Blondinbella goes Cykelbella

Jahaja. Blondinbella har gått och skaffat sig en cykel och ska skippa taxin, vääärlden spårar? Elleeeer?
Nä men det är väl bra antar jag, då hoppas jag få en skymt av henne nånstans i centrala sthlm cyklandes på sin gula cykel. Nils måste väl också skaffa sig en? Kanske en blå?

Nåväl. Igår stötte vi btw på Tommy Körberg och Claes Malmberg när vi var på stan, ha ha, lite små kul så där. :) Och i lördas såg vi Linda Rosing och hennes söta son med Bobby.

Har varit en VARM och skön helg annars. :) Verkligen HELA sthlm har njutit, så jävla underbart! Uteserveringarna proppfulla, solbrillorna på och glassen/ölen/vinet i handen. ;) Och termometern över +20! Love love looove it.
Nu är det några dagars jobb innan valborg, sen en extra ledig dag, ska bli skööönt!



Slinker in med en bild från påsken hemma i lule, allas våran Jojjsan är på hugget. ;)
Saknar dig och längtar till du kommer hit och hänger med oss! :D

Puss puss pussssssss!

25 april

Bikinipremiär idag! Soooooooooooooo nice!





Upp mot +25 grader har det varit idag och jag har spenderat den med min bästa bästa vän, skön frukost på balkongen, solning och ananas, fika på waynes. :) Ibland är livet rätt härligt!

Dock saknar jag den här snyggingen, (som blev ännu snyggare som brunett i onsdas!)



Puss på dig!


GRATTIS BRORSAN!



SM-guldet hamnade i Luleå tillslut! GRATTIS GRATTIS GRATTIS Stars 93 och framförallt bästa coachen och brorsan i hela världen, du är grym! Är så himla glad att jag kunde vara där och se, vilken känsla :) :) :)

I have to throw it away

Nä nu är jag sjukt less på att vara ensamen. Visst, det kan vara skönt ibland då och då ETT TAG, men fan inte en HEL HELG? Slutsatsen av denna helg blir iaf att jag kommer nog aldrig aldrig nånsin bo själv. Alltså fattar ni vad tråkit? Det är ju nästan hemskt, sova själv, äta själv, se tv själv, borsta tänderna själv..? Man blir ju fan deppig.

Så äntligen kommer mina söta tjejer hem till mig imorgon kväll, hade dött av tristess med en till ensam kväll. Kvällarna måste ju vara det allra värsta. Så sinnessjukt tråkit så jag dör. Den senaste kvarten har jag typ suttit och stirrat in hos grannarna för att kolla hur många som är hemma och jäser en lördagkväll. Det var förvånansvärt många faktiskt. Fast det kanske ska tilläggas att det är typ barnfamiljer och sambos som bor här och inte så många 21-åriga festälskare, så där har vi nog förklaringen.

Jag uppskattar vårat lilla mysiga kollektiv som vi har här på Liljeholmskajen, massa massa kärlek till oss!♥

Så hur har jag spenderat min ensamma lördag då? Jag har kollat på basket i fryshuset, brorsan coachade och dom vann sm-semifinalen så imorgon spelar dom final, ska bli kul att se! :D Sen dödade jag lite tid på stan och köpte en tröja från hm och nå leggings. :) Hittade en fin tisha på t-shirt store som jag aldrig köpte och jag ångrar mig, så imorgon ska jag ta mig en sväng förbi där och köpa den. :) Nice.

Nu ska jag lägga mig och drunkna i våran stoooora säng. Det är väl den enda positiva saken med att vara själv här, jag kan ligga diagonalt över hela sängen och ingen klagar. Haha. :)

Pussar och kärlek, L.

Sthlm visar sin bästa sida, looove it

Nä men jaha. Då stter man här då, fredagkväll och solen har gått ner på en klarblå himmel som vilken underbar sommarkväll som helst. Luften ute är ljummen och hade man inte vetat att det bara är 17 april hade man kunnat tro att det är 30 juni eller nåt.

MEN KAN NÅN FÖRKLARA VARFÖR JAG DÅ SITTER ENSAM I LÄGGAN MED MYSKLÄDER NÄR JAG HELST AV ALLT HADE VELAT VARA MED ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR OCH SITTA PÅ EN UTESERVERING MED EN ÖL I HANDEN, SOLBRILLORNA PÅ NÄSAN OCH BARA NJUTA AV STOCKHOLM?!

Puh. Det där var ansträngande.

Så kan det vara ibland och nu ska jag istället dyka in i Edward Cullens värd och drömma mig långt långt bort.

På återseendé

Lindsi - the one and only för tillfället.

I use to laugh it of, I use to look the other way.

Efter många om och men så fick jag till slut tag i en flygbiljett och tack gode gud för den! Dock är det med första planet imorgon bitti men man kan ju inte få allt. Är bara glad att jag slipper tåghelvetet, huuh.
Så jag sover en till natt här hemma och åker till kallax (jaaa jag kommer aldrig börja säga Luleå Airport) klockan tio över fem imorgon bitti, haha fy fan döda mig vad tidigt. Sen är det stägning på dagis som gäller.
Känner på mig att det kommer bli en låååååång dag imorgon..

Ja men så är läget iaf. Annars har jag spenderat dagen med mamma och pappa och det kändes tungt att säga hejdå till papi eftersom jag åker tidigt imorn och hinner inte träffa honom nåt mer innan. Hade velat stanna kvar här mest av allt, men jag vet att han förstår och jag behöver verkligen jobba. Synd att man inte är riiiiiiik. :( Nä, verkligeheten är hård, men det värsta som finns är att se dom man älskar mest må dåligt och man kan inte hjälpa. Usch.

Från det ena till det andra så köpte jag faktiskt den första Twilight - boken idag, Om jag kunde drömma. 98 :- spänn på åhléns och jag slog till. Har inte sett filmen, men ska försöka läsa alla böcker först och sen se den. Vet inte vad som är bäst, men börjar läsa iaf.

Och en ny musikalisk upptäckt har jag gjort. Rättare sagt, den här snubben:



Erik Hassle och han har gjort den underbaraste låten som heter Hurtful. Måste lyssnas, den är så jävla klockren!

Puss alla underbara människor och bloggen - vi hörs i sthlm!

You don´t know what you got until you missing it a lot.


Things aren´t so good as they should be.

Kul att solen kunde visa sig här uppe i norr också, det trodde man inte. ;) Har varit en riktigt fin och varm dag idag, lagom till när påsken är slut ungefär. Men hur mycket man än klagar, fryser, hur lite det händer här, hur rastlös man kan bli och att hela stan är täckt av snö - så är det här en av få platser på jorden som verkligen är värd att älska. ♥

Men imorgon rullar tåget från perrongen och det är dags att bege sig tillbaka till storstan igen. Jag kan ju inte säga att jag tackar nej till vädret som är där, ohnej, det ska bli skönt.
Dock tackar jag nej till att vara ifrån familjen, just nu. Det är det som hugger i hjärtat för varje timme som går och det känns inte bra. Samtidigt har jag inget val, men att bara finnas, hälsa på och vara nära är så himla betydelsefullt. Mer än man kan ana. Fan också. Jävla skitsaker, varför ska det behöva finnas överhuvudtaget?
Och jobba, fy fan vad tungt. Dagis funkar ju, träffar mycket folk och så, så det är bra, men att vara hos M 10 långa timmar ensam känns som en stor och tjock mur att ta sig igenom. Nåja. Jag antar det bara är att kämpa på, vad annars liksom?



Nä usch, är sjukt trött men samtidigt orkar jag inte gå och lägga mig. Men det är väl lika. Så godnatt!



Sometimes you just don´t won´t to be a part of it.

Ännu en dag har flygit förbi. Påskdagen idag, har spenderat den med med mamma och pappa och det betyder så himla mycket att jag får vara med dom just nu. Dom är dom bästa i hela hela världen och jag älskar dom mer än dom någonsin kan förstå. ♥ Den enda som saknades var såklart bror, men han kommer hem imorron.
Jag hoppas bara att allting kommer bli bra så småningom. Min högsta önskan för tillfället, ska det vara så mycket begärt?
Jag vet inte hur jag ska klara av att åka tillbaka till sthlm på tisdag kväll, det kommer bli riktigt jobbigt. Inte för att jag inte tycker om sthlm och allt där utan för att det är som det är nu, och jag hade helst av allt velat vara här hemma, nära allting tills det är bra. Ännu jobbigare blir det när jag måste åka tåg också, 14 timmar ensam. Nä dra åt helvete, jag tvivlar på att jag kommer orka. Ska det vara så svårt att få tag i en flygbiljett?! Mitt sista hopp är sista minuten biljetterna, snäälla snälla snällaaaaaaaa?

Igår var det påskafton och på dagen var jag med mami och papi, fikade påskfika och åt god påskmiddag. :) Sen for jag och Sara till Johanna på kvällen, drack vin, pratade, lyssnade på musica och hade en väldigt lugn och städad förfest. Väldigt ovanligt. Sen var det dags för kafélino och det var faktiskt första gången jag var där. Som med allt annat hade jag förutfattade meningar om det och sa att jag inte trodde det skulle vara nå kul. Och den här gången stämde det, konstigt nog. Musiken var kass och jag kom aldrig in i något riktigt partymode. Jag dömer inte ut kafélino så, det är ett asbra ställe om man gillar den typen av musik osv men det passade inte riktigt mig.
Jag börjar faktiskt helt ärligt tröttna på att festa, hör och häpna, det där kom från mig. Känns som att det börjar bli lite uttjatat, samma stuk varje gång osv. Försöka få ihop och ha en kul förfest, dra till den "bästa" krogen (och man har ändå aldrig nån aning om var det är säkrast att gå för att ha kul, det är ju så sjukt individuellt) så man drar dit man tror det är bäst och dricker ännu mer och dansar så svetten rinner till klockan tre för att sedan dra och köpa fyllemat/dra på efterfest/eller bara dra hem.
Nä jag vet inte riktigt. Är trött på konceptet för tillfället. Kanske blir bättre när sommaren kommer? 

Nu ska jag fortsätta kolla tv med mami. :)

Sometimes you just don´t won´t to be a part of it.







Lule när det är som bäst, I likeeee

Jävlar vad intensivt det har varit här sen jag kom i onsdags. Igår hann jag med storhandling, stadsbesök inlusive fika och shopping, hälsade på papi i sunderbyn och sen fest hos sandra och frank på östermalm som avslutades med en runda på luleås nya stolthet Allstar.
Det var en rolig kväll och det är alltid lika roligt att festa här. Träffa massa man känner, gamla klassisar, flammor, grannar, ja man kan nästan stoppa in varenda en i någon kategori.
Allstar var jävligt nice men jag var sugen på att dansa och det kändes obekvämt utan ett dansgolv. Jag är ingen van chillare på krogen utan ger alltid järnet så både jag, Sara och Jojjo visste som inte riktigt vad vi skulle göra. Vi försökte mingla en hel del, men det blir som trist efter typ fem bra mingel? Då vill man ju vila från det och köra på dansgolvet istället. Sen kan man mingla igen. Gillar den kombon, men tyvärr inget dansgolv på sportbaren iaf men det var en bra kväll ändå. :) Vi tar nya tag imorgon på påskafton!
Kvällen igår avslutades iaf emd en gammal klassiker. Vi fick skjuts hem av Leo och efter halva vägen blev jag åk sjuk som vanligt. Lite för mycket vin och snäva svängar är ingen bra kombo för mig inte, nej nej. Men en liten pjuk på det och livet var bra igen! ;)

Idag har jag däremot inte ansträngt mig mycket, ätit och druckit vatten. Haha, sjukt mycket onyttigt, usch måste börja träna när jag kommer tillbaka till sthlm. Har varit otroligt mycket festande den senaste tiden. Fan vad vi har konsumerat vin när jag tänker efter. Men det är ingen idé att ha ångest, nu blickar vi framåt! Mot våren och sommaren och ännu mera party...

Puss alla partyprinsar och sessor!<3

yes yes yes!

Jag tror att jag är världens lyckligaste just nu, för The Hills har dragit igång sin femte säsong!!! Jihoooooo! :D Som jag längtat!

Och nu är jag hemma i luleå. :) Kom hit igår morse och fick en chock när jag tittade ut genom flygplansfönsret och såg bara vitt överallt. Vad fan är det här, det är ju hur mycket snö som helst och det snöar ute nu?! Huvva, men jag är glad att vara här iaf, träffa familjen och kompisar och bara chilla. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen storhandla med mami och sen dra till city med Jojjsan och Saris :) :)

Puss<3

Roskilde -09?

Jag är ingen sån där festival typ, verkligen inte. Jag har aldrig varit på nån riktig festival förutom Pite dansar och ler (haha) och lule kalaset. Jag tror aldrig jag haft ett klockrent lule kalas för jag vet som inte hur man ska göra för att ha riktigt kul?
Ändå sitter jag, ja, JAG och vill vill vill åka till roskilde festivalen i sommar. Hör och häpna, och ni som tror att det är ett försenat aprilskämt, sorry men det är fan sanning.
Anledningen är enkel: COLDPLAY, Kanye West, Lil wayne, oasis, Håkan Hellström. Hade egentligen räckt med Coldplay och Kanye west, åh åh åh! Jag tror det hade kunnat bli en helt fantastisk upplevelse, tror ni inte?

Iaf. Nu har jag en jobbardag kvar innan lule, dessutom jobbar jag bara 5 timmar imorn, nice nice! Jobbade från 8-18 15 idag, japp jag är död som en sill trots att jag somnade tio igår och sov fram till klockan ringde halv sju i morse.
Men som man säger, det är hårt att ligga på topp!

Ne hörrni. Nu ska jag invänta Maria som kommer från jobbet snart och då blir det entoruage och sen sova sova sova. :)




I can take you higher

Yes, idag blev dagen då vi äntligen stötte på allas våran Blondinbella och hennes älskade Nils. Mötet utspelade sig i gallerian och jag fick hård ögonkontakt med Nils och tänkte att jag skulle hälsa för jag kom inte på vem det var, jag trodde typ det var nån jag kände. Haha så jävla typiskt mig. Har inte så mycket att säga om det hela förutom att Nils var mycket mindre än jag trodde och Bella såg ut som en liten flicka i yngre tonåren. Det kändes mest sjukt att titta på henne och tänka hur rik hon är, att hon har sån sjuk makt.

Nog om det. Ännu en helg har passerat och jag började helgen med att köpa en ny dammsugare, laga middag med mina sambos, se ett avsnitt av Entourage och sova i 12 timmar. Igår tog helgen fart på allvar då man vaknade upp till strålande solsken över hela sthlm och säkert +15 grader. Åt frukost ute på balkongen och solade två timmar med hög musik. Fan vad nice alltså. :)
Sen tog jag och Sara en sväng in till stan och sen åkte vi hem där Mallan och Maria höll på att förbereda sig för kvällen. Vi tog oss ut och svirade runt hela kvällen. Började på Söderhof på medis som var ett sjukt nice ställe, kommer lätt besökas fler gånger. :) Det blir ju inte sämre av att det fanns minst 3 klockrena 10or heller. ;) Mums. Ja, justja, till och med en 12a! Oj oj.
Sen blev det lite svirande på Göta källare och så avslutade vi kvällen på ambassadeur. :) Tror aldrig jag har varit med om så bra musik någonsin när jag har festat, som igår. Helt sjukt!

När jag tänker efter så har det varit en nice helg och idag har vi chillat runt på stan, ätit, fikat och shoppat lite. Sen chillat hemma med lite entourage och middagslagning. :) Började fila på lite planer att eventuellt åka till London om två veckor över helgen. Hade varit sjukt nice, men tror nog ändå att jag måste jobba och ekonomin är inte så jävla stabil för tillfället så. Maria vill dit och se nåt av sina lovley musikband som spelar där och eftersom hon kan London så hade jag och Sara kunnat följa med och bli guidade och shoppa. Fan vad kul det hade varit, åååh. Fan men åh, jaja vi får se.



Åh åh åh! Vad jag saknar mitt blonda svall från förra sommaren<3

Nä nu är klockan 21 23 vilket betyder att jag ska hoppa i duschen en snabbis och sen stupa i säng för imorn är det jobb som gäller. På onsdag åker jag hem till luleå en vecka, jag längtar så jag spricker. :) :) :) Ska bli helt lovley! Kommer dock sakna det underbara vädret här och Maria såklart. Och så saknar jag Anton och Martin som är i kiruna. Och mamma och pappa. Och Ante. Och Ylvis. Och Johanna.  Och luleå. :)

<3

I wanna wake up where you are.

Jag vet inte vad det är med mig och flygplatser men jag verkligen tokälskar dom! Sitter och kollar på Stockholm Arlanda på trean och det kan ju vara det bästa programmet på länge. :) Jag skulle nog trivas asbra med att jobba på en flygplats tror jag. Dock så är väl Arlanda drömmen i så fall. Vet inte vad det är men jag gillar typ stämningen och att alla är på väg nånstans. En del till andra sidan jordklotet och en del bara till nån stad i sverige. Lite småkul sådär. :)

Annars är jag så stört jävla sinnes sjukt trött just nu, börjar bli sjukt tungt att kliva upp runt 6 på morron. Ska bli skönt att åka hem nästa vecka och ha lite "påsklov". :)

Nä tappade helt tråden i det jag hade tänkt skriva så nu ger jag upp.

<3