School is over!

Skickade in det allra, allra sista arbetet idag.. och jag måste säga att det känns lite lessamt i hjärtat mitt. Nåja.
School is over and life goes on and now will the partey started ;) woho vad skoj vi ska ha!

Och nu måste framtiden börja planeras. Jag vet i alla fall så mycket som att de närmsta åren inte kommer innehålla någon skola/universitet i alla fall ;p I sommar blir det att jobba den största delen som personlig assistent. Har fortsatt jobb sen till hösten/vintern också, men jag är typ sugen på att dra från stan då :) Jag har nyss suttit i typ två timmar och läst igenom och kollat på familjer som söker au pairer i Norge bl.a. :) Är sugen som fan på att joina Carro till Oslo! 10 månader ungefär, skönt det hade varit att komma bortbortbort, då uppskattar man nog rätt hårt att återvända till Luleå sen som Carro sa :) men vi får se, only the time will tell! Men när jag tänker på att det andra alternativet är att bo kvar i Luleå, uppleva ännu en mörk och svinjävla äcklig och kall vinter och jobba som personlig assistent så lockar det rätt hårt att skippa ännu en norrbottnisk vinter, hehe ;)
Men som sagt, vi får se vad som händer!

Shit vad det är fint väder ute :) ser ut som en riktigt varm och ljummen sommarkväll :) nu hade det suttit fint med en promenad med Sara och prata om allt mellan himmel och jord, men hon jobbar så jag får hitta på något annat :/ haha.
Tror faktiskt att jag ska städa mitt rum, det var länge sen och det har tjatats den senaste tiden så jag antar att det börjar bli dags ;) haha.

Puss&kram //Lindaaay

Längtar tillbaka!

Satt nyss och kollade igenom alla bilder från Turkiet.. det är sjukt vad jag längtar tillbaka :) och nu är det dessutom klarblå himmel och 35 grader varje jävla dag där, faaan, varför ska jag bo här? Jag trivs ju inte här överhuvudtaget.

R Kelly - I belive I can fly den påminner bara om våran sista kväll i turkiet när vi satt på Carisma, dödströtta men lyckliga och åt glass. När vi sa byebye turkiet till den snälla bartendern där och han sa att han hoppades att vi skulle komma tillbaka någon gång.. och det kan jag lova till 100 %, jag kommer tillbaka :)


Nåja. Det som är roligt varar inte förevigt men det var kul så länge det gjorde det :) nu är det nya tider som väntar, STUDENTEN om en sisådär..vad blir det? 12 dar tror jag ;) jag tjatar jag vet, men hur kunde det gå så fort? I Have No Idea.

Förövrigt så är jag helt ensamen ikväll. Hade planer på att festa men det blir inte så. Egentligen är det ju en perfekt festkväll..löning, sol, varmt, mycket folk, men jag är som inte sugen på att festa bara. Och det känns inte värt att dra på brasseriet, har inte haft skoj där så många gånger, hehe. Så ikväll blir det en helkväll med mig själv.. shit, jag är redan rastlös. Har på senaste tiden upptäckt att jag pallar inte att inte ha något att göra, det är så jävla trist asså. Men men, jag antar att jag överlever ikväll.


Kanske blir alko någon dag till veckan :) ladda upp för studenten och såååå :)



Kleopatrastranden :)


Men HALLÅ? Ta mig tillbaka nuuuuuuuuuu :,(


Sorg blandat med frihet och lycka.

Så känns det nu. Sorgligt - för att man trots allt har pallrat sig till skolan i 12 år, 12 långa år, och skolan har alltid varit en del av vardagen. Det har liksom alltid hört till att vara arg på någon lärare, stressad för att man ligger efter, less för att skolan tar över ens fritid och ja, ni vet ju själva allt det där som hör skolan till. Men nu är alltså den tiden över. Antar att jag borde vara mer glad än ledsen och det är jag ju, men klart man känner vemod så här när det börjar närma sig.. om två veckor står vi där, som jag skrev för många månader sen, med champagneglaset i handen och på väg ut i livet. Om två veckor är man fri och det är den känslan jag älskar allra mest med att ta studenten. Jag kan göra det jag vill. Jag kan planera att jobba ett par månader, spara pengar och sedan dra utomlands några månader och uppleva en massa. Underbart! Vanligtvis hade skolan satt stopp för några såna planer, men inte nu.
Men jag antar att de flesta tar studenten med blandade känslor. Man vill egentligen inget hellre än att bara bli fri från allt men samtidigt vill man inte lämna tryggheten. För det gör man verkligen nu, i 12 år har man vetat vart man ska ta vägen måndag-fredag på dagarna. Nu är det upp till en själv.

De här två veckorna hoppas jag blir toppen och att vi har så roligt som möjligt den sista tiden tillsammans! Även om vi aldrig har varit en jättetajt klass så är det ändå något, det finns något där, jag vet det och det ska vi plocka fram nu :)

I helgen ska jag göra färdigt min absolut sista skoluppgift på ett bra tag (?), ska typ ta vara på den och göra den riktigt ordentligt kanske, haha..

Nåja.

Pallar, pallar inte, pallar..

PALLAR INTE!

Nu får det fan vara slut på det här eländet, palla bo här längre. Usch. Den känslan infann sig direkt när vi klev av planet från Turkiet i onsdags.. när jag kände de kalla vindarna mot mina ben tänkte jag vad kommer vi hem till? Regn, grått, kyla. Men VA? Alltså fattar ni, alla ni som också bor här, varför?

Det känns ungefär som att det räcker för mig nu. Det är stopp. Vill ha något nytt. Jag har skrivit att jag har känt så här förut också men inte så här starkt som nu. Nu är det galet, det känns bara som att jag måste bort. Som att någon jagar mig.


Pallar, pallar inte..

Studenten om tre veckor. Jahapp säger jag. Vet inte vad jag säga. Insåg nog idag till 100 % att jag inte kommer hinna allt som ska vara klart snart. Betygen sätts väl typ om några dagar och vad gör jag? Inte ett skit som vanligt. Varför föddes inte jag med någon motivation och vilja? Åh snälla, kan ingen komma och göra färdigt alla mina arbeten, prov och uppgifter.. snälla..

Pallar inte..

Vet inte varför men helt plötsligt känns studenten och det inte lika kul längre. Vet inte varför? Sen är man fri, det är det enda jag uppskattar. Annars vet jag inte. Nu blir ju allt så seriöst, fast jag tycker ju samtidigt att det är skönt, men fan jag vet inte. Felet med mig är att jag är aldrig nöjd. Och då menar jag verkligen aldrig. Ta nu turkiet som exempel.. jag är jätteglad att vi åkte och vi hade superkul och allt och andra hade säkert sett tillbaka på det som ett bra och kul minne..klart jag gör det, men jag känner att jag inte fick nog, alltid är det nåt, en vecka för lite, kan inte acceptera att det kommer en vardag någon gång också. Jag har svårt att uppskatta saker. Tänker alltid att jag vill ha mer av det roliga.


Pallar inte..


Sen känns det som att man vill hjälpa alla sina vänner som mår dåligt över saker men att man inte klarar av det. Man är otillräcklig. Eller ne, egentligen inte.. jag gör bara så gott jag kan och jag gör det jag kan göra. Lyssna, diskutera och ge några bra tips och råd på vägen. Finnas där när de behöver prata och när de är ledsna. Vad mer kan man göra? Man kan ju inte lösa problemen även om man önskar det, för man vill ju att alla ens vänner ska må bra. Bland det jobbigaste som finns är ju att se sina vänner ledsna, de är värda så mycket bättre. Man kan ju inte göra deras val i livet, så lätt är det inte, även om man önskar att det vore det.


Palla..

Har en liten svacka just nu tror jag. En sån där svacka då allt känns fel och jävligt och man inte kan hitta några svar på varför. Fast min känsla säger i alla fall att det är för att jag inte trivs här helt enkelt. Staden, folket och allt är fel. Blääh.

Måste i alla fall säga ett stort grattis till min bästaste storebror, du är så duktig och jag ser upp till dig som fan : )) du kommer alltid vara min förebild och jag vet att du kommer komma långt! : ) Visste att du skulle fixa ett guld idag :)) GRATTIS!

Avslutar denna roman med I wish i could turn back the hands of time.. allt var mycket lättare när man var liten.


Hejroo swed

Håller på att bränna en skiiiiiva nu, fick med rätt sköna låtar ;) dom ska nötas! hehe.
Jaaa, imorn åker vi ju som :) 10 40 går planet från kallax direkt till antalya :) orka arlanda, haha!
Det ska faktiskt bli galet skönt att komma bort, om så bara för en vecka nu då, men riktigt skönt :)

Imorn den här tiden är vi där och då ska vi gå och äta gomiddag nånstans sen får vi se vad som händer:D
Mitt enda och stora krav är aquapark och deeeeeet komemr bli sjukt kul :D På fredag fyller jag 19 föresten,
haha har helt glömt bort det nästan :)


Nu ska jag och Sara ta och gå och handla lite till flygresan och så :) vi syns och hörs om en vecka goott folk:) ska sola för allihopa :D


Puss&Kraaam


hejdå regn och kyla

Och heeeeeeeeeeej sol och värme ;) ska välkomna det med öppen famn när vi är där, hoooh, så himla skönt att komma bort från lilla regniga och kalla luleå :) nåja. I övermorron så är vi där vid den här tiden, ska ta vara på varje minut :)


Idag har det varit skola (dock en lektion) men FAN VAD VI PLUGGADE! Sådär mycket har nog inte jag pluggat på hela trean om man lägger ihop allt plugg, hahahaha. Fy fan vilken lat tjej ;p eller nee, jag är fan inte lat, jag tycker helt enkelt inte att det är kul att plugga. Jag har ingen motivation och får myrkryp i hela kroppen när jag ska plugga because I HATE IT! Nåväl, jag ska väl inte klaga egentligen, tar ju studenten snart så..då är ju allt pluggande över för min del ;p iaf för ett par år framåt i tiden! Sedan vettefan vad det blir för högskola..polis, socionom, psykolog, beteéndevetare, reseledare, flygvärdinna, sjuksköterska..? Man vet inte ;) jag är öppen för ALLT! Men som sagt, polisyrket eller något inom det känns brännhett just nu iaf :)

Strax ska jag gå ut i det häääärliga regnet och sedan hjälpa min lilla stressade vän Sara att strukturera upp packning, grejer som behöver inhandlas osv..för själv är jag klar ;p då står jag till förfogande till andra, hahaha.. nee, men hon är så stressad stackarn, men hon behöver egentligen inte vara det tycker jag :) hon har nog upplevt mycket knivigare situationer än den här såååå ;) Hon fick mycket inhandlat idag så hon är på god väg! Vi har föresten laddat upp med solkräm och en ny bikini idag ;) tjoho!


1 dag ;)


femtemajtvåtusensju.

Hade nyss skrivit ett jättelångt blogginlägg och vad händer när jag ska spara det?! SIDAN KAN INTE VISAS! Åt helvete med jävla bloggskiten, blev svinless nu, jag som var helt nöjd med inlägget, haha. Fan.

Men jaja, får väl hitta på något annat att skriva om då, orkar inte skriva om allt jag skrev nyss.


Hmm..


Jag vill typ utbilda mig inom något där man jobbar åt polisen :D! Det finns seriöst ingenting som jag tycker är så spännande som har med polisen, brott och sånt där att göra.. har funderat på själva polisyrket men njaa, det tror jag inte..men typ kriminalare? Sen finns det något svinspännande som heter beteéndevetare inom kriminalvården. Då utreder man typ brottslingar och sånt. JAG RYSER VAD SPÄNNANDE! :) Jag tror att jag kanske har funnit min grej, hihi. Fast polis kanske är rätt spännande, eller jo, det är nog superspännande, men vet inte riktigt. Dedär beteéndevetare tror jag typ skulle passa mig som handen i handsken, men jag ska snoka lite mer och se om det finns något mer spännande :) Då vet ni :D haha.


Den vackraste stunden i livet var den när Du kom,
och allt var förbjudet
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om,
för det ekar i huvudet.


Den jävligaste stunden i livet var den när Du gick,
och allt var förlorat.
Där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med
blåögd blick
allt jag hade förstorat.


Så kom änglar och ta mig till henne
och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne
nån annanstans..


Han är som bra han, Lars Winnerbäck :) börjar alltid lyssna på han på våren, då vet jag att det snart är sommar :) :)!




Ni är guld värda tjejer, med er har jag alltid kul och ni förgyller mina dagar :) Vi tre! :)


Nog blir det härligt tror jag

Så har jag typ gått och blivit lite småförkyld JUST INNAN VI SKA DRAAA IVÄG, great Linda! Nee, men nog löser det sig :) känner mig mest hängig och sånt, huvudvärk och shit. Det blir bra får vi hoppas :) allting löser sig, det gör det alltid!

Nåja.

Har inte hänt överdrivet mycket den här veckan.. valborg i måndags, började på hertsön med brudarna :) grillning, dricka och sång :) hade riktigt kul där! Sen grace, var väl helt okej, men inte mer än så. Tisdag var jag risigare än risigast och så jäääävla trött, huvva.

I helgen blir det då inge fest i alla fall! Det kan jag skriva under på :p ska jobba största delen av helgen, men det är väl lika :)

5 dagar kvar nu flickor :) ska bli otroligt skönt! Sol, bad, solbränna och party here we come ;)