assså

Fan, då fick man inte gå på plannja ikväll då. Måste på träningen och snacka. Jag är så LESS på allt bråk och svammel som alltid uppkommer i de lag man spelar i. De senaste tre åren har det varit väldigt mycket bråk, det är så tråkigt.. och basketspelandet blir därefter. Hitilss den här säsongen har det gått svinkasst för mig och det lär det väl göra resten av säsongen också. Just nu är inte basket kul. Basket var kul när Maria började träna oss i slutet av förra säsongen.. då ville jag komma till varje träning och ge allt för att det var riktigt K U L. Men men.

Vill snacka med d i g, men det känns som att jag inte får nåt grepp om dig. Undra varför? Jag vet inte. Men jag tror ändå att du skulle kunna vara världens finaste när jag får lära känna dig. Jaja.


Nu ska jag strax kila iväg till bussen, hejrooo.


Snyggt

Har också gjort en blogg nu, det verkar så skoj så jag måste testa!

Så jäkla skönt att vi har lov nu, välbehövligt.. inte för att det finns så mycket att göra men jag klagar inte.
Och nu är det vinter igen, jag förstår inte hur det kunde gå så fort? Nyss så låg man ute på gräsmattan och solade och svettades ihjäl..herregud. Man slängs bara in i allting hela tiden, hela det här året har det bara hänt en massa underliga saker.

Jag och Sara har varit med om så mycket sjuka grejer tillsammans så jag börjar undra om det finns nåt slut, haha.. vi har fan upplevt ALLT tillsammans.

Vi har varit bästa vänner i 11 år nu, det finns ingen som jag känner så bra som henne.. ganska fult egentligen, för jag vet alltid vad hon tänker och känner i alla situationer. Haha.

Vi kör med det bästa mottot som finns " det är få saker som är så hemska att man inte kan skratta åt dom"

som Sara skrev i nån skolgrej nån så önskar jag att alla fick ha en bästa vän för det är det bästa man kan ha! Att veta att man alltid har någon att prata med, att hitta på saker med, att alltid ha någon att ringa osv.. det har jag haft så gott som hela mitt liv och för mig har det alltid varit en given sak så jag kanske inte alltid tänker på hur bra jag har det och har haft det.. men jag uppskattar det SJUKT mycket och jag har alltid roligt med Sara.. vi har nästan varit med varandra eller setts VARJE DAG i 11 år. Slå det om ni kan :D

Visst har vi bråkat ett par ggr (till och med slagits, PÅ RIKTIGT) haha, men vänskapen slår ut allt och vi har aldrig glidit ifrån varandra.. jag har haft kompisar som kommit och gått med åren, men min andra halva har alltid bestått.
Jag vet att jag aldrig kommer finna en bättre vän än Sara för det är ingen som någonsin skulle kunna slå den tjejen, no no.
Nog har vi fått höra en massa klagomål under årens gång..i skolan t.ex. att vi var med varandra för mycket, att vi inte fick sitta med varandra på lektionerna osvosv.. men det har aldrig varit något problem för oss, haha.

Jag har tänkt på det här på senaste tiden, hur KAN man känna en människa så bra? Det är nästan overkligt ibland. Men så är det bara, och jag är gladast i världen att jag har den bästa vännen man kan ha =) Jag älskar dig och tillsammans är vi oslagbara!

Nu ska jag glida vidare, men ska försöka uppdatera den här så ofta jag bara kan =)