21.47



Idag fyller den här sötnosen 3 år! Stora grabben, grattis på födelsedagen Tim! ♥ Saknar er massor och hoppas du haft ett roligt kalas idag :-) Åh, kan inte fatta att det redan är ett år sedan jag fixade hans 2-årskalas, vart tar tiden vägen? Är också glad att jag (ibland) har bra minne och inte missade hans födelsedag, haha. Åh, vad stora du och Felicia ska ha blivit sen jag såg er sist i augusti.


14.27





Har roat mig med julklappsinslagning, julmusik, kaffe och vaniljljus så här på min lediga tisdag. Mys!


Clean collection

Sitter och undrar om jag överhuvudtaget kommer kunna gå imorgon?! Har varit på ett av de jobbigaste IW-passen sen jag började träna och h-e-r-r-e-g-u-d säger jag bara! Det slog i princip Thompas pass och DET är svårt att överträffa. Måste luska när den här Camilla har pass egentligen, har nämnligen inte varit på hennes pass tidigare och ikväll var det en slump då hon körde på Thomas tid. Helt slut i benen iaf, spagettiben here I come!

Helgen som nyss passerat har varit bra, mest mys och god mat :-) Brorsan bjöd på middag i fredags och sen blev det idol där på hans nya snygga tv! Lördag blev en lugn historia, sov länge och tog det bara lugnt och sen på kvällen blev det gomiddag på Waldorf med Johanna, Emilia, Sandra, Ywe och Malin :-) Mycket trevligt! Åt sjukt god mat ;-) Sen blev det filmmys och ännu en tv-invigning fast hos Ywe denna gång (Media markt har nyss öppnat i luleå, därav alla dessa tv-inköp, haha) Såg iaf baksmällan två för andra gången men fan vad rolig den är!
Söndagen var också väldigt lugn, en sväng till dollarstore och fyndade lite smått och gott, bl.a. ett iphoneskal för en tjuga :O Har inte vart på dollarstore på flera år tror jag!



Velar lite fram och tillbaka om jag ska beställa hem detta parfymkit från Clean. Det roliga är att jag har varit sjukt emot dom här parfymerna och tyckt att dom luktar illa, haha, men sen har jag vart och luktat på dom ordentligt och ändrat mig ;-) Man luktar ju helt galet fräscht! Ska sova på saken och återkomma imorgon ;-)