Lördag 28 april.

Underbart fint väder ute :) och jag sitter inne, haha.

Känner inte för att jobba två nätter i rad nu, bra uppladdning för valborg, neee.. men jag ska försöka vara på topp på måndag kväll! Inge bangning här inte ;) Ska bli riktigt kul med fest, är ju trots allt två veckor sen nu..och det är två veckor för mycket ;) ne, men jag är laddad!

Igår shoppades det litegranna, men stämningen var så dålig, alla var sura och irriterade så det får bli mer till veckan, haha.. :D Köpte nå linne, klänning, smink och nödvändiga saker! Ska köpa en ny bikini också tror jag, har hittat en på gina som är fiin :) får se!


Hej svejs! :p


Bläh.

Mycket att tänka på just nu. 100 grejer ska fixas, allt ska gå rätt och blablabla. Min hjärna sprängs typ. Men skönaste känslan är ändå när man har gjort färdigt en skoluppgift, ooooooohja! :) Har hur mycket som helst att göra färdigt i skolan och vettetusan om jag kommer hinna? Det är nästan på gränsen till att jag känner mig mer stressad än förra våren och då är det rätt illa är jag rädd.. fast någonstans långt inne i mig finns ett lugn som säger att jag kommer hinna och I hope so :)


Men jag har fet ångest över äckelbalen.. och bara för att jag inte vill att någon ska nämna någonting om den så helt plötsligt snackar inte folk om något annat. Jävla typiskt. Känns inte som att det kommer ordna sig men det är ju så likt så jag är inte förvånad. BLÄH.


Nåja.


I helgen blir det bara jobb som förra helgen, behöver cash som alltid ;) känns moget att jobba istället för att festa, hahaha. Nä, men jag nöjer mig med valborg på måndag, känns lagom för kroppen, sen blir det att ladda för en sjudagars i turkey ;) haha, schliiiten är bara förnamnet, men det kommer bli grymt! Sen när vi kommer hem är det vila en dag, sen personalfest :D deeeeeeet kan också bli gryyyymt skoj tror jag! hahahaha. "Awa kan festa" Det får vi se då :D


Näe nu blir det att hoppa in i duschen, sen ska jag typ gå och lägga mig, är så fruktansvärt trött och varför vet jag inte.. typ tröttast iaf! Har nationellt prov i svenska 8.30 imorn sen blir det att storshoppa med brudsen och sen jobba :)


12 dar ;)


Trött!

Känner mig typ trött i själen, sliten..haha? Kan det vara så illa efter endast två dagars jobb? Tydligen.. men dagen idag har inte varit att leka med, ville bara hem den sista timmen.. har nog aldrig längtat hem så mycket. Situationerna som man utsätts för blir så knasiga ibland så man undrar vad fan man håller på med, haha.
Nåja.

Nu är det sex veckor kvar till studenten. Alltså fattar ni, 6 jävla veckor!? Sen börjar livet! ;) Hur kunde gymnasietiden gå så snabbt? Åh herregud.

Men till vårat första äventyr är det däremot bara 16 dagar kvar! Längtar :) Ska bli så skönt att slippa Luleå och allt som hör till Luleå, haha..


Men nu: samla mina absolut sista krafter för denna vecka och göra färdigt projektarbetet med Saraaan, hoooh! :)


Puss och kram allihopa :) :)


Nu är det spikat!

9 maj, nu är det definitivt ;) Bokade nämnligen resan till Turkiet idag! Och tuuuur som fan att vi gjorde det, för den resan som vi tänkte vänta till på tisdag med att boka är nu FULLBOKAD! Shit ;) 9 maj 10.40 bär det av från kallax, känns som att det kommer bli gryyyymt skoj med mina tjejer där i turkiet :) :) jag kan se oss hänga på Sun Park beach redan nu ;) hahaha.. skönt att vi bara behöver längta i drygt två och en halv vecka, blir så jobbigt annars :)

Nåja :) annars då? Skola idag (när var jag i skolan på en fredag senast?) känns alltid lika ovanligt att vara i skolan (haha), men kul att träffa klassen :) eller "klassen"...hehe.

Helg nu, fast jag ska jobba lör och sön 7-16 så blir inte så mycket helg men pengar behövs nu :) bara att tacka och ta emot allt jobb som dyker upp!

Bokat och klart = ångesten har släppt och jag är bara glad ;) skönt!

Sara och Johanna, bara för att det är mina tjejer det :)


Tre veckor idag =)

Jajemensan, 9 maj blir det mest troligt Turkiet med mina babes ;) så exakt tre veckor kvar idag, vi kommer ha gryyyymt kul tjejer :) :) ! Jag längtar otroligt mycket :)


Ett tag sen jag skrev men jag har som inte haft något att skriva om.. det har jag typ inte nu heller men men :) påsklovet är slut men den här veckan är så lugn så det gör ingenting.. ska dock jobba hela helgen : / men man får tänka att det ger pengar, speciellt när det är helg :) Behöver dessutom en lugn helg (japp, tro det eller ej), det har blivit ganska mycket party på senaste tiden, men det var ju trorts allt påsk och påsklov ;) nåja.

Idag händer det inte så mycket, eller ska plugga en massa med Sara sen..måste få bort alla skoluppgifter innan vi åker, annars lär inte lärarna låta mig ta studenten ;) haha.. projektarbetet är prio 1 sen kommer alla småuppgifter.. en massa samhälls :S (läs aldrig samhälls b frivilligt!) religionen har jag nog gjort klart nu iaf, skööönt! jajja.


Nä, nu ska jag fara till stan och hämta ut mitt pass :)


Magnus Uggla - Trubaduren Underbar sommarlåt som lär följa med oss på en massa äventyr :)


Tjooo

Klockan är kvart i fem och det börjar bli ljust, hjälp?! Det är ett stort sommartecken måste jag säga :) ooh så skönt!
Det blev Sm-guld ikväll men det hade varit tio gånger så roligt om dom hade vunnit på hemmaplan, nu känns det inge speciellt typ.. det blev lite party på hertsön sen bar det av till varvet med brudarna och sen cleo. Jag kan sammanfatta kvällen lite kort genom att säga att jag helt enkelt aldrig har haft så tråkigt på krogen..någonsin. Vet som inte vad det var, det var hur mycket folk som helst och allt men.. något var det, för jag hade inte kul helt enkelt.
Trots att jag hade så otroligt tråkigt kändes det värt det när jag såg dig så där glad i slutet av kvällen Sara :) äkta glädje, verkligen.


Har funderat lite och kommit fram till att det skulle vara skönt att ha någon ändå. Slippa känna sig ensamen och allt sånt där.. ha någon som tar hand om en, just nu känns det som att det är något sånt som saknas för min del. Är riktigt less på att "leva livet" faktiskt.. fast kärlek är nog inte min grej trots allt och man blir bara knäpp om man grubblar, så ingen idé! Man får väl ta det som det kommer antar jag. Men jag är less på att vänta.


Ska väl börja dra mig mot sängen nu, försöka sova medan solen går upp över Luleå stad :) Godnattens! :)


Jag, mörkret och musiken

Sitter här för mig själv i mörkret och tänker på livet och lyssnar på världens skönaste låt just nu :) svinskönt! Känner att jag vill vara ifred, haha..? Kanske är för att jag har jobbat 15 timmar idag, 7-22, fast det har gått jättebra! Hon sa förlåt för det som hände i onsdags och har varit på bra humör idag för att det är påsk. Vi har lagat en massa mat, shit, ni skulle se mina matlagninsskills nu alltså..;) jag har bättrat på dom sen jag började jobba kan jag lova!
Ylva kom och jobbade kväll också, så det var kul att jobba med henne :)

Det är verkligen skönt att sitta i sin ensamhet och skriva på natten, man blir så jäkla känslig och kreativ på natten. Det säger de flesta så något måste det ju vara? :) Nåja. Party hos Hedda i torsdags och sen grace, hade en lyckad kväll :) Sara, Hedda och Millan, vi har alltid så roligt tjejer och imorn blir det ännu en rolig kväll får vi hoppas ;) party på hertsön (börjar bli rutin nu, haha) och sen cleo :) jag tror det kan bli rätt skoj! Vi får se!

Nu känns sängen rätt lockande, faktiskt. Har sovit väldigt lite de senaste dygnen.. var ju ut i torsdags och då blev de som de blev, så sov väl kanske..3 timmar max? Och i natt har jag sovit några timmar, skulle gå och lägga mig tidigt igår men då for vi på plannjamatchen, som för övrigt var helt värdelös! Så när jag kom hem blev det inte att jag gick och la mig, svamlade på ;) hahah, intressant va?


Godnatt allesammans :p


Det kan inte bli bättre!

Fest med brudarna om några timmar, utgång på grace, våren är här, solen skiner igen och det är påsklov :) Just i den här stunden kan det faktiskt inte bli bättre!

Igår var det däremot inte lika kul. Fan vad less jag var efter jobbet asså! Såna dagar, när man nästan gråter när man går från jobbet, dom är förjävliga. Visst jag vet, det är sjukt synd om henne och allt, men ingenting blir ju ändå bättre av att hon säger att jag är dum i huvet? Eeh nej. Jag vet också att man inte ska ta det personligt allt hon säger men till sist blir man faktiskt less.. jag är väl också en människa med känslor, men tydligen inte.. jaja.

Nu ska jag inte tänka på det, men lördagen närmar sig och lördag innebär att jag ska jobba 15 timmar! Skjut mig, det är lika. Fan också. Någon gång står väl klockan på 22.00 på lördag och då får jag gå hem. Gah.


Ska snart börja bege oss mot herstön, till Heddilajnen :) vi ska ha så jävla kul ikväll brudar! ;) Hedda har bränt säkert 150 låtar som vi ska sjuuuuuuuuuunga till! hahahaha :D grannarna lär väl klaga, och? Då får dom göra det!


Ses säkert i dimman ikväll, eftersom hela Luleå lär vara på grace..haha patetiskt ändå, men bor man i Luleå så gör man! ;p


Det är hårt

Jag har nog aldrig någonsin varit så här trött. Har sovit kanske..10 timmar på tre dygn. Jag säger bara fy fan alltså, haha.

Hade en rätt bra kväll igår ändå :) fast det gick rätt trögt i början, mådde riktigt kasst! Både jag och Sara var inte i toppform men vi kom igång sen ;) Blev brasseriet sen, var roligare än förra helgen, mycket roligare faktiskt!
Det slutade ju lite dåligt kanske, så vaknade med dåligt samvete i morse, men som tur är så kan man skratta åt det mesta och det är ju skönt :)

Idag blev det bakis-mat med Saris på waldorf, haha, så jäkla gott! Och sen blev det plannja, kul det med men var så off pga min trötthet, huvva! Men i natt ska jag sovasovasova, kommer bli en ruskigt tidig kväll kan jag lova ;p
Imorron är det skola och personalmöte i tre timmar som gäller! Då vet ni :D

Puss&kram :)