Inspiration Inspiration


bilder:
lookbook


Lite fräna färger, söta blommor och färgglada mönster!

Har precis ätit yoghurt och två kiwisar, gottgott! Nu väntar sömn så vi hörs imorron! Sussa sött, puss! ♥


Monki

Kom på att jag glömt att visa den här som jag köpte i fredags! En finfin glansig jacka från Monki förr 100 :-. Underbart!




Hemma från träningen nu och herre-gud vad mina ben känns stela! Körde uppvärmning på cykeln 10 min och sen sprang jag på bandet 35 min, väldigt skönt! Sara körde spinning medans och sen tog vi en prommis hem i all jäkla snö. Det snöar än :O Nu måste jag ta en dusch innan jag gör nånting annat! Puss


Korsett e hett!



Fasen vad jag tycker det är snyggt med en svart korsett tillsammans med en högkjol/höga byxor och antingen en vanlig kavaj eller en paljettjacka över!
Blondinbellas outfit på ELLE - galan var SJUKT SNYGG!

Nu blir det strax en tidig middag och sen träning med Sara! Pusspuss!

I`ve got soul but I`m not a soldier




Goddagens!

Fy tusan alltså, snön bara vräker ner utanför fönstret. Lite mysigt kanske, men känns som att det räcker med snö nu liksom? Aja. Har sovit längee idag och det var så himla skönt! Börjar känna mig frisk nu också så kanske slår till på ett träningspass idag, hade vart skönt :)
Sara ska strax hämta upp mig och vi ska åka och kolla på hennes basketmatch! kulkul! Så vi hörs lite senare, pusspuss!


Look what they`ve done with my song



Seriöst, jag åt middag för 7 timmar sen och jag är fortfarande proppmätt? Knäppt asså.

Nåja. Ikväll har jag bara chillat som sagt och haft en skön kväll helt enkelt. Jag har klippt och klisttrat lite och börjat på min inspirationsbok och kollat Beck med mammsen. Sen har jag pratat med Carro om bleka ögonfransar, knäppa grannar, hjälpt henne att välja outfit till fest nästa helg samt spikat en vinkväll när hon kommer och besöker Luleå om en månad! :D Längtar!

Men nu börjar min lördagkväll lida mot sitt slut och sängen står redo att ta emot mig! Vi hörs imorron, natti!


Tema rött

Jag är typ inne i en röd period (tolka det som ni vill, men jag syftar på kläder iaf!), och skulle mer än gärna vela ha röda tights och ett par röda converse (inte använda tsm). Jag var inne på röda lågskaftade converse, men jag tror det blir ett par höga av den gamla modellen. Rött kanske känns juligt för många, men jag blir så himla glad av rött! Snart blir det ljusare tider och då är det fint att lysa upp med nån knallig härlig färg va? :D


Kjol och tunika

Okej, här kommer det jag fyndade idag. En grå kjol från Indiska för 64:- och en söt tunika från VILA för 50:-. Sånt här gillar vi!




Bloggtips!

Jag älskar verkligen att hitta nya bloggar! Jag är ett stort bloggfreak haha, kanske för att jag haft en HEL del fritid i vinter och haft tid att hitta nya roliga bloggar! Jag tycker att kenzas och deras bloggar har blivit så uttjatade så i den här stora djungeln av bloggar kan man faktiskt hitta nya som är läsvärda :)

Jag hittade precis den
HÄR tjejens blogg, hon var på blogg.se starsida igår, eftersom hon hade skrivit ett inlägg om second hand shopping. Sjukt bra inlägg och hon är ett stort praktexempel på att kläder inte behöver kosta pengar! Jag älskar själv att göra fynd och har fått upp ögonen för second hand, tycker det är som att dyka rakt ner i en skattkista :D Haha. Det är billigt, kul och man är ofta ensamen om plaggen. Finns ju inget negativt med det liksom? Underbart!



Thinking of you



Har haft en supermysig dag idag med Saris! :) Vi drog in till stan vid ett och lunchade på Mat&Prat, drack lite kaffe och sen tog vi oss vidare och shoppade lite smink och fyllde på garderoben ytterliggare. Köpte en mascara och två superfina plagg, ska visa sen!
När jag kom hem har jag lagat tacos med familjen och det vart så sjukt gott idag! Så nu sitter jag här proppmätt och ska bara chilla ikväll, är så himla trött och förkyld. Dock försvann huvudvärken tidigare med hjälp av alvedon, good. Hörs snart, puss!


Lördag lördag lördag

Godmorgon!

Har vart förkyld hela veckan men idag vaknade jag upp och kände mig helt krasslig. Har jätteont i huvudet, men nu tar vi en alvedon, klär på oss och åker på stan för att luncha med Sara! Perfekt lördag :) Vi ses senare, puss!

You don´t know



Okej, YEY vilken rolig fredag jag har haft hittills, eller kanske inte? Har vart på en rekryteringsträff på AF där det var info och sen fick de som ville träffa arbetsgivaren. Ja det låter som ett bra upplägg för de 10 första kanske? Jag fick plats 29 och satt på en stol och stirrade i 2 timmar innan det var min tur. Då hade jag glömt bort alla snitsiga grejer som jag skulle säga för att dom skulle gilla mig. Så det vart rätt misslyckat kan man säga.
Men jag deppar inte för det, fick höra en annan spännande grej som jag ska på på onsdag, verkar väldigt kul!

Nu ser jag fram emot en mysig fredagskväll med Saris bestående av nostalgifilmer och massa gott! :) -25 ute, så enligt mig borde alla krogar vara stängda ikväll, för inte är det väl nån som står och huttrar i nylonstrumpbyxor och förfryser typ allt, för att komma in på Allstar eller Cleo? Jag hoppas inte det iaf, för det är så inte värt det!

Ha en fin fredag allihopa! Pusspuss

Långklänning



Tycker dom här maxiklänningarna, eller långklänningarna som jag hellre säger, är så himla fina! Tycker de flesta passar i dom också, men jag vet att jag och Sara har kollat på några för länge sen när vi vart på stan, och vi har bara skrattat åt hur dom skulle se ut på oss. Dom är ju så otroligt långa? Har iofs aldrig provat en, men känns som att halva klänningen skulle vara under mina fötter och släpa i golvet. Typ. Dom är ju gudomligt fina att ha på sommaren! Kanske ska testa en, men helt ärligt så tror jag att jag kommer se ut som en, ja nånting som inte är positivt iaf!


Shoemania

Hittade ett par stört snygga skor precis. Asså fan vad snygga jag dör! Säkert många delade meningar, men jag gillar dom starkt! Dom kommer från have2have och kostar 425 riksdaler. Någon?

Dom påminner lite om snyggingarna från HM. Men åh tänk vad fina till, ja till typ..? Allt!


One picture says more than hundred words



Asså om det är nånting som gör mig glad så är det fina minnen. Ibland om jag känner mig nere så brukar jag titta på mitt underbara kollage och minnas allt roligt jag har gjort. Turkiet, studenten, Cypern, Sthlm.. Det är verkligen guld värt att fota så mycket man kan för det är så himla roligt att ha senare :)

Jag har typ haft en bra känsla idag och igår och jag vet inte varför. Jag hoppas innerligt att det betyder nånting bra iaf. Det skulle behövas om man säger så!

Torsdag it is



Asså det är jättekonstigt för jag vet inte om jag är sjuk eller inte? Har haft ont i halsen på morgonen, kvällarna och nätterna dom senaste dagarna, men i övrigt känner jag mig inte sjuk och på dagarna är det som ingenting förutom lite hosta ibland. Konstigt? Kanske lite sånt där rosévin på bilden hade hjälpt? Nej, skojja bara, men det går väl över så småningom.
I morse hade jag iaf stört ont i halsen, men efter lite frulle och kaffe känns det okej. Jag och Sara pratade om att träna ikväll och eftersom jag inte känner mig sjuk så får det fan gå!

Ska handla mat med mami om ett tag så vi hörs senare! Pussar!

Natti!


Rob Thomas - Someday



Stört skön låt! Nu säger jag godnatt och imorn hoppas jag på en bättre dag än den här jävla dagen. Puss!


Nitarmband

Asså näe, seriöst nu har jag legat i sängen HELA dagen. Sov cirkus tre timmar i natt så det förklarar ju saken. Hade tänkt vara hurtig och fråga om Sara ville dra och träna men sen tittade jag ut och kände bara "nej". Har iaf kollat film och förkväll och sånt. Myspys en snöstormig dag som denna!
Innan jag åkte hem från stan idag gick jag in en sväng på HM och hittade det här fina nitarmbandet för 19,50:- Underbart!


I love you, man



Pallade inte med det här kassa vädret och upptäckte att brorsan hade hyrt några filmer så jag snodde åt mig den här och la mig i sängen och fan vad den förgyllde min dag! Hahahaha, tyckte den var jävligt rolig :D Se den!

Underbar snöstorm!



Åh vilken underbar dag idag! Solen skiner från klarblå himmel... önskar att jag kunde skriva så en dag som denna.
Men är det inte rätt ironiskt att precis den dagen man MÅSTE gå till arbetsförmedlingen på ett obligatoriskt möte (som inträffar typ aldrig och är över på 30 min och man hade kunnat ta reda på all info själv), så är det världens jävla värsta snöstorm? Inte nog med det. Sen ska man försöka promma genom HELA stan med mål att inte blåsa bort innan man är framme för att lämna tre ynka papper. Och sen gå hela vägen tillbaka.
Och att jag ens tog initiativet till att sminka mig i morse tycker jag var coolt gjort av mig själv så här i efterhand. Det smetades ut i fejset ungefär efter en sekund utomhus.

Nä, men vad är det man brukar säga? Livet är underbart!

Några ord till alla



Jag försöker verkligen vara positiv. Varje jävla dag i ett år har jag försökt hitta den där positiva känslan om att allt kommer bli bra en dag. Ibland undrar jag hur jag ens kan skratta? Hur jag liksom ens orkar sätta mig ner och söka jobb? Hur jag orkar koppla bort och göra saker?
Att dagligen få höra saker som "vi vet inte hur det kommer bli", "ni måste vara införstådda på att vad som helst kan hända", "vi kan inte garantera någonting", "vi ska göra allt vi kan, men det är inte säkert det blir bra".


Asså kan nån tänka sig in i hur det är att leva i sån ovisshet dygnets alla timmar och på det måste man försöka leva sitt liv och göra vanliga saker? Att ständigt leva i ett orosmoln? Att få hjärtklappning varje gång telefonen ringer? Att vara så rädd att man är uppe hela natten?


Hur det nu än är, så tänker jag säga att jag är så jävla stolt över mig själv. Jag är stolt över mig själv som fortfarande orkar med allting. Men här i Sverige får man väl inte säga sånt om sig själv? I det här landet är vi ju bäst på att trycka ner varandra och man får definitivt inte vara ledsen över saker. Då anses man svag eller ett jävla emo som sitter hemma och skär sig själv i handlederna.
Alla har rätt att vara ledsen över sina problem, för det är nog få som passerar ett helt liv utan att ha ett enda problem. Stora som små, det spelar ingen roll. Jag ser inte ner på folk som är ledsna över saker som kanske inte är lika allvarliga som det jag är med om. Och jag är även medveten om att det finns människor som är eller har upplevt mycket, mycket värre saker än min situation.


Vi upplever alla olika saker som vi hanterar olika.
Och det är just det som är grejen, vi är alla olika personer och grymma på vårat sätt. Så till alla som läser detta: våga vara stolt över sig själv! Och framförallt - våga vara ledsen, det är viktigare än vad man tror.


Mineralfoundation

Tänkte tipsa om en asbra foundation! Faktiskt den bästa jag haft, har provat många olika flytande foundations genom åren men aldrig någon puderfoundation. Problemet med flytande foundations är att de ofta ser "kakigt" och fejk ut. Denna underbara puderfoundation kommer iaf från Maybelline och kostar runt 150:-. Borsten medföljer! Min hy har aldrig varit så fräsch och naturlig som när jag använder den här:


Everything`s gonna be ok



Tusan vad det är äckligt väder ute! En snöstorm är på g så det blåser galet, usch. Nu vill jag att det ska bli vår, vintern är ju så lååång!
Har förövrigt haft en mysig dag med Yve och Saris, suttit på Roya och hinkat kaffe och pratat om allt mellan himmel och jord. Trevligt värre! Nu ska jag titta vidare på förkväll, hörs sen, Puss&Kram!

Maybe someday

Ja jag var ju jäkligt duktig och la mig innan klockan tolv igår. Men tror ni jag somnade för det? NEJ. Kunde ändå inte somna förän vid två, för att det kliade i halsen och jag började hosta. Fan vad lyckat. Har jättekonstigt i halsen, men känner mig absolut inte sjuk. Skumt asså.

Idag blir det en fika på stan med Sara och Yve, mys! Sen måste jag även hinna kopiera mina slutbetyg från gymnasiet nånstans, behöver dom nämligen imorn för jag ska gå upp med dom till luleå kommun kontoret så att jag kan få börja springvicka på dagis äntligen.
Jaja, nu måste jag börja göra mig klar här, ser sjukt kallt ute. Brr. Vi hörs senare, puss!


Be mine



Paramore - Misguided Ghosts


Underbar låt det där! Väldigt värt en lyssning iaf.


Innan jag säger godnatt, måste jag bara få ur mig en sak. Satt nyss och kollade igenom vimmelbilder från helgen på innankrogen.se och jag blir så himla ledsen. Seriöst, vad har hänt med kära gamla Luleå? Eller "Luleå" kanske man ska säga. För jag kollade på över 20 bilder och jag såg inte ett enda känt ansikte. Det känns sorgligt när man ser hur dött det har blivit här och hur alla bara försvinner, en efter en. Men det är väl livets gång antar jag. Många lär väl återvända hit en dag, eller? We´ll see helt enkelt. Luleå är en fin stad som jag alltid kommer ha inne i mitt hjärta. Men just nu är då banne mig min hjärna i någon annan stad, rättare sagt Stockholm. För fy fan vad jag saknar den staden! Våren är inte långt borta där nu och jag kommer ihåg hur fint det var där förra våren och sommaren. OHMYGOD. Puss på Sthlm asså!

Men, från det ena till det andra. Jag hade en deal med mig själv ikväll och den ska jag inte faila. Jag ligger till och med 40 min före tidtabell, underbart! Sov gott allihopa! Puss ♥


Vitt linne

Det här fina linnet hittade jag på Cubus rea! Det är i större modell och kommer bli supersnyggt instoppat i en hög kjol eller till ett par jeansshorts. Har letat efter det perfekta linnet och nu är det hittat!






I`ll be missing you



Tjo!

Har precis fått i mig en skål yoghurt med müsli och ikväll har jag som mål att komma i säng innan klockan tolv. Måste få bättre sovrutiner! Annars har jag haft en rätt aktiv måndag faktiskt. Började med mathandling med mami, sen promenerade jag och Saris till Stil och tränade. Körde Step, älskar det som fan! Känslan efteråt när man är helt utpumpad och svettig, det gillar jag!
Efter träningen tog vi bussen till stan och prommade till Pontushallen och kollade Plannja-Solna. Sjukt spännande match som Plannja vann till slut efter förlägning (!). Såna matcher är så värda! Jo justde, ska visa en fin sak som jag köpte i lördags strax. Puss så länge!


Misguided ghosts



Okej. Snabba Cash får fullpott av mig, tycker den var sjukt bra! Nån liten detalj här och där, men i det stora hela var den bra gjord. Absolut sevärd och jag ser fram emot uppföljarna! Älskar Joel Kinnaman (som hela Sveriges kvinnliga befolkning ungefär), dock föredrar jag honom som Frank Wagner istället för JW ;) hihi.



See I`m trying to find my place
but it might not be where
I feel safe




Nattinatt ♥

Snabba cash



Jepps, ikväll blir det som sagt Snabba Cash! Kan med största sannolikhet säga att jag kommer gilla den. Älskade verkligen boken, som jag förövrigt läste för en sisådär två år sen? Nåja, ska bli kul att se den! Det är ju nästan obligatoriskt att se den, annars känner man ju typ utanförskap här i Sverige. Haha, inte riktigt men.

Hoppas alla får en fin söndagkväll :) Btw, det är min favvo-Johan Falk film ikväll. National Target var tillsammans med den sista filmen, den bästa utan tvekan! Iaf enligt mig. Så missa inte den ni som inte sett för guds skull! Puss!


Tävling!

Är med i en tävling hos en tjej som heter Julia Berg, man kan vinna saker för 10 000! Man kan ju hoppas iaf :P tävlingen hittar du här! Allt detta kan man vinna:




Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Inte så illa med andra ord ;)


Nytt nytt nytt





Köpte fejskinnbrallor från gina igår för 99:- på rean. Orkade inte ens prova dom, men dom satt bra som tur var. Fynd!

Hey jude



Börjar denna söndag med att säga godmorgon med den här söta ungen som sjunger Hey Jude! Sötaste på länge asså :) Såg den i en annan blogg och kunde inte låta bli! Haha.

Fan vad trött jag är! Ska lägga mig i sängen och läsa Elsas Mode, ikväll blir det nog att gå och se Snabba Cash! Som jag längtat ;)


Lika som bär!

Nej, det vart inte godnatt förut.. det här är så värt ett inlägg så det kan inte vänta tills imorrn:

 



Alltså SER NI HUR LIKA DESSA TVÅ PERSONER ÄR? Den ena är Carro Riekkola, Tuna Luleå. Den andra är Haley James Scott från One tree hill. Vem är vem typ? Hittade ingen bild när Haley har mörkare hår, då hade det varit identiskt. Vi har tjatat om detta sen gymnasiet och nu funderar vi på att skicka in till lika som bär nånstans. Kul det hade vart! :D


En shopaholics bekännelser



Har spenderat kvällen med Saris såklart (vet att jag tjatar, men uppskattar så SJUKT mycket att hon är hemma) hon får mig alltid på bra humör, speciellt när allt annat är så tungt och jobbigt. Vi har kollat igenom gamla bilder och skrattat åt hur man såg ut vissa gånger, haha. Vi hyrde även "En shopaholics bekännelser", men vi började snacka med Kickan om spöken och diverse så kan faktiskt inte säga om den var bra eller inte.

Ska börja dra mig mot sängen så vi hörs imorrn! Pussnatti ♥


I miss it so much



Har haft en supermysig dag på stan med Saris! Är så himla glad över att hon är hemma nu, som jag saknat henne asså. Vi har shoppat lite och suttit på Roasters och hinkat kaffe och pratat alla våra underbara minnen! Ojoj. Men nu är det dags för middag, en kycklingrätt som är asgod! Mums är superhungrig, puss!


You´re like an indian summer in the middle of the winter



Hejhopp. Såg ju lets dance tidigare och jag vet faktiskt inte ens varför jag ser det? Sjukt segt och alldeles för många som dansar. Rabihs outfit var humor på hög nivå och Mattias och Cecilia samt Elin och Daniel var bäst! Nej, jag känner mig som en äkta pensionär just nu. Sitter och snackar med Saris på msn och jag kom fram till att under det senaste halvåret har det inte hänt NÅNTING. Eller jo, det har det, men tyvärr inga roliga saker. Allting är fortfarande så jävla svart (ja utomhus också, fast menade allmänt). Ser inget ljus i tunneln och jag oroar mig för att 2010 inte kommer bli ett så bra år som jag hoppats på. Fuck allt i så fall.

Nu ser sängen väldigt inbjudande ut så jag tror jag säger bye för idag! Godnatt


Är du en av dom som gråter när ingen ser på?



Näepp, har kollat på förkväll, handboll och nu blir det gotta och let´s dance med mami! Vi hörs senare, puss!


Blommigt



HM har fått en massa fina blommiga plagg. Min favvo är kjolen i vänstra hörnet! Tänk med ett vitt linne, brunbrända ben och svarta sandaler.. japp, då var sommarlängtan tillbaka igen!


We don´t even know each other



Usch vad jag är rastlös! Hade tänkt gå på nåt roligt träningspass men inget föll mig i smaken. Och nån promenad har inte blivit av än, kändes jobbigt när det är -13.. Men IMORN KOMMER NOG SARIS HEM! :D WIIIE! LÄNGTAR efter den bruden! ♥

Nej men om man ändå skulle dra på sig några lager kläder och ta en prommis ändå..


We`ll fix this part too



Tjoo! Fredag idag ja, skönt! (leker att jag också är en av alla hårt arbetande människor som uppskattar fredagarna sjukt mkt) man måste ju försöka passa in liksom. Nä skämt åsido, jag är HEMSKT less på att inte ha jobb! Men men. Vad jag vill säga med bilden är att jag håller på att läsa Elsas Mode, men jag vet faktiskt inte om jag tycker den är så bra. Om jag gillar en bok brukar jag läsa ut den på 1-2 dagar, men den här bröjade jag läsa för en och en halv vecka sen. Läste några kapitel och sen har den legat på golvet bredvid sängen och väntat på att bli läst. Fortsatte lite igår, men jag blir typ irriterad av den? Kan inte sätta fingret på vad, inte avundsjuka, men ja nåt. Jaja, jag återkommer med mer info när jag så småningom läst ut den.
Nu ska jag antingen ta en prommis eller gå till Stil och träna. Hum hum. Vi ses sen, puss!


Aldrig ska jag sluta älska dig



Jag är så jäkla trött! Kan ju bero på att jag somnade kring femsnåret i natt. Nej, usch jag behöver sömn nu. Trista inlägg idag typ, men så kan det va ibland. Och imorn är det fredag igen, känns som att det alldels nyss var fredag. Blir väl en lugn helg (som vanligt). Jag har inte vart ut på krogen på 3 månader. Det är verkligen länge! Men ibland betyder inte såna saker så himla mycket i livet, när livet tar en annan vändning.
Men nu ska jag sluta babbla och SOVA! Puss natti ♥

Pyssliga Linda i farten

Jo (det är verkligen 100 % sant att vi norrlänningar ofta börjar meningar med "jo"), jag var ju lite kreativ tidigare idag och detta gjorde jag:



Pärlor och elastisk tråd..

Blev två fina armband!


I got a feeling



Goddagens. Inte hänt så mycket spännande idag, handlat mat och vart en sväng på Tiimari och haft pysselstuga med mig själv. Visar sen, nu ska jag äta middag! Puss.

There`s a pretty little thing, waiting for the king




Well well. Jag kan seriöst inte sluta lyssna på Calles walking in memphis. Hatar att jag alltid lyssnar sönder låtar. Men men, det är jag det. Undra om jag kommer ha träningsvärk imorn föresten? Vi körde verkligen stenhårt! We`ll see imorn. Nu ska jag lägga mig under täcket och se lite film och sen sova. pusspuss!

Body step



Okej, shit vad skönt det var att träna ikväll! Älskar instruktören och alla på passet var supertaggade. Känns ju i benen nu kan jag säga. Tog en prommis hem sen och jag är alltid lite smårädd när jag går själv i mörkret på vintern. Jag och Sara diskuterade detta en gång och då kom vi fram till att när man går ensam sådär i mörkret så tycker man det är skönt när man möter nån annan människa, typ med hund eller så. Men då undrade vi, vem är det då man är rädd för egentligen? Om man blir lugn när man möter nån okänd? Knasig man är.


don´t stop believing

 


Har precis ätit middag och nu sitter jag och peppar med hög musik för träning! Ska bli skönt att koppla bort allting och bli svettig. Haha. Annars längtar jag tills man kan plocka fram conversen igen! Köpte ju nya svarta i höstas, men hann inte använda dom så mycket innan det blev för kallt. Till våren vill jag utöka med ett par röda lågskaftade! Mums. Nu ska jag bege mig till Stil, vi hörs ikväll!


Sailor girl



Här är tröjan jag köpte igår, jag är totalt nerkärad i den. Japp jag är inne på randigt just nu. Och gud vad fint nu till ljusare tider. Det bästa av allt: PRISET! En tjuga. Ibland är det nästan löjligt billigt att göra fynd. Puss på den!

Det bästa jag vet just nu



Calle - walking in memphis (studioversion)

Our song



Jag saknar att känna den där frihetskänslan, att känna solen bränna mot huden, vinden blåsa i håret och sitta i tanto med en massa fina människor, dricka vin ur mc donalds muggar och spela fotboll långt in på natten trots att man ska upp klockan sju dagen efter. Jag saknar den där bekymmerslösa känslan och att vara spontan. Se hur huden färgas brun av solens strålar. Håret blir ljusare för varje dag. Titta ut över kajen och se havet glittra mot ögonen. Kika med ena ögat och le för att man har några av sina bästa vänner att dela fina stunder med. Dricka rosévin tills man dansar på fönsterbrädan. Gå ut på balkongen och dra in den underbara sommarluften och känna att man inte vill vara någon annanstans i hela världen än på världens bästa balkong under en klarblå stockholmshimmel.


Goddagens.


trött trött trött

Borde gått och lagt mig för flera timmar sen, är sjukt trött. Ändå uppe av ingen anledning? Det finns en grupp på facebook som heter "vi som älskar att sova, men ändå är uppe halva natten" och det stämmer ju så jävla bra överens med mig. Btw. Jag köpte en annan grej idag som jag är fullkomligt förälskad i. Men jag visar den imorn, MÅSTE sova nu! Nattinatti.


i mina tankar är sommaren här!





Asså jag kan inte sluta tänka på sommaren. Därför har jag haft pysselkväll och fixat två par jeansshorts. Ska riva lite på dom med ett litet rivjärn så dom blir lite coolare! Nice.

Randig halsduk

Okej. Den här söta randiga saken blev min för 10 riksdaler. Fin va?!




Tänk er att använda den ungefär så här i sommar:

 




Addera en grym solbränna, jeansshorts och converse. Ett ord: underbart! ♥


smile for the camera

Tisdag it is. Vaknade redan halv åtta i morse och var en solstråle (nja), för att bege mig till stan och träffa min karriärscoach. Har ju som sagt haft lite negativ inställning till det, men tusan vad kul det var! Vi klickade asbra och snackade typ oavbrutet i två timmar. Om två veckor ska jag dit igen. När jag var klar där så gick jag i några affärer och kom hem med några småsaker. Kan visa sen! Nu är det dags för maaat, pussis!


...

Allting blir bara raserat hela tiden. Hela jävla tiden. Kommer det ett positivt besked så hinner man knappt börja vara glad så blir det negativt igen. Jag fattar inte hur länge det ska behöva vara så här? Det har snart pågått ett år. Snälla nån, jag orkar inte mer? Hur mycket ska man behöva gå igenom? Allting är som en enda stor helveteskarusell som aldrig tar slut. Fortsätter snurra, om och om igen.

Jag vill så himla gärna att allt ska bli bra. Vi är inte värda det här. Inte nån av oss och allra minst DU. Det är så fruktansvärt, du är ju inte gammal, du har ju massor med år kvar här på jorden. SNÄLLA låt allt bli som förut. Jag älskar dig så mycket att mitt hjärta går sönder, jag vill ha dig kvar pappa ♥


en ny klänning



Eller ny och ny. Köpte den på röda korset före jul, dock har den inte blivit använd än. Tycker den är så himla fin med det transparenta uppe och på armarna.

Nu blir det handling, vi hörs lite senare! Puss

its grey outside the window


Bild: lookbook.


Måndag idag och fytusan vilket tråkigt väder. En sån här dag som man lätt hade kunnat sova sig igenom. Idag var det ju tänkt att jag skulle till Kulturens Hus och mingla bland företag och gå på föreläsningar, men eftersom jag var för sen med att anmäla mig så gick det inte. Typiskt. Vad ska man hitta på nu då?


i can see it trough your eyes



Har suttit uppe för länge som vanligt. Vill typ inte gå och lägga mig för att det blev så himla mysigt här i mitt lilla rum ♥ Ikväll har jag kollat på Project Runaway och Blåsningen. Blåsningen var ju sjukt roligt, haha, speciellt när Cristin Meltzer blev blåst! Men nu är det hög tid för att lägga ner huvudet på kudden och kroppen under täcket. Godnatt folks!


röd duffel

Igår var jag in en sväng på myrorna och kollade runt lite. Fastnade för en röd jacka, en duffel. Jag tog den och tänkte prova den, men så tänkte jag "äh, nu går det ju mot vår och sommar, så bättre att satsa på andra kläder" Men gud vad jag ångrar mig när jag ser den här:



Den såg ut nästan som den här som Naomi från
modistiskt har. Fan också, vintern dröjer ju sig kvar ett par månader till trots allt.


jeans jeans jeans


foto från
elin

Dom här jeansen är sjukt snygga! Har hittat dom lite överallt på bloggar och jag gillar dom bara mer för varje gång jag ser dom. Jag är ingen jeanstjej alls, är en riktig leggingsslav. Men dom här är kärlek. Mums. På HM trend kan man hitta dessa.


leo-love

Idag har jag möblerat om i mitt lilla, men mysiga rum. Är supernöjd! Sitter här inne och myser och väntar på middagen. Btw. Jag drömde inte alls om någon resa i natt. Jag drömde om Idol-Erik. HAHA. Suck. Hade det inte kunnat vara Calle iaf? Bättre lycka i natt kanske! Vi hörs senare, puss


Söndag söndag söndag



Dessa tros, enligt Givenchy, bli sommaren stora trend bland killar. Gladiatorsandaler i svart, vitt och guld med nitar. Personligen skulle jag inte vela att min kille gick omkring i dessa, men finns säkert en hel del killar som hakar på trenden.

foto från expressen.


Låt mina drömmar bli verklighet en dag



Gode gud kan det inte bli sommar nu istället förän om typ..5 månader? Jag vill resa till värmen! Varför ska allting bara vara en tanke - en dröm hela tiden?
Men, det är väl så med livet. Medvind och motvind. Det är bara att tackla båda två på bästa sätt. Vad finns det annars att göra? JO, SOVA! Haha, och det ska jag ta och göra nu. Och drömma om vita stränder och solbränd hud. Kanske jag till och med får resa i natt? Australien, Grekland, Thailand.. nä nu vill jag somna så jag får veta vart det bär av! Natti.

svart och vitt

Jag suger på att handla så kallade baskläder. Jag måste vara sämst i hela universum på det asså. Om jag går på stan och har tänkt ut saker som jag behöver, så kommer jag oftast hem med helt andra saker. Är inte det typiskt? Jag dras mer till "spejsiga" kläder som sticker ut, baskläder är ju så himla trist? Dock har jag stor brist på det och är i behov av en storshopping med endast BASKLÄDER.



Dom här två tishorna från H&M hade definitivt fått flytta in i min garderob. Men visst ser dom tråkiga ut? Dock blir dom ju sjukt snygga när man matchar upp dom!

i miss it all so much



Jag vill verkligen ha en ny kamera! Älskar min rosa pärla, men den tar tyvärr inte så bra bilder som jag skulle vilja ha. Vi får se.
Nu ska jag se Beck med mammsen. Inlindad i min sköna fleecemorgonrock, det är ju så sjukt kallt! Buh. SOMMAR, hallå? Kiss bye♥

Byxdress numero tre

Den här byxdressen fyndade jag när Kappahl hade utförsäljning av sin ena butik i stan. 70 % på allt så jag betalade inte mer än fyrtio kronor för den. Kap! Blev inspirerad av esmeralda som köpte den tidigare.

 


you drive me crazy

Hejhopp. Lördagen har spenderats borta på Storheden och kikat i lite affärer. Ska hålla igen lite med shoppandet nu, så jag köpte bara en sminkborttagning. Dock upptäckte jag att jag inte visat en fin sak som jag fyndade på Kappahl i torsdags. Men det tar vi sen, nu ska jag äta hembakad pizza till middag! Pusspuss!


up and down



Ne, nu sätter jag punkt för idag. Ikväll har jag sett let´s dance med mamma och inte så mycket annat. Let´s dance suger btw, håller på Elin och Daniel men dom lär väl åka ut snart. Usch och fy, jag hoppas på en bättre dag imorrn. Godnatt.

What are you waiting for?

Saknar man inspiration och inte har den blekaste vad man ska ta på sig är det ett hett tips att klicka sig in här. Då får man garanterat en och annan idé. Titta och njut!


I need to breath in something new

Tog en långpromenad tidigare och det är verkligen sagolikt ute med snötäckta träd och glittrande snö. Mys. Dock är jag fortfarande på lite dåligt humör och jag vet inte varför. Skulle behöva muntras upp. Sarisen, som är i sthlm, är bäst på det, tyvärr inte så många andra. Men jag kör på det jag alltid gjort: hellre få och äkta vänner, än känna halva Sverige och alla är falska.


Blond VS Brun

Hittade lite gamla bilder från när jag var blondie. Tycker det är så himla fint att vara blond på somrarna. Dock skulle jag inte utsätta mitt hår för helvetet att vara blond igen. Slingor, utväxt och silverschampo. Mitt hår har börjat repa sig NU, och då ska det tilläggas att det är över 1,5 år sedan jag färgade från blont till brunt. Nej, just nu föredrar jag och mitt hår den fina brunröda!

'


en fin vit sak

Den här fina vita godingen fyndade jag tidigare i veckan. Har länge letat efter en vit skjorta, så denna blev perfekt. Mums.


ge mig lite tur för en gång skull

Goddagens. Sitter och dricker lite kaffe och tänkte anmäla mig till en grej på måndag i Kulturens Hus, och vad tror ni händer? DET ÄR FULLT. Fan också, hade ju behövt gå på den där skiten. Att jag alltid ska skjuta upp saker. Fattar inte att det ska vara så svårt att bara ta tag i saker och ting? Nåja, fredag idag. Känns väl ungefär som vilken dag som helst för mig. Usch, jag är på dåligt humör idag. Känns som att allt går emot mig, precis som det gjort hela hösten och vintern. Btw. Så där brun och fin som på bilden vill jag vara nu.


Call me, babe



T-shirt store gör verkligen sjukt grymma tishor som är outstanding. Gillar man tishor och inte besökt någon av deras pyttesmå butiker (dock med grymt innehåll) så tycker jag man ska pallra sig dit! Denna babyrosa tisha, just därifrån, är jag en stolt ägare av.

 


Alla kan bidra med något



Jag hamnade av en slump på en tjejs blogg som gör ett projektarbete där hon säljer såna här armband (bilden), för 100 :- styck. 50:- av dessa går direkt till Unicef. Tycker det är jättefint gjort av henne och önskar att jag själv hade gjort något sånt här som projektarbete. Jag funderar på att beställa ett armband själv faktiskt. Vi måste se till att hjälpa varandra i världen. Right? Bloggen hittar ni
Här och sen klickar ni in på kategorin projekt.


Diamanter förgyller livet

Gokväll. Har precis suttit och kollat på Förkväll på fyran, älskar det programmet! Det är så himla mysigt på nåt sätt, haha. Jag har fått nån slags nackspärr idag så jag har inte orkat sitta vid datorn så mycket. Ska ta och lägga mig framför tv:n igen, vi hörs senare! Checka in dessa snygga nyinkomna smycken från H&M:



I like the way you move



Torsdag idag. Halva januari har snart gått och jag fattar inte hur tiden kan gå så fort. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att 2010 blir ett bra år.
Ne, nu är det dags för lite handling! Vi hörs senare, puss.

Det är detaljerna som räknas



Fy vad trött jag är. Och träningsvärken börjar komma smygande. Ne, jag tror jag ska lägga mig i sängen och läsa Elsas mode. Låter bra tycker jag, vi hörs imorgon! Pusspuss.

Have you ever tried sleeping with a broken heart?

Puh, nu är jag hemma från träningen. Tränade Bodystep och jäklarns vad kul det va! Mycket hopp och studs som jag gillar, haha. Vill dock inte tänka på den kommande träningsvärken. Har nämligen inte tränat på väldigt länge. Men nu blir det duschen! Sorry, för fruktansvärt risiga bilder idag, men har bara städat och tränat så orkade inte. Puss så länge!


The sun is not shining today

Usch vad jag är risig idag. Och seg. Har städat litegrann och inte så mycket annat. Peppar för step klockan sex! Hörs senare, puss!


11.17 wednesday morning

Den här finingen köpte jag också igår, åh den är så fin! Säkert många som inte hade köpt den och tycker den är ful, men jag tycker den är superfin och ännu finare på. Den är i sammet och lite kortare modell. Likelike.

 

Godmorgon föresten. Nu blir det lunch/frukost och sen ikväll ska jag faktiskt gå och träna på stil!


I BELIEVE IN MAGIC, WHAT DO YOU BELIEVE IN?

 

There are no regrets in life. Only lessons. Kom ihåg det. Godnatt!


INSPIRATION INSPIRATION







bilder: lookbook.nu.


22.19

Yeye, här kommer lite mer utav det jag köpte idag:



Glittrig oversize-tunika och transparent leo skjorta. Båda second hand från röda korset. Grymma fynd! I`m happy.


19.39 nya halsband

Tre nya halsband. Översta kappahl tjugofem kronor, vänster lindex fyrtionio kronor, höger lindex fyrtiofem kronor. Dock fick jag det ena från lindex gratis, eftersom dom har tag 2 betala för 1 på rean. Mums eller vad?



18.04



Ja staden den hade att erbjuda massor idag! Har haft världens fynd-dag så det är typ inte sant. Tre asfina halsband, ett par coola brallor, ett skärp och tre superfina tröjor fick följa med mig hem. Alltihop för 200 spänn! Visar sen. Puss så länge!

12.14

Hejhopp. Har hittilss haft en rätt produktiv morgon. Klev upp efter nio (yessir) och ringde lite jobb och min karriärscoach. Haha. Sen har jag ätit gröt och äggmackor och nu tänkte jag ta en sväng till staden och se vad den har att erbjuda en dag som denna. Hörs senare, puss!

23.54 godnatt


It´s time for some sleep. Natti! ♥


21.24 "ny" tröja

Så här ser tröjan ut:

Den kan nog bli användbar! Mycket trevligt. Annars har jag sett på Familjen annorlunda och herregud vad stressad jag blev av alla barn. Jag älskar barn, men någon gräns finns det ändå. Dom levde ju fasiken med en hel dagisavdelning i princip. Huja.


19.39

Inte gjort mycket vettigt idag asså. Handlat mat, sett oth, ätit middag och sett förkväll. Har inte ens orkat sätta på nå smink. Överspännande! Hittade även en fin tröja i pappas garderob (jepps, man kan till och med fynda där!) som är supermysig.

Måste även berätta att jag trivs så himla bra i mitt röda svall! Tror aldrig jag trivts så bra i nån hårfärg faktiskt. Ett stort plus även att mitt hår växt en del på sistonde. Awesome! Ne, vi hörs senare! Puss.  


12.58

Sitter fortfarande i pyjamas och har precis pratat med Sarisen som är 100 långa mil från mig nu. Blää. Sov för länge idag och har ångest, ska inte falla tillbak i dåliga rutiner igen. Vill verkligen ha ett jobb nu!

Men men. Nu ska jag ta och göra mig anständig och åka och handla lite mat, vi hörs senare!

 



Jo föresten. Det här fina armbandet fick jag av mami när vi var i Uppis. Jättesött!


23.58

En mini-sak gjorde mig jätteglad och hoppfull ikväll. Det behövs så lite just nu. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta, kropp och själ att det en dag blir som det var förut. I så fall så hade jag levt lycklig resten av mitt liv.

Och att ta en dag i taget, är något jag inte kunnat göra tidigare. Men gott folk, man lär sig. Hela livet är en skola. Det gäller nog att ta fram positiva saker ur negativa - tror jag att man kommit långt. I så fall tror jag att jag är en bra bit på vägen.


Nu: hopp i säng och läsa lite i Elsas mode, sov gott!


22.17



Usch vilken seg och tråkig dag det har vart idag. Ville göra en massa men har inte orkat helt enkelt.
Ikväll har jag sett En annan del av köping och Johan Falk. Jag har ju dock redan sett alla 6 Falkfilmerna, men dom är så sevärda! Kommande filmer som jag måste se är Snabba Cash och den där Avatar som alla pratar om. Snabba Cash har jag längtat efter hur länge som helst, läste boken för flera år sen ju!




18.48 fahrman vs kling

 VS

Man ska ju egentligen inte jämföra människor, men en åsikt måste man ju få ha iaf. Dessa två är ju kända ansikten inom mode-branschen och dom är superbegåvade båda två. Dock tycker jag att Elin Kling drar det längsta strået, trots att Sofi Fahrman tagit sig ända till New York.
Jag tycker att Elins stil är mer personlig än Sofis och sen får jag lite vibbar av att Fahrman är lite mer jag-vill-glida-omkring-och-vara-känd.
MEN, superduktiga båda två och jag köper faktiskt Sofis mode i stort sett varje vecka och nu ska jag ge mig in på Elsas Mode som jag knyckte av Sara igår!


17.30



Dessa godingar "fyndade" jag när jag rensade min garderob för ett par veckor sen. Har för mig att de kommer från Zara, men den stora frågan till mig själv är ju varför dom bara är använda en enda gång?! En riktig kluring. Nu blir det lax till middag, mums!


16.48



Jag har suttit ich kikat lite på lindex rea och kommit fram till att dom har asfina smycken för halva priset just nu. Måste nog ta en sväng in på lindex i veckan! Min favorit bland dessa är halsbandet uppe i vänstra hörnet! Kärlek.

15.20





Uppsala är en fin stad! Dock var vi ju där av andra orsaker än att liksom "besöka staden", men under en liten promenad och besök i Uppsala domkyrka hann jag knäppa några fina bilder.
Tyckte om staden så mycket att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bo där. Mums.


13.17

Godmorgon! Eller ja, goddag kanske. Sov LÄNGE idag, vilket superskönt fast jag är ändå trött nu och hade kunnat sova ett par timmar till.
Jaja. Idag har jag inga planer, men ska försöka städa lite och sånt där trist. Vi får se.


Jaha, nu ska jag tydligen hjälpa mamma att plocka bort alla julsaker. Hörs sen, sätter in några bilder från Uppis då! Puss


03.26

Åh vad bajs att du åker imorn. Hoppas dom här veckorna går i raketfart! Love you.

Har spenderat kvällen med Saris och Kakan, vilket var oerhört länge sen. Vi gick och köpte chips, dipp, choklad och skumtomtar som vi mumsade på till Hundtricket. Vet inte hur många gånger jag sett den filmen? Älskar den! Så brände jag OTH till mig själv och sen har vi snackat i x antal timmar. Myspys.

Börjar väl bli dags att knoppa snart så hörs imorn, puss natti!


18.33 byxdress

Sommaren känns fruktansvärt långt borta just nu, men åh vad jag längtar till man kan hoppa i denna med bara ben:

Tycker den är så himla fin den här byxdressen. Köpte den i slutet av sommaren så den hann inte bli använd så mycket, men till sommaren så jäklar! :D


18.28

Brrr, vad kallt det är här uppe i norrland. Nog för att det har vart kallt i uppis också, egentligen ännu kallare än här, men aja strunt samma. Vill iaf att det ska bli lite varmare så man kan klä sig normalt, det är ju assvårt att veta vad man ska ta på sig nu när det är så kyligt.

Hur som helst så har jag vart en sväng på stan med min bästaste Saris idag och ikväll ska vi ha myskväll med film, gotta, packning (BU för att hon ska åka imorn) och sånt dära! Jo justde, vi ska bränna några OTH-säsonger till mig också. wiii. Så att jag har nåt att sysselsätta mig med i kylan ;) Saknar våra OTH-maraton till klockan fem på morron som jag, Saris och Jojo hade i somras. Sen såg jag och Jojo till mitten av säsong fem har jag för mig och sen började Idol så vi la OTH åt sidan. Men nu är det dags igen! :)

Hittade som inget på stan, dock är jag sugen på lite shopping men jag hade sån huvudvärk så jag orkade inte. Fundar dock lite över paljettbrallsen från bik bok, dom finns på rean här också. Hm hm. puss

10.17

Jahapp, då är jag hemma i Lule nu då efter tre veckor i Uppsala. Känns ungefär som om vi har vart där flera månader. Som att det har hänt ett helt liv där borta. Om det nu kan göra det mellan ett par sjukhusväggar?
Känns lite som att allt är upp och ner för tillfället när man kommer hem så här och ska börja ta tag i massa saker. Men dom sakerna får vänta till på måndag, för idag ska jag mysa med Sarisen! :D Som jag inte har träffat på över 2 månader! Och hon åker ju såklart till Stockholm imorn också och ska vara där några veckor, men men, så kan det va.

Nu blir det frukost och sen storhandling med mami och sen staden! :) Ha en fin lördag allihop!

19.15

Alltså, dessa brallor är stört coola tycker jag:



Det kanske ser ut som vanliga paljettleggings men det är det icke! Egentligen vet jag inget namn för dom, men såna här som hänger ni vet? Haremsbyxor typ. Sjukt snygga att matcha till converse, en slapp vit tisha, långt halsband och en svart kavaj. Voliá! Vilken snygg outfit va!

Dessutom, det bästa av allt, dom finns för halva priset på bik bok just nu. Fynda fynda!

19.42

Asså jag ogillar att klaga och det är inge kul att läsa när nån klagar. Men jag måste bara säga att jag har sån fruktansvärd hemlängtan just nu. Men ja. Vad gör man? Omständigheterna är som dom är och det är bara till att acceptera. Men jag hoppas verkligen att vi kan åka hem nästa vecka iaf. Orkar inte mer.

Och om någon vill veta så kliar det i fingrarna som s-tan efter lite shopping. ÅH. Och så hade det inte suttit helt fel med en utekväll. Sist jag var ut var i slutet av oktober och nu är det liksom januari? Nej fy. Jag måste få göra något för min egen skulle snart, pallar inte mer!

Aja. Nu ska jag kila ner till mamma och parkera mig framför tv:n med chirre. Gott!

Puss.