Bag in da box

Alltså det här var så värt ett eget blogginlägg utan tvekan!

Det är så fult att det blir bra, dom är så störttöntiga att dom blir sköna.. hur fan kommer man på nåt sånt här? Haha, den sätter sig på hjärnan iaf..;) NI MÅSTE LYSSNA PÅ DEN!!!

http://youtube.com/watch?v=c2pmVwFryV8

VAAR E BOXEN? DÄÄÄÄÄR E BOXEN!

Hahahahahahahahhaahha, jag döööööööör..

Godnatt allihopa!

7 juli

Tjoo!

Sitter nere i vardagsrummet och chillar som vanligt, så skönt att sitta här helt själv och bara vara! Har varit ledig idag och deeeeeet är så väääääärt att vara ledig.. så himla skönt.. men imorgon är jag back igen till jobbet och ska jobba mördarpasset varje dag till fredag. Jaja.. det blir ju alltid kul den 25e varje månad iaf ;)
Jag har umgåtts med mamma hela dagen, vi åkte in till stan, kollade lite på marknaden och sådär. När vi kom hem lagade vi en god middag och satt ute på altanen och käkade :)
Ikväll mötte jag upp Saris och vi har bara suttit ute och snackat och käkat glass i flera timmar och sett när solen gått ner. Alltid lika härligt!

Men men.. försöker få med mig nån utomlands i augusti men det går fan trögt asså! Ingen vill resa med Saga :( Har försökt locka med mamma och hon var inte helt negativ kanske, vi får se, ska jobba på det :)

Nä, nu ska jag lägga mig i Antes säng och läsa lite, haha, har sovit där medan dom varit i sthlm. Fett mycket skönare att sova där :)

Pusspuss! :)

It´s all about the wordplay

Hej hej! :)

Är trött och slutkörd som faaan.. långa pass och sega dagar har det varit, men det jobbigaste är detta jäkla bussåkande fram och tilbaka. Men jag ska inte klaga, bara 3 veckor kvar nu så jag står nog ut! :)

Igår gick det upp för mig på riktigt att vi ska flytta om 25 dagar.. jag började typ gråta. Vet ni hur fort 25 dagar går? Rasande fort.. försöker förbereda mig mentalt så mycket som det går, haha.. familjen är det jobbigaste, men det är ju lätt att åka hem och hälsa på så det ska väl gå ganska bra :) Man kan ju inte bo hemma för alltid och dom flesta säger att det här är rätt ålder att testa på allt som går och prova på.. så det känns ju bra! Hur vi ska klara oss är ju en annan femma för vad jag vet så är ingen av oss nån mästare på att laga mat t.ex..? Näe då, men det kommer nog gå bra, ett bra läge att lära sig sånt där nu!

Dom senaste dagarna har det blivit mycket Ayia Napa snack och fy fan vilka sjuka minnen vi har därifrån ändå. Ett år sen snart och vi hade ju egentligen planerat att åka dit nu igen i juli men vi kom överens om att inte åka.. förra sommarens resa får räcka och hade man åkt dit nu hade man bara strävat efter att ha lika roligt som man hade då tror jag.. Nä vi behåller dom minnena som dom allra bästa och sen får man se om vi tar oss dit nån gång igen! :)



Det var precis lika galet och roligt som det ser ut! :) Helt sinnes..

Nä, jag är sjukt trött nu så jag ska börja dra mig mot sängen nu, puss allihopa!

3 juli

Gaaaah, vad varmt!! :D Superskönt och passande när jag var ledig idag så jag och Olle packade väskorna och cyklade till lulsundet och låg där heeela dagen och pressade, precis som på den gamla goda tiden :) Fejjan är röd like hell men men, man ser ju fräschare ut med lite färg iaf! ;)

Skönt skönt, men imorgon är det dags för jobb igen.. jobbar varje dag fram till nästa fredag förutom nu på måndag... fy fan. Semester, hallå? Ingen semester.. känns ibland som att man "kastar bort" somrarna på att jobba varje år och att man aldrig passar på att vara lite ledig.. för nu i år har jag ju själv valt att inte ta någon semester, eftersom det inte blir nå napa men kanske var dumt att inte ta lite ledigt iaf. Nåja, har ju bara tre veckor kvar nu tror jag...(?) Jävlar vad lite!
Och fyra till flytt (!!!!) jag dör, för jag fattar verkligen inte.
Dom ringde mig från ett dagis på aspudden, som tydligen ligger jättenära där vi ska bo, så jag ska få komma dit på intervju den fjärde augusti :) Spännande!

Fan det är verkligen kokhett här inne i mitt rum, kommer inte kunna sova här inne i natt tror jag! Jaja, tur att jag inte börjar förän 11 imorgon då ifall det blir sent ikväll.. nåja..helgen då..? Jobb, jobb och jobb igen.

Och får ju inte glömma, grattis kakan på födelsedagen :D 17 bast, inte illa! ;)

Puss allihopa! :)

2 juli

Jag sitter och kollar på resor till värmen. Guud vad skönt det hade varit att packa bikinin och solkrämen och bara sätta sig på flyget! Problemet är bara att ingen verkar vela följa, men frågade My och hon var sugen om hon har pengar :) Skulle vara skönt med en ´veckas semester i slutet av augusti eller början på september efter en hård jobbarsommar.
Jaja..vi får se vad som händer! :)

Är ledig imorron, superskönt! Sen jobbar jag fredag, lördag och söndag, gaaaaaaaaaaaaaah. Hatar att jobba helger när vi inte har nå ob. Det är så sjukt! Och såklart har jag typ jobbat hur många helger som helst i rad nu, sinnes.


Jaja.. klockan tickar iväg, ska hoppa i säng nu, är jättetrött! Hård kväll igår. Usch ångest.


Skriver mer imorn :)


Pusspuss godnatt! :)