Turkiet, 31/8-7/9



Om en halvtimme drar vi mot kallax och sen lyfter planet mot Turkiet 16.25! Ska bli så härligt :D Hörs om en vecka!


23.06

Sitter och diggar Jack Sparrow-låten, fan vad bra den är, haha! Tyvärr Johanna ;) Har packat färdigt och är redo för turklandet nu! Imorgon flyger vi mot värmen, oj så nice!

Idag har jag hängt med Johanna och Ellson, lunchat och handlat dom sista grejerna till resan. Kommer sakna mina tjejor, men en vecka går ju så fort så snart är vi hemma igen!

Nu ska jag ta och hoppa i säng, sov sjukt dåligt inatt så är riktigt trött! Puss på er!

23.26





En kväll i juni hade jag och Yve roséprovning på hennes balkong. Den värmen alltså! Jag skojar inte, det var säkert 40 jävla plusgrader på balkongen den kvällen, minns att jag målade naglarna där och var helt genomblöt i svett efter den lilla ansträgningen, haha. Men kul hade vi!

Annars chillar jag järnet här hemma i kaoset efter en kväll hos Emilia. Har även varit och spanat in mamis lägenhet tidigare idag då hon fick nycklarna, oj så fin den är! Tror hon kommer trivas bra där :) Ja, även jag då. det tar emot att skriva det men jag kommer ju vara så illa tvungen att bo där med henne tills någon jävel vill ge mig en lägenhet. Finns det ens en enda ledig lägenhetsjävel i den här stan? Fuck så less jag är alltså. Visst, jag är superglad för familjens skull och andra som hittat sig/köpt lägenheter osv men nu är jag kräkless på att glädjas med andra, nu vill jag att folk så få glädjas MED mig!

Turkiet i övermorgon, fan vad skööööönt! Sjukt sugen på sol och bad nu alltså :) Och skönt att komma bort från den här flyttröran. Kläder, papper, köksgrejer, sladdar över-jävla-allt! Fattar inte folk som flyttar ofta, det är ju typ ett heltidsjobb och så sjukt jobbigt, usch.

Nehej, nu ska jag sätta ner lite grejer i resväskan och sen hoppa i säng, är ju en dag imorgon också!


22.41

Vet som inte om jag ska skratta eller gråta idag. Vi behöver inte gå in på några detaljer om gårdagen, tror fler än jag känner samma. Den baksmällan jag gått igenom idag citerar jag mig själv med "jag föder fan hellre barn än mår så här dåligt!"
Men nu är den fan slutvildat för den här sommaren och den största prion i höst ska vara träningen! Bort med alla vinflarror, chipspåsar, dipsåser och burgare. Satan vad jag har ätit mycket burgare i sommar asså, helt sjukt ju. Har nog snittat max 2 gånger i veckan, bluääh!

Får ta ut min äventyrslystna sida på resor istället! Är sjukt sugen på att boka in nån resa efter jul, så man orkar ta sig igenom vintern. We`ll see, we`ll see ;)

Åh gud vilket tråkigt väder det är ute. Mörkt, blåsigt, höstigt. Perfekt mysfilmsväder! Synd man inte har nån att kramas med bara, får kanske addera en sån till mitt liv snart. Någon frivillig?

00.08



"Love is not a decision, it’s a feeling. If we decide who we love, it would be much simplier. But much less magical"

00.04

 

 

Det här är snart tre (!) månader sen och jag undrar än en gång vart fan tiden tar vägen. En klok människa sa till mig en gång när jag var liten att "ju äldre du blir, desto snabbare kommer du uppleva att tiden går" Och det är ju sjukt sant! Jag menar, det här känns som en vecka sen? Värmen var påtaglig, vi var solbrända och hade hela sommaren framför oss. På ett sätt känns den här sommaren som två dygn samtidigt som det har hunnits med en massa kuligt!

Idag har jag spenderat dagen med mamsi på stan och växlat pengar och inhandlat solkräm, det närmar sig med stormsteg! Sen åkte vi till brorsan som bjöd på middag, väldigt mumsigt måste jag säga ;) Är typ fortfarande mätt! Resten av kvällen har det bara blivit chill framför tv:n och tryckt chirre. Satan asså, snart måste jag verkligen lägga chipspåsen och fikat på hyllan och börja träna igen! Jag lever så sjukt osunt.

Imorgon är det lördag och jag och tjejerna känner oss sugna på vin och utgång (som varje helg) så, då får det bli så! Bådar inte gott för alla är asladdade som vanligt, men det har jag lärt mig att förtränga och ba köra på! Ja, som sagt, jag behöver verkligen addera träning till mitt liv igen. Fyfan.

Och lilla lindsi, släpp det där nu. Det är ju inte ens värt alla tankar och funderingar som du lägger ner. Let it go!




17.14



Här befinner sig jag och älskade mami om en vecka ♥ Börjar få lite resfeber, men ska bli skööj!


00.28



Så chef film! Haha, se den! Har hört lite blandat om den men den var mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. Precis min och Jojos humor ;) haha.

Annars har det varit en mycket bra dag måste jag säga. Känns som att jag börjar bli mig själv igen och har flyttpackat och rensat, havlgrinat för att man har så sjukligt mycket saker och sen kände jag att jag behövde ta mig ut i det fina vädret så åkte in till stan och tog en kaffe i solen med Emilia, mys!

Och eftersom jag varit så sjukt obrydd idag hände det som jag väntat på i tre dagar nu. Såklart. Skönt att få det utrett och höra en till otippad grej. Att jag är så blåögd och naiv jämt, får bli en lärdom helt enkelt. Chilla några kilon lära mig ta saker som dom kommer. Jag är så antingen eller, svart eller vitt. Aldrig mittemellan liksom. Men det är svårt när man är en sån person. Jaja, nu blir det godnatt!


00.44

Mötte upp Johanna och Emilia och lilla fina Ella såklart, för ett häng på mat och prat idag. Skönt att aktivera sig lite, haha. Ja för jag erkänner att det inte blir mycket gjort dessa dagar. Söker lägenhet som en dåre och får nada tillbaka. SÅ LESS på detta nu. Man tappar liksom lusten.
Och så inväntar jag semester, sol och bad! Ska verkligen bli skönt att komma bort härifrån och rensa hjärnan från den här lilla intensiva perioden som precis passerat. Och här hemma är det dessutom bara flyttkartonger överallt så känns inge kul att vara här, blir så rastlös.

Jag håller tummarna för att den här hösten blir bra, för som sagt, jag vet att livet kan vara en sån fruktansvärd bergochdalbana så man kan aldrig gå säker. Det är sjukt vilken annorlunda syn på livet man får när förlorar en närstående. Alla dessa småsaker glädjer mig och jag uppskattar så himla mycket mer än vad jag gjorde innan. Visst kan jag låta gnällig ganska ofta här och tycks ha världshistoriska problem, men helt ärligt så är det ju saker som hör livet till och som man måste gå igenom. För varje sak man tar sig genom blir man bara starkare och starkare anser jag. ♥

Sen ett litet tips till någon som kan behöva det. Säg aldrig en sak och sen gör du helt tvärtom, för man tappar allt förtroende totalt. Men det är kanske det du vill, vad vet jag. Om man vill framstå som en idiot mot någon som inte gjort ett skit är det ju upp till var och en. Jag är inte värd det iaf!

Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon ska jag vakna upp och aktivera mig som satan, vara obrydd, gå på bio, längta till turkiet och BARA blicka framåt! Nu kör vi! Godnatt ♥


22.13



"Träffat så många, men ingen Linda..så nej ingen än. Så svårt att fylla din plats."

Ni är för söta, jag saknar er! ♥


23.16

Alltså jag måste fan lägga ner nu, kan inte hålla på så här mer. Har konstant gått och kollat på min mobil hela jävla dagen, vet inte ens själv vad jag väntar på? Jag är ju störd.
Trodde aldrig jag någonsin i hela mitt liv skulle känna att något så långt bort skulle kunna vara värt. Det är så olikt mig verkligen. Även om jag själv inte vill inse det så måste jag bara släppa det nu.

Nej Linda, nu får du fan bli dig själv igen och ta tag i livet om det ska bli nåt av dig också nångång. En stor jävla kickspark tack!


00.13

Även om det har varit världens längsta och tristaste dag så försöker jag tänka på allt som faktiskt är bra istället. Typ som att jag fick vakna upp med två fina vänner imorse istället för att vakna upp helt själv och inte känna stöd från nåt håll. Vad hade man gjort utan vänner egentligen? Det är tur man har fina sådana också! Så man kan älta, diskutera och vrida och vända på saker tills det inte går mer. Det bästa! Vi är ju experter på att älta iaf, man blir nästan less på sig själv ibland.

Sen att saker och ting inte bara kan flyta på och bli bra har jag insett att jag inte kan styra över. Den där maktlösheten alltså. Men - det som händer det händer. Som någon sa till mig idag, vi får se vart livet tar oss!

Everything will be okay in the end. If it`s not okay, it`s not the end.


16.33



Hade en fantastiskt rolig kväll igår, vilken lyckad födelsedagsfest Yve och Emilia ställde till med på Roya! God mat, trevligt folk och bra fest helt enkelt :) Känns som att gårdagen avrundade denna sommar, vilken sommar det har varit! Men har man så underbara människor runt omkring sig så är det svårt att inte ha det bra ♥

Självklart har den kantats av lite nederlag här och var, men fan man ska inte låta någon annan människa sänka en själv. Det är liksom inte värt det. Tur i kärlek vet jag dock inte om jag någonsin kommer ha, kan inte påstå att jag haft det hittills i mitt liv. Men det är tråkigt när man faktiskt försöker ge folk en chans och så får man ingenting tillbaka. Knappt en chans liksom. Alltid detta snubblande på mållinjen, tummen ner för det! Känner att mina krafter för sånt här är slut nu, så jag tror jag lägger ner allt detta för ett tag.

Hur som helst, kollade nyss min mejl och såg att jag fått ett från ving. Insåg härmed att det glädjande nog bara är 10 dagar tills vi åker till turkiet! DET hade däremot inte kunna komma mer lämpligt :) Precis vad jag behöver!


23.58

Är verkligen sämst på att få ner nåt här, men som alltid så brukar det fyllas på mer när hösten, vintern och kylan kommer.
Kände dock för att ge ett avtryck just nu, för att livet känns så förträffligt bra just nu. Ja det finns verkligen inget att klaga på. Befinner mig i sthlm nu, där jag varit två veckor nu och haft det så underbart med barnen! Första veckan var det ASVARMT så vi badade, åt glass, blev jävligt bruna och bara njöt. Andra veckan har vi tillbringat på deras landställe ute på Djurö (ligger på Värmdö) och jag kan inte med ord beskriva hur vackert det är där ute. Helt lovley och jag har redan paxxat in mig för att få komma dit nästa sommar igen! Det enda negativa den veckan var vädret så vi kunde inte bada och sola, men vi hade det verkligen superhärligt ändå! Djurö in my ♥
Det känns så roligt att jag har fått chansen att lära känna den här underbara familjen och även deras vänner och släktingar, det är många vill jag lova! Barnen visar sån kärlek till mig vissa stunder så man blir nästan tårögd, kommer sakna dom ENORMT mycket när jag åker på onsdag. Men det känns skönt att veta att vi kommer ha kontakt och att vi redan nu pratar om när jag ska komma ner och få vara med mina småttingar igen :)

Nej, jag känner mig verkligen glad över det senaste året, det har gett mig mycket och jag känner mig lyckligt lottad som blivit så väl omhändertagen.

På onsdag kväll sätter jag mig på nattåget upp mot Luleå som trots allt detta är hem HEMMA för mig. Då hägrar två veckors flyttpackning, rensning, yves och emilias stora födelsedagsfest och uppladdning för Side! Gud så skönt med mera semester, och mera sol och baaad :) Längtar som tusan!


"It`s better to have loved and lost than never to have loved at all"