Gubben i lådan



Solig och fin söndag i sthlm!


Sitter och kollar på Rosa bandet galan och såg nyss inslaget om tjejen som förlorade sin kamp mot bröstcancern och lämnade efter sig en liten dotter och man. Gud vad hemskt. Alla sorters cancer är verkligen fruktansvärt och jag önskar det gick att bota 100 % av alla fall. Nu är det ju tyvärr inte så och jag skänker en tanke till alla som någon gång förlorat en närstående ♥ Känslan är fruktansvärd.


Annars rullar allting på här i storstan och det blir bara mörkare och mörkare och kallare. Bläblä, säger jag som absolut inte är någon vintermänniska. Skidåkning och diverse har aldrig intresserat mig faktiskt, japp, säger hon som kommer från de norrländska skogarna. Men så är det hur som helst, värme, sol och grönt gräs är liksom mer min melodi!


I helgen ska jag JOBBA. Med stora bokstäver för att det vankas bröllopshelg för min familj och vem är inte snällare än jag och ställer upp och jobbar 37 timmar då? :) Cash is king!


Saturday

Ja som sagt så blev det party igår och party kan man säga att det var! Bilden nedan talar väl sitt eget språk:



Om man tittar på Karin så är hon ett bra exempel på varför vi mått som vi mått idag. Väldigt illa med andra ord. Vi hade så trevlig igår så vakterna tyckte att vi skulle sluta ha trevligt, så ja, kvällen slutade lite för tidigt för mig och Karin.
Idag har vi hurvats över vinboxarna och vinglasen som hånat oss med sin närvaro samt ryst över explorer-decilitermåtts shotarna som vi glatt bäljade i oss innan taxin kom. Efter alla dessa år, varför lär man sig aldrig?

Karin vann utan tvekan guldkorken igår och jag var inte långt efter. Därför tycker jag det var strongt av henne att, trots att hon däckat, höra när jag slog sönder ringklockan och skrek med all kraft genom brevinkastet att hon skulle komma och öppna dörren. TACK!

Som sagt, stockholm leverar. Eller ska man säga att vi levererar i stockholm?



I`m alive!

Jag mår bra (eller nej, inte idag pga diverse alkoholintag igår men alla andra dagar), trivs, sthlm leverar och min älskade familj är bästa ever.

Jag återkommer med vidare info för nu vankas det cheddarpopcorn, nybakad morotskaka och ensam mamma och beck med Kakan. Myselimys!

Underbara, älskade

Okej. Ja, jag lever. Stockholm har inte tagit död på mig än. Nä, skämt åsido, jag trivs som fisken i vattnet här på söder. Hade kunnat bo här resten av mitt, det är så soft här. Skön stämning! Och för att inte tala om centralt. Vi gillare!

Och jobbar gör jag också såklart, tog mig tre dagar att få ett heltidsjobb. Det gillar vi också! Har jobbat idag faktiskt, superfin höstdag så jag och lille T har hängt i Humlegården hela eftermiddagen, så himla mysigt :) Ska jobba några timmar imorgon också, men sen är jag ledig måndag iaf, skönt!

Nä, jag har verkligen saknat stockholm, men eftersom förra hösten var som den var så gick det helt enkelt inte att bo kvar här hur mycket jag än ville. Det fick ta sin tid och man känner liksom när man är på rätt plats. Och det här känns rätt i hjärtat likaväl som det kändes rätt att vara i LÅ förra hösten och vintern.
Hur som helst, nu är jag här och jag älskar verkligen den här stan helt sjukt mycket! Den har så mycket att erbjuda och man behöver aldrig känna att nånting är omöjligt eller att man är bergänsad. Love!

Nu fortsätta se PS. I love you och sen sooooova, upp och jobba imorgon! PUSS