Good day.

Shit vilken kraft jag haft nu ikväll , men nu när jag satte mig ner rann allt bort. Blev stentrött. Har lagat mat, sorterat tvätt, städat och diskat. Puuh.

Vi var ju som sagt på stan idag, hittade mina träningsbrallor och det blev en mysfika på waynes så jag är nöjd.
Sen gick vi och handlade mat på Lidl. Första och det blir nog förmodligen sista gången. Har hört så himla mycket om den affären så det är sjukt. Har haft sjukt mycket fördomar, eftersom mamma och pappa verkligen har sågat det totalt.
Men jag håller faktiskt med, kändes som en oseriös affär där man inte har en aning om varifrån maten kommer.
När jag pratade med mamma ikväll var jag lite nervös när jag skulle berätta att vi handlat där. Mamma reagerade direkt.

Hon ba:

"Nääää, har ni verkligen handlat där?"

Jag: "Joooo, men många säger ju att det är billigt och bra så vi ville testa"

mamma: "Jaja, det är väl kanske som willys. Men ni handlade väl inga köttvaror och sånt?"

Och då vågade jag faktiskt inte erkänna att vi hade handlat kassler, kalkon, lax oxh leverpastej. Hahaha.

Så nä, tummen ner för Lidl!

Annars är jag rätt deppig över vädret här. Asså det har kommit typ en decimeter snö sen igår, faaaan inte nu?! VÅREN, HALLÅ?! Har vi blivit lurade att våren kommer snart eller?

Imorgon ska jag jobba 8-18, lång dag med andra ord och känns som att det kan bli en rätt seg dag, men jag ska inte klaga. Ska försöka klämma in en träning där på kvällskvisten också, alltid lika nice att koppla bort exakt allt och bara träna. Verkligen lovley!

Nu blir det en dusch och sen bara chill och dricka vaniljté, helt sjukt gott!

Tjingeling♥

Sundaaaay

Vilket jävla skitväder det är idag. Jag som trodde våren var på g på riktigt igår, TACK DÅ vädergudarna!
Sitter i en tyst lägenhet och börjar få världens träningsvärk från träningen igår, skönt :D Laban är bredvid mig och bökar runt i sina spån i buren. Justja, ni kanske undrar vem Laban är? Det är nämligen våran lilla inneboende hamster denna vecka. Han har överlevt helgen iaf så det känns ju lovande. Vi hälsar honom godmorgon på morgonen, vi småpratar med honom under dagen, vi ställer in honom i sovrummet på kvällen och tar ut honom i vardagsrummet så han får dagsjus på dagen. Och vi byter vatten och ser till så att han äter. Vi behandlar honom som en i gänget helt enkelt. Inga krusiduller, han är med oss.




En liten skymt av honom. Sötnosen :)

Nu ska jag ta och göra lite frukost och vänta på Sara som är på spinning. Vi ska åka till stan en sväng sen, är på jakt efter ett par träningsbrallor. Och så blir det förmodligen en fika på waynes, väärldens godaste morotskaka ;)
Är sugen på att träna ikväll och har bokat ett intensiv pass klockan fem men tror jag måste spola det idag och gå på ett lugnare pass i så fall. Vi får se!

ha en bra söndag,

lindus


Smiiiile for the camera!

En mysig och lugn helg är precis det jag behöver just nu. Vi var såhäääääääääääär nära på att dra ut igår, men vi var otroligt bra och åkte hem istället. Mycket bra.
Idag blev det bodypump (fast här kallas det skivstång, as fult) på kungsholmen, jävligt och jobbigt men kul och skönt efteråt :)
Ikväll har vi bara hängt här hemma allihopa och så kom syster lax, klar och martin förbi och kollade på melodifestivalen.

Känner mig faktiskgt riktigt trött just nu, så det blir nog sängen snart.. skratta inte, jag är inte pensionär, men jag har en vit månad och försöker satsa på träningen! 

Nä, hade inget mer att dela med mig av ikväll så jag bjussar på några bilder från dom senaste helgerna istället.

   

   

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, bedöm själva.

Godnattens,

Lindaay

I don´t get it

Fett trött och ska iväg och träna intensivpasset med Eva-Lena klockan sju. Jag snodde den åttionde och sista platsen, jiiiho! :D

Justja. Har glömt att meddela att våffeljackorna börjar dö ut och nu är det någonting annat som gäller. Vill ni veta vad? Nä jag tror inte det, men jag skriver det i alla fall. Varannan (möjligtvis mer) kille har ett par speciella skor som har halvhöga skaft. I skorna har dom jeansen instoppade så det ser ut som att varenda en är dvärg. Sjukt korta ben får dom i dom där jävla skorna i alla fall.
 
När är det skärpning killar?

meddela mig gärna på [email protected]

Ha en bra kväll, puss

Lindus

Jag = punkig?!

Jag gjorde ett bra klipp i måndags! Ja, alltså inte ett fynd eller så utan ett riktigt klipp i mitt hår som jag skrev att jag skulle göra. Sen slog jag till på en färgning också, så nu är jag korthårig (till axlarna typ) och mörkare. ja, jag tog ljusbrun, men hårfärgerna luras alltid så det ser mer ut som mörkbrunt. Men jag är absolut inte lessen, känner mig riktigt nöjd.
Jag fick en komplimang av Anna (en av personalen på dagis) idag.. hon tyckte det var lite punkigt.. vet inte om jag vill ta det som en komplimang, för jag menar punkigt liksom?! Hallå?! Snarare lite gulligt tycker jag.
Det är lite lustigt vad folk har olika åsikter om saker. Men jag känner mig då inte punkig iaf, inga nitar, tuppkammar och skinnpajer här inte. Nepp.

Annars kan jag ta och berätta att jag och min kära kompanjon Sara har inlett en vit månad den här veckan. Vi kände någonstans att 3 utgångar på en vecka inte håller för kroppen. Plus att ekonomin spricker. Så nä, nu är det lågpris levande och träning som gäller. Okej, enda undantagen för party är:

1. En GROTESKT klockren fest
2. Att vi är så sugna på att festa så att vi klättrar på väggarna

Fan, nu inser jag att tvåan är ganska tam men ah, vi säger så tills vidare. Om den vita månaden skulle spricka så är det ingen katastrof. Då får man blicka framåt helt enkelt. Ett misslyckande är inget misslyckande. Alla kanske inte har dom reglerna men vi kör på dom. (kanske därför vi aldrig lär oss nånting?) Eeeeeeh hehe.

Nä nu är det snart dags för träning, tjingeling

Lindus


Rehab

6.20 ringde mitt larm i morse, det var bara att kliva upp och ta sig iväg till farsta, skulle börja 7.45.
När jag anländer 7.45 blir jag hemskickad (!) på en gång för att the mother tydligen var sjuk. Här hade jag tagit mig hela jävla vägen till farsta och förberett mig på en lång dag och här sitter jag nu och funderar vad jag ska göra idag.
As skönt med en till ledig dag iofs, bara det att jag gärna inte hade förlorat pengar.
Jag ska iaf åka och klippa mig (nu vet jag någon som blir glad, haha) snart. Affärerna har ju inte ens öppnat vafan, haha.

Men så kan det¨gå och det var min måndagmorgon.

Helgen i stora drag var sjukt produktiv. Vi hann med otroligt mycket jag och Sara! :) Otroligt bra.

Nu är det off to the city och sen blir det träning! :D Ska slå till på ett pass och en gymning, skööönt!

Lindus

Time is everything

Fan vad kass jag är på att skriva här asså! Men tid är dyrbart och inte något man har över direkt. Woow, låter jag som värsta buissness woman nu eller?
Nä, men den största orsaken är väl fortfarande för att min lilla pärla inte fungerar. Var in med den i onsdags och jag får tillbaka den om 3-5 veckor! Asså fattar ni hur lång tid det är? Jag har typ inte vart utan den på 1,5 år ju! Vi har ju byggt upp ett stadigt förhållande och så händer det här liksom? Jävla skit, kanske vill den skiljas, eller nåt..

Från det ena till det andra, så trivs jag bra med det nya jobbet. Känns sjukt bra. Kombon med det och det gamla jobbet är ju el fanastico! :D jag känner mig alltid lika välkommen till mitt gamla jobb, var och jobbade där idag. D, en 3årig kille, har tagit det extra hårt när jag slutade och tycker det är lite konstigt när jag bara kommer på fredagarna, så idag sa han till mig "du är ju inte här längre"  och tittade på mig med ledsna ögon. Det var typ det hårdaste ögonblicket på väldigt länge. Barn kan vara så jävla magiska ibland. Och ibland odjur. Dom väljer sina stunder noggrant.

Och i tisdags blev det party.. faaan, såg just vad klockan var och jag har inte tid att sitta här längre för jag har bokat in mig på ett träningspass på kungsholmen klockan sex! Ska hinna byta om, köpa frukt och ta mig dit. Allt handlar tid som sagt.
Får ta och berätta resten sen..

Lindis




Nervarvning på hög nivå

Shit asså. Kör lite nervarvning med Maria just nu, efter denna extremt hårda kväll med tacos och film. Extremt hårt.
Filmen var Barnhemmet och var sjukt läskig. Det var exakt sån där spänning som jag älskar och hatar på samma gång. Hur som helst var den bra och jag rekommenderar den till er som inte har sett den. Det är nog första gången JAG kan rekommendera en filmjävel. Fast nu ska jag inte ta åt mig äran här, hade ju trots allt lite backup från några bra filmhyrare, Maria och Mallan.

Har kommit av mig i mitt uppdaterande i bloggen. Vet inte om jag ska skylla på min pajjade dator eller mitt nya jobb?
Datorn känns mest logisk så vi kör på den. Men jag ska försöka bättra mig. Nu behöver jag sömn mer än någonsin. Imorgon är det lördag och jag ska SOVA UT först och fämst. Sen kanske det blir en sväng på stan och sen blir det sminkning och fotande och sen lite party. Och kanske kanske.. en liten bloggning där emellan nånstans!

Den som lever får se.

Linda