Gaaalet

Idag har vi provat våra studentmössor! =) Faaaaan vad jag längtar till studenten, veckorna före och allting! Det kommer bli galet och sjuuukt skoj =) Sen när det är över så är det nog mest tomhet kvar, för jag kommer sakna att gå i skolan, att alltid veta vad man ska göra varje dag, att känna tryggheten helt enkelt. Nu måste man snart stå på egna ben, fixa allting själv och ta ansvar över att söka jobb och sånt.
Det känns egentligen bara sjukt, för jag känner mig absolut inte som snart 19 år. Herregud. Det är svårt att inse att man om ett par månader har gått 12 år i skolan.. de senaste åren har tiden bara sprungit iväg, man har inte alls hängt med.
Gymnasietiden har varit en konstig men jääävligt rolig tid =) Det har hänt mycke saker, bra, dåliga och knäppa, haha!

Bara några veckor kvar till jul nu också =) mysigt!

Imorron blir det lagfest och utgång, kan bli trevligt =)

Halloween

Njaaa? Nog hade det ju kunnat bli liite mer lyckat igår, hehe. Rosvik först (heelt onödigt) och vi skulle ju på brasse så när vi kommit till rosvik så upptäcker Sara att vår chaffis står och dricker starköl! Stabiiilt. Men kung som jag är firrade jag skjuts till lule ;D haha.
Brass var helt okej men krogen är ganska utnött nu känns det som, samma folk, samma musik, samma samma..

Fredagen var ingen rolig dag däremot. Bland de tyngre dagarna jag vart med om. Morfars begravning.. den var jättefin, allt var så fint i kyrkan och det. Men hemskt. Tur att man inte behöver gå på begravning särkilt ofta, det skulle jag aldrig orka. Nu får man leva på alla fina minnen istället.


Skola imorn också, stora ångesten.. jag ids ju inte. Längtar till julen och jullovet, det är så mysigt =) 7 veckor kvar, man får väl palla då.


Jag vill inte

Första november idag. Oh my god vad tiden går fort! Det är mindre än två månader kvar till julafton.. det ska bli mysigt att handla julklappar och känna julstämningen sen. Det längtar jag till!
Idag har jag bara varit en sväng på stan men hittade ingenting. Usch, jag måste verkligen skaffa ett jobb tror jag. Studiebidraget tar ju slut på direkten.

På fredag är morfars begravning.. ååh, jag VILL verkligen inte. Kommer bli grymt jobbigt, vill bara att det ska vara över.

Jag uppskattar verkligen att få sova ut nu under lovet, finns inget bättre =) men annars så finns det faktiskt inte så hemskt mycket att hitta på, blir lite långtråkigt..


Sibel Redzep - Imagine  F I N =)