Sista rycket

Idag har jag shoppat och jag är nöjd :D Haha. Två nya bikinis, måste ju ladda upp nu ;) Och ett par vita korta shorts, bh + troller, leggings och ett par sandaler! :) Väldigt bra grejjer!

I natt ska jag jag jobba, jobbar fyra nätter nu.. gaaah, är så less så less! Tänkte nästan strunta i att jobba i natt när Hedda sa att hon skulle ut ikväll, hade ju varit så skoj.. hmm. Åhh nej, shit också.. fast nu kanske det inte går att göra så mycket åt saken (eller typ, nog hade jag kunnat försöka firra nån att jobba istället för mig) Men fan, aja.
Men nu är det i alla fall de allra sista jobbdagarna innan Cypern :) Ska bli så sköööönt! Vi åker ju som om..8 dagar! Haha, oj trodde det var fler dagar än så ;p Nåååjaa.


Pusshej så länge :)


8 dagar sen åker vi mot Cypern bruds ;)


Trying to recall

Jobbade hela förra veckan, men nu är jag ledig :) Börjar känna mig rätt sliten av allt jobbande i sommar, men nuuu har jag endast fyra nätter nu i veckan och två kvällar nästa vecka att jobba och seeen..SEMESTER! :) Shit, vad skönt!
Var till Din förlängda arm idag och hörde om jobb där och se på fan, ska mest troligt få jobba där :) Underbart i så fall! Ingen kan förstå vilken lättnad om det skulle bli så, för nu är det på gränsen att jag inte står ut mycket längre.

Fan, jag är sugen på att festa! Att ha en riktigt lyckad och rolig kväll :) Var så länge sen och jag har knappt festat alls i sommar.. det är sjukt ändå, ångrar på ett sätt att jag jobbat så mycket och missat så mycket. Eller missat, men haft så lite liv då, haha.

Nåja. Livet är inte lätt och det är många beslut man ska ta under livets gång. Ena gången kanske man väljer rätt beslut, en annan fel. Men vad kan man göra? Jo, leva vidare. Finns inte så många andra alternativ är jag rädd. Man ska välja efter hjärtat tycker jag, det är det bästa :)

Aaaaja, pusshej!

14 dar!

Helgen som gick var det Lule kalaset. Nog var det kalas alltid, men sånt där är helt enkelt bara inte min grej, haha, kan inte hantera det och har nog aldrig haft riktigt kul någon gång på pdol eller lule kalaset! hahaha :p
Och i veckan har jag bara jobbat.. hur mycket som helst. Nu ska jag jobba tre nätter, men tack! Pallar inte fler dagspass nu :p usch!

Har i stort sett sagt adjö till Sara nu, för vi lär inte ses förrän en dag innan vi åker typ för att båda jobbar så mycket OCH vi jobbar inte ett enda pass tillsammans! Haha fy fan :p

Annars då? Nä, asså det finns faktiskt ingenting att skriva eller berätta om för just nu kan jag bara konstatera att jag har verkligen inget liv förutom jobbet! Usch, jag får panik typ. Aaaaajaaaa..:p

Det är i alla fall 14 dar till vi åker till Cypern, hääärligt :)

Puss och kraam, so long!


Klappat och klart!

Alltså fan vad mörkt det är ute! Det är ju typ kolsvart :S Det är väl bara att inse att sommaren här i Sverige börjar lida mot sitt slut då.. iaf den bästa tiden då det är ljust ute dygnet runt och man vill aldrig sova. Jag är knappt medveten om att sommaren har börjat? Hela den här sommaren känns verkligen annorlunda. Men men, jag klagar inte för snart styr vi ju mot sol och värme :p Vi bokade nämnligen idag och det känns jättekul men lite konstigt! 24 augusti ska vi åka iaf :) Kommer hem typ 8 september. Längtar såhääääääääääääääääääär mycket ;) Jag, Sara and Heddilajnen. Kan det bli bättre? ;p Svar: nej! Hotellet verkar rätt fint också, trestjärnigt men vääldigt billigt :) Eller billigt och billigt, det svider ju men det billigaste vi kunde få iaf! Men det kommer bli superdupernice :p


Annars känner jag mig jävligt upprörd över ett par människor på mitt kära lilla jobb. Jag har sagt till för över två veckor sen att jag vill vara ledig under luleå kalaset, men vad ringer min lilla chef och säger idag? JO, ATT JAG KANSKE ÄR TVUNGEN ATT JOBBA IAF. ASSÅ VA? Vad dom än säger, JAG TÄNKER INTE JOBBA! Resten är deras problem.. varför ska jag bli tvingad att göra någonting när det inte ens är jag som gjort ett misstag? I helvete heller. Jag börjar bli riktigt less nu alltså. Om det är någon som har ett jobb till mig, hör av er! Jag kan ta typ vad som helst. Aja.. torsdag och fredag ska jag iaf jobba 7-16, så jag är ledig imorn också :) Se på fan! Skönt iaf :) Det blir nog stan en sväng med mami och papi, gå på banken och fixa och lite sånt dära :)

 Känner mig rätt trött, har fan varit och tränat idag ,det var riktigt skönt :p Kanske gör det imorn också! :p

Nu: Sleepingtime :p Puss allihopa!