inga planer, jag är glad bara jag får umgås med min familj och ha lite quality time överhuvudtaget.♥

Ska kolla lite 2 and a half men nu och sen sova!

Godnatt, pusspuss!♥

I really need this.

Jag måste typ gå och spy, är så jävla stressad. Det är två timmar sen jag slutade snart men jag kan inte varva ner! 
Jag var skit yr på eftermiddan, så himla obehagligt. Antar att det är för att vi stressar så mycket. Fan det här kan ju inte vara bra. Därför tar jag en väska och min dator imorron bitti och flyger hem till lule. Bestämde mig för det imorse så jag bokade flyg. Kommer tillbaka till sthlm på söndag kväll. Det är inte likt mig att göra så här, jag hade förstått om det var typ Sara för jag är i alla fall mer planerad. Men jag längtar hem så himla mycket och är helt slut, behöver det verkligen.
Underbart, underbart.

Så ikväll blir det träning med Sara, vi ska gå på nå pass som heter Puls klockan åtta på Hornstull. Kan bli kul! :) Sen blir de bara hem och chilla, packa lite och sova några timmar och sen vakna och styra mot arlanda. Mitt stora I-landsproblem är om jag ska vara lat och ta arlanda express eller flygbussen? Jag tippar på det förstnämnda.

Nu måste jag hoppa i träningskläderna, men innan jag går måste jag bara skriva upp en sak som en unge på förskolan där jag jobbar sa för ett tag sen när jag böjde mig ner och hjälpte henne med sina skor. Så här var det:

Tjej 5 tittar ner i min "urrigning" och hennes ögon blir stora som tefat och utbrister: "DU HAR JU TUTTAR!"
Jag börjar skratta och säger "Ja, men det har ju alla tjejer"
Hennes ögon är fortfarande gigantiska och hon säger med lite besvikelse på rösten: "NÄÄÄÄÄ, inte barn, dom har bara JÄTTE SMÅ tuttar!"

Hahahahahahaha. Dom har sina moments dom där kidsen.

Nä, träna var det! PUSS!

A drop in the ocean

En helt vanlig, grå, vardaglig och tråkig tisdag. Det är 4 november idag. Alltså november! Fattar ni? Det här året är typ slut ju! Nyp mig om jag är i sömnen men det är 2009 om två månader. Jävlar asså.

Jag har stora planer för den här veckan, haha, nä men jag funderar på att åka hem till lule på torsdag och stanna över helgen. Jag saknar allt därhemma så himla mycket. Det är ju bara en månad sen jag var hemma men det värker i hjärtat av saknad trots det. Dessutom är jag så otroligt less på mitt jävla jobb. Tänk att det alltid alltid finns någonting som inte stämmer på ens arbetsplats eller något som är galet. Undra om det är så på alla jobb? Skulle tro det. Jag ska nog bli egen företagare, tror inte att jag kommer palla något annat vanligt vardagligt jobb. Kommer ändå aldrig kunne bestämma mig för vad jag vill plugga till.
Men men. Ska nog åka hem iaf, vet bara inte när. Antingen torsdag kväll eller torsdag förmiddag tror jag. Undra om jag är värd att ta ledigt både torsdag och fredag? Det är jag, men vi får se, måste bestämma mig ikväll så jag kan boka flyg.

Får fundera vidare i tvättstugan för nu ska jag tvätta!

Pusspuss

Yeeep, she dit it again!

HAHAHAHAHAHAHAHA. Hahahahahahaha.

Asså varför kan man göra så otroligt jävla fula grejer på fyllan? Ingenting slår ju fyllegrejer, det är verkligen top notch! Igår efter att jag sänkt en aning för mycket vin så inträffade detta: Hedda, jag och och Heddas kusin Julia är på väg ner till tunnelbanan när jag känner att "nej, jag pallar fan inte utgång, mår så jävla dåligt" Så jag försäkrade dom om att jag hade nyckel och hela faderullan. Vilket jag såklart inte hade. Jahapp, där står jag, med tunna leggings och en alldeles för kall jacka i hopp om att någon söt liten människa ska dyka upp så jag kan smita in i porten. Jag väntar. Och väntar. Och väntar. Ingen kommer. Jag härdar ett litet tag till innan jag kommer på den briljanta idén (som är åt helvete idag såklart) att ringa 112! Det enda jag tänkte var hur mycket jag frös och att dom förmodligen skulle kunna fixa det här på nåt sätt (HUR?!) Så jag ringde:

- Sos alarm, vad är det som har inträffat?
- Jag kommer frysa ihjäl
- Va?
- Ja, jag har ingen portnyckel och jag kommer inte in!
- Men snälla du, du kan inte ringa hit om det, det får du ordna på annat sätt
- Klick


Visst är jag smart ibland? Men jag fattade tydligen inte vinken när hon la på luren i mitt öra utan jag fortsatte tracka den stackars kvinnan på Sos alarm 2 gånger till. Förlåt kvinnan, jag är inte sådär knäpp alltid. Hon måste ju trott att jag var en a-lagare som supit och knarkat i x antal år. Men det var ju bara jag, Linda Aldrin som hade druckit några droppar för mycket vin. Nothing else liksom.
Och om ni vill veta hur det gick sen så kom jag in i läggan till sist. 3 timmar efter samtalet till 112. Jag har nog aldrig känt mig så förstörd i hela mitt liv. Somnade gott sen med frossa och fleecetröja i alla fall.

Det var min kväll det. Sen berättade Sara sin kväll i lule igår. Jag dog, flera gånger om. Hahahahahahhaha. En del saker förstår man bara inte helt enkelt. Hahahahaha. Du är för skön i alla fall.

Och ikväll har jag bara slappat hela långa kvällen och det här var den värdaste kvällen på länge! Fantastiskt skönt :) Legat i soffan och läst skvallertidningar och kollat tv. Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen, fett trött och det ska bli gudomligt att sooova :)

Puss gullisar!♥