En tequila för mycket

Halloween i övermorgon (eller börjar det imorgon kanske?) jaja, så på torsdag och fredag blir det fest igen :) Och taggade är vi allihopa som vanligt!
Höken hade ju lagfest i lördags och jag och Ulfi blev inbjudna trots att vi inte spelar längre ;) Var hos Sofia först. sen drog vi till herrarnas lagfest och sen ut på färjan.. haha, lyckad kväll som fan, finns hundra saker att skratta åt från kvällen :D

Blomstrut. Hahahahaha, asså hur lyckas du Sara? Eldgaffeln. Heddas knäckning av glasögonen. Saras "borttappade" leg. Mys fuck you till Danne. Ylvas bröstgenomgång i köket.

Hahaha, ni är så jävla fula tjejer och det är därför jag älskar er :) En tequila för mycket det är då vi är som bäst! Haha ;)

Blev dock förkyld dagen efter men vafan. Börjar bli bättre redan nu så :) Skönt skönt!
Idag blev det middag med Sara, Hedda och Laxen (som helt oväntat dök upp här i Luleå när vi var på jc), på daggan :) Kul att träffa Laxen :) Sen drog jag, Sara och Heddis på plannja. Var typ en svinspännande match för en gång skull och plannja vann ;) Efter plannjis blev det mysfika på roasters med Hedda, Sara och Sara :) Helt mysigt det med!

Men nu tror jag det blir krypa ner i sängen snart, ska faktiskt upp klockan nio imorgon.. (lyx tänker säkert många, men med tanke på när jag brukar stiga upp annars är det fan alldeles för tidigt ;) ) haha.. Ska ha nå möte hos han som vi ska börja jobba hos nu från november tillsammans med Hjälteeee! Jupp jupp. Då vet ni ju vad jag har gjort idag och ska göra imorgon ;)

Sov gott allihopa!

En måndag i otkober

Har inget att göra så skriver lite här, är ju rätt oaktiv här : p Har inte gjort nåt speciellt idag, var en sväng till stan med Sara och My och spanade in lite snygga kläder :) På torsdag blir det shoppingdag! ;) Ska köpa en klänning och nåt annat blir de säkert också.


Helgen har varit helt lugn, svinskönt :) Var på after work i fredags och sen drog vi på plannja. Sen lördag chill och film bara. Söndag kollade jag basket hela dagen och sen tränade vi ;) Jättejätteskönt! Mitt nya sunda liv. Var ute och sprang idag också, woho säger jag bara :D Blir nog gymmet imorn, så skööönt :)

image28


Från lule kalaset i somras :) Du är min allra allra bästa vän, idag, imorron och föralltid. :)


So many memories, so many feelings

Sitter här och har napa-reunion med mig själv, som vanligt.. Saknar det verkligen groteskt mycket. Men har man inget liv så har man inte. Men det är fan skönt att bara chilla omkring just nu, det behövs. Efter 10 månader i någon annans våld.

Är typ mycket som händer och är på gång just nu, mest jobb och såna saker.
Var ju i sthlm och eksilstuna förrförra helgen och det var galet :) Hade världens bästa turné med mina gullisar! Kan snart inte vänta längre tills vi ska flytta tillsammans, det kommer bli fett bra tror jag! ;)

Och Hedda älskade tjej, GRATTIS till platsen i lumpen i sthlm :) Är grymt stolt över dig, men jag visste att du skulle klara det. Du klarar ta mig fan allt, du är så jävla stark tjejen och jag beundrar dig. Om du inte hade kommit hade ner efter studenten hade jag inte vetat vad jag skulle tagit mig till, för du SKA komma till sthlm efter studenten. Jag vill inte lämna dig här, det känns jättetungt och det hoppas jag du vet. Efter din student ska vi återförenas igen och då blir det ayia napa också :) Fy fan vad jag längtar! 
Älskar dig sjukt mycket gumman, våran älskade lilla Svante <3


m n hed


nejpa


nejpa3


nejpa4


nejpa2

Nu är det risk för att tårarna snart kommer så det är lika att jag inte sätter in fler bilder..

:,(