Alltid denna ångest, blöh..

Blir Agia Napa i augusti istället för Bulgarien, och det känns mycket mycket bättre :) Även om Cypern och agia napa är jävligt fest och party så känns det ändå finare och lite bättre klass än sunkiga bulgarien :p Jag tror det kommer bli hur bra som helst! (även om ångesten över dessa jäkla pengar alltid finns nära en) Men vi åker mest troligt den 24 augusti och kommer hem den 7 september eller nåt liknande :) Två veckor blir det iaf! Då behöver man inte känna att man snart ska åka hem hela tiden, haha :) Inte för att det är därför man är två veckor, men, haha, vad jag svamlar! Är sjukt trött även fast jag sov nästan 12 timmar i natt. Det är galet. Jag jobbade 7-22 igår, det gick bra men det var ett tungt pass må jag säga. Hu!

Det är nog kanske som Sara sa för ett tag sen på msn, att det är nog sol, bad och fest man behöver när man har jobbat klart för i sommar. Haha, för jag har ganska stor ångest över att det trillar iväg så mycket pengar dom där två veckorna till cypern även om det är värt det :p Hade ju kunnat spara dom, men pengarnas tid kommer antar jag :p Herregud, vissa som tog studenten i juni kanske fortfarande letar jobb och det gör ju inte jag iaf :) Så nä, nu ska jag sluta svamla :p Märker att det här inlägget blev ett enda stort svammelinlägg, haha.


Den senaste veckan har inte varit alltför spännande, ungefär som alla andra veckor den här sommaren. Jobba, äta, sova :p Fast jag var faktiskt ledig fredag och lördag i helgen OCH ÄNDÅ FESTADE JAG INTE! Vad har hänt? Hjälp :p Men till helgen blir det fest som fan ;) LK, 18-årsfest och förjävla kul ska det bli :D JAG LÄNGTAR! Sen från måndag nästa vecka är det bara jobb, jobb, jobb som gäller fram tills vi drar iväg till Cypern :D Galet skönt och efterlängtat kommer det bli! Jiho :D


Nä nu tror jag det blir sova! Ska mest troligt boka resan imorn ;p hihi.


Godnattens och so long allihopa :D


Jobb och jobbigt..

Trött, less och sliten. Har mest gått omkring i en dimma dom senaste dagarna, har ingen aning om vad det är för dag längre. Man blir så avskärmad från omvärlden när man jobbar mycket nätter, man sover liksom när alla andra är vakna och är vaken när alla andra sover. Kul liv :p Men i natt är det i alla fall sista natten av mina fem den här veckan, sjuuukt skönt alltså! :)

Annars? Jaaa.. Bulgarien med tjejerna i augusti kanske :) Kommer bli så jävla roligt alltså :)
Sen så blir det nog att börja söka nytt jobb också, japp! I längden blir det för påfrestande. Vissa gånger när man har jobbat vill man bara grina för att det är så jävligt. Medan man haft hur kul som helst andra gånger. Men jag pallar inte dedär hit och dit hela tiden. Storbråk ena dagen och frid och fröjd nästa. Det svåra är att få något annat jobb, särkilt en fast tjänst. För det här jobbet handlade ju bara om ren tur och att man fick en tjänst och allt är ju egentligen underbart, men men.. vi får se vad som sker! :)


Såg just att det är 21 juli idag, vilket innebär att det är ett år sedan den där jävligt roliga fredagskvällen förra året :) Haha, asså den kvällen var något utöver det vanliga måste jag säga. Hade underbart roligt :) Såna kvällar växer inte på träd just nu om man säger så.. gaaah.


Nä, nu ska jag ta och göra nåt vettigt, blir ju jobb sen 22! Ännu en jävla nattjävel, aja.


So long ;p


Tisdag..

Har varit ledig ungefär en vecka nu, det har varit så himla skönt :) Och jag önskar.. att jag hade sommarlov som när man var liten. Ledig hela sommaren, kan det egentligen bli bättre? Fast då får man ju som sagt inga pengar, men pengar är fan inte allt ändå.
Just nu är jag avis på Sara som är ledig i två veckor från och med idag.. hon åker till pajala idag och sen till sthlm nästa vecka. Fan vad skönt! Själv ska jag jobba fem nätter i rad från och med ikväll..:S Jag skulle vara tacksam om någon kan förklara för mig hur jag ska orka det? Alltså okej om det hade varit tre nätter, men FEM? Nä jag tror jag går och skjuter mig. Kommer vara så jävla sliten :S Och inte får man vila efter det för neeeej, då ska det jobbas ännu mer.. jobbar 6 av 7 dar nästa vecka. Hahahahha, fy fan.


Jag är jättesugen på att festa, hade varit så kul! Jag har inte festat sen personalfesten i juni och än lär det inte bli.. jobbar ju hela helgen nu och nästa helg.. sen är det lule kalaset och då ska jag ta ledigt och festa som aldrig förr :) Längtar dit!


Nåja, ska väl ta och hitta på nånting tills jag börjar jobba 22.. bläh.


So long!


Fina minnen!

Fick studentkortet idag och studentkatalogen :) Och jag blev ännu en gång påmind om hur härligt vi hade det då. Solen sken från klarblå himmel varje dag i två veckor och det var hur varmt som helst och vi festade nästan varje dag innan studentdagen. Jag måste säga att jag tror inte att någonting hade kunnat vara bättre då :) Allting var så härligt, roligt och alla var så glada och spända inför den stora dagen! Även om vi kände vemod över att vi snart skulle skiljas och göra våra val i livet så la vi det åt sidan just då och hade så himla roligt :)

Och nu sitter man här. Tittar ut genom fönstret och möts av regn och rusk, fyyyyy fan. Det känns nästan som att sommaren har varit redan, att det är höst nu. Det känns lite konstigt faktiskt, en lite underlig känsla. Ja herregud, det är knäppt ibland.


Jag kommer i alla fall aldrig glömma hur otroligt kul vi hade under studenttiden. En speciell tanke går till Sara och Carro, för vi höll igång mest av alla med mottot "Full igår, full idag, full imorgon" Hahaha :) Alla våra galna kvällar på Udden i solnedgången med alkohol, sång, skratt och en jävla massa kul! ;p



Student!

Jag och Sara på champagnefrukosten i parken :) Underbar dag! 8/6 -07.

Galet vad jag saknar det! :) Nåväl.


So long!


Jobb, regn och..sommar?

Yeeeeeee, äntligen var helgen slut ;) fast det har varit riktigt trevligt och roligt på jobbet i helgen måste jag säga! Det har funnits många stunder i helgen då jag har tänkt att ibland har jag världens bästa jobb och det är sant, så jag är tacksam ändå även om jag klagar mycket. Så nu har jag iaf tjänat lite peeengar dom här dagarna.. och i helgen har jag inte haft nån ångest över att jag jobbar istället för att göra andra roliga saker med tanke på det kassa vädret :p Annars hade jag bara suttit hemma och inte gjort nåt vettigt alls.
Är ledig till nästa tisdag, då jobbar jag 4 eller 5 nätter på rad.. rätt slitigt meeen ja, vill man ha pengar så måste man :p

Annars då? Hmm, ja eftersom jag bara har jobbat så finns det inte mycket att skriva om.. åker till Jockfall till mormor på onsdag :) ska bli svinskönt! Och kul att träffa min älskade, älskade mormor :) Så skönt att vara där och bara vara. Slappna av helt och hållet :) det är sommar för mig! Och så är det ju marknaden till helgen också, då kommer mina kusiner och min morbror upp till mormor också, träffar dom allt för sällan men det blir ju så när alla blir äldre och äldre och bor på sina håll osv. Men det ska bli kul iaf :)

Imorron fyller min älskade mamma år :) Har vart och köpt lite presenter idag, tror hon kommer bli glad :)! Så imorron blir det tårta och presenter och gomiddag :)

Nu ska jag se en ny Beckfilm som Ante hade köpt :)

Massa looooooove från mig ;)

5 juli!

Så inihelvete varmt asså! Inte för att jag klagar men man kan ju inte sova på nätterna och när MAN SKA UPP KLOCKAN SEX så blir det ännu värre! Man får ju ingen sömn alls :p Nåja. Har jobbat idag, hände inge speciellt, en helt vanlig dag bara. Jobbar ju imorron också, en tjej ska gå intro då så då är vi tre stycken imorron då :p Sen är det helgen då som jag jobbar med Sara. Ska tacka gudarna på söndag kväll, fast värre lär det väl bli.. men men :p

Hade inget vettigt att skriva om idag kände jag så jag ska ta och sätta mig ute på baksidan ett tag och chilla, är så trött ;p

SO LONG!

Jag längtar till lugnet

Till mormor och hennes lugna by, till jockfall, till skogen :p Ja jag var tvungen att erkänna, haha. Men ibland behöver man känna sig helt avslappnad och vara mitt ute i ingenstans och inte ha några krav alls. Gud så skönt. Nog kan man väl vara avslappnad här hemma men inte på samma sätt. Det är alltid något som stressar en eller något som måste göras. Fast idag har det varit en rätt skön dag :) Har legat ute på gräsmattan och solat heela dagen. Solat och läst, läst, läst. "Snabba cash", den är nästan sjukt bra och spännande ;p Börjar närma mig slutet, hehe!

Just nu längtar jag bara till söndag, för söndag innebär att jag är ledig en och en halv vecka :) Sjuuuukt skönt! Blir nog att åka upp till mormor på onsdag och vara där till helgen och gå på marknaden i Överkalix :) Alltid roligt att träffa alla släktingar och en massa andra människor!

Men innan det ska det jobbas fyra dar. Torsdag och fredag är väl okej, då jobbar jag 7-16. MEN HELGEN! Den är bara ett skämt i mina ögon bortsett från att jag jobbar med Sara hela helgen :) Nåja.


Då vet ni, sooo long!


Say it right

Det känns ändå jävla skit åt helvete med den här sommaren. Jag kommer jobba i stort sett HELA sommaren och jag skojjar inte. Nu är jag ledig till torsdag, sen jobbar jag torsdag-söndag och efter det är jag ledig en och en halv vecka och EFTER DET, det är då det börjas vettni.. fy fan vilket helvete alltså. Då jobbar jag i princip varje dag ända till den 26 augusti. Varje helg. Ledig någon strödag då och då. Okej, vi har planerat en utlandsresa efter allt jobb, men ändå. Den svenska sommaren vill man ju också njuta av.. men inte det. Asså fan.
Känner att jag klagar jävligt mycket över jobbet, jag är verkligen glad över att jag har jobb och har möjlighet att tjäna pengar, men.. i slutändan handlar allt ändå inte om pengar. Många gånger är man värd det dubbla av vad man tjänar. Men man måste jobba med det själv för att förstå, det är omöjligt att förstå på annat sätt, tro mig.
Satt en massa timmar med Sara och Ylva på udden igår kväll i solnedgången och pratade om allt mellan himmel och jord och det var verkligen då jag insåg hur sjukt vårat jobb ändå är ibland. Helt jävla sjukt vilka grejer man utsätts för och vilka situationer man har varit med om. Shit alltså.

En sak som känns sjukt konstig är att nu har man inget datum att anpassa sig efter i augusti då skolan alltid har börjat förut.. nu fortsätter allt som vanligt, man ska inte back to school mer. Det är så sjukt att det knappt är sjukt, haha. Men det är ju det jag älskar mest med allt det här, att vara fri. Göra exakt det man vill, inte vara fast någonstans. Inte anpassa sig. Att få känna på friheten.


Jag är så glad över det :)

Och förövrigt vill jag bli blond igen, trivdes 20 gånger bättre i blont! Så nu ska det börjas igen, den eviga blondprocessen.. fan jävla skit vad jobbigt, men det är värt det! För er som ville veta det ;)
Ska ta och fortsätta städa nu, har hittat helt mycket saker från när jag var liten och jag säger bara: hahahahahahahaha, vad skön man är när man är liten ändå! :D Som ett par lila solglasögon jag hittade och en skum mössa, äkta hippievarning, hahaha. Jag dog.

So long!


1 juli och solen skiner äntligen!

Ja äntligen alltså :) Juli, den stora sommarmånaden, då MÅSTE solen skina från en klarblå himmel! Då är det sommar på riktigt. Nåja.


Helgen då? Lite rörig minsann måste jag säga. Personalfest och utgång i fredags, personalfesten var superhärlig :) Grace var som vanligt, inget speciellt. Tänkte typ dagen efter, igår alltså, varför går man dit egentligen? Varför går man ut i den här stan överhuvudtaget? Och jag måste säga att jag är less så in i helvete på att gå ut här. Samma gamla ansikten, trots att det är sommar. Allt är sig likt. Att gå ut på krogen här i Luleå börjar mer bli en rutin än för att man är sugen. Tror jag ska lägga det åt sidan ett tag, ja, fest överhuvudtaget. Jag behöver det. Och kroppen behöver det.

Igår på kvällen jobbade jag tillsammans med Sara. Dom 6 timmarna på jobbet igår ska vi inte prata om. Så less jag var. Jag sa inte många ord, haha. Men som "alla var stupfulla igår", får jag fråga vad fan du har med det att göra? Inte ett skit! Du ville bara komma dit för att du klarar inte av att missa någonting. Stanna hemma nästa gång om det inte passar säger jag bara! Aja. Var meningen att jag skulle jobba mördarpasset idag men jag pallade inte. Usch och fy, hur ska jag klara av den här sommaren? Jag vet ärligt inte hur det ska gå. Jag vill inte ens tänka på hur jag kommer må den 26 augusti. Ve och fasa. Då kommer det passa utmärkt med en utlandsresa :) skönt!

Trots att det är varmt, soligt och skönt väder nu kan jag inte låta bli att längta tillbaka till Alanya ännu en gång :)


Turkland

Min födelsedag i Alanya, personalen på hotellet hade gjort en tårta :)


turk!

Också min födelsedag, dom ville supa oss under bordet och bjöd på en monsterdrink ;)

SAKNAR!