Årets första dopp!

Mission completed. Trekanten 23 juni -09 kl.18.00. Så här nöjda var vi efteråt:





 



Nöjd 1



Nöjd 2

PUSS!<3

Tjugoandra juni tvåtusennio.

Den här dagen har varit en enda stor..dimma? Tror aldrig att jag riktigt har hunnit vakna idag, har gäspat 300 gånger i timmen. Men så går det väl om man partar som en rockstar på helgerna antar jag.. dock har jag sjukt kul så I don´t care. ;) Jobbade iaf 8-16 idag, samma imorgon. Gäsp. Meeeen, jag får pengar + att jag blir brun ute i solen så det är rätt positivt ändå. Jupp!

Igår kom Jonnie hit och det blev som planerat glass, film, snack och fula kläder. ;) Vi var så jävla risiga båda två så i slutet satt vi och gäspade i kapp och sen blev det deeptalk på balkongen. :) En bra avslutning på en bra helg!

Imorgon kväll kommer Sara hem till sthlm igen, som jag saknar dig vännen! <3 Ska bli riktigt nice att ha henne här igen. :) Dock åker Anton upp till Kiruna imorn så gänget är fortsatt splittrat, haha.

Btw så har jag kommit en liten bit i mitt funderande över hösten. Återkommer när det har klarnat ännu mer!

Ne vet ni vad, låter det inte underbart att krama kudden nu? Redan? Öh, Ja! :)

Puss puss puss puss!<3

Craaaazy night!

Okej andas, men..FYFAN VILKEN JÄVLA ROLIG KVÄLL IGÅR! Alltså seriöst, det är verkligen länge sen jag hade så kul som igår, det var fan helt jävla underbart. Alltså, Johan, Anton och Jonnie, ni är fucking underbara! Kan inte beskriva hur mycket jag tycker om er <3 Ni gjorde verkligen min kväll igår.

- Jag och Jonnie ägde hela dansgolvet i säkert 2 timmar, drog upp folk, drev och hade skitkul!

- Jag fick en kram av möjligtvis en av dom snyggaste killarna som mitt öga skådat. DAAAAMN!

- Anton gick hem från bussen till Johan med endast ett linne, skor och kalsonger och sjöng att han tagit studenten.

- Kvällens citat av Johan "Jag vill inte sitta i nåt jävla häkte Anton!"  Ungefär där dog jag och fick knappt luft. Johan var så orolig att polisen skulle komma när Anton näckade för allmänheten.

- Min mat hamnade på marken vid hornstull. Men vem har sagt att det inte är ok att äta mat från marken? Anton plockade fram kinapinnarna så var det problemet löst!

- Jag tappade bort hela min sl-ficka. Bankomatkort, leg, sl-kort, gymkort.. men det var det värt!

Det var det och tack snyggingar för en underbart rolig kväll! :D

Och kvällens plan är rätt enkel: film, mys, glass och fula kläder här hemma på liljeholmen. ;)

PUSS PUSS PUSS!

Fyllesms

Såna här sms får jag när jag är full:


"Har du kvar din väska efter taxin? Puss"

Så pålitlig är jag på fyllan, tydligen.


Lazy days

Vilka sega dagar det här har vart alltså. I torsdags jobbade jag ett par timmar, sa hejdå till familjen och fick en jättegullig present av dom. :) Mötte upp Anton och som vanligt stressade vi omkring på stan (med 7 liter vin och x antal cider och öl i handen dessutom!) tills dom stängde. Köpte nödvändiga grejjor och åkte hem och fixade oss för kvällen!
Blev torget i gamla stan, hann med nån drink och så innan vi drog vidare till F12. Vilken hit! Skitsnyggt ställe, dit vill jag gå flera gånger. ;) Dock hade vi liiite för kul i baren så vid tretiden var det läge att åka hem till sängen, hehe.
Har massa bilder från kvällen, men smart som jag är upptäckte jag att jag glömt kamerasladden i lule så det får bli tråkit inlägg utan partypics. :( Sara kommer tillbaka till sthlm i veckan så då får hon ta med sig sladden, så det blir lite trevliga bilder! :)

Igår låg jag helt seriöst i sängen HELA dagen. Hade årets bakfylla så vid åttatiden på kvällen tog jag och Maria tag i oss själva och klev upp och beställde pizza och drack guds dryck till oss, COLAAA! Vi kollade på Step up the streets, den va ju asbra ju! Har aldrig fått se den för Sara har sagt att den är så kass, haha. Maria hade btw migrän igår så hon var inte heller på topp. Jag trodde hela tiden att hon var lika bakis som mig, så det kändes bra att ha lite medlidande.

Idag har jag inte heller gjort mycket, bara chillat. Asskönt faktiskt. :) Uppskattar ledigheten! Nu funderar jag på vad som händer ikväll.. det är asvarmt ute men jag kan inte bestämma mig om jag ska köra på party eller inte. Är egentligen inte så sugen för Maria ska åka till södertälje och gå ut där med några, jag som ville vara med henne, så länge sen vi gick ut ju. :( Men Anton och gänget ska festa så jag kanske joijnar dom iaf. I så fall får dom ta och masa sig hit och köra förfesten här. ;) Man ska ha höga krav! Tihi.

I miss you!

Hittade en vääääldigt gammal bild på mig och Sara:



Haha, vilka tider! Jag tror vi gick i sjuan eller åttan här..? Hur som helst, fan vad länge sen!
Det är helt obeskrivligt att vi känt varandra sen vi var 7 år. Så mycket vi har gjort och upplevt tillsammans är ju galet. Hade aldrig någonsin i hela världen kunnat hitta en bättre vän än dig! <3

love you!




Avsked efter avsked..och en jävla massa party!

Idag har tre pers frågat mig om jag har vart utomlands, deeet var ju inte illa, eller? Fast eftersom jag inte varit det och här i Sverige har det varit sugväder så avslöjade jag ju mig så klart.. Fan också, skulle ha spelat med på utlandsfrågan! ;)

Nu i dagarna är det många avsked för min del.. idag har jag jobbat på dagis och eftersom jag inte är där imorgon och på fredag är det ju midsommar, så kommer jag inte träffa en del från personalen på, eftersom många går på semester på måndag,..ja, jag vet seriöst inte hur länge? Jag ska jobba på dagis nästa vecka + veckan efter det, men sen har jag bara en enda vecka kvar i juli att jobba och det blir på sommardagiset och sen i augusti ska dom anställa nån ny tjej på heltid. Så jag får väl nästan börja se slutet på min dagiskarriär, på mitt älskade dagis. Verkligen jättesorgligt, har ju trots allt jobbat där ett år och jag ÄLSKAR ungarna (och dom älskar mig såklart, vad annars?) och personalen är underbar. Jag känner mig så hemma där så ibland blir jag nästan lite rädd. Men men, det är inte min framtid och eftersom jag inte vet var jag kommer ta vägen efter juli så blir det så nu.
Och imorn jobbar jag sista dagen i Farsta hos min älskade familj och lilla söta skitungen M. (Jaa, för er som inte vet om det så har jag jobbat som barnflicka 3 dagar i veckan och på dagis 2 dagar) Har jobbat där sen februari, så det är ju nästan ett halvår och gud vad lillan har växt alltså! När jag började var hon en bebis som precis lärt sig gå och nu har hon ju blivit en liten liten tjej som pratar nonstop (okej, man förstår kanske en hundradel av det hon säger men man blir ju salig av varje litet ljud) :) Så henne kommer jag sakna väldigt väldigt mycket, men dagis känns ändå hårdast.

Nåja nåja. Alla mina små älsklingar, ni är sötast allihopa!<3

Så då avslutar man ännu ett kapitel i sitt liv. Nu väntar jag spänt på nästa..



Puss från en drunk Lindis! Och på tal om drunk så är jag så jävla sugen på party! Tur då att jag inte behöver vänta längre än till imorn kväll för jag är stört taggad! :D Och ja justja, imorn blir det party för att..



...den här snyggingen fyller år idag! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BABY!<3

Så ja, i helgen finns det dubbla skäl att fira, födelsedagsparty + midsommar, illa kombo, fast jag klagar inte, jag är förberedd! ;) Som jonnie sa till mig ikväll "Bli inte för full nu på midsommar, så vi syns på lördag då jag kommer"
Nej Jonnie, jag lovar! (SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!)

Snark..

Helt jävla fucking död! Har jobbat 11 timmar och burit omkring lillan på höften 8 av dom bara för att hon var världens gnällspik idag. Ne, har bara en dag kvar där nu i kära Farsta, och visst jag kommer sakna det men ändå skönt. Inget hårt avsked. :)

Annars funderar jag för fulla muggar över hösten. Paniiik. Jag vet inte vad jag ska göra. Vet inte ens vilket jävla håll det lutar åt! DÅ är det illa. Men I´m working on it och återkommer när jag vet mer om saken.

Jag saknar Sara btw! Min bästaste lilla pärla, är inte van att vara utan henne så här länge. :( Pratade med henne ikväll och hon kommer inte hit förens nästa vecka nån gång, boooring!
Nåja. Imorn fyller min baby Anton år, det ska vi fira hårt på torsdag och hela helgen! LÄÄÄÄNGTAR! :D Justja, midsommar i helgen också.. jahaaa, vad ska man hitta på då? Äta jordgubbar och dricka champagne röstar jag på. ;)

PUSS!

Hejdå LÅ!

Sitter på Kallax nu och nu lämnar jag ett regnigt luleå för ett typ lika regnigt stockholm? Iaf, bye bye.. eller MEN JAHA, fick precis veta att mitt jäääääääääääääävla flyg är försenat en TIMME! Fan också vad less. Hatar sånt här, blir så rastlös.
Jag lyckas alltid med förseningar. När jag åkte tåg från luleå - sthlm själv så var tåget försenat över 2 timmar. Hade ångest och myrkryp i benen då. En annan gång. det var nog dagen när vi flyttade så var vårt tåg typ 5 timmar försenat. Tror aldrig jag suttit så länge på ett sunkigt och äckligt tåg, kände mig som världens risigaste när äntligen klev av i stockholm. Nä hata sånt här.




Jag bjuder på den. Snyggaste outfiten också, men hittar man ingen kofta så tar man Saras fräsiga morgonrock! ;)

PUSS!

Studentfirandet igår!


 


GRATTIS TILL STUDENTEN SKITUNGE! :) :)

Nu är du lika fri som oss, och vi är så stolta över dig!
Vilken härlig dag igår, varmt och soligt och det kändes som att jag återupplevde min egen student. Aww. Är det någonting som jag skulle vela uppleva igen så är det min studentdag, allting var så jävla härligt den dagen. :)

Blev studentlunch, tårta och en jäkla massa party hemma hos Nilssons igår. Vinet korkades upp klockan två och vi slutade väl dricka kring halv tre i natt. Är det party så är det!
Jag sprang mellan Nilssons studentparty på blidvägen och stormvägen för att hinna träffa så många som möjligt. Tiden går så fort när man är här hemma och den räcker tyvärr inte till för allt och alla. :( Har iaf vart sjukt effektiv sen jag kom i torsdags.
Iaf så blev det utgång på grace, ja, jag vet inte riktigt varför vi gick dit egentligen för det är ju bara studenter där nästan, så färjan hade nog vart bättre men vi träffa iaf Täby Chrille (så jävla roligt att ses, var ju hundra år sen sist!) för han var också här och firade sin kusin som tog studenten. :) Och så klart en massa glada och fulla studenter!
Till slut blev vi också riktigt party och jag höll min vanliga partystandard och körde tequilarace i baren. Denna gång var mitt offer Lisette Larsson ;) Grattis till studenten till dig också Lisette, tequilan var min studentpresent till dig! ;)

Nä, en rolig kväll och det är alltid alltid lika roligt att komma hem till luleå och se alla kända ansikten. :)

Imorn är det födelsedagsfirande här hemma (jag som fyllt 21 och brorsan fyller 26 imorn) och sen bär det av till stockholmo igen! LÅ, vi syns i juli igen! :D
   



SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Next: Luleå!

Sitter och chillar på arlanda med SOLEN (japp, ni läste rätt, solen lyser!!) rakt i ögonen, så det är sjukt svårt att urskilja vad som står på skärmen. Men det är baaaaaaaara positivt, MERA SOL TILL FOLKET!
Jag älskar verkligen flygplatser och någon gång i mitt liv vill jag jobba på en. Bara prova liksom? Älskar att alla är på väg nånstans med laptopsen under armen och en massa plan lyfter och landra heela tiden. Urmysigt!
Så här sitter jag med ashög musik i öronen och bara njuter. Är på superbt bra humör för tillfället :) Ja, till och med så bra så jag gick och köpte massa choklad i taxfreen till familjen nyss. Jag tippar på att pappa blir gladast, haha!

Mitt plan går 19.15, saknar älskade luleå och jag vet att det kommer vara så vackert nu när snön är borta och sommaren är här. :)

Nee.. nu ska jag ta och packa ihop datan och fortsätta lyssna på asbra music. Vi synes och höres i luleå gott folk! :)



Piiiiiiiiiiiis och puss från mig så länge!



At work..

Sitter på jobbet och chillar just nu. Lillan sover och jag hoppas hon gör det ett låångt tag till för jag är så jäkla trött idag! Jag låg och hostade till seriöst halv fyra och sju ringde mitt alarm.. helloooo haschögon!
Ähh, jag ska inte klaga, jag slutar redan vid tretiden idag.. så jaa, har ju bara typ två timmar kvar, awesome! :)

Ikväll är det luleyo som gäller och imorn är det dags för Karins student! Hoppas på att solen kommer hålla sig framme och att det blir en mysig dag med massa rosé på ballen ;) Myspys! Och såklart.. utgång på kvällen!

Ne nu ska jag ladda mina sista krafter och använda dom till lek och bus tills klockan slår tre. Btw, checka skitungens vrålåk:



Vrooom vrom! Inte illa det där, den är ju utrustad med la musica bl.a ;)



Jag här i finvillan i Farsta, puss vi hörs sen!<3

Ja, så kan det gå..

Mådde lite bättre idag på eftermiddan så jag åkte och mötte upp Anton i globen. Kollade runt lite och på den korta stunden vi var där hann Anton tappa sitt baknomatkort, sl-kort, id-kort, friöskort..ja, hela hans sl-ficka. Fattar inte hur det gick till och vi misstänker att det var den mystiska städaren på donken där som snodde den. Maybe baby, det får man aldrig veta..
men vi deppade inte ihop för det utan åkte in till stan och fixade Johans födelsedagspresent och så blev vi sugna på tacos så vi gick och inhandlade saker till det, men höll på att glömma det viktigaste.. ja, vi är inte världens smidigaste personer..

Anton (lite otålig och trött och vill bara hem) - Är vi klara nu då?

Jag (kollar ner i korgen) - Njaaao.. typ. Men känns det inte som att vi har glömt nåt?

Anton (stensäker) - Neeee, det har vi inte, kom nu!

Jag (efter ett jävligt långt tag och vi är nästan framme vid kassorna) - Hahahahahaha, Antooon.. vi glömde köttfärsen!

Anton - Hahahahahahahahha! Vi är fan sämst..


Hahaha, ja och alla ni nu som brukar äta tacos vet ju att köttfärsen är väl ungefär det man tänker på allra först? Men det gjorde inte vi tydligen..



Puss på dig också gubben, jag gillar dig iaf ;)

Vi har precis vart och solat i hornstull, vad ska man göra när solen envisas med att hålla sig bakom molnen? Suck..

Nu ska jag ta en dusch och packa det sista, ta en liten kvällis på balkongen och sen sooooova!

Imorn: Jobb och sen Luleeeeeå! :) :)

PUSS!

All I have in my mind is you

Sitter med en varma koppen och är supersliten och sjuk. Mådde så dåligt i morse, jätteont i halsen och feber så jag orkade inte jobba idag. Har verkligen ingen lust att vara sjuk nu när jag åker hem imorgon, men ska försöka kurera mig så mycket som möjligt. Måste dock åka och jobba några timmar imorn innan mitt flyg går, men det är ju mina sista dagar nu så dom ska jag ta vara på! :) Kommer sakna lillskruttan så mycket, känns ju fan som min egen dotter ibland.

Nåja. Justja, en gammal arbetspolare ringde mig idag (vi har inte snackat på ett halvår tror jag) och pratade på om allt möjligt och kollade hur läget var och så. Han berättade om sina nya jobbplaner och frågade om jag inte har lust att kanske börja jobba med honom efter sommaren. Lät lite småkul sådär, så, aaa man vet aldrig vad som händer efter den 31 juli som sagt! ;)
Annars är det rätt dött idag, händer inte så mycket skulle jag tro, har sjuk huvudvärk. Men jag och Anton gjorde en kraftansträngning och tvättade lite tidigare iaf, skööönt! :) Ska nog unna mig en liten solning i solariet här nedanför sen, fast det är typ inte så bra att sola om man är sjuk, eller..? Äh, allt är ju farligt så spelar roll!



Me right at the moment. Vilken katastrof, men man kan ju inte alltid vara snygg, eller hur? ;)

Kärleek till folket! (right, anton? ;) )

<3

Bleeding love

Blev inget mer bloggande under helgen, ber om ursäkt för de drabbade ;) Hade hur som helst en toppenhelg! I fredas beställde jag, anton och jonnie mat från restaurangen här nedanför, drack lite rosévin och sen drog jag och Jonnie ut på Paradise. Jättemys var det, vi drack nån drink och så, sen blev det obligatoriska seven och köpte mackor och mjölk och så gick vi hem till Johan och gjorde toast och satt på balkongen och rökte och sjöng disneylåtar, hahahaha :) Du är allt bra rolig du grabben :)

Lördag och söndag hängde jag och Sara mest på stan och flamsade runt. Sara shoppade som en galning, skiiiitsnygga saker! Köpte också lite fint :) En kavaj från zara, en jättesöt klänning och lite annat småtjafs :) Om jag är riktigt kreativ kanske jag fotar och lägger upp här sen, man vet aldrig!

Ne, nu duschen!

Åker btw hem till luleå på torsdag kväll!<3 Träffa min härligt knäppa familj och fira Kakans student. LILLAN tar studenten, omg.. :D Kommer bli nice, blir dock bara där till söndag eftermiddag, eftersom jobbet kallar. Jobbar min sista vecka hos min lillaettåring nästa vecka, min lilla gumma, kommer sakna henne :(

PUSS!

Stuffs right now..



- Min barndomkompis Johanna Werner GIFTER sig imorgon! Okej. vi har inte träffats sen dom flyttade från kära Stormvägen när vi var 6 bast, but still.. jag känner mig nervös för hennes skull och önskar dom all lycka i framtiden! Och fan vad gammal jag känner att vi börjar bli nu, gifter sig gör ju bara vuxna..så vi är vuxna nu eller?

- Den 31 juli går vårt kontrakt på lägenheten ut. Jag har alltså ingen aning om var jag kommer befinna mig den 1 augusti..

- Samma sak gäller med hösten. Vad FAN ska jag göra av den här hösten? Alla tänkbara tips är välkomna, dock inga som har med plugg att göra..

- I natt drömde jag en jättewierd dröm! Det var jag, min mormor och min morfar (mormor lever men morfar är död) Vi tre höll iaf varandra i handen och det var nån jävla doktor som skulle avliva morfar med en spruta (som man avlivar en hund, typ?) och jag hade gått med på att leva som blind resten av livet när morfar blev avlivad. Så när dom avlivade honom blev jag samtidigt blind och mormor svimmade (tror väl fan det) Sen insåg jag mitt misstag och upptäckte att det kanske inte skulle bli så skönt att leva som blind när jag kunnat kolla i 21 år innan..


kul, eller? Nu måste jag fan ta tag i mig själv, det enda jag gjort sen sist är att äta frukost.. ska jag ha stryk eller?


8 JUNI 2007



Studenten! <3


2 år går fort när man har roligt..

Idag är det ganska exakt två år sen min studentdag. Efter det har tiden bara rusat iväg, så till alla er som tar studenten nu i dagarna - ta vara på tiden! Jag lever fortfarande det fria livet efter studenten och jag älskar det än så länge. Något år till, sen blir det tillbaka i skolbänken. (Panik! Vad ska jag plugga till? Kommer jag ångra mig? Är det rätt? Är det verkligen det jag vill bli? osv.)
Den senaste tiden har jag vart inne på mäklare, verkar faktiskt riktigt intressant ju. Vi får se, jag lär väl hinna ändra mig både en och två gånger till..

Annars är det ju fredag och idag och jag borde vara aspepp, men jag är helt slut trots att jag sovit nästan 12 timmar i natt, huvudet bara dunkar och regnet öser ner. Kooom igeeeen nu! Dessutom är jag ledig idag så jag får lång helg, det är nice. :)

Btw, min fina Anton blev blond igår! Bara sådär, från svart till blond på några timmar.. checka resultatet:

 
                  Före..



                              ...efter!



Och med lite silvertoning och silverschampo på det där så blir det kalasresultat! Snyggt ;)

Nu ska jag försöka peppa till mig lite här.. äta frukost, duscha och höra om Anton är sugen på lite shopping!


Vart är sommaren då?!

Jävla pissväder det är just nu asså. Man blir typ på dåligt humör och allmänt opepp :(

Så här fint väder vill vi ju ha nu ju:



Åhhhhh, fucking jävla underbart!


Färga håret är kul!

Haha upptäckte en liten rolig grej nyss när jag kollade igenom massa gamla bilder på datan.. Jag har haft så sjukt många hårfärger under årens gång, checka detta..




















Jaha, vilken väljer ni..? Blond Bitch, brun, mellanbrun, emo-girl, mörkblond..?

Dessutom kan jag säga att det här bara är ett urval av ALLA jag haft..

Stay tuned..

Okej, nu ska jag ta nya tag och ge den här bloggen en riktig chans. NU SKA DET BLOGGAS! Mycket updates och massa bilder, wihooo, bloggen here we coome!

Sååå, här bjussar jag på lite bilder från dom senaste veckorna:



 



 
Jag fyllde 21 den 11 maj!


 



 



 




Vi har varit sjukt sämst med att fota senaste tiden märker jag , ska bli ändring på det från och med nu!

Mera kommer snart, hååååll uuuuuut..