Lite att göra

Rätt så skönt med sportlov men finns inte så mycket att hitta på ;p Idag ska jag iaf jobba kväll, 16-22, det är typ det skönaste passet förutom nattpasset : ) Ska jobba natt lördag, hade vela festa då men vad gör man inte för pengar. Fast det känns som att jag ligger efter med festandet nu och jag är rätt sugen sååå det får bli att styra något nästa helg iaf tror jag ; )
Idag har jag bara hunnit vara en sväng på stan, köpt lite grejs, eftersom man äntligen fått pengar! Dock får jag ingen lön förän i mars, men jag står nog ut. Köpte en topp till begravningen på fredag. Känns jobbigt att behöva gå på begravning igen, ååh.. får hoppas att det går bra iaf. Men tungt är det.
Förutom begravning och jobb på lördag så vet jagi nte riktigt vad som händer resten av dagarna, blir nog rätt lugnt iaf.

Vilket onödigt inlägg det här vart nu, haha, men hade inget att göra och inget att skriva om ;p Nu ska jag iaf sluta skriva en massa svammel och göra nåt vettigt innan jag ska jobba : )

Men dö

Men skjut mig vilket äckelväder! Hata.

Blir nog ännu en vit helg trots allt. Är man pank så är man, men jag är ändå inte jättesugen på party. Nästa helg blir också en vit helg, då är det begravning och jobb som gäller för min del. Men efter det måste man ta igen lite party tror jag ; ) Men känns ändå ganska skönt att bara ta det lugnt i helgen och vila upp sig, eller ja, hela veckan iofs för vi har ju sportlov nu. Det är uppskattat.
Igår hyrde jag och Sara någon jättekass film (som vanligt) så det slutade med att vi såg Hundtricket, haha. Ikväll blir det något liknande med Sara och Johanna : )
Idag blev det en sväng på stan med Sara för att köpa hårfärg. Men ville bara dö för att vädret är åt helvete.

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta middag nån gång, börjar bli hungry! Han är och fixar i farmors lägenhet, städar och slänger saker och sånt. Har fått sjukt mycket saker efter henne som kan vara bra att ha när jag flyttar sen : ) Pappa skulle ta hem en byrå idag som jag ska få också, det blir nice för min garderob är överfull! Haha.


Satt och läste lite gammalt på datorn nyss och hittade lite dikter som jag har skrivit, här är en:


Mitt liv blir sakta smärtfyllt

Komkomkom

Ensamheten slår emot mig som en vägg

Jag tänker

Det förflutna, nuet, framtiden

Allting skulle gå hand i hand

Kom, kom tillbaka som den du är

Omringad av mörker fortsätter jag min väg

Ensam, övergiven, trasig

Ett svart inre

Hatet kommer närmare

Varför?

Kom, kom bara tillbaka


Jag kan inte avgöra om den är bra eller dålig men jag tror jag var rätt nöjd över den, haha. Inte för att jag är någon diktskrivare men tror det var till någon skoluppgift. 
 
Näe nu är det maaat : )


Glass med hallon

Varför bor man här egentligen? Egentligen? När man kan bo precis varit som helst på hela jordklotet. Så bor man här i den här lilla staden som har ett uteställe i princip, man vet vem varenda människa är, alla vet vad man har gjort, vad man ska göra osv.. och träffar man någon som man tror är okänd så har oftast den personen något att göra med någon man redan känner. Så tragiskt är det.
Det är vinter en jäkla massa månader för mycket om året och sommaren varar i två.. underbara sommar. Jag skulle ljuga om jag inte sa att sommaren här är underbar, för det är den. Men vintern däremot är en enda lång plåga. Och det är verkligen stunder som dessa, när det är nästan -25 och termometern inte visat under -15 på flera veckor så undrar man varför man bor här? Fast är man född och uppvuxen här så har man kanske inte så mycket att säga till om, haha.

Sara sa för en stund sen att hon skulle äta glass med hallon ikväll. Vilka minnen. Haha, ja jag har blivit nostalgisk kanske för jag skriver alltid att någonting påminner om något, men det är nog så.
För ganska exakt ett år sedan var det jag, sara, matte b, big brother och glass med hallon. Herregud vad vi kämpade med matte B kursen, helt sjukt. Kväll efter kväll satt vi där, klurade och räknade. Och vår stödlärare Kakan : ) Jag måste tacka dig Karin, för utan dig hade vi nog inte klarat den kursen. T a c k : )!  Som belöning när vi hade gjort en massa matte så såg vi alltid Big Brother och åt glass med hallon. Ja, vi såg fan i mig vartenda jäkla avsnitt! Hahaha.

Just nu känner jag för att ha riktigt kul, det känns som att det skulle behövas, för det händer verkligen inte mycket just nu. Får väl se om man orkar planera och styra upp någonting. Pank är man ju men pengar löser sig alltid,som Sara brukar säga, haha.


Michael Bublé - Home har börjat nöta den igen, sjukt skön och lugn : )


Onsdag 21 februari.

Kan det snälla sluta vara så här kallt nu? Jag orkar fan inte den här kylan längre, man vill ju dö så fort man går ut. Åååh. Ge mig vår och varmare väder nu!

Idag tog vi ju det jävligt interna muckfotot, haha.. 5 stycken blev vi till sist. Tråkigt på ett sätt att vi har så dålig sammanhållning i vår klass ändå. Eller, om vi vill så kan vi ha helt kul och ha bra sammanhållning men ingen orkar verkar det som. Hela klassen är uppdelad i de kompisgäng som känt varann från början ungefär. Sen är vi ju så få också, vi är bara 15 stycken, fast det borde egentligen leda till att vi är svintajta. Nu är det i alla fall inte så och det känns ganska trist med tanke på studenten och allt studentfriande som hör till. Vi har inte ens haft en klassfest under de här 3 åren, men nu blir det fan i mig att styra upp nånting! Under studentfirandet SKA man vara med sin klass och ingenting annat. SHAPE UP BF 3! 

Man blir ju lite avis när man ser hur bra sammanhållning andra klasser har och att de gjort en massa med klassen.. fast egentligen ska jag inte vara ledsen för om jag tittar tillbak på vår gamla klass så vet man inte om man ska skratta eller gråta för att den var så tragisk. Vi gick tillsammans i nio, alltså fattar ni, NIO ÅR?! Någonting gick jävligt snett på vägen kan man säga.. Jaja, jag hoppas i alla fall att vi gör några roliga grejer tillsammans innan vi går ut, så att man har lite minnen med klassen från gymnasiet : ) Jag vill gärna inte minnas studenttiden som någonting jag firade tillsammans med mina närmsta vänner (inget ont mot er så, för jag kommer ju fira med er iaf, men ni förstår nog vad jag menar) Nåååväl.


Om två dagar är det sportlov, haha oj, det har jag typ glömt bort! Men det är väl rätt skönt med en veckas ledighet.. inte för att jag tycker det är superjobbigt nu, eftersom vi typ har sovmorron varje dag och i skolan får man inte mycket gjort. Men sen efter sportlovet börjar praktiken, 9 veckor är det väl.. senn är den är slut så är det tre veckor till studenten! Jävlar vad fort det kommer gå alltså. Bye bye 12 år i skolan, välkommen vuxenlivet! Hjälp liksom.

Ultravox - dancing with tears in my eyes Den påminner om förra våren, då det fortfarande var vi tre. Vi svor på att aldrig glida ifrån varandra, hur olika vi än var. Nu ett år senare har vi ingen kontakt och det är inte vi längre. På ett sätt kanske det var det bästa för vi var trots allt så himla olika och även om det som hände inte hade hänt, så kanske våra olikheter hade splittrat oss i alla fall. Eller.. så hade vi fortfarande haft lika kul som bara vi kunde ha.


Hockey forever

Semeldagen idag och jag och Sara har varit finklädda dagen till ära (hahaha, internt)

Och lyssna på dehär då mina damer och herrar, vi var på hockey igår för andra gången i år! Det är fan inte illa asså.. om vi fortsätter i den här takten äre nog klacken nästaaa! Vi satt ju och tittade så längtansfullt på den igår, haha.. nä, men det är fan riktigt kul att kolla på hockey : ) vi hade ju bra platser där bakom målet också, tack kristian : )
Skönaste kommentaren på hockeyn hitills: "Nu byter han ju självmant?! OCH INGEN SER ATT HAN SKA BYTA!??"


HAHAHAHAAHA, sa Sara när Luleås målvakt helt plöstligt åker svinfort mot avbytarbåset, men i själva verket skulle han bara åka till halvplan och skjuta iväg en puck, hahahahahaha.


Imorron kan det bli skooooj i skolan med vårat muckfoto ; ) hahah.. bäbisar med namn som har funnits länge men som äntligen blir officiella (jääääävligt internt där me) , hockeyhjälmar, starkvaror, fårfilten, mjukdjur, "pappa B forever", leksaker, färgglada tröjor med målarfärg osv ;P Tore, Olle, Saga och Lasse helt enkelt. Det är sjukt tunga grejjer de ; ) haahaha.. jag är taggad till tusen!


Fest i helgen? Rätt troligt att vi slänger på oss partypjuxen nån av dagarna ; ) sjukt länge sen man var ut, så utgång kan vara ett alternativ.. annars får man se vad som händer helt enkelt!


Nu back to msn och planera mera ; )


Inte vet jag

Nu har det gått 4 dagar.. nu känns det bättre men det går upp och ner.. Imorron är det två veckor till begravningen, hooooh, jag hatar och då menar jag verkligen hatar begravningar. Klart dom är fina, eller egentligen inte.. bara jävligt hemskt. Och jag som är så rädd för döden.. jag vet inte varför jag är det, men jag har typ dödsångest. Jag får panik ibland när jag tänker på att alla ska dö en dag. Varför? Jag vill leva förevigt, haha.. om det vore så väl. Man ska ta vara på tiden.
Ibland om jag tvekar över nånting, t.ex. om jag ska köpa nåt eller inte så brukar jag peppa mig själv med att "man lever bara en gång" Det är ett jävligt bra motto, då gör man det man vill och köper det man vill, haha, kanske inte riktigt men man unnar sig mer av det goda iaf ; )


Igår var det alla hjärtans dag : ) Lite överskattad dag kanske, men ändå gulligt : ) När jag, Sara, Sara och Carro satt och åt lunch i matsalen så kom en kille med en ros till mig och ba "från killen i grön tröja där borta" hahahaha, så kolla jag upp så satt han och vinka! Trodde först det var till Sara men, haha.. så en ros fick man sig iaf : ) sen kände jag mig så generös så jag köpte både blommor och choklad till min kära familj : ) dom blev glaaaada, hihi..


Fan asså.. jag kan inte fatta att vi tar studenten om 4 månader! Så jävla underbart så jag kan inte beskriva med ord : ) : ) Samtidigt kommer jag sakna tryggheten att kunna gå till skolan och träffa kompisarna varje dag.. fast jag är glad att jag har jobb iaf, annars hade jag känt mig jävligt stressad.


Näe, nu får det vara bra för ikväll, men.. situationen gör mig rädd. Puss alla sötisar!


13/ 7 1928 - 11/2 2007

Det är svårt att förstå, svårt att verkligen få in det.. du har alltid funnits och i mitt huvud har det liksom aldrig funnits att du en dag ska försvinna. Även om åren gått och du har blivit äldre så har du inte förändrats. Litegrann kanske, men inte märkbart. Men nu sitter jag här och det är ganska exakt ett dygn sedan du inte orkade kämpa längre. Jag unnar dig att slippa lida och känna smärta längre, ingen är värd det.
Jag vet att du inte ville dö och att du inte kände dig trygg med att dö, du kämpade så hårt, men du hade nog ondare än vad vi trodde.
Nu kommer du inte få vara med när jag tar studenten, jag trodde du skulle få vara med då.. jag vet att du hade velat vara med då, du tyckte om sånt.. du var alltid så omtänksam och tacksam för allt. Klagade aldrig. Du var alltid så glad och berättade nåt kul när man pratade med dig. Du var en så levnadsglad människa och det är just därför jag har så svårt att förstå att du inte finns längre. Det är overkligt.
Kortet som du fick i julklapp, som du började gråta över för att du tyckte så mycket om det, jag är så glad att du iaf hann få det och uppleva glädjen. Och lika glad är jag över att det följer med dig i graven, för det vet jag att du hade tyckt om : ) Nu har du iaf inte ont längre och så får du träffa farfar igen.  
Jag saknar dig redan så otroligt mycket, du lämnar ett så stort tomrum efter dig. Men jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida, på ett eller annat sätt, jag är säker.

Vila i frid nu farmor, älskar dig med ord som inte går att beskriva..

Love / Linda



...

Livet rullar på kan man säga. Skola, jobb och sånt. Jag jobbade ju natt i måndags, hehe, ja alltså det var inte planerat. Jag gick i skolan från 8 15 - 17 00, och typ kvart i fem ringer Lennart och frågar (eller han bad i princip) om jag kunde jobba natt för det var lite kris. Och snäll som jag är så ställde jag upp : ) kände mig jävligt trött men jag tänkte på pengarna så det fick mig pepp! Men natten rullade på, blev inte speciellt trött heller men dagen efter dock. Men vad gör man inte för pengar?

Jag har iofs bara jobbat två gånger men jag måste ändå säga att om man jobbar som personlig assistent så lär man sig att uppskatta det mesta. Jag är helt frisk, klarar av att göra allting på egen hand osv. Jag kan t.ex. klaga över att det är jobbigt att duscha ibland (haha, Johanna förstår) men en sån liten grej uppskattar jag nu att jag kan göra själv. Jag behöver inte ha någon som hjälper mig 24 h om dygnet. Tänk er att behöva det, att aldrig få vara ifred ens 10 minuter. Ibland önskar jag att alla människor fick prova på att jobba som personlig assistent bara för att få se hur vissa människor har det och lära sig uppskatta saker som vi som klarar oss själva, aldrig ens tänker på. Vi klagar så mycket i onödan (mig inräknat).


Jag är sugen utav helvete på fest i helgen ; ) Blir nog lite festligheter på lördag, kan bli jävligt trevligt hoppas jag! Haha, och cascadas megaremix, inget kan få mig så peppad för fest som den, det har jag märkt idag! Yeeeee ;D


Näe, det är väl bara att återgå till historian nu då. Har prov imorn och jag måste få vg, annars får jag nog säga adjö till vg i kursen. Så ge mig ett vg på provet imorn, sen ska jag partaja hårt på lördag ; )


2 timmar kvar

Byz - why do we always fight, jävlar vad den påminner om jullovet för två år sen! Helt sjukt. Snö, kyla, mörker och nattpromenad på björx. Vissa låtar får man galna minnen och känslor av, man förs tillbak i tiden och ibland blir det nästan läskigt för det känns som att man är där igen när minnena blir så starka. 
Som Shakira - hips don`t lie, säger bara våren -06! Hahaha, den ger sjuuuuuuukt mycket minnen från förra våren alltså =) Undra vilken som blir vårens och sommarens partylåt, spännande ; ) haha.


Ska ju jobba klockan 16-22 idag, hoooh, lite nervös ändå men jag hoppas det ska gå bra! : )
Annars har helgen varit lugn som fan, har inte gjort nånting i princip. Eller ja, som vanligt var jag ju sugen på fest när ingen annan var det eller kunde igår, men får väl ta igen det nån helg här framöver, kanske nästa helg, det beror på hur och om man ska jobba.

1 timme och 45 minuter kvar nu, hehe, önska mig lycka till! : )


Hejåhå vad tiden går

Februari nu. Och på söndag ska jag göra första dagen på jobbet, huh ; ) Jag känner fan pressen, men nog ska det gå bra, Lennart var så positiv idag och han tror på mig : ) känns ju bra de iaf.

Men ja. Annars är det väl som vanligt med allt. Skolan, ångest och allt det vanliga. men hör och häpna, jag ha faktiskt suttit och skrivit en massa på mitt arbete om downs syndrom här nu dom senaste timmarna, vad händer och skeeeeer?! Nöjdast är jag iaf.

Nääe, nu ska jag lämna över datorn till brooooor.

Fest imorn?!? får seeeeeee, måste ta det jävligt lugnt i så fall, måste ju vara pigg och frääääsch på söndag : )

Pussssssssssssssssss sötnosar