Kan säga de

Har så jäkla dålig fantasi asså, kommer aldrig på nåt roligt att skriva om här :p Natten är den bästa tiden på dygnet när man ska skriva, enligt mig iaf.. då funkar hjärnan som bäst och man blir mer känslig. Det man skriver på natten blir typ lite djupare, haha..

Har väl varit en vanlig dag i skolan tyyyyyp, slapp till och med Olles lektion och drog skolken från samhällsen. Inte så ovanligt kanske, undra hur hög frånvaro jag har därifrån? Hooh, vill inte veta.

Är så jävla trött nu, har sovit svinkasst i natt, usch.

Men sen när jag kom hem lagade jag fan middag och allt! Eller mamma hjälpte till lite men.. måste ju träna upp mina skills i matlagning nu när man ska börja jobba som personlig assistent ; )


Imorron är det praktik, inte så jobbigt men dock inte så kul (ibland undrar jag, tycker jag någonting är kul?) nååååååväl, nu ska jag hoppa in i duschen!


Januarisol

Det är fint när solen lyser på dagarna, på snön i träden och när det är bitande kallt : ) fast ge mig sommar nuu! Längtar fruktansvärt mycket till sommaren, jag har börjat tycka mindre och mindre om vintern nu när man blivit lite äldre. När man var liten så älskade man ju att vara ute hela dagarna och åka pulka i snön, haha : ) men den tiden är liksom förbi.


Jag sitter och lyssnar på Hoffmaestro - young dad, man blir så glad av den : ) den är riktigt härlig!
Annars så har jag varit en sväng till storheden idag, handlade en massa underkläder, jaapp : )
Det känns ibland som att det är söndag hela tiden, veckorna går ju så fort.
Måndag imorron igen, tungt som fan som vanligt med skola. Kan det ta sluuuut nån gång, vill bara ta studenten, jobba och flytta så småningom. Hehe : )

Nu ska jag slita mig härifrån, finns ändå ingenting att skriva om, haha.


Puss alla sötisar ; )


Så kan det gå

Blev ju lite festligheter igår som sagt : ) det var väl helt ok, eller ja som jag har mått idag så känns det inte värt det men.. ja, såna här dagar undrar man verkligen varför man orkar dricka över huvud taget, haha, fast bara man får repa sig lite så är man partysugen om nån helg igen! ; )


Idag har jag så gott som varit död så jag har inte gjort mycket och ikväll ska jag BARA ta det lugnt, se nån film och mysa, hooh vad skönt! : )


Jag har nog inte skrivit tidigare att jag var på hockey i tisdags, haha. Ja, jag var i Coop arena och såg Lule - Frölunda :p det var jäkligt kul faktiskt förutom att Lule förlorade, dom får ta och shapa up sig liiite!
Hockey är nog fan min grej litegrann tror jag, ska börja nöta lite mer kanske : )

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer.. har lite svårt att få in att jag verkligen fick jobb igår, haha. Fan vad skönt det kommer bli med extrapengar, oooohja :p

Avslutar med att säga att jag trillade i laxen igår (Jojo vet för hon var med) HAHAHAHAHA, så jävla fult.

Ciiiiiaoo!


Fan vad skönt!

Jag har fått jobb idaaaaaag! Jag är så jäkla glad asså : ) Saras mamma såg en annons tidigare i veckan om att man sökte personliga assistenter på "Inre kraft". Så idag gick jag och Sara dit (och det ska tilläggas att jag tog ingenting seriöst för jag hann aldrig ens fatta riktigt vad det var och jag trodde man på sin höjd kanske skulle fylla i ett papper om att man var intresserad) men skenet kan bedra! Minst sagt. När vi kom dit var det några stycken där som fikade och så kom en man fram och skakade hand och vi sa att vi var intresserade av att söka jobb som personlig assistent. Han pratade med någon annan före och sen pratade han med Sara och sen var det min tur. Han blev väldigt intresserad av oss och sa att vi gärna kunde stanna kvar och träffa en kvinna som behöver två personliga assistenter. Han bad inte någon annan som han hade "intervjuat" att stanna kvar så vi kände oss lite utvalda och väntade spänt.
Så fick vi träffa kvinnan och Lennart (som han heter) pratade litegrann med oss och vi fick lite information typ. Sen så sa Lennart att han skulle prata med henne och höra om hon tyckte att vi verkade lämpliga och så men då säger hon "Jag kan säga nu direkt att jag tycker om dom här tjejerna, dom kan få prova i alla fall! dom verkar så trevliga och ha glimten i ögat"
Japp, så nästa fredag blir det att hämta anställningsbevis och höra när vi kan börja. Hahahahaha.
Tänk att det kunde vara så lätt att få jobb!?
Jag är så himla glaaaaad för jag har haft ångest över att hitta ett jobb. Om allting går bra så har man jobb för sommaren och till hösten sen också.
HAHAHAHA. Kan typ inte göra annat än att skratta för det är så likt både mig och Sara att knalla in nånstans där vi inte har nån aning om nånting, tar det inte ens seriöst eller nåt och så blir man bara anställd. HAHAHAHAHAHA. Dessutom som om det inte vore bra nog så är det privat (hahaha), så ja, vi lär tjäna en del cash ; ) härligt asså!


Livet känns bra just nu, så här bra har det inte känts på länge : ) Och ikväll blir det partyyyyyyyyyyyy, fira att man har fått jobb bl.a. : D jag börjar känna mig lite stressad, har inte valt ut kvällens outfit än så det börjar bli dags nu : ) men vi ses på dangolvet i natt! ; )


Heeeeej

Tiden går fort, känns som att det är ny vecka hela tiden, haha. Först en seeeeg måndag och sen är det typ helg direkt! Hehe. Inte för att jag klagar men ångesten jagar en hela tiden, det är så mycket som behöver göras som aldrig blir gjort. Men jag ska i alla fall försöka ta mig i kragen nu.

Annars då? Allting känns ganska enformigt, sova, vara i skolan, kommer hem och gör inget och sova igen. Haha, kul liv.

Är fruktansvärt sugen på fest ; ) känns som att det blivit ganska lite av det på senaste tiden, men det beror väl på att jag hade körtelfeber och kunde inte festa på huuur länge som helst, haha vilket problem va?!

Idag har jag, Sara och Jojo presenterat vårat program för en massa nioooor, hahah, det gick väl.. sådär. Men bf brukar ju ha sina stammisar såå.

Nä, men nu så ska jag faktiskt försöka plugga lite religion! Har ju fått en extra chans att få högre betyg på torsdag av Caaam, snällt ändå : )


Söndagsfunderingar

Allting förändras, hela tiden. Det roliga är att man aldrig har någon aning om vad som ska ske eller vad som förändras.. eller ibland kan det ju vara dåliga förändringar också. Jag, Sara och Emilia sa alltid till varandra att "alla glider ifrån varandra hela tiden och man skaffar nya vänner, men vi lovar varandra att vi kommer hålla ihop"
Jag vet inte riktigt om man kan lova sånt, eftersom allting förändras hela tiden, vi förändras. Eller man kan ju lova att alltid hålla kontakten på ett eller annat sätt även om man glider ifrån varandra så pass att man inte träffas lika ofta som förut och sånt.


Vem kunde t.ex. tro att jag, Sara och Johanna skulle bli så tajta som vi är nu? Efter två år i samma klass utan att knappt ha pratat med varandra så började vi sista året med att lära känna varandra och bli oskiljaktiga. Jag hade ingen aning om att vi kunde vara så lika, inte en enda aning. Jag tycker mest det är konstigt att vi inte började vara med varandra tidigare, för ibland känns det inte ens som att vi verkligen har setts i princip varje dag i två år. 

Allting började den där fredagen på udden, jag tror det var den 1:a september. Supervarmt, friluftsdag och vi badade! Stämningen i klassen var perfekt och jag tror alla hade riktigt kul för en gång skull. På vägen hem säger Johanna (av en ren slump bara har hon sagt så här i efterhand, för hon ville byta samtalsämne) "jag vill typ gå ut nån gång"

Och ja, dagen efter festade vi tillsammans för första gången och efter det har vi så jäkla många roliga minnen tillsammans. Hela hösten : )


Ja, livet är som det är, haha. Oftast så har det varit så för mig att de människor jag aldrig trott att jag någonsin skulle ha någonting att göra med, det är de som blir mina närmsta vänner. Och det är väldigt sant, haha.




Sara, jag och Jojo hos Crills 7 oktober : )


Och imorn är det måndag IGEN. Helvete vad fort det går. Helvetesmåndagarna, undra om jag pallar hela dagen? Det var riktigt tungt förra måndagen så jag vet inte :S

I helgen har jag bara tagit det lugnt, lite mot min vilja, haha.. var sugen på fest igår kan man säga ; ) men jag hyrde snällt film med Sara och tjilllllladeee. Rätt skönt ändå.

Idag blir det att se bg-matchen klockan fyra, hem och äta och sen gymma och sola tror jag : ) Hoooh, vad skönt!


Puss från Lindaay : )


Torsdag

Allt är bara så jävla trist just nu och jag är den oseriösaste tjejen känns det som. Jag tar inte tag i någonting som jag verkligen borde, för jag har en stor bunt med skoluppgifter som väntar på att bli gjorda.. men med den här attityden och den här tjejen som jag är nu så kommer jag hoppa av skolan. Exakt så känns det nu och jag är seriös mina vänner.
Vad ska man säga? Jag vet faktiskt inte, men jag är less. Less på vintern, less på att bo här, less på livet och less på skolan. Kul tjej tänker väl alla som läser och ja, om jag ska vara ärlig så känner jag mig som världens tristaste och negativa människa nu.

Men i grund och botten handlar det nog mest om att jag är stressad över allt.. skolan, balen, studenten, pengar, jobb osvosvosv. Finns säkert tusen saker som gör en stressad hela jävla tiden. Och då gör jag som jag gör nu, jag struntar i ALLT. Tar inte tag i någonting överhuvudtaget och gör ingenting.
Hooh, borde försöka rycka upp mig men det är fan svårt när allting känns så här trist och mörkt.
Jag vet ju att jag själv valde att sluta med basket och jag ångrar mig inte, men jag saknar att ha någonting att göra på fritiden. Jag är van att alltid ha en massa att göra och aldrig vara fri typ. Men jag ska försöka hitta mig något att sysselsätta mig med, jag och Jojjo får ta tag i träningen på gymmet inom en framtid ; ) det skulle kännas sköööönt!


Måste bara säga Jojo att din, eller den blir din på lördag ; ), BMW är så jääävla snygg och nu ska vi dra raggen, hahahaha : D

Sara och Johanna, ni är mina bästa, älskar er tjejer för ni är lite bättre, lite finare ; ) puss på eeer : )


Hata måndagar

Det klassika hata måndagar är verkligen sant från och med idag. Som om det inte var nog med att vi gick till fem förut så nu ska vi börja 8.15 också :S seg dag kan jag lova och jag har nog sällan varit så trött som idag.. knappt sovit nåt i natt som de flesta andra, haha.
Vad ska man skriva om mer då? Finns inte så mycket faktiskt.. vädret utanför är ju bara katastrof. Nog fan vill man ju ha en massa snö istället för regn, jotack, för nu ramlar man ju så fort man går ut.

Ja och nu har jag verkligen lagt ner basketen. Shit ändå. Känns jävligt tomt för nu har man helt plötsligt jättemycket tid som man inte har haft förut. Men samtidigt känns det bra för det känns som rätt beslut.

Ja, vad ska jag hitta på nu då? Hahaha. Jag och Jojo får styra upp gymmet här framöver tror jag för annars kommer jag bli rastlös och inte ha någonting att göra på kvällarna.

Jag tycker ju verkligen om basket sjukt mycket fortfarande, men jag har i princip varit sjuk hela den här säsongen och spelat en enda seriematch tidigt på hösten någon gång. Det känns inte så värt nu att komma tillbaka.. ingen kondition och inte inne i någonting som vi kör. Så därför känns det bara bra faktiskt, men jag kommer sakna laget som fan! Ni är de bästa och skönaste lirarna i stan =D

Jag får väl börja gå på hockey kanske, haha, jag tycker typ att det är askul med hockey ; ) Luleå hockeymatcherna känns lockande (HAHAHAHAHA) så jäkla olikt mig så det finns inte, men det är fan kul =D


Imorn behöver man inte släpa sig till skolan iaf men däremot praktiken = / sjukt trist men ganska chillidill ändå ; )


Keith Urban - Tonight I wanna cry  sjuuuuuukt fin låt, ladda hem den! =)


Slut på det roliga

Jo då var jul, nyår och jullovet förbi och imorn är man tillbak i skolan igen, för sista gången kan man nästan säga. För det här var mitt absolut sista jullov och nu återstår knappt sex månader innan jag tar studenten. Våren brukar gå skrämmande fort dessutom så snart står man där med studentmössan på huvudet och champagneglaset i handen på väg ut i livet. Underbart men skrämmande.
Jag vet i alla fall vad jag vill göra de kommande åren efter studenten. Uppleva. Det orden innehåller otroligt mycket och det omfattar ungefär vad jag tänker göra efter studenten. Jag vill uppleva så mycket som möjligt och skaffa mig erfarenheter. Spännande! : )


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse


When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?


Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you

High up above or down below
when you too in love to let it go
If you never try you'll never know
Just what your worth


Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you


Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears streaming down your face and I


Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


Coldplay - fix you. Jag sitter och lyssnar på den, sjukt bra : )


Efter middan ska jag och Sara fara och sola, är man inte blek så säg! Huja, hata vintern och kylan. Kan bli skönt att känna sig lite fräschare iaf : )


Puss sötisar ; )


Jävligt meningslöst

Det är fan jävligt meningslöst över huvud taget alltså.. tragiskt. Man har aldrig nåt att göra här, händer aldrig nåt.. och på måndag börjar skolan igen.. jag är helt seriös när jag undrar hur jag ska orka den här allra sista terminen? Jag tror inte att jag kommer palla.. jag ligger efter skitmycket redan, eftersom jag var sjuk där före jul.. fi fan alltså. Jääääävligt jobbigt.

Har en jävla ångest över allt känns det som.. jag orkar inte bli vuxen och ha ångest över att börja skaffa familj och sånt.. hahaha, shit vad jag svävar iväg nu. Ett tag kvar kanske. Men åren går fort, alldeles för fort..
Känns bara som att allt är så jävla trist och ids inte ta tag i saker som jag borde. Jag gör typ allt förutom det jag borde göra. Lägger mina pengar på onödiga saker och så känner jag mig som typ 15 - 16 år.. det är som att jag har stannat där, jag fattar inte att jag blivit äldre. Känner mig alldeles för omogen för att fylla 19 om fem månader..


Ja, jag var ju inte så possitiv idag inte, men jag ids inte vara positiv, allt är ju ändå ba meningslöst? Iaf så länge man bor här. Ta mig härifrån så kanske jag kan vara lycklig, hooh. Det känns verkligen som att man inte har mer att hämta här.

Men blablabla, ibland tänker man kanske för mycket? Tror tjejer gör det dubbelt så mycket som killar iaf.. vi är ju så jävla komplicerade. Önskar ibland att jag var kille, haha, dom är inte så jävla veliga utan dom kör bara på och går in för det dom gör! Så skulle jag vela vara, mindre velig av mig och inte ha sån beslutsångest över allting. Men om det händer nåt eller om nån säger nånting så analyserar vi tjejer sönder det och vrider och vänder på det tills man blir snurrig.. så är det och jag undrar hur fan vi orkar vara så? Haha, mitt nyårslöfte ska typ bli att föröska bli lite mer killaktig i beteendet, hahahahaha, fulaste.

Nej, usch vad jobbigt, nu ska jag gå och göra nåt vettigt.. måste ju bara säga att hockey är mitt nya intresse, hahahh, tror hockeyspelare är bra pojkvänsmaterial som Emma Andersson sa! HAHA :D


Pussis!


Väkommen 2oo7!

Fan vad skönt att 2006 är över. Egentligen vet jag inte varför, eller jo, för det har inte varit det allra bästa året. Eller det första halvåret och ända till augusti innehöll mest roliga minnen och galna fester, men sen kom hösten med lite tråkigheter. Men det hör väl också livet till antar jag men nu är det i alla fall 2007 och jag hoppas det blir ett bra år!

- Student 07, jag säger bara fan vad galet ; ) Kommer bli massa ös och grymt : ) Sen är man fri att göra precis vad man vill med livet och planerna om att flytta börjar bli seriösa tycker jag. Jag tror vi skulle få så jäkla kul om vi flyttade faktiskt. Uppleva något nytt och jobba lite.. nya uteställen, nya människor ; ) Fast visst kommer man sakna Luleå, jag har bott här i 18 år så det vore väl konstigt om jag inte skulle göra det. Luleå kommer ju alltid att vara Luleå och även om jag flyttar nu så vet jag ju att jag kommer bo här i framtiden. Men vill man uppleva något nytt så kan man inte stanna kvar på samma ställe hela livet, så är det ju. Så vem vet? Om ett år kanske jag bor i stockholm : ) hooh, vad kul.


Idag fyller Sara 19 år, grattttttis sötgumman min : ) Vi ska hyra lite film och så ska jag sova över där, haha, det är vår lilla tradition sen vi var små knattar och traditioner är ju till för att hållas : ) haha.


Nyårsaftonen blev väl inte speciellt lyckad, men den hade sina ljusglimtar och roliga stunder den med ; ) blir kanske fest i helgen, då får vi se till att det blir lite mer lyckat : ) Måste ju ändå firas att Sara fyllt år, hehehe, visst då? :p


Nu ska jag gå och fixa lite grejjer och sen åka till stan : )