På topp!

Har jobbat till klockan sju i morse, tog bussen hem halv åtta, sovit några timmar och nu sitter jag här. Om några timmar är det dags för partie och inte bangar jag ;) jag är taggad för tie och i toppform! (hm)
Det gick superbra att jobba i natt, måste säga att jag börjar känna mig ganska rutinerad på jobbet :p kanske beror på att jag jobbat så himla mycket? tror det, haha! Det har ju kommit en del nya på senaste tiden och när man ser hur osäkra dom är så ser man nog sig själv när jag var ny. (fast jag undrar, var jag osäker?) Kanske. Men nu är det jag, lilla jag som får lära ut mina skills till de nya stackarna :)


Näe, vet ni vad? Jag har inte tid att sitta här och babbla på, måste hoppa in i duschen och fixa för kvällens bravader! Vi syns on the dancegolv :p


Och jag säger bara: Våren 07!


Sunny days

Just nu känner jag mig helt glad :) måste vara vädret och för att dagarna känns längre! Haha.
Längtar till lördag som fan, ska bli jäkligt roligt med paartiie igen ;) trots den tunga söndagen, men den är glömd nu säger vi!
Dagarna som kommer ser ut som följande:

-Jobba imorgon 7-16, sen plugga och färga Saras hår :)
- Fredag: Skola, två lektioner, sen stan med Saris och shoppa nåt fint ;) sen hem och sova lite och sen nattjobb!
- Lördag: sova så mycket som möjligt och seeeen..: Heddas 18-års paaaaartie och sen utgång! :P



Ska bli svinjävla kul att festa med Hedda, då kan man inte ha tråkigt :) det händer alltid nåt sjukt! Hahaha, jag längtar helt enkelt! Som förra sommaren, då var det jag, Sara och Hedda heeeela sommaren :) vi hade så roligt och vi har många sjuka minnen tillsammans..som pdol, lule kalaset, grace osv! Det är så många såna minnen som dyker upp när det börjar bli vår. Förra våren var fan nåt speciellt, har tjatat en del om den.. men den var riktigt rolig faktiskt :)

Annars så är jag faktiskt väldigt stolt över mig själv! Jag har nämnligen tagit tag i pluggandet :p det går fan inte att beskriva vilken tyngd som släppt från mina axlar..shit. Har gjort färdigt ett par uppgifter idag och igår, vill bara få bort allt nu så man inte har en massa att göra när det blir studenttider, för då äre bara fokus på festfestfest ;p



Det finns inget jag älskar lika mycket som våren.


Sommarlängtan

Vilka underbara dagar det är just nu :) Man blir så glad! Igår solade jag till och med utomhus för första gången i år, helt underbart :) Var till Överkalix igår och chillade, haha.. nä, men hon som jag jobbar hos hälsade på sin mamma och jag jobbade igår så jag följde med. Ibland kan jag inte annat än tycka att jag har ett jävligt bra jobb faktiskt.
Jag jobbade ju passet med stort p igår, 15-timmarspasset, MÖRDARPASSET, men det var inte ens jobbigt! Då fattar ni att det är rätt lugnt :)


Fest i lördags, mådde ganska kasst på söndagen men man får väl skylla sig själv helt enkelt :p Blev middag och 3-manna fest i kvartersgården och sen brass. Jag hatar typ brass, haha, det är bara så jävla trist? Tror jag typ ska börja nöta färjan, verkar skoj :p Och så blir det nog kul när grace öppnar igen, vilka minnen från våren och sommaren 06!


Idag och imorgon är jag helt ledig :) Eller får se imorgon hur jag gör, om jag vill kan jag fara på en introduktion men känns som att jag behöver plugga FAKTISKT. Jag har ju typ slutat skolan? Haha. Det känns ju så iaf, jag är aldrig där nästan.. men ska ta tag i det också, måste det! Annars blir det kanske ingen student 07 för Linda :p


Nåjaa, nu ska jag ta tag i dagens saker! Ska städa och fixa upp resten av mina ikea-grejjer som jag köpte i fredags när vi var på ikea :) sen får man se vad som händer!




Så äre

Jobb idag 16-22, annars innehåller denna dag ingenting :) sköönt!
Har sovit ut i morse, skönt som fan även det, hihi.

Imorgon blir det Ikea och alko med mina bästa gummsor :) med dom har man alltid lika roligt! Älskar er tjejer :)
Blir väl att handla nå grejs på ikea säkert och på alko måste man ju ladda upp för lördagen och nästa helg :D
FAN VAD TAGGAD JAG ÄR! Haha :D Ska bli så roligt att dricka och ha kul och dra en utgång, för vänta..när hände det senast?! Ja, tell me..?

Nog ska det spåra tjejer ;) hahahaha..


Nä nu måste jag bege mig mot andra äventyyyyyyr!


Pssssst! Idag fick jag min första lön, tihihihihih :p


Upptagen kvinna

Känns som att jag är en sådan just nu, hahaha.. men imorgon klockan 16.00 så lugnar det faktiskt ner sig lite med jobb. Torsdag kväll jobbar jag, sen är jag ledig HELA HELGEN ;D Ikea och alko på lördag med Sara och Jojjo och sen PARTY på kvällen ;) Fan vad kul det ska bliiii! Jag är taggad för tio, shit asså!


*Måste ta tag i skolarbetet, göra alla restuppgifter

*Försöka träna 3 ggr/ vecka
*Äta nyttigt
*Festa mer ;) (hahahaha, lite skämt lite allvar. Men jobbet får inte ta all min lediga tid, ska försöka prioritera så man har ett eget liv också)

Dom grejjerna ska jag jobba på nu! :) Hinner inte skriva mer nu, måste fortsätta plugga som den upptagna kvinnan jag är..just nu.

Pussar och kramar babes ;)


Sommar, solbränd hud och muskler

Jag har nyss varit och tränat stenhårt med Johanna på gymmet, svinsköönt :)
Man känner sig så otroligt bra efteråt, pigg och fresch! Blev dock ingen solning
idag men får inte inte bli för ofta, man vill ju inte se smutsig ut som en del gör, hehee..


Fan vad jag vill ha sommar nuuu! Allting är så mycket lättare på sommaren..
man kan bara gå ut utan att behöva tänka att man måste ta på sig en massa tjocktröjor
och långkalsonger osv. Alla är är gladare på sommaren och det är på något sätt som
att man ser folk på ett annat sätt än på vintern. För på vintern syns man typ inte. Ska
dra en krogen kväll är det typ den här: förfesta hos någon, åka bil eller taxi till krogen och
sen kuta från bilen/taxin in till krogen för att det är så jävla kallt. Efter krogen kutar man till

max/mc donalds och sen till taxin/bilen igen.

På sommaren kan man typ festa utomhus om man vill och träffa en massa glada människor!

Dessutom är alla mycket snyggare på sommaren! Haha, men det är faktiskt sant :p

En människa kan bli jäkligt mycket fräschare om den är solbränd, javisst ;)

Shit, jag måste egentligen plugga historia.. har världens historieprov på fredag, fy fan!
Historia är typ det enda ämnet jag fortfarande satsar på, haha, i de andra går det rätt risigt.
Men fan jag ids ju bara inte, är så skoltrött så herregud. Jag är typ orolig att jag inte ska hinna

göra klart alla rester till slutbetygen, shit! Nu blev jag svinstressad. Men som alltid så löser

det sig väl på något sätt hoppas jag :) Vi får väl se.. känner mig faktiskt lite småstressad ändå,

och så är det ju balen där i juni.. jag har ingen att gå med så vet inte om det blir någon för mig.

Dyrt är det ju iofs, men de som har gått säger att det är värt det iaf. Hade ju vart skoj, men får ju

se där med!


Nu ska jag gå och göra någon nytta nån annan stans, haha :)


Ska man skratta eller gråta?

Hahahahahaha, i det här fallet måste jag nog skratta. Kan man göra annat? Hahahaha fiiii fan.
Ja vilken jävla dag. Upp och ner, ner och upp. Men vi klarade det Sara, tillsammans är vi oslagbara :)
Jag har som sagt jobbat idag, 13 timmar. 9 av dom tillsammans med Sariis, fan vad roligt det var att jobba tillsammans för en gångs skull! Dagen har innehållit det mesta. Skratt, tårar, skrik, sorg och glädje.
Det är mycket man ska få uppleva här i livet, man måste vara stark, haha och är man inte det så blir man det kan jag lova. Hoooh.


Om jag hade velat hade jag kunnat jobba 13 timmar imorgon också, men vet ni vad? Jag tackade nej! Visst kändes det lite sisådär, men jag tog mig i kragen och insåg att man kan inte göra vad som helst för pengar heller. I det här tempot kommer jag vara utbränd innan jag ens blir heltidsanställd. Hahahaha.

Allting spårar as usual.


Men jag känner nu att FAN vad skönt att inte göra någonting imorgon. Eller typ träna och sånt man vill. Något som man själv vill göra, för sig själv. Bara vara. Det var ett tag sen.

Nä det får bli en hyfsat tidig kväll ikväll.

P.S Jag är partysugen till 1000!! D.S


Man kan inte annat än le

Nu är det ju verkligen vååår! Tänk att tiden har gått så fort, vad skedde? Ibland är det skrämmande när tiden går så fort, för det känns som att man bara blir äldre och äldre, dagarna och åren försvinner förbi i ett ögonblick. Ungefär som att "hej, snart är jag 35 och har familj, barn och hus"
Jag säger bara, åt helvete vad trist! När jag tänker efter har jag stor ångest över att bli vuxen, det är så mycket man vill göra och uppleva innan dess. Man känner pressen. Kommer man hinna?


"I wanna be forever young"

Det är så jävla sant och stämmer så bra. Fast när man väl står där, 30 år, kanske man är ganska nöjd med livet. Trots allt? Den som lever får se. Jag hoppas att jag kan blicka tillbak på de kommande åren och minnas de med glädje. Att jag gjorde allt jag ville och upplevde mycket. Man vet aldrig vad som kan ske här i livet.


"Lev varje dag som om det vore din sista"

Jag säger bara: DO IT! Vad vet du om morgondagen? Ditt liv kanske förändras så totalt inom loppet av 15 sekunder att saker som var självklara innan, inte alls är självklara efter.
Jag har fått se mycket när jag jobbar som personlig assistent och jag tror nästan alla som jobbar som det förändras lite? I alla fall så lär man sig uppskatta små grejer som man knappt tänkt på förut. Det är så sjukt hur vissa människor måste leva. Det är faktiskt sjukt. Men det som är ännu sjukare är att vi som klarar oss själva KLAGAR. Vi klagar på det ena och det andra och det tredje och det fjärde. Om en del bara visste.


Kände att jag var tvungen att avreagera mig lite, hehe.
Helg nu i alla fall, känns skönt fast jag jobbar 07-20 imorn.. känns som att jag inte gör något annat än att jobba, men har tagit så mycket extrapass de senaste veckorna så jag får väl skylla mig själv. På söndag ska jag SOVA UT! Hooh, så skönt :) Inge fest i helgen, men man kan ju ställa sig frågan när jag festade senast? Åt helvete för länge sen, men jag har som vänjt av mig med det så jag saknar det inte, eller jao, lite less börjar bli på att jobba varje helg. Men jag säger bara nästa helg! ;) Löning, ledig, party ;)

Nu blir det duschen, sen tv och chill hela kvällen. Längtar till klockan 20 imorron kväll, hoooh.


I still here your voice when you sleep next to me..

Sitter här och lyssnar på den, Cascada - Everytime we touch, den påminner om höstens alla festligheter med mina bästaste tjejer :) speciellt Sara, haha, spela den när som helst och tjejen blir sjukt sugen på party ;)

Men men.. ett tag sen jag skrev faktiskt. Men den senaste tiden har bara innehållit jobb, jobb och åter jobb. Så lär det väl fortsätta ett tag, i alla fall mars ut, men inte klagar jag direkt :)

Turkiet i maj? Kanske, kanske inte! Men mest troligt att det blir det i alla fall, om inte så utomlands ska vi fan ;) vi ska för en gång skull styra upp något på riktigt! Alla som tvivlar ska få se, haha..

Idag har vi varit i arcus på handikappdagarna och hjälpt till lite, samma imorron och sen är det kvällsjobb som gäller. Jobbade igår men inget ikväll, rätt skönt ändå att ta bara ta det lugnt en dag i alla fall :) Ska träna 96orna ikväll, men har inte träffat dom på ett tag så det ska bli kul, dom är så härliga tjejerna!

Nelly Furtado - Say it right den är riktigt sköööön :)

Nåja. Puss&Kram, heeeeela dan!


Näääe, fan vad tungt

Japp, då sitter man här trött och sliten efter att ha jobbat natt i natt. Det var rätt lugnt så det gick bara bra : )

Men det tog emot riktigt mycket igår kväll när jag tog 21.30 bussen till jobbet och tänkte på alla som skulle festa, men duktig tjej som jag är styrde jag stegen mot jobbet och tjänade pengar till skillnad från alla fulla stackare som säkert brände en del pengar på krogen ; ) haha.
Måste få säga att jag är verkligen superglad över att jag har ett jobb! Det känns så bra. Inte behöva oroa sig för vad man ska göra de närmsta månaderna efter studenten, att veta att man alltid får extrapengar varje månad, att slippa leva på äckelstudiebidraget en hel månad! Det är det allra bästa. Och det känns bra inombords. Även om man nu, som jag fick göra igår, jobba istället för att festa fast jag var sugen, så är det värt det i slutändan : )


Begravning i fredags. Det känns riktigt skönt att det är över för det var så fruktansvärt tungt : ( Men jag har svårt att förstå att du är borta. Att du inte finns längre. Att jag aldrig mer kommer få höra din glada röst. Att det aldrig mer kommer stå ditt telefonnummer på telefonen när det ringer. Det är svårt att förstå, så fruktansvärt svårt. Det kändes egentligen väldigt overkligt att tänka att det var du som låg i den där kistan. Det är det allra svåraste att förstå. För du ska inte vara den som ligger där i, du ska vara med oss, så som det alltid har varit.


Vissa saker tar längre tid att förstå än andra. Det måste få ta sin tid.


Idag har jag sovit ett par timmar och sen inte mycket mer än det. På tisdag börjar vår långpraktik. Hm, ja vad säger man om den? Haha, inte mycket tror jag. Med tanke på att långpraktiken varar i princip till studenten så hade jag nog kunnat få något roligare, men jag tar chansen vafan. Men jag tänker inte säga var jag ska vara, haha, det behåller vi för oss själva jag och Sara. Visst? ; ) Haha..


Lär dig att uppskatta saker istället för att klaga, klaga, klaga.. vi som kan leva ett fullt normalt liv förstår ändå inte hur bra vi har det.