Ett, två tre..

Har egentligen bara en sak att säga innan vi åker till Allstar och intar maten samt matchen.. NU KÖR VI FÖR FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!! Puss

We`ll fix this part too

Gókväll! Idag känner jag att jag har vart sjukt effektiv. Klockan ringde kvart i sex, vid sju åkte jag iväg och jobbade 7.30-12, sen åkte jag till lulsundet för att fixa min tidrapport, sen kuta jag hem, bytte kläder och åkte på en shoppingrunda i stan med Saris. Blev en asfin kofta och ett par leggings rikare. WIHO. Och ikväll har jag städat. Och snart ska jag gå och lägga mig för imorn ringer klockan halv sex.. jobba 7.30-15. Najsigt.

Ännu najsigare att det blir en middag på Allstar med Sara och Jojo på imorn och se Norrköping-Plannja. Vinner dom inte så ska jag fan.. SÄGA JÄVLIGT BARNFÖRBJUDNA SAKER OCH STREJKA TILL PÅ LÖRDAG. PUSS.


Neeej!

FIIIIFAN. Åhhh. Det här var ju inte vad man hade förväntat sig. En FULLPROPPAD pontushall (då menar jag verkligen FULL), stämningen på topp och känslan att plannja skulle ta hem matchen var gigantisk. SÅ FÖRLORAR DOM. Jag undrar bara HUR hela plannja känner just i denna stund, när JAG är så här less. Dock har jag alltid varit världens sämsta förlorare. Nej, jag kan inte ta en förlust. NU JÄVLAR KÖR NI ÖVER DOM I NORRKÖPING PÅ TORSDAG! Inga ursäkter godtages. Tack.

DOm hade mycket att säga

Behöver SÖMN NU. Och det ska jag få alldeles strax. Jobbet gick lysande idag, barnen är så sweeta :) Imorn äre jobb 11-15, känner verkligen att jag behöver en kort dag som innehåller SOVMORGON! Underbart. Sover man inte på helgerna måste man ju göra det på veckorna. Hehe.
Och Plannja-Norrköping imorn i final 3. Ett ord: G-A-L-E-T! Jag laddar redan nu. NATTI.

Going for gold!



Vilken stämning! Vilken match! Är heelt galet exalterad. Kan mycket möjligt ha varit en av dom bästa basketmatcher som har spelats i pontushallen! Nu kan inget stoppa plannja för guldet tror jag, underbart :D Plannja vann iaf med 85-77, yeeah!

Fasen vad jag saknar basketen såna här gånger. Eller jag saknar att ha nåt. Saknar att träna järnet och ta ut sig till bristningsgränsen och må så himla bra efteråt. Nu blir det att gå raka vägen och slå till på ett gymkort, här ska tränas ordentligt!

Jobb imorn 9-16, nu GODNATT.


Hey soul sister

Vart väl ingen höjdarkväll igår direkt, men trevligt att träffa lite folk. Avslutade iaf med en fishshot med Karin, vad annars? ;) Sen drog jag hem med Sara som blev mitt ragg för kvällen!
Är hemma en sväng nu iaf, har ju inte bott hemma på hela helgen. Har haft kollektivmys med mina wingmans uppe på blidvägen, alltid lika värt!


NUU laddar vi däremot för Plannja-Norrköping i pontushallen 19.04! GO PLANNJA!!!

Bad romance

Sitter med en öl i handen och tycker att livet för tillfället är ganska bra (tror dessutom inte att det beror på ölen) Har lagat en god fläskfilémiddag med Sara och Kakan och ikväll vankas det utgång! Tror typ att det kan bli en bra kväll. Man vet ju aldrig. PUSS


21.46

Okej, livet har sina ljusa stunder! Tog en skön kvällsprommis med Sara och när jag kom hem kollade jag min internetbank och voilá! Får mycket mer i lön den här månaden än vad jag trodde. Katjing!

Imorn blir det jobb 8-16.30 sen middag på Allstar inklusive Norrköping-Plannja. Tycker jag låter brutalt klockrent i mina öron. GODNATT!


I rather waste my time with you

Jobbat 8-16.30 idag, lagom trött med andra ord. Dessutom envisades den andra personalen med att vara inne mellan 11-17, why? Det var ju till och med sol och allt! Barnen var ju som vilddjur när jag slutade, puh.

Igår blev det en liten afterwork med Sara på Allstar. Öl, hockey, snack och poppisar. Sjukt värt!

Golden days



Om det är nåt som får en glad för stunden iaf, så är det minnen. Helena Lax, det här måste vara årtiondets fulaste bild som knäppts på dig och mig! Hahahaha ♥ PDOL -06, åh herregud..


No one said it would be so hard

Jag tror att jag har drabbats av en vårdepression. Igår flyttade nämligen en känsla in i min kropp som jag inte tycker om. Jag tror den har inflyttningsfest idag för idag har den varit som ett plåster på mig. Hur mycket jag än försöker koppla bort den, så fortsätter den att tortera mig.
Jag vet inte vad det beror på för det har inte hänt nåt speciellt, men jag tror det är för att mitt liv har vart rätt pissigt och deppigt sen sept förra året. Det har hänt fruktansvärt tråkiga saker och jag har inte kunnat ägna mig åt mitt eget liv. Om livet hade flytit på som vanligt förra året så hade jag nog fortfarande varit kvar i sthlm tror jag. Men vem kan styra över livet? Och det är verkligen inte läge att börja flytta härifrån just nu, för in the end så är familjen det allra viktigaste för mig ♥


Men jag måste få lite utlopp för min jobbiga känsla för tillfället, den gnager sönder mig! Jag känner mig kvävd av den här stan och att det aldrig händer nånting. Luleå känns ibland som en stad i spillror, den är inte vad den har varit förut. Jag får liksom en sorglig känsla när jag tittar ut över stan.
Åh gud, vad jag känner mig dum som sitter och skriver så här om älskade Luleå, men det är bara en känsla just nu. Egentligen älskar jag ju Luleå av hela mitt hjärta och trivs bra med allt här, känner mig hemma. Men jag vill liksom ha mer än det här. Eller så behöver jag bara komma bort lite för att uppskatta det igen. Brukar ju behövas ibland.


Fattar inte vad det är för fel, jag älskar ju våren! Det är min favoritårstid och man har hela sommaren framför sig. Jag borde vara glad, men nä, det är jag inte. Inte idag iaf. Det vankas till och med fest på fredag och Valborg nästa fredag. VARFÖR KÄNNER JAG INTE EN ENDA GLAD CELL I KROPPEN ÖVER DET?


Ledsen tjej. Blä. Puss.


You play forgiveness



The Killers - When you where young


Det här, mina vänner, är äkta kärlek. Den här låten är en utav mina absoluta favoritlåtar och att jag hittade en akustisk version gjorde den bara ännu bättre ♥ (spola fram till 1.10 ungefär, då börjar låten)


Finaal!

Det enda som hänt idag som är värt att nämna är att PLANNJA ÄR I FINAL! :) Hade sett fram emot att se den på web-tv och laddat upp med 3 timmars "powernap" för att orka. Vad upptäcker jag? Att den bara sänds på Viasat. Underbart. Great. Så jag har LYSSNAT på matchen, haha, kändes som att jag levde på medeltiden men eftersom dom vann så är det ju skit samma!

I mitt huvud känns det som att jag sänkt åtminstone 2 vinflaskor, men ni behöver inte vara oroliga, only water den här helgen! Känns jävligt surt, eftersom jag hade sett fram emot att befinna mig på Allstar och sänka iaf 1 vinflaska vid eventuell seger för plannja. MEN inget att göra åt. Dom som missar sina utlandsresor/hemresor/weekends pga askmolnet har det värre än mig. Allstar finns kvar, kanske inte deras flygbiljetter.

BTW. Jag börjar mer och mer tro på filmen 2012. Just nu känns det faktiskt som att jordens undergång är nära. Tsunami, jordbävningen på Haiti och så nu detta? Jag är rädd på riktigt..

Sjuk

Jag är sjuk och det är inte alls kul. Hade verkligen behövt jobba idag och sett fram emot Allstar med tjejerna ikväll nu när Ylva är här. Vad ska jag göra istället? Ligga i sängen, underbart. Bra jobbat Linda, du lyckas alltid! Har knappt orkat lyfta huvudet från kudden sen igår kväll. Tror fan jag har bihåleinflammation, om inte, så undrar jag hur det känns OM man har det? Mitt huvud är som en stor, tung ballong. Fyfan. GODNATT.

You can see it trough my eyes

Jaha, då har tisdagen passerat och det har vart en grym bra dag idag! ASvarmt mitt på dagen precis dom timmarna jag jobbade, vilket innebar att vi var ute, åt lunch ute och tiden rann iväg. Mellis inne och jag satt med grabbarna vild som hade tävling om vem som åt flest portioner flingor och mjölk. Jag var tydligen med på ett hörn och hade en stadig andraplats! Puuh, dom är intensiva dom där men så jäkla härliga så man kan inte annat än le åt dom :) Det var kul att komma tillbaka till samma dagis också och jag hoppas definitivt på fler pass där!

När jag jobbat klart åkte jag till stan och mötte upp Sara för en middag på mat&prat! Min nya favorit är lätt kycklingcurrymackan, mmm! Jag måste erkänna att vi hade faktiskt tänkt köra en sushipremiär idag, men vi bangade i sista stund och körde säkert kort med mat&prat... sushi är nog inte vår grej!
Vi drog iaf en liten repa på stan innan vi traskade till pontus och såg plannja spöa uppsala i tredje semin, härligt :D

Nu blir det dejt med kudden till 7.30 imorn, yeaaah sovis är aldrig fel! Jobb 9-17.30 imorn, låååång dag med andra ord! PUSS

9.06

GOD MORGON! Har precis ätit en god frukost i sängen framför The Voice och nyss visade dom roliga klipp på katter. En stod på bakbenen som vilken människa som helst och en annan satt på sängkanten på rumpan, också som en människa. Hahahaha, har suttit och skrattat högt för att det såg så roligt ut. Hahaha.


Okej, jag måste bara berätta vad jag drömde i natt. Jag vet själv hur tråkit och meningslöst det är att läsa/höra om vad folk har drömt, men ni kan hoppa över detta i så fall.


- Jag fick ett sms helt random om en nybyggd lägenhet på Liljeholmstorget som tydligen kunde bli min.


- Jag pluggade till nåt riktigt äckligt (typ operationssjuksköter ska) och Saras mamma tyckte det var askul och hjälpte mig en massa (hon är sjuksköterska).

- Jag reste runt i USA på farliga höjder och såg farliga djur.

Jag kan nog bara konstatera att jag behöver lite äventyr! Vad tror ni? Känns ju onekligen som en hint att drömma allt detta på en natt.

 
Jaja. Idag blir det jobb 10.30 - 15.30, skön dag! Sen blir det uppladdningsmiddag med snack på mat&prat med Saris och sen Plannjas tredje semi. Go plannjaaa! Bra tisdaag. PUSS


Linda gillar

Idag inträffade ett väldigt ovanligt möte. Eller egentligen inte, men det var länge sen nåt sånt här inträffade i den här stan. Haha. Jag med mina planer och du har inte en aning, stackarn.

Jag säger bara: tummen upp i himlen för en SNYGG gångstil, mraaaaoowr!

Nu: promenad med Sara för att träna upp en lika snygg gångstil. PUSS

Another time, another city

På onsdag kl 17 på t-centralen i sthlm är det Massplankning (för att protestera mot SL:s höga biljettpriser). Hahahahaaha. VARFÖR ÄR VI INTE DÄR SARA?

One month to go

Idag är det den 11 april vilket betyder att det är exakt en månad till min födelsedag! Shit ännu ett år äldre. Nåja, i en månad till får jag ju säga att jag är 21 och det låter ju ändå stört ungt *försöker intala mig det iaf*.
Så här firade jag min födelsedag förra året:


  


Middag, vänner, alkohol och tårta! I vår underbara lägenhet i sthlm. Åh vad jag saknar sthlm just den här tiden på året. Alla uteserveringar och att det definitivt inte är någon snö så långt ögat kan nå..


Nåja. Hur jag firar min födelsedag i år vet jag faktiskt inte, jag är sugen på att styra upp ett riktigt roligt partaj med kussar och vänner, men eftersom ungefär alla är utspridda överallt så kan det bli svårt. Dessutom känns det extra tungt i hjärtat att det är första gången som pappa inte finns på min födelsedag.. om du visste hur mycket jag saknar dig pappsen ♥, hade aldrig kunnat föreställa mig allt detta för ett år sen. Det är tur att man inte vet allt och det är nog meningen, för annars hade man inte orkat. Var rädda om era nära och kära! Helt plötsligt så inträffar det otänkbara.


Magic red



Jag vill bara säga en sak. Och det är att jag trivs gudomligt bra med mitt hår just nu! Det växer och frodas och längtar till det blir ännu längre, mums. Ni kanske undrar varför jag verkar så glad över mitt hår och jo, det kan jag ta och berätta.
Jag och mitt hår har vart groteska ovänner i flera år pga x antal blonda slingor, silverschampo, trassel, slitna toppar och många hårda kapningar. MEN, nu verkar det som att vi kan lägga ner stridsyxan och stryka ett streck över det gamla, för jag tror vi är VÄNNER IGEN! WIIE!


Everything happens for a reason

Jag lovade ju lite påskbilder, okej för en vecka sen, men jag tror inte ni lider. Här kommer dom iaf:




















Ja, nåt sånt där. Vi var lite dåliga med kameran men ändå bättre än vanligt! Det blev Allstar tre dagar i rad och vad kan man säga? Det är så jävla lule och vi minglade järnet och hade kul! Jag hade mitt mission från kväll 1 och stalkade sönder Ylvas Italiensvistelse. Jag skickade besvikna mess till henne runt fem på morron efter varje kväll och hon peppade mig att ladda om, vilket jag gjorde.. men det vart inte ens tredje kvällen gillt, så jag gav upp och insåg att jag får ta och hitta ett lite bättre tillfälle helt enkelt.
Vi var hyfsat nära på att köra en fyradagars men insåg våra begränsningar och sov istället. Dock gjorde jag en upptäckt idag och insåg till min fasa att om vi hade kört en fyradagars så hade jag kanske lyckats med min lilla grej.. men nu vill jag inte prata mer om det.
Annars blev det en klockren efterfest på lördagen där det bjöds på våfflor och Walking in memphis (okej, det var jag som typ satte den på repeat, dom andra hade nog gärna lyssnat på nåt annat..) vilket var nice! Slocknade väl halv nio på morron efter den kvällen och sen orkade vi inte mer.


PUSS!


Jag har tron på mig själv, på min sida

En fartfylld påskhelg har nått sin ände och med 10 timmars sömn i bagaget känner jag faktiskt oförskämt pigg. Bilder kommer sen, stay tuned.